Uusruotsalaisten teloitustahti nyt 3-4 teloituksen viikkovauhtia

Uusruotsalaisten teloitustahti on tällä hetkellä kovanpuoleista. Viikkotahti on sellaista 3-4 teloitusta viikossa, päälle epäonnistuneet eli henkiinjääneet tai polvitönköt.

Viime yönä kilautettiin tällä kertaa Malmössä uusruotsalainen mies hengiltä. Erimielisyyksiä arvottiin Rosengårdin maahanmuuttajaghetossa aamuyöstä ja lopulta homma ratkaistiin lauta-arkulla.

Jengisodilla on tällä hetkellä kaksi painopistettä; Tukholman kupeessa sijaitseva Botkyrka ja Malmö.

Malmön viime aikaisia ammuskeluja aamuisen lisäksi ovat keskiviikkoaamuna tapahtunut tulitus, jossa ammuttiin kerrostalohuoneiston oven läpi. Maanantaina aivan vastaava ammuskelu, viime lauantaina niin ikään tulitettiin huoneiston oven läpi sisälle huoneistoon ja samana päivänä miestä ammuttiin jalkaan.

Malmön tapahtumat sijoittuvat Malmön eteläpuoliselle alueelle, joka tunnetaan maahanmuuttajavoittoisena asuinalueena.

Botkyrkassa taas keskiviikkoyön teloitus Tumbassa, saman päivän aamuna sitä edellinen teloitus Albyssä ja edelleen Albyssä alkuviikosta ammuskelu, jossa yksi haavoittui ja jäi vahingossa henkiin.

Botkyrka on siis Tukholman eteläpuolella sijaitseva maahanmuuttajakunta. Sen ongelmat pyörivät lähinnä Alby/ Norsborg/ Hallunda/ Fittja-alueella, joskin Tumba/ Storvretenin gangstereilla on yhteyksiä keskenään.

 

Tilanne on vähän sama kuin viime kesänä Tenstassa. Siellä somalijengit nousivat sotajalalle ja raatoa tuli siihen tahtiin, että kärpäset ehtivät syömään raatoja ennen kuin ruumisauto ehti uudelle ampumispaikalle. Ainakin tässä Botkyrkan jengisodassa ei nyt ole afrikaanoja, vaan painopiste pyörii Lähi-idästä tulleen jengin ympärillä, johon kuuluu turkkilais-kurdilaisia ja syyrialaisia.

Olen laskuissa vähän sekaisin, mutta kuluvan vuoden puolella ampumalla tapettuja pitäisi tällä hetkellä jo yli 50.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.