Nackassa alkuviikosta löydetty nuorukainen luultavasti kidnapattiin ja tapettiin

Nuorten gangsterien muistoksi jää usein muutama kukka ja RIP-teksti jonkun koiran kuseman sähkökaapin kylkeen, kuten tässäkin tapauksessa.
Kovaksi menee touhu, uusruotsalaiset nuorukaisgangsterit kidnappaavat nykyään toisiaan kiristysrahojen toivossa. Ja jos massia ei tule, niin henki pois. Mitä väliä, ketä kiinnostaa.

17-vuotias gangsterinalku ilmoitettiin kadonneeksi maanantaina. Poliisi laittoi tutkinnat pystyyn ja nopeasti saatiinkin uutta tietoa. Tiistai-iltana koirankusettaja huomasi kuolleen henkilön Nackassa Ormingessa. Ruumis oli jätetty makaamaan pieneen metsälämpäreeseen ihan avoimesti näkyville.

Poliisi alkoi tutkia tapausta nyt murhana, sillä henkilöön oli kohdistunut ”voimakasta väkivaltaa”. Murhan lisäksi asiaa tutkitaan kidnappauksena. Nuorukainen on luultavasti kidnapattu, sen jälkeen häneltä on yritetty kiristää lunnasrahoja, mutta jokin meni vikaan ja nuorukainen tapettiin. Tietojen mukaan maanantai-iltana Ormingessa on kuultu ammuskelua.

Nuorukainen on lähi-itätaustainen poliisin vanha tuttu, iästä huolimatta. Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta.

 

Tällainen kidnappaus on tullut, jos nyt ei ihan yleiseksi, niin ainakin lisääntynyt jonkin verran viime vuosien aikana. Kidnapataan joku, jolla oletetaan olevan rahaa, painostetaan ja kidutetaan vähän ja kuvitellaan, että saadaan helppoa rahaa.

Ihan suoraan kuka tahansa ei joudu uhriksi, vaan tässäkin piiri pieni pyörii. Jos leikkii gangsterien kaveria, niin riski on olemassa. Brosha ei sittenkään ole brosha, vaan katala kidnappaaja. (Brosha=veli)

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.