Uusruotsalaisten teloitustahti nyt 3-4 teloituksen viikkovauhtia

Uusruotsalaisten teloitustahti on tällä hetkellä kovanpuoleista. Viikkotahti on sellaista 3-4 teloitusta viikossa, päälle epäonnistuneet eli henkiinjääneet tai polvitönköt.

Viime yönä kilautettiin tällä kertaa Malmössä uusruotsalainen mies hengiltä. Erimielisyyksiä arvottiin Rosengårdin maahanmuuttajaghetossa aamuyöstä ja lopulta homma ratkaistiin lauta-arkulla.

Jengisodilla on tällä hetkellä kaksi painopistettä; Tukholman kupeessa sijaitseva Botkyrka ja Malmö.

Malmön viime aikaisia ammuskeluja aamuisen lisäksi ovat keskiviikkoaamuna tapahtunut tulitus, jossa ammuttiin kerrostalohuoneiston oven läpi. Maanantaina aivan vastaava ammuskelu, viime lauantaina niin ikään tulitettiin huoneiston oven läpi sisälle huoneistoon ja samana päivänä miestä ammuttiin jalkaan.

Malmön tapahtumat sijoittuvat Malmön eteläpuoliselle alueelle, joka tunnetaan maahanmuuttajavoittoisena asuinalueena.

Botkyrkassa taas keskiviikkoyön teloitus Tumbassa, saman päivän aamuna sitä edellinen teloitus Albyssä ja edelleen Albyssä alkuviikosta ammuskelu, jossa yksi haavoittui ja jäi vahingossa henkiin.

Botkyrka on siis Tukholman eteläpuolella sijaitseva maahanmuuttajakunta. Sen ongelmat pyörivät lähinnä Alby/ Norsborg/ Hallunda/ Fittja-alueella, joskin Tumba/ Storvretenin gangstereilla on yhteyksiä keskenään.

 

Tilanne on vähän sama kuin viime kesänä Tenstassa. Siellä somalijengit nousivat sotajalalle ja raatoa tuli siihen tahtiin, että kärpäset ehtivät syömään raatoja ennen kuin ruumisauto ehti uudelle ampumispaikalle. Ainakin tässä Botkyrkan jengisodassa ei nyt ole afrikaanoja, vaan painopiste pyörii Lähi-idästä tulleen jengin ympärillä, johon kuuluu turkkilais-kurdilaisia ja syyrialaisia.

Olen laskuissa vähän sekaisin, mutta kuluvan vuoden puolella ampumalla tapettuja pitäisi tällä hetkellä jo yli 50.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Junkkari

Turhan hidas tahti yhteiskunnan kannalta

ernesti_loosonen

Saatanan tunarit! Parempaan on pystyttävä!
Suosittelen sihtileipää osumatarkkuuden parantamiseksi.

Last edited 1 vuosi sitten by ernesti_loosonen
Torstai = Ruumispäivä

Jos huumekauppias A ampuu huumekauppias Bn, ketä kiinnostaa?

Turha näitä on poliisin tutkia, sehän vie kaikki resurssit eikä aikaa jää mihinkään muuhun. Niin kauan kuin normikantiksiin ei osuta niin antaa olla.
Ilmoitetaan ruumiiden lukumäärä vaikka joka torstai eli samana päivänä kun FHM ilmoittaa viikon uudet koronakuolleet. Kyllä se riittää.

Last edited 1 vuosi sitten by Torstai = Ruumispäivä
Iso Pommi

Ja mitä noita tutkimaan, kukaan ei tiedä oikeaa nimeä tai ikää, saatikka lähtömaata. Iso monttu ja sinne vaan kaikki. Tai voisihan ne sianrehuiksi jauhaa, olisi noista edes jotain hyötyä.

Jyrki

Biodiisselilä, kuten mursusta.

Japa

Ennen vanhaan oli tiikeri tankissa, nykyään mursu!

Anonyymi

Paljonkohan se suuntavaistonsa kadottaneen sairaan mursun kanssa häärääminen tuli maksamaan ja kuka/mikä taho maksaa? Porukkaa ja kalustoa oli ainakin liikkeellä kohtuuttomasti.

Qroquius Kad

Varmaan saman verran kuin samalla tavalla sekoilevan muunkin ison villielukan;
ei lopeteta ellei ole uhka ihmisille, vaan koitetaan auttaa takaisin luontoon.

Saatiinpa lisäksi hyvä uutisaihe, jonka alle haudata joitain sellaisia joista ei olisi oikein kiva puhua, mutta on pakko koska ne pirulliset kansalaisjournalistiti tekevät sen muuten ensin.

Ja sitäpaitsi;
kuinka usein nyt Suomessa on mursu nähty, hei?

Iso Pommi

Ei hyvä. Vaikka kiristäisivätkin tahtia tuplasti niin vuodessa ei kuole enempää kuin korkeintaan tuhat loisivaa rikollista muslimia. Niitä tulee kuukasittain jatkuvalla syötöllä vuodesta toiseen lisää noin 20.000. Huoltosuhde karmaiseva.

Jeppe

Lauta-arkku. Suosittelen pitäytymään positiivisessa uuskielessä. Esim. lautayksiö on jo paljon korrektimpi nimitys.

Peksi

Turhia syöjiä..niin kauan kun eivät sivullisiin osu,niin pelkästään positiivista..

Mr x

Nyt jokunen LÄJÄ poissa pelistä-GUT . MONTAKO uutta sontaLÄJÄÄ tulee ruotsiin viikottain ?????

Juha Sipilä

Olen nyt aivan kauheassa shokissa, niin että tuntuu luissa ja ytimissä asti.

Santtu

On ajat muuttuneet.
80-luvulla tultiin Jaktslottet tantsuista Albysta viimeisellä yötunnelijunalla keskustaan…ei sillon tarvinnut ählyjä väistellä.

Mr x

Missä abdullah,siellä ONGELMA.