Tukholmassa useita ammuskeluja

Tukholmassa oli hyvin rauhaton lauantai-sunnuntai. Ammuskeluja on ollut useampiakin, mutta toistaiseksi ei tiedetä kenenkään heittäneen henkeään.

Hässelbyn metroasemalla ammuskeltiin ennen iltakymmentä. Poliisi sai useita soittoja, sillä alueella on vilkasta kevyttä liikennettä. Kun poliisi saapui paikalle, niin ammuskelu oli jo loppunut. Metron viereisestä pensaikosta löydettiin osumaa saanut mies, mutta lähinnä naarmuista oli kyse.

Useita laukauksia kuitenkin ammuttiin paikalla, jossa oli paljon ihmisiä. Pt-median Hässelbyn kirjeenvaihtaja kertoo, että istui ravintolan terassilla kun alkoi kuulua ammuntaa.

– Kaikki ymmärsivät heti, että ammuskelusta oli kyse. Monet maastoutuivat, vaikka ei pystytty hahmottamaan mistä suunnasta ammunta kuului. Itsekin siinä katselin vähän jotain suojantapaista varmuuden vuoksi.

Haningessa ammuttiin omakotitalon ikkunoista läpi lippaallinen. Jollakin kuumeni tunteet tunnettua asianajajaa kohtaan ja taloa tulitettiin. Poliisi pysäytti hetken päästä autoporukan, jonka epäiltiin liikkuneen ammuntapaikan lähistöllä. Autosta löytyi käsikranaatteja.

Sunnuntaiaamuna ammuskeltiin Rågsvedissä. Sihti on ollut luultavasti hakusessa, sillä poliisi löysi vain ammutun kerrostalon alaoven, mutta pensaikoista ei ole löytynyt haravoinnista huolimatta haavoittuneita tai kuolleita.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Ammuu!! Kesä on saapunut ja Mansikki on pellolla.

Paitsi Ruotsissa, jossa ammunnasta huolehtivat gansterit.

Näin käy, kun poliitikot keittävät kansaa vuosikymmeniä pienellä liekillä, mutta kehityksen vastustajat hiljennetään rasismikortilla.

Diskuteeraamalla ongelma tuskin tästä paranee, joten onnittelut vaan Ruotsille ja lykkyä pyttyyn myös Jas Gripenin markkinointiin. Joku täällä mainitsi, että kymmenen vuoden päästä Jas päivitykset tehdään lentävään mattoon. Ehkei kyseisen päivityksen suuri todennäköisyys tulevaisuudessa houkuttele hirveästi ostajia Saabille, vaan ostajat tuuminevat edelleen, että Saabismi on sairautta..

Daavidin poika

Kirjeenvaihtaja mainittu. Oliko kirjeenvaihtaja muslimi kuppilassa, vai.? Haluan kysyä sinulta Pate, että millaisissa kuppiloissa Suomalaiset ja Ruotsalaiset käy nykyään, esim Tukholmassa.

Oltiin komennus hommissa paljon Ruotsissa 1976-1990 silloin mentiin kapakasta toiseen ilman mitään hämminkiä. Käsittääkseni koko Tukholman lääni on nykyään muslimien armoilla, ainakin kun ottaa huomioon rikollisuuden.

Eitkö Pate voi kirjoittaa meille, miten olet itse päätynyt tuohon tämänpäiväiseen julmaan Tukholmaan.?

Make's perfect sense

Iteasiassa Samnytti kertoo että hässelikylän metroasemalla ammunnan kohteeksi oli joutunut kaksi rikollisten talutushihnoihin kytkettyä miestä. Kuitenkin vain toinen oli ollut varustautunut asianmukaisen luotisuojakertoimen omaavalla varmuusvälineellä.

Se että autoista alkaa löytyä käsikranuja viittaa vähän siihen että kevlar-alusasuista voi tulla ensi joulun hittituote.

Last edited 1 vuosi sitten by Make's perfect sense
Make’s perfect sense

Vaikuttaa afrikaanolla olevan kasassa jo hyvät perusteet hakea turvapaikkaa jostain muualta.

DÖD BLATTE FÖRRÅD

Ah iz a NIGGER … an’ now Ah iz in DEAD NIGGER STORAGE!

GLGL

Ruotsin tapahtumien seuraamisen jännittävyyttä voi lisätä veikkaamalla ajankohta, kun uusruotsalaisilta rikastuttajilta löytyy ensimmäinen Javelin.

Qroquius Kad

Luin keran erään vironsuomalaisen kirjoituksen, jossa hän kehotti menemään mölisijöiden naaman eteen, laittamaan sormen huulille ja schihischemään sssscccchhhh!

Eikö P.T.Kankaankin kannattaisi tehdä niin, että loppuisi se mölinä;
tämä vironsuomalainen kun oli kehuhunut sitä vieläpä tehokkaaaksi hiljentäjäksi.

En shuoshittele shihinää

She joka shomppulaumalle menee shihisemään voi shaada aikahyvin potkuja päähänshä.

Varma Voitto Ikuinen

kannattaisi järjestää ampumis harjoittelua näille ali- ja kehitymättömille
roduille.