Miksi vain sukupuoli pitäisi saada itse määritellä?

Vihervassareiden mukaan ihmisen pitäisi itse saada määritellä oma sukupuoli omien tuntemuksiensa perusteella. Sen johdosta hallitus esim. suunnittelee translakiin sellaista “parannusta”, että henkilö voisi vaihtaa sukupuolta pelkästään omalla ilmoituksella. Ilmeisesti ajatuksena on ettei henkilö kokisi tämän jälkeen enää niin suurta ahdistusta.

Mutta jos sukupuolenkin voisi määritellä pelkästään omien tuntemustensa perusteella, miksi sama logiikka päde muissa asioissa? Miksi henkilö ei esim. itse saisi määritellä onko hän trans- tai homofobi? Näin ei selvästi ole, sillä ihminen leimataan todella helposti tällaiseksi. Esim. vasemmistoliiton poliitikot syyttivät Hesaria transfobiasta, koska se kirjoitti jutun Britanniasta, missä transnaiset olivat painostaneet lesboja seksiin. On kuitenkin leimaavaa sanoa ihmistä yhtään miksikään foobikoksi, sillä se tarkoittaa jonkin asian hallitsematonta pelkoa.

Sitä paitsi siitä olisi huomattavasti vähemmän haittaa jos henkilö saisi itse määritellä omat fobiansa kuin sukupuolensa. Ainakin itselläni tulee heti mieleen ongelmia mitä sukupuolen itsemäärittely tulisi aiheuttamaan. Joku naisten kyylääjä tai ahdistelija voisi vaihtaa sukupuolensa pelkästään siksi, että pääsisi naisten pukuhuoneeseen kyyläämään ja ahdistelemaan naisia.

Turun Sanomissa oli hyvä kirjoitus aiheesta, mihin sukupuolen itseidentifikaatio se on muissa maissa johtanut:

“Maissa, joissa itseidentifikaatio on voimassa, naiset ovat menettäneet omat tilansa käytännössä kokonaan. Kaikki naisten tilat – vessat, pukuhuoneet, sovituskopit – ovat nykyään unisex-tiloja.

Itseidentifikaation myötä itsensä naiseksi mieltävät miehet ovat vieneet biologisille naisille varattuja kiintiöitä, he ovat päässeet kilpailemaan naisten urheilusarjoihin ja joukkueisiin, joissa he muun muassa moukaroivat hengenvaarallisesti itseään fyysisesti heikompia kilpakumppaneitaan ja murskaavat ennätyksiä.

Naisiin kohdistuneista väkivaltarikoksista tuomitut miesvangit ovat päässeet naisvankiloihin, ja naisvankien kimppuun on hyökätty”

“Britanniassa kerätty data kertoo, kuinka julkisissa uimahalleissa ja urheilukeskuksissa naisiin kohdistuneista seksuaalisista hyökkäyksistä 90 prosenttia tapahtui unisex-pukuhuoneissa. Australialaiset vapaaehtoiset puolestaan ovat keränneet No conflict they said -sivulle tarinoita itseidentifikaation vaikutuksista biologisten naisten elämään. Tarinoissa toistuvat samat teemat: turvattomuus, häirintä ja naisten omien tilojen häviäminen”

Tuliko jollekin yllätyksenä, että sukupuolen itsemäärittely johtaa tällaisiin ongelmiin? Voiko vihervasemmisto olla tietämätön näistä ongelmista ja niiden riskeistä? Minusta se on täysin mahdotonta, koska heitä on monta kertaa niistä varoitettu julkisessa keskustelussa. Kyse on vain siitä, että heille transujen oikeudet menevät naisten edelle. Tai pikemminkin kyse on siitä, että transujen oikeuksia ajataan naisten kustannuksella.

Oikeastaan se miten vasemmistopoliitikot suhtautuvat uutiseen, jossa transut ovat ahdistelleet lesboja kuvastaa heidän ajatusmaailmaa. He haluaisivat lakaista asian maton alle, jotta transujen maine ei kärsisi. Eli jos olet uhripyramidissa jonkin toisen yläpuolella, sinun oikeuksiasi tullaan rajoittamaan heidän kustannuksella. Toinen hyvä esimerkki tästä on transnaisten tunkeminen naisten kilpailuihin. Vihervassareita varoitettiin heti, että transnaiset tulevat olemaan ylivoimaisia naisten kilpailussa. Siihen reagoitiin lähinnä heiluttelemalla transfobi ja ihmisoikeus -kortteja. Tuliko taas yllätyksenä, että transurheilijat ovat osoittautuneet niin ylivoimaisiksi naisten sarjoissa, että heille suunnitellaan omia sarjoja?

Oikeastaan tämä sama logiikka heillä on maahanmuutossa. Nykyisin jopa valtamedia uutisoi välillä maahanmuuton ongelmista, joten vihervasemmiston täytyy ainakin jollain tasolla ymmärtää siitä aiheutuneet ongelmat. Ja vaikka he kuinka uskoisivat kotoutumisen toimivuuteen heidän täytyy ymmärtää, että meillä loppuu ennen pitkään siihen käytettävät resurssit. Heille on selvästi paljon tärkeämpää täyttää kaikki turvapaikanhakijoiden oikeudet viimeistä piirtoa myöten, kuin suomalaisten turvallisuus ja hyvinvointi.

Vihervasemmiston touhu on vaikuttaa hyvin epäloogiselta. Kannatetaan massamaahanmuuttoa, vaikka lämpimistä maista tänne muuttaminen kiihdyttää ilmastomuutosta ja varsinkin muslimimaista tuleva maahanmuutto heikentää naisten ja seksuaaliväestön asemaa jne. Mutta kun tohon sovelletaan uhripyramidin logiikkaa, eli ajetaan aina pyramidissa ylempänä etuja alempana olevien kustannukselle, toiminta vaikuttaa hyvinkin loogiselta.

Subscribe
Notify of
guest
70 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Forever young.

Minä haluan myös itse määritellä oman ikäni.
Juuri tänään se on noin 22 vuotta. Joskus 15, toisinaan 88.

Eläkkeelle trallallaa

Minä tunsin äsken vanhentuneeni yli vuosikymmennellä suoraan eläkeikään 😄

Japa

Sama täällä, eläkeukoksi tunnen itseni. Eläke käteen heti, voin tehdä eläkkeellä myös toista duunia.

Sherlokki suvakko

Olen virallisesti eläkkeellä, mutta tunnen itseni 30 seksi. Pää on jossain viime vuosituhannella ja ja keho kuleksii päättömäna 2000 luvulla.

Dan Wesson

Iän omaehtoinen määritys on sallittu vain haittakemuille. Jos luulet muuta, olet rasisti.

Sheriffi

Mä oon kännissä 12-vuotias ja krapulassa 178-vuotias. Jallu määrittelee nämä asiat.

kari ilmarinen

Hyvin, hyvin pienillä vähemmistöillä on tämän päivän woke-maailmassa erittäin suuri ja kuuluva ääni.

Faktoja

Eikä ole, niillä on puhelimet ja sometilit. Ei mitään asiaa.

Sherlokki suvakko

Sateenkaaritouhu on ollut uhriutumiskultti alusta lähtien, ei sen kummempaa.

Faktoja

Eikä ole, ne ovat vieläkin vaan ihan tavallisia homoja. Ja sekös heitä jyrsii, se kun ei ole mitenkään “spesiaalia”.

Islam on syöpä

Jotta asia olisi vieläkin mielenvikaisempi: nämä samat henkilöt jotka väittävät väärään ruumiseen syntymisestä, väittävät myös ettei sukupuolia ole. Miten vitussa voi syntyä väärään ruumiseen jos eri ruumiilla ei ole mitään fyysistä eroa, kuten sukupuoli? Vittu mitä idiootteja.

Last edited 1 vuosi sitten by Islam on syöpä
Watson

Elementary OS linuxin kehittäjä on hupiveikko. Ennen se oli Dan, ruma pullamössö runkkari joka ei ikinä saa pillua. Nyt se on sitten Danielle, trans-LESBIAN =) Eli pullamössöjätkä päätti leikata kullinsa irti, hankkia kumitissit ja ryhtyä lesboilemaan että saisi pillua. Ei tämmöstä voi keksiä.. ilmankos Elementary OS onkin niin vitun paska käyttöjärjestelmä..jonka nyt tämän kepposen jälkeen käyttäjät ovat hylänneet ja miesnaislesbohomo pullamössö Dan-Danielle huutaa kurkku suorana transfobiaa joka suuntaan.

Vanha kyynikko

Vain mielenterveysongelmaisia!!

Minä

Fobioiksi määritellään nykyään mikä vaan, jos olet leimakirveenheiluttelijan kanssa eri mieltä. Lähtökohtana on vain ja ainoastaan, että olet eri mieltä, koska pelkäät olla samaa mieltä.

Keijo Keskiaika

Nykyinen “fobia” -sanan väärinviljely lienee vaan tietoinen yritys syyttää erimielistä keskustelijaa pelkuriksi.
Eihän kukaan nyt mikään pelkuri halua olla !

Prozac

Vihervasurit agitoivat kannattajilleen, eivät “konservatiiveille”. Median palveluksessa paljon heikäläisiä rummuttamassa “hyvän asian puolesta”. Näin ilmapiiri hiljalleen muuttuu muissa, kuin persuissa ja kristillisissä. Kun kirkko jossain välissä alkaa lähes poikkeuksetta vihkimään homoseksuaaleja, niin transut odottavat vuoroaan. Mitä transujen jälkeen, niin vaikea sanoa kun mielikuvitus ei riitä.

Faktoja

Olihan joku akka seksisuhteessa jonkun sillan kanssa, vai oliko se ulkohuussi..samapa tuo. Seuraavaksi ne vihitään pyhään avioliittoon.

Keijo Keskiaika

Joku on esittänyt teorian, että sateenkaariparien “ylinormalisointi” olisi vaan pedofilian normalisoinnin jonkinlainen välietappi.
Tuo jälkimmäinen lienee sattumalta myös alistuskulttuuriväen arvomaailman mukaista.

SpaceMAN

Minä juuri määritin ammatikseni astronautin ja kuukausipalkkani miljoonaksi euroksi. Määritän sen valtion kassasta minulle maksettavaksi tästä päivästä lähtien. Joka tästä ei pidä on astrofobi.

Tapio

Minun mielestä Ford Transit automerkin nimi pitää muttaa Ford Horseksi tai Horoseksiksi.

mari

Eikö jokin porukka ollut huolissaan koska miehille ei kelpaa transnaiset? Miksi käytettiin esimerkkinä vain miehiä? Mikseivät kysyneet samaa naisilta? Eli jos minulta kysyttäisiin kelpaisiko minulle transmies, niin sanoisin suoraan, että ei prkle varmasti kelpaa! Mulle kelpaa vain ‘aito tavara’. Miehen pitää mies. Ajatelkoot siitä LGTB – hörhöt ihan mitä itse lystää. Eipä voisi vähempää kiinnostaa. Ja ei sillä, että minulla olisi trans – ihmisiä mitään vastaan. Tämä vuosia jatkunut pakkosyöttö alkaa vain pikkuhiljaa saavuttamaan lakipisteen, ainakin meikäläisen pääkopassa.

John Holmes

Varmaan tosimakeen näköinen joku lääkärin kyhäämä kyrsä. Pallit jotain maapähkinöitä lillumassa läskiperseestä revityssä ihosäkissä ja torpedo-osakin on jotain nenärustoo ja pohjelihasmössöä kebabrullattuna helttanahkaan. On finnii on karvaa. Ihan vastustamaton härveli! Kaipa siihen saa jonkun deluxe täyttöpussinki johon pitää laittaa lusikallinen piimää ja sitten ladata “Satsi” sovellus ja puhelinta käyttäen saa latingin hyvin aidon tuntuisesti lentämään.

Suomi Finland

Jaa tässä olikin pohdittu jo samat asiat hyvin ansiokkaasti.

Tulevaisuus voi tuottaa mielenkiintoisia innovaatioita tällä saralla.

Mutta oli se tulevaisuuden transratkaisu mikä hyvänsä, niin korvienväliä se ei voi korjata, koska seta ei moista salli. Biologiset muutostyöt ovat ainoa hyväksyttävä ratkaisu. Atomipommia moiseen pajaan missä rustataan korvienvälin korjaamista.

Kukavaan

Tulevaisuudesta puheenollen seuraava muotihulluus voi olla kannibalismi kunhan pedofilia saadaan ensin normalisoitua.

Hakusanat: promote cannibalism

mari

Tämäpä olikin varsin graafinen kuvaus. Jollet olisi itse John Holmes, voisin jopa luulla sinun livenä nähneen 😁 Totta puhuen, olen kyllä itse nähnyt. Nooh, sairaanhoitajana sitä näkee paljon sellaista mitä ei haluasi nähdä mut kuuluu työnkuvaan. Onneksi nykyinen duuni on melkein lomaa verrattuna HUS:in painekattilaan. Ja kahvipöydässäkin voi keskustella paljon vapaammin. Ei tarvitse miettiä suuttuuko joku jos vähän vitsailen matuloisista – päinvastoin. Ainut mistä espanjalaisten kanssa ei pidä aloittaa keskustelua on 30-luvun sisällissota sekä Francon vallan aika. Häpeävät Francoa vieläkin ja Espanjan erittäin raa’an sisällissodan likapyykki on läpi käymättä.

John Holmes

Myöskin suuttuvat suunnattomasti kun kuulevat Etelä-Amerikkalaisten espanjaa. Kuulemma iha hirweetä.

mari

Siis mikä on “iha hirweetä”? Se etelä-amerikan espanja vai se kuinka he suuttuvat? Ethän suinkaan provosoitunut? Jos, niin se ei lainkaan ollut tarkoitus. Yritykseni olla hauska menee vaan aina mönkään mitä myöhempi ajankohta illasta on. Kysy vaikka mun exältä.

Qroquius Kad

Kuuntelin kerran sivusta “mielenkiintoista” keskustelua.

Toinen osapuoli väitti kivenkovaan Brasiliassa puhuttavan brasiliaa, kun toinen yritti vääntää ensin rautalangasta, sitten rautakangesta, sittenr ratakiskosta ja lopulta I-palkista, että kieli on brasilianportugali.
Ei mennyt jakeluun,

Ymmärtääkseni muissa latinomaissa ymmärretään amerikanespanjan olevan espanjaa, muta miten kastellaanit siihen suhtautuvat, jos vaikkapa latina venezuelana puhuu heille amerikanespanjaa?

Tuskin suuttuvat, mutta niuhistellaanko nenää asenteella, että puhuisit kunnolla?

mari

Espanja, toisin kuin englanti, on levinneisyydestään huolimatta säilyttänyt peruskieliopillisen rakenteensa. Eroja on lähinnä joissakin sanoissa, sanonnoissa, sananparsissa ja tietenkin on paljon slangisanoja. Hassua mutta Kanariansaarten murre kuulostaa enemmän etelä-amerikan espanjalta kuin mannermaan versiolta. Googlen tuottama espanja on ns kastiliaa (castellano, jotkut kutsuu sitä ‘libroksi’). Se on eräänlaista simplikoitua kirjakieli – espanjaa jota ei itseasiassa puhuta missään, paitsi Googlessa. Se on kehitetty siksi, että jokin perusversio on oltava jotta kaikki ymmärtävät toisiaan. Mutta ei uutistenlukijat tai sanomalehdet missään espanjankielisissä maassa käytä tuota versiota vaan vähän monimutkaisempaa. Venezuelassa on sadoittain sanontoja ja slangisanoja joille on täällä naureskeltu hyvillä mielin. Kukaan ei nyrpistele. Muutama esimerkki: rakastuin – me empepé VEN, me enamoré ESP, halaus – amapuche, abrazo ESP, piiloutua – encaletar, esconder ESP jatkuu…

mari

Brasilianportugali on hyvin erilaista kuin emokielensä. Itse ymmärrän luettuna sitä lähes täysin, puhuminen onkin vaikeampaa. USA:n espanjakin riippuu vähän siitä mistä päin maailmaa on USA:han tultu, on Puerto Ricoa, México ja paljon muita. Meksikon espanja poikkeaa aika lailla esim Argentinan versiosta jossa on kiva italialainen klangi. Myös Maracaibon espanja on saanut paljon vaikutteita italiasta ja ranskasta maahanmuuttajien myötä. Vámonos tomarnos unas birras = mennääs ottamaan muutamat kaljat. Estuvimos en una gozadera = me oltiin bileissä. Espanjalainen käyttää termiä ‘fiesta’. Eka kerta kun huudahdin “hacerlo, a toda máquina”! Tee se ja äkkiä sittenkin vapaa suom.), niin nää täällä katsoi kysyi mikä ihmeen ‘maquina’ eli kone. Vielä yksi joka nostatti työkaverin kulmakarvoja. Oltiin liikenteessä ja sanoin “no te use esta ruta”, y por qué? kysyi hän ja minä siihen “porque hay muchos policías acostados”. Maracaibossa hidastetöyssyt on ristitty ‘maassa makaaviksi poliiseiksi’.

mari

Tarkennetaan vielä tuota kysymystä nyrpistelystä. Minulle ei ole nyrpistelty lainkaan. Minut on otettu niin upeasti vastaan että ihan sydäntä lämmittää. Mutta Manner – Espanjassa tilanne voi olla hiukan erilainen joillekin maahanmuuttajille jotka tulevat eri Etelä-amerikan maista. Tiedän, että heille on muutamia pilkkanimiä mutta en välitä niitä jakaa. Yleisin on on inkkari (indígenas). Meksikolainen kaverini johon tutustuin valokuvausharrastuksen puitteissa harkitsi Espanjaan muuttoa, mutta päätti valita Italian koska hänen mukaansa siellä ei olla niin rasistisia. Hän on vaaleahiuksinen meksikolaisnainen joka kävisi yhtä hyvin vaikkapa saksalaisesta tai tanskalaisesta joten en usko, että Espanja olisi ollut ongelma. Kyseessä oli kai periaate tjsp.

Qroquius Kad

Tuosta tuli mieleen nimekkään terroristin Ernesto “Che” Guevaran viimeiset hetket vangittuna Boliviassa.

Häntä kuulustellut CIAn kenttäagentti Félix Rodriguez kertoi Chen todenneen hänen äidinkielensä olevan espanja mutta ei Bolivian.
Mistä Rodriguez siis oli kotoisin;
USAsta, Meksikosta tai Puerto Ricosta?

Nämä vaihtoehdot Chen kielikorva tarjoili;
olihan hän itse lähtöisin Argentiinasta ja saanut liikanimensäkin käyttämstään sikäläisestä interjektiosta “che!”, joka oli huvittanut kuulijoita.

Kun Che kuuli Rodriguezin olevan syntyjään Kuubasta, mutta paennut USAan ja toimivan CIAssa hän suuttui, äännähti “Ha!” eikä puhunut hänelle enää mitään
.
Sitten puhuikin kivääri.

KKi

Lataa satsi hakemistosta varvi\mälli\satsi

Suomi Finland

Vai ettei kiinnosta tekomuna, joka täytetään ilmapumpulla ennen panohetkeä? Nyt kyllä syrjintämittari lävähtää kaakkoon ja setassa huudetaan hoosiannaa.

Miten mahtaa muuten transmies laueta? Jotain valkoista täytyy lentää, jotta transusetä voi kokea olevansa oikea miesten mies.

John Holmes

Eiköhän se klassinen, räkäflimppi selälle, toimi.

mari

Tarkoitatko trans-miehiä?

mari

Käsittääkseni jokainen voi kehittää “oman seoksen” simuloimaan ejakulointia (kunhan se ei ole mitään myrkyllistä jne), mutta en ole kyllä oikea hlö vastaamaan tähän. Johan kantaväestöä syrjitään siitä tai tästä jos ei esimerkiksi oteta matuja töihin. Olen jo vähän odotellut milloin alkaa syrjintäsyytökset jos ei kelpaa trans-hlö kumppaniksi. Tai itse asiassa nehän alkoikin Ylen jutussa (muistaakseni se oli Yle) kun miehille ei kelpaa trans-naiset. Mulle kelpaa vain luomumies (saakohan noin sanoa…ehkei parin vuoden päästä saa?). Mut senkin pitää täyttää tietyt kriteerit. Psykopaatit, sosiopaatit, narsistisesta persoonallisuushäiriöstä, yleinen kusipäisyys jne karsiintuvat ensimmäisenä. Täyspäisyydellä pääsee jo pitkälle.

Ford Escort

Voisit jo lopettaa täällä vonkaamisen ja selittämässä miesmakuasi, ihan turhaan. Ei täällä ole kuin kaljaa lipittäviä, ylipainoisia takakammarin poikia jotka tuosta innostuvat ja luulevat että tässäpä ois tsäänssiä. Täällä haukutaan muslimiloisia, siinä kaikki. Lataa vaikkapa Tinder ja mene sinne huomiota hakemaan.

mari

Skippaa mun viestit jos ei kiinnosta lukea. Eipä voisi vähempää kiinnostaa. Loput kommentistasi onkin sellaista soopaa ettei ansaitse tulla noteeratuksi.

Suomi Finland

Jos täällä olisi marille sopivan ikäisiä matukriittisiä luomumiehiä, niin olisihan aika hauska juttu, jos kenties tuleva aviosiippa löytyisi transuketjusta.

Saatais me vanhemmat miehet hyvät naurut samalla ja voitaisiin pistää setaan hakemus papukaijamerkin myöntämistä ajatellen. Kyllä nimimerkki mari ansaitsisi setan tunnustuksen siinä tapauksessa.

Suomi Finland

Itse olen sinkku, mutta auttamattomasti liian vanha. Yli viisikymppinen, mutta kunnossa ollaan, vaikkakaan ei salin hurjimpiin nostajiin kuulutakaan.

Jo nuorena poikana katselin keski-ikäisten miesten mahoja ja ajattelin, että itse en päästä koskaan itseäni sellaiseen kuntoon.

Skippasin anaboliset kuitenkin vaikka niitä kyllä tarjottiin, eli ihan luomuna ollaan edelleen.

Exän kanssa oli selkeät mielipide-erot matuloista. Ja tietysti se kaamea rasismi oli yhtenä syynä, kun toinen osapuoli halusi erota. Eli pahimman sortin matukriitikko kelpaisi mainiosti uudeksi siipaksi.

Irmeli

Kokoajan vaan sairaammaksi menee. Mahtaa mielenterveyspillerit loppua, kun kohta nää hörhöt ei tiedä keitä ovat, tai haluavat olla, mitä sukupuolta milloinkin…on vaan niin saa####n SAIRASTA..Lesbot ja homot kyllä ymmärrän, mutten tätä että sukupuoli on ilmoitus asia, ei ole sen määrittelee biologia ei sekopäät.

Suomi Finland

Minä olen mieltänyt itseni sellaiseksi olennoksi, jonka ei tarvitse maksaa mistään latiakaan veroja. Eli jos vielä verottaja lähettelee maksulappuja tai lippuja niin kyllä siitä tulee nousemaan aivan armoton meteli.

Qroquius Kad

Valitattavasti se verottaja ei kuuntele sitä meteliä, vaan ottaa omansa.

Eipä sitä transmeteliäkään pahemmin kuulla esim. Unkarissa, koska unkarilaiset eivät sitä kuuntele.
Ei, vaan he sulkevat sellaisen yliopiston, jossa opiskellan vitunvirkkausta ja sukupuolentutkimusta, kaikkien niiden 78 vai montako niitä jo on.

Sakari Rajamäki

“Lesbot ja homot kyllä ymmärrän, mutten tätä että sukupuoli on ilmoitus asia, ei ole sen määrittelee biologia ei sekopäät” Hyvin sanottu:)

pöh

Mä oon jo varmaan Paavoa suututtanut tarpeeks 🙂 Mutta otsikko jo itsessään on älytön.
Sukupuoli nyt vain ei voi olla mikään valintakysymys, tänne synnytään joko tyttönä tai poikana, ja sukupuolia on tasan 2 kappaletta.
Hyvin harvoin syntyy Hermafrodiitti jolla on molemmat sukupuolielimet.Mielisairaita ne on jotka luulee olevansa jotain muuta sukupuolta kuin mitä jalkojen välissä näkyy.

pöh

Niin ja siis seksuaalisuushan on ihan eri asia kuin sukupuoli, ihan vaan tarkennuksena koska tässä vasemmistomaailmassa nekin nykyään sotketaan.

Sakari Rajamäki

Minä ton olen kirjoittanut niin kuin siinä lukee. Et ymmärtänyt myöskään otsikkoa, jossa on kysymysmerkki. Kirjoitan siitä miten vihervasemmiston näkee sukupuolen. Itse ajatteln ihan samanlailla kuin sinä.

pöh

Tiedän tiedän.
Ja jos kyseessä on sama Sakari Rajamäki jonka tiedän niin olen sua aina arvostanut 🙂

Vähän Hämäläinen

Veroprosentti ja ajonopeus… ja tietenkin työttömyyskorvaus, bensan ja muidenkin ostettavien tuotteiden hinta. Jo ihmisoikeudet ja inhimillisyys velvoittavat minut näiden asioiden itsemäärittelyyn.

Biofobikko

Kun nyt on tieteellisesti todistettu että sukupuolia on 78 niin onhan se nyt aikalailla hälyttävän huonoa säkää että kautta maailmanhistorian, niin jokainen homo sapiens yksilö on harmillisesti syntynyt NAISESTA jonka on MIES hedelmöittänyt. Aika uskomatonta. Luulisi että nyt edes muutama miljoona ihmistä kautta historian olisi pulpahtanut jonkun transdansbandspuolisen monistusreiästä tähän maailmaan.

Reijo Ruotsalainen

Voidaan myös todeta, että jos homous olisi “synnynnäinen” (=geneettinen) ominaisuus, niin nämä geenit olisivat sukupolvien saatossa kuolleet pois. Tällainen geenivaurio kun tekisi kantajastaan lisääntymishaluttoman. Tästä voi päätellä että homppelius on opittu/opetettu luonnevika, päinvastoin kuin riemusateenkaariväki väittää.

Särmääjä

Sitten on myös näitä läskiaktivisteja joiden mielestä läskejä täytyy pitää ihan normaaleina ja terveinä, jotka on siis yleensä naisia. Mainoksissa pitää olla näitä läskikasoja sekä malleina ja tanssiryhmissä. Nykyään yhteiskunnan täytyy näiden mielestä ymmärtää heidän mielenoikut ja sairaidet ja pitää niitä normaaleina ja ihmisoikeutena.

Sellaista

Niitä sukupuolia ei edelleenkään ole kuin 2. Nainen ja mies. Nykyään ilmeisesti vihervasemmistossa on todellisia vaikeuksia tämänkin asian käsittämisessä. Eikä sukupuolta voi “vaihtaa”. Ihan siitäkään syystä koska nainen ja mies eroavat todella paljon toisistaan ruumiinrakenteeltaan ja vaikkapa luuston rakenne on täysin erilainen kummallakin, naisen iho on myös pehmeämpi. Naisethan ovat usein pieni kokoisempia eikä heillä ole voimaa yhtä paljoa kuin miehellä, juuri siksi mies jossain naisten sarjassa kilpailemassa on todella typerä päätös. Sekä se on fakta että vain nainen voi tulla raskaaksi ja synnyttää, ei mies, vaikka kovasti väitetään tuollaistakin. Vain naisella on kohtu, munasarjat sekä emätin, ei miehellä, joten mies ei voi tulla raskaaksi mitenkään.

Last edited 1 vuosi sitten by Sellaista
mari

Minä se olen viimeiset…ainakin 3 tai 4 vuotta miettinyt että kyllä vaikeaa tietylle porukalle nämä sukupuoliasiat. Jänkätään ja jänkätään vuodesta toiseen samaa pskaa. Mitähän ne seuraavaksi keksii vai jänkytetäänkö tätä vielä seuraavat 10 vuotta. Mikä ottaa päähän niin se et miksei ne voisi kokoontua keskenään pohtimaan näitä juttuja sen sijaan että ne hierottaisiin kaikkien naamaan väkipakolla. HKI-Vantaalla selasin pöytään jäänyttä Iltakuonaa…ei olis pitänyt. Osui silmään otsikko “Marinin Pride – asusta tuli välitön some-hitti”. Loppui lukeminen siihen.

Sellaista

Kun ei osaamista tai kykyjä ole Marinilla, pitää tehdä tuollaisia joutavia tempauksia, joista tehdään sitten klikkiuutinen isoilla otsikoilla. Kuten tuo Marinin Ruisrock asukin. Ei tarvitse kovin kauaa etsiä, että kauniimman naisen löytää kuin tämä hehkutettu Marin. Kuten vaikkapa eräs paikallinen kaunis tummahiuksinen BMW:llä ajava nuori lähihoitaja nainen.

Qroquius Kad

Kas kun suurin osa tuosta porukasta on vaikea-asteisesti häiriintyneitä, sairaalloista huomiohakuisuutta ja narsismia piisaa.

Heille on keskeistä nimenomaan se epänormaaliuden jynssääminen enemmistön naamalle saadakseen ensin huomiota, sitten Ison Ihanan Naisellisen Riidan ja lopuksi uhriutumisen, vaikka kukaan ei olisi tehnytkään sen pahempaa kuin korottanut ääntään.

Näille kun sukupuolen lisäksi määritelmäkysymys on myös väkivalta;
jos heistä tuntuu, että heille tehtiin väkivaltaa, silloin se pitää hyväksyä ja mies tuomita siitä, vaikka olisi ollut todistettavasti toisella paikkakunnalla.

Sillä määrittelystä on vain kyse, sekä siitä kuka saa määritellä.

XxX

Kuinka tämä vaikuttaa kutsunnoissa? Ilmoitus vaan, niin voi välttää varusmiespalveluksen?

Rosentti

Eikös meidän nyt sitten pitäisi vaihtaa “sukupuoli”-sana, se kun transfobisesti olettaa että on yksi puoli ja sitten toinen puoli. Kaksi puolta. MITÄ HELVETTIÄ!??? Kun niitä sukusortteja on nyt pari tuhatta niin sanan pitää olla vastaavasti ehkäpä joku sukufragmentti. Miksi muuten ei ole sitten 2.000 eri lisääntymiselintä..? Ehkäpä joku transtestikleri MUNII lapsia..? Nää on vaikeita nämä massapsykoosit ja mielensairausasiat.

Qroquius Kad

Sukumonio?

Riku Laine

Minä haluan olla 19vuotis ja olen jotenkin mieltynyt ajatukseen että olen kottikärry.

KKi

Pistää kyllä huvittamaan. Woketukset sekoavat omaan näppäryyteensä tässä(kin).
Woketus kun on joko tyhmä, naivi taikka molempia kuvitellessaan sukupuolten olevan ja ajattelevan samalla tavalla. Olisiko heidän käsitys miehestä kotoisin uniopiston janeriklapasista.

Ja toi unisex. Paavo varmaan tietääkin, ettei noi unisexhuussit ole ruotsissa eik Norjassa mikään uutus. Useimmilla sirklekooasemillakin taitaa olla sellainen ja vain sellainen.

Tyrsky

Tappiinsa vietynä tuo itsemäärittely tarkoittaa itsensä jumalaksi korottamista ja muille esitettyä vaatimusta, että nämäkin sen tunnustavat. Kipeätä tottakai, mutta jostakin syystä tätä ei oikein enää voi pitää pelkästään kaltevan pinnan skenaariona.

Suomi Finland

Kunhan hoksaavat, niin alkavat jossain Afrikan savanneilla kokea itsensä Suomen kansalaisiksi ja vaativat, että heidät haetaan välittömästi Suomeen asumaan.

Hoippa

Sehän on ollut käytäntönä jo 90-luvulta asti.

Sakari Rajamäki

Suvakit on nykyajan pappeja. Nykyisin uskonnolla ei juuri ole merkitystä ja sen on korvannut suvakismi. Kun heille nauraa he suuttuvat, sillä tietävät, että se vie heiltä auktoriteettiä. Samoin kävi aikoinaan papeille. Samoin jos osaa oikein terävästi perustella miks he puhuvat paskaa sekin suututtaa heitä. Viime vuoden suomi areenassa halla-aho perusteli hyvin ja kertoi tiukkasanaisesti, miks heidän sukupuolisekoilunsa on täysin järketöntä. Se sai suvakit hermostumaan ja he poistattivat sen videon youtubessa.

Qroquius Kad

Suvakismi, samoin kuin ilmastonmuutoksellisuus ja körinä OVAT nykyajan uskontoja, joilla on kaikilla omat pappinsa, diakoninsa, maallikkosaarnaajansa ja pyhät kirjansa sekä runsaslukuiset, hurmokselliset seurakunnat.

Kehopositiivisuus

Mitäpä jos ihminen saisi määritellä tulonsa, ikänsä ja vaikkapa vanhempansa oman tahtonsa mukaan? Eikö vai?