Nackassa alkuviikosta löydetty nuorukainen luultavasti kidnapattiin ja tapettiin

Nuorten gangsterien muistoksi jää usein muutama kukka ja RIP-teksti jonkun koiran kuseman sähkökaapin kylkeen, kuten tässäkin tapauksessa.
Kovaksi menee touhu, uusruotsalaiset nuorukaisgangsterit kidnappaavat nykyään toisiaan kiristysrahojen toivossa. Ja jos massia ei tule, niin henki pois. Mitä väliä, ketä kiinnostaa.

17-vuotias gangsterinalku ilmoitettiin kadonneeksi maanantaina. Poliisi laittoi tutkinnat pystyyn ja nopeasti saatiinkin uutta tietoa. Tiistai-iltana koirankusettaja huomasi kuolleen henkilön Nackassa Ormingessa. Ruumis oli jätetty makaamaan pieneen metsälämpäreeseen ihan avoimesti näkyville.

Poliisi alkoi tutkia tapausta nyt murhana, sillä henkilöön oli kohdistunut ”voimakasta väkivaltaa”. Murhan lisäksi asiaa tutkitaan kidnappauksena. Nuorukainen on luultavasti kidnapattu, sen jälkeen häneltä on yritetty kiristää lunnasrahoja, mutta jokin meni vikaan ja nuorukainen tapettiin. Tietojen mukaan maanantai-iltana Ormingessa on kuultu ammuskelua.

Nuorukainen on lähi-itätaustainen poliisin vanha tuttu, iästä huolimatta. Poliisi ei toistaiseksi ole ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta.

 

Tällainen kidnappaus on tullut, jos nyt ei ihan yleiseksi, niin ainakin lisääntynyt jonkin verran viime vuosien aikana. Kidnapataan joku, jolla oletetaan olevan rahaa, painostetaan ja kidutetaan vähän ja kuvitellaan, että saadaan helppoa rahaa.

Ihan suoraan kuka tahansa ei joudu uhriksi, vaan tässäkin piiri pieni pyörii. Jos leikkii gangsterien kaveria, niin riski on olemassa. Brosha ei sittenkään ole brosha, vaan katala kidnappaaja. (Brosha=veli)

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tänka på

Tulipa sattumalta lueskeltua v.2018 allekirjoitettua GCM-sopimusta.
Sen punainen lanka näyttää olevan kehitysmaalaisten massamuuton edistäminen länsimaihin (paljolti juuri Eurooppaan)

Sehän on todellisuudessa ”kestävän kehityksen” vastainen, sillä silloinhan kulutus lisääntyisi ja saataisiin vielä kylkiäisenä kaiken maailman mölyapinarokkoja.

Oma lukunsa ovat tietenkin nuo alistuskulttuuri-ilmiöt ja niiden katuperformanssit.

Moonman

Eu:n väestökehitys jolla Eurooppa muutetaan raunioiksi kestää sikäli ikuisesti, että kerran maahanmuutolla tuhottuja kansakuntia ei tuo enää mikään takaisin. Kuten Orban juuri loihe lausumaan; ”Ne eivät ole enää kansakuntia, vaan ihmismassojen konglomeraatteja” -tai jotain sinnepäin

Tervetuloa koko afrikka

Muistissa on tuon GCM sopimuksen allekirjoittaminen Suomen osalta. Oliko se nyt Soini vai Mykkänen, joka kiisti eduskunnassa idioottimaisesti, että mitään ei ole allekirjoitettu. Mitään ongelmia ei ole, eikä tule. Niin niin. Valehtelivat päin näköä.

Villa i Lidingö

OJ NEJ, INTE HOSEM !!!!! VILLA I FRID !!!!!!

18 & Life

”17 vuotias”… Jossain kuullut tuon aikaisemmin.

Skid Row

Hyvä piisi tuo 18 & Life.

Lallukka

Ruotsi on paska paikka, ja Suomesta halutaan yhtä paska paikka. Matut vittuun olisi pitänyt tulkita heti realistisesti.
Kusessa ollaan, jos oikein olen asian ymmärtänyt.

Sam Colt

Nousevassa perjantain kiljupöhnässä voi asian nähdä näinkin.

Qroquius Kad

Kaikki on suhteellista.
Jos Henkilö A:n nenäkarvat yhdistetään Henkilö B:n perskarvoihin, molemmilla on absoluuttisesti nenä perseessä mutta Henkilö B:llä on suhtellisesti mukavampi olo.