Ilma ollut taas lyijypitoista viime päivien aikana, useita ammuskeluja

Viime päivien aikana on taas ammuttu vähän siellä sun täällä. Vaikuttaa, että heinäkuu on sekoittanut gangsterien päät kokonaan ja kaikki panosvarastot aiotaan käyttää kesän aikana loppuun.

Malmössä on ollut ampumistoimintaa monena yönä peräkkäin, samalla kaavalla. Ammutaan asuntojen ovia tai ikkunoita. Viime yönä tulitettiin kymmenkunta laukausta Hermodsdalissa sijaitsevan huoneiston ikkunasta sisälle. Talon asukas oli kotonaan, mutta sängyssä, joten alhaalta yläviistoon ammutut laukaukset eivät suoraan olleet osumalinjalla. Kuva ampumisesta alla.

 

Poliisin mukaan huoneiston asukkaalla ei ole mitään rikollista taustaa tai sellaista ”uhkakuvaa”, jonka perustella ampumista voisi odottaa. Joten arvio on, että gangsterit tulittivat väärää asuntoa.

Viime lauantaina ja maanantaina sama homma. Lauantaiyönä ammuttiin kerrostalon huoneiston oven läpi lippaallinen ja sunnuntaiyönä sama homma toisaalla. Täälläkin ammuttiin lippaallinen kerrostalon oven läpi. Ammunta tapahtui siis rappukäytävästä kohti huoneiston ovea. Näissäkään ei ole tullut osumia. Poliisin mukaan kahdessa viime mainitussa tapauksessa osumaa saaneiden huoneistojen haltijat ovat gangstereita.

Svenljungassa poliisilla ei mennyt putkeen. Kaupungin keskustassa oli kahdella poolilla täysi sota. Kun Boråsista lähti kaksi poliisipartiota täyttä vauhtia kohti Svenljungaa, niin poliisiautot ajoivat keskenään kolarin. Autot lunastukseen ja uutta partiota paikalle.

Todistajien lausuntojen perusteella yksi nuorukainen otettiin kiinni epäiltynä ampuma-aserikoksesta.

Botkyrkassa on myöskin ollut kovanpuoleista menoa. Eilen illalla ammuttiin kuoliaaksi nuorukainen. Kerrostalon edustalla mies sai vastaanottaa useita laukauksia päähän ja kaulaan. Ja siihen se matka sitten tyssäsi.

Kyseessä on turkkilais-kurdilainen gangsteri, joka on harrastanut mm. ihmisten sakottamista (!). Kyllä, mies on kulkenut pitkin Storvretenin kylänraittia ja jakanut ihmisille sakkoja. Sakoilla on ollut maksuaikaa muutamasta tunnista muutamaan päivään. ”Katsoit mun autoa liian pitkään, 5 000 kruunua sakkoa. Huomiseen mennessä” tai ”Haluat selvästi panna mun muijaa, 5 000 kruunua sakkoa iltaan mennessä”.

Toisaalta voidaan sanoa, että yritteliäs mies. Muutama sakko päivässä, niin siinähän on hyvä tili kuukaudessa. Ei ihme, että alla on ollut Mercedes.

Eilen aamulla löydettiin Albystä pensaikosta ammuttu mies. Luultavasti hän oli saanut osumaa edellisiltana tapahtuneessa ammuskelussa ja pääsi viimeisillä voimillaan konttaamaan pensaikkoon. Edelleen viime viikolla yksi nuorukainen sai polvitönkön Albyssä tapahtuneessa ammuskelussa.

Tukholmassa epäillään teloitusmurhaa. Poliisi on vähäsananinen, mutta tausta on se, että mies hävisi venematkan aikana. Miestä ei ole sen jälkeen tavattu. Epäilys on siis se, että miehelle olisi laitettu betonisaappaat jalkaan ja heitetty Mälareniin.

Eskilstunassa oli eilen illalla vilskettä. Årbyn kehitysmaalähiössä velikullat, eli brosha, kaivoivat pistoolit esille ja ammuttiin ympäriinsä.

Siinäpä niitä alkuun. Mielestäni meno on taas kiihtymässä. Varsinkin Botkyrkaa kannattaa pitää seurannassa, sillä eilisen Tumban, ja aikaisempien Albyssä tapahtuneiden ammuskelujen takia siellä tulee olemaan kusiset paikat seuraavien päivien aikana.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Keine angst Rosemarie!

Joka puolella luodit viuhuvat ja puukot heiluvat mutta poliisipa teki urotyön:
löysi 19-vuotiaan Uppsala-tytön käsilaukusta pippurisumutteen ja tyttö tuomittiin aserikoksesta.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/hade-pepparspray-for-att-kanna-sig-trygg-doms-for-vapenbrott

Tyttö kysyy eikö olisi parempi muuttaa yhteiskuntaa niin ettei tyttöjen tarvitsisi pelätä.

Qroquius Kad

Olisihan se parempi, mutta kun ruotsalaiset HALUAVAT tätä.
Miksi he muuten äänestäisivät viherkommunistit valtaan yhä uudestaan jatkamaan tätä?
Heillä olisi kyllä selkeä vaihtoehto, mutta kun ei kelpaa, niin mikäs sille sitten voi.

Moonman

Ollaanko ruotsissakin suomen linjalla siitä, että itsensä puolustaminen on aina se pahin rikos? Anarkotyranniassa asioita ei tarvitse laittaa mittasuhteisiin koska ns. ”maalaisjärjenkäyttö” on loppunut jo aikaa sitten, ja niinpä 19-v tyttö pippurisumutteen kanssa on yhtä vaarallinen kuin somaligangsteri 9-millisen kanssa

MYÖ: HÖÖ-HÖÖ!

Oikeus-ja migraatioministeri Johanssonin ex-avovaimo siirtyi sossupuolueesta SVERIGEDEMOKRAATTEIHIN! SD on pahinta mitä lill-Morkani tietää. Myähähää.
PS
Askimissa(Gtb) iso joukkotappelu, 50kpl, vaarit ja mummotkin mukana.

Junkkari

Rikkautta tää vaan on, nyt naatitaan

Tommy the Who

Ruotsin kannattaisi alkaa markkinoimaan ns. seikkailulomia. Koskaan ei enää tiedä alkaako ympärillä luodit viuhumaan ja puukot kalisemaan luissa ja ytimissä.

Suomi Finland

Ruotsi on valtiona yksi iso vitsi.

Jos ollaan yhteiskunnassa, joka on oikea ns hyvinvointiyhteiskunta, niin tuollainen tollo, joka alkaa jakaa sakkoja tuohon tyyliin, on kaltereiden takana alta aikayksikön.

Ensimmäisen yrityksen jälkeen.

Se, että näin ei ole, kertoo siitä, että näitä samantyyppisiä ’sakonjakajia’ saattaa olla lähes yhtä paljon kuin on poliiseja.

On rasismia, jos Ruotsi ei laillista omatoimipoliisien sakotusoikeutta. Kun eivät kerran sitä oikein voi estääkään.

Suomi Finland

Ja Ruotsi jatkaa ruususen unessa elämistä. Olisi poliitikkojen jo aika myöntää, että miltei kaikki mikä voi mennä maahanmuutossa pieleen, on jo mennyt. Uusien hang-around jäsenten sisäänlasku pitäisi lopettaa täysin. Pitäisi tehdä suunnitelma, miten yhteiskunta voitaisiin tervehdyttää ja alkaa määrätietoisesti tekemään sitä.

Tuntuu kuitenkin siltä, että entinen meno jatkuu, eikä yksikään vallankahvassa istuva aio tehdä mitään muuta kuin korkeintaan pitää puheita.

Qroquius Kad

Tietysti tämä meno jatkuu, koska ruotsalaiset haluavat sen jatkuvan kutsumalla nykyiset vallankäyttäjät uudestaan ja uudestaan tekemään tätä kansalalsilleen.
Vaihtoehto olisi, mutta koska sitä ei kelpuuteta, tätä siis halutaan.

Kukavaan

”Ammunta tapahtui siis rappukäytävästä kohti huoneiston ovea.”

Sama ilmiö tulee Suomeenkin.

Tässä olisi hyvä liiketoimintamahdollisuus.Kysyntää tulee uudisrakennuksien turvaoville ja olemassaolevan rakennuskannan ovien muuntamiseksi luodinkestäviksi.

Jos nyt asunto-osakeyhtiöiden yhtiökokouksissa ottaa esille luodinkestävyyden tarpellisuuden, luultavasti saa hullun maineen ja naureskelua vastaansa. Siksi huoneiston nykyisen oven parantaminen jää huoneiston omistajan tehtäväksi. Ehkä riittää, että asennetaan oven sisäpintaan suojarakenne joka kestää yhden ammunnan. Ulospäin luodinkestävyyttä ei kannattane näyttää.

Markkinat ovien suojaamiselle ovat suuret ja kasvavat. Kun suuri yleisö tajuaa todellisuuden, niin sitten on turvaovien ensiasennusten aika ja kokonaisten taloyhtiöiden ovien uusinnat.

Mr x

Ja mitä sanoikaan ( VALEHTELI ) stehvaan RÖÖÖVen , ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi .