Nuorukaiselle illan päätteksi lyijymyrkytys, loppuhoito lauta-arkussa

Hetki sitten Tumbassa, tarkasti ottaen Storvretenissä ammuttiin nuorukaista, joka sai vakavan puoleisen lyijymyrkytyksen. Voi olla, että myrkytystä hoidetaan lauta-arkulla. Kyseessä oli jo toinen ammuskelu 24 tunnin sisällä Botkyrkassa.

Olin tupakkakävelyllä ulkona kun poliisihelikopteri alkoi rullata taivaalla. Otin filminpätkän ja arvelin, että Storvretenissä on joku ammuttu.

Eipä tarvinnut kuin avata puhelin, niin tuli tieto, että tosiaan joku ammuttu. Tapahtumapaikka on siis Botkyrkan Storvreten vähän iltakymmenen jälkeen. Kyseessä on ties kuinka mones ammuskelu lähipäivien aikana Botkyrkassa. Lähi-itätaustainen 25-vuotias mies sai useita osumia päähän ja kaulaan. Siinäpä ei ole paljon tekemistä kuin vain katsoa sydänkäyrää, joka menee näin: ___________________

Tänään aamulla muutaman kilometrin päässä Albystä löydettiin ammuttu ja erittäin kuollut henkilö pensaikosta. Koirankusettaja hoksasi raadon kahdeksan aikaan aamulla ja hälytti paikalle poliisin. Poliisin arvion mukaan henkilö on ollut muutaman tunnin kuolleena.

Aikaisemmin joskus puolen yön aikaan Albystä kuului ammuskelua, joten on melko varmaa, että pensaasta löydetty ammuttu on jollain tavalla ollut mukana aikaisemmassa ammuskelussa.

Viime viikolla niin ikään Albyssä ammuttiin henkilö hengiltä. Alamaailman vihjeiden mukaan näillä kaikilla ampujaisilla on yhteyttä toisiinsa. Niin ikään naapurikaupungissa Södertäljessä on ammuttu parin viime päivän aikana ainakin yksi hengiltä ja yksi sairaalaan.

Näissä Södertäljen ja Botkyrkan ampujaisissa on usein kyse syriaanojen riitelystä. Molemmat kaupungit ovat profiloituneet ja erikoistuneet juuri näihin syyrialaisiin. Tulta siis on perseen alla, joten seurataan tilannetta.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.