Nuorukaiselle illan päätteksi lyijymyrkytys, loppuhoito lauta-arkussa

Hetki sitten Tumbassa, tarkasti ottaen Storvretenissä ammuttiin nuorukaista, joka sai vakavan puoleisen lyijymyrkytyksen. Voi olla, että myrkytystä hoidetaan lauta-arkulla. Kyseessä oli jo toinen ammuskelu 24 tunnin sisällä Botkyrkassa.

Olin tupakkakävelyllä ulkona kun poliisihelikopteri alkoi rullata taivaalla. Otin filminpätkän ja arvelin, että Storvretenissä on joku ammuttu.

Eipä tarvinnut kuin avata puhelin, niin tuli tieto, että tosiaan joku ammuttu. Tapahtumapaikka on siis Botkyrkan Storvreten vähän iltakymmenen jälkeen. Kyseessä on ties kuinka mones ammuskelu lähipäivien aikana Botkyrkassa. Lähi-itätaustainen 25-vuotias mies sai useita osumia päähän ja kaulaan. Siinäpä ei ole paljon tekemistä kuin vain katsoa sydänkäyrää, joka menee näin: ___________________

Tänään aamulla muutaman kilometrin päässä Albystä löydettiin ammuttu ja erittäin kuollut henkilö pensaikosta. Koirankusettaja hoksasi raadon kahdeksan aikaan aamulla ja hälytti paikalle poliisin. Poliisin arvion mukaan henkilö on ollut muutaman tunnin kuolleena.

Aikaisemmin joskus puolen yön aikaan Albystä kuului ammuskelua, joten on melko varmaa, että pensaasta löydetty ammuttu on jollain tavalla ollut mukana aikaisemmassa ammuskelussa.

Viime viikolla niin ikään Albyssä ammuttiin henkilö hengiltä. Alamaailman vihjeiden mukaan näillä kaikilla ampujaisilla on yhteyttä toisiinsa. Niin ikään naapurikaupungissa Södertäljessä on ammuttu parin viime päivän aikana ainakin yksi hengiltä ja yksi sairaalaan.

Näissä Södertäljen ja Botkyrkan ampujaisissa on usein kyse syriaanojen riitelystä. Molemmat kaupungit ovat profiloituneet ja erikoistuneet juuri näihin syyrialaisiin. Tulta siis on perseen alla, joten seurataan tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Reko
Reko
21.7.2022 05:06

Aivan ihana monikulttuurinen kesä svedulandiassa!!! Ainoastaan sisällissota puuttuu niin olisivat täydellisen monikulttuurisuuden huippupisteessä.

Neuvokaapas expertit
Neuvokaapas expertit
21.7.2022 05:13
Vastaa...  Reko

Se on jo. Mutta mitäpäs siitä. Mellakoissa heiteltiin kaupunkibusseja Molotovin coctaililla. Ulos pakenevia kivitettiin.

Bidee
Bidee
21.7.2022 08:10

Mitä minä nyt kerrron lapsilleni?

Gyntter
Gyntter
21.7.2022 22:30
Vastaa...  Bidee

Sen vastuullisen median oikean/vakiototuuden: Rakenteellinen rasismi, mielenterveysongelmat, syrjintä,,,

Suomi Finland
Suomi Finland
21.7.2022 13:31

Jos olisin nuorempi, hakisin ilman muuta helikopterilentäjän hommaa Tukholmasta. Tulee varmaan mukavasti lentotunteja, eikä tarvitse istuskella kahvilla koko aikaa. Ja tulevaisuus on valoinen: työt vaan lisääntyy päivä päivältä.

Neuvokaapas expertit
Neuvokaapas expertit
21.7.2022 13:39

Sota on ohi joten voi palauttaa kaikki. Myös Syyrian sotaa paenneet marokkolaiset ja somalit.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
21.7.2022 14:36

Ei voi, koska ruotalaiset eivät halua.
He haluavat tätä nykymenoa.

Prozac
Prozac
21.7.2022 14:21

Ruotsissa lentää luoteja, kuin pyssyn suusta.

Mr x
Mr x
21.7.2022 16:31

Tahti on oikeaoppinen,jokunen Paviaani per viikko pois pelistä . Mutta,meneekö + -0, kuinka monta uutta pakoLOISTA punkee maahan viikoittain ???

MattiS
MattiS
21.7.2022 19:02
Vastaa...  Mr x

Se että muutama heittää henkensä viikossa, ei paljoa auta kun uutta tunkee Ruotsiin satoja, ellei tuhansia samassa ajassa. Helpolla matematiikalla saa laskettua Ruotsin tulevaisuuden. Toki myös meidän, kuten koko umpityhmän Euroopan.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
21.7.2022 20:25
Vastaa...  MattiS

Eivät kaikki eurooppalaiset ole tyhmiä.

Eteläeurooppalaiset osaavat kupata rahaa keski- ja pohjoiseurooppalaislta, jotka ovat naisistuneet ja lapsistuneet kykenemättömiksi puolustamaan itseään.

Sen sijaan Unkarissa, Tšekissä, Slovakiassa ja Puolassa sekä Baltian maissa on viisaat, järkevät ja elinvoimaiset kansakunnat, jotka voivat olla tulevaisuutemme aonoat pelastajat.

Niissä maissa miehet ovat Miehiä ja naiset Naisia, eikä toisinpäin kuin Pohjoismaissa.

Mr x
Mr x
25.7.2022 21:19

Toivottavasti lauta-arkku B-laatua,vajaasärmäistä,puretusta sikalasta.Vai mahtaako olla Lautakasa Masan ylijäämäkuormaa. Siinä sandaaliapinan nätti matkustaa,mahtaako tavata neitsytjoukkoa ? Mahtoiko imaami juksata,useat neitsyet odottavat juuri häntä ? Onk mahtollista,että muslimit VALEHTELEE ??????