Poliisi sai valmiiksi kaappaustapauksen esitutkinnan

Helsingin poliisi on siirtämässä syyteharkintaan 9-vuotiaan pojan kaappaustapauksen. Epäilty rikos tapahtui Kulosaaressa 22. huhtikuuta. Rikosnimikkeet ovat edelleen panttivangin ottaminen ja törkeä ryöstö.

Pojan huoltajat saivat aamulla 22.4. kiristysviestin, jonka mukaan heidän lapsensa oli kaapattu. Poliisi epäilee, että 54-vuotias mies kaappasi pojan tämän koulumatkalta Kulosaaressa. Poika löytyi myöhemmin samana päivänä fyysisesti hyvässä kunnossa Sipoosta.

–  Poliisi on tiedottanut tapahtumienkulusta aikaisemmin, eikä siihen ole lisättävää. Epäilty kiistää edelleen, että hän liittyisi kaappaamiseen millään tavalla, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss.

Asiasta lisää:

Helsingin kidnappaaja vanha murha- ja petosmies

Subscribe
Notify of
guest
2 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Alpertti

Kun tämä tekijä ajeli autokauppojen autoilla Euroopan kiertuetta, tapauksesta taisi valtamediakin julkaista uutisen tai pari. Saattaa tosin olla valemuisto, joten älkää ottako todesta, jos olen väärässä. Mitä tapauksesta voidaan oppia, on että meillä on jostain syystä taipumus uskoa, mitä meille kerrotaan. Kuullun epäilemistä pitäisi kyllä opettaa jo koulussa.

Qroquius Kad

Mutta silloinhan pikku piltit saattaisivat alkaa epäillä opettajalta kuulemiaan julistuksia monikulttuurin ja hallitsemattoman muslimimaahanmuuton sekä ilmastouskonnon autuudesta.