Perjantai alkoi hurjan puoleisesti Tukholman alueella

Tukholman alueella perjantai aloitettiin sen verran vauhdikkaasti, että Mononen on saanut painaa Ikkuna-Volvolla lintta tiskissä levittelemässä puhtaita valkeita lakanoita. Ja näillä bensan hinnoilla, huh huh. Lisää vainajia vaativat ruumisautokuskit, ettei urakka kuse.

Sollentunassa perjantaiaamu aloitettiin haikeasti. Ei tiedetä laulettiinko haikeaa hoosiannaa, mutta joka tapauksessa puoli kahdeksan aikaan löydettiin keskustasta kadun vieressä maannut mies. Osoittautui, että mies oli kuollut eli eloton. Ruotsiksi ilmaistuna död tai aviden.

Tällä hetkellä ei tiedetä miksi mies meni kuolemaan kadun varrelle, mutta poliisi kertoo ottaneensa kiinni kolme henkilöä epäiltynä murhasta. Pt-median tietojen mukaan Sollentunassa ammuskeltiin aamulla, joten hyvin mahdollista, että ampuminen ja kuollut ovat samaa palapeliä.

Ooppa vaiti, muutama tuntia aiemmin Södertäljessä oli meno kovanpuoleista. Puoli viiden aikaan ilmoiteltiin, että Blombackassa ammuttaan kuin etulinjassa konsanaan. On menossa teurastus! Poliisi paikalle ja haravoimaan pensaita. Sieltä löytyikin hengetön parikymppinen gangsterin alku.

Murhatutkimukset pystyyn, mutta ketään ei ole vielä haettu putkaan eikä pamputettu siniseksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
14 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Valtsu

Monellehan kehitysmaan lapselle tarjottaisiin koulutus siellä kotikehitysmaassa vaikka kehitysmaalaisten vankeinhoitokuluilla Ruotsissa? Mutta kai se on parempi näin päin.

744a6c2b14e39fe6.jpg
On se sekasin

Kuvassa Hullusalo meinaa kaivaa silmän päästään.

Noita-Akka

Krokotiilikyyneleitä on vaikea pyyhkiä luonnollisen näköisesti, niitten myrkky kirvelee iholla ilkeästi.

Rääppä

”Kaunis (ja tyhmä) nainen tuli kaupunkiin, kaunis (ja tyhmä) nainen heti huomattiin”.

Ruotsissa Miljööpuolue pitää kohta pohjaa koska Liberaalit ovat kovassa nousussa.

DÖD BLATTE FÖRRÅD

Ja ä’ e’ BLATTE… o’ nu Ja ä’ i DÖD BLATTE FÖRRÅD!

Itkevätkö rasisteeramisen vastustelijat nyt lämmintä itkua lemmikkiensä puolesta? Vai ovatko ihan hipihiljaa?

Last edited 2 vuotta sitten by DÖD BLATTE FÖRRÅD
Johan Steel

Kivasti väki vähenee, ei muutakuin jatkakaa samaan malliin.

Suomi Finland

Jengiytyminen on yhteiskunnan tuhon siemen. Rikollisorganisaatioiden saadessa riittävästi valtaa niitä vastaan taisteleminen on yhä vaikeampaa.

Ja mikä pahinta, jopa nämä jengimurhat, vaikka niiden taustalta löytyisi täysiä tomppeleita, edesauttavat tuota kehitystä. Kaikkien vakavien rikosten tutkinta syö poliisin ja oikeuslaitoksen resursseja.

Ja sehän on mitä mainiointa taustatukea niille fiksummille rikollisille, jotka harjoittavat soluttautumista yhteiskunnan normaaleihin rakenteisiin ja toimivat ja kasvavat kulisseissa.

rocky

Jos aamun aikana osumatarkkuus normaalista poiketen noin hyvä niin olisivatko palkanneet ammattilaisia?

33an i Himlen in

Expressen kirjoittaa että Södertäljen patu/matu on 33s tänä vuonna ammuttu.

Onko niitä vain 33? On vaikea pysyä laskuissa perässä kun tuntuu siltä että niitä tulee yksi päivässä ja kolme parhaassa.

K J

Suomessakin lyödään jo vetoja (isoja) kuinka paljon kuolee jossain epäutooppisilla alueilla. Faktat tarkistetaan tarkasti ja noin kuukauden kahden päästä voittajia naurattaa ja häviäjiä vituttaa – ja ottavat isommalla summalla seuraavaksi osaa tähän varsin kipeään adventtipeliin.

Kaikestahan voi lyödä vetoa, mutta jotkut tuhansien eurojen vedot ovat aika mielenkiintoisia. Jokerit on villejä…

Silikooninenä ja -korvat

Södertäljen kaupungin/kunnan säkerhetschef/turvapäällikkö sanoo että kaikenlainen orgasoitu svarthandel eli pimeä kaupanteko tuhoaa kaupungin ja koko maan. Ja tuhoaahan se kun myyntiartikkeleina eivät ole perunat vaan kokkeli, aseet, pimppi jne.

Rikollisten jengien lonkerot kiemurtelevat yhä syvemmälle. Jopa kauneusbisnes eli salonkien naamoihin truuttaamat fillerssit, botoxit ja muu sonta alkaa olla rikollisten hallussa. Kuka tahansa saa truutata, ei vaadi mitään koulutusta, salonki pystyyn vaan.

Succe' !

Lähinnä ihmetystä aiheuttaa että noi muslimit on hereillä ja hommissa tuohon aikaan. Arvostan! Osoittavat yhteiskuntaan integroitumisen merkkejä!

Daavidin poika