Poliisi sai valmiiksi kaappaustapauksen esitutkinnan

Helsingin poliisi on siirtämässä syyteharkintaan 9-vuotiaan pojan kaappaustapauksen. Epäilty rikos tapahtui Kulosaaressa 22. huhtikuuta. Rikosnimikkeet ovat edelleen panttivangin ottaminen ja törkeä ryöstö.

Pojan huoltajat saivat aamulla 22.4. kiristysviestin, jonka mukaan heidän lapsensa oli kaapattu. Poliisi epäilee, että 54-vuotias mies kaappasi pojan tämän koulumatkalta Kulosaaressa. Poika löytyi myöhemmin samana päivänä fyysisesti hyvässä kunnossa Sipoosta.

–  Poliisi on tiedottanut tapahtumienkulusta aikaisemmin, eikä siihen ole lisättävää. Epäilty kiistää edelleen, että hän liittyisi kaappaamiseen millään tavalla, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss.

Asiasta lisää:

Helsingin kidnappaaja vanha murha- ja petosmies

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.