Turvapaikka-aktivistien takavuosien maskotti tuomittiin taas nuhteisiin seksuaalirikoksista

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus antoi takavuosien tunnetulle julkkisturvapaikanhakijalle pienet nuhteet lapsiseksirikoksista. Tässä tapauksessa oikeuden päätöstä voi todellakin katsoa lähinnä nuhteluksi.

Vuonna 1996 syntynyt Abdullhadi Barhum tuomittiin kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen vuonna 2018 tehdyistä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja pakottamisesta seksuaaliseen tekoon.

Teossa on kaksi asianomistajaa (uhria), 10- ja tekopäivänä 16-vuotta täyttäneet tytöt. He olivat nousseet Nummelassa bussiin matkalla Lohjalle. Bussissa oli jo ennestään lauma arabiaanoja. Tytöt menivät istumaan samalle penkille bussin takaosaan, jolloin arabiaanolauma aloitti tytöille “flirttailun”. Tytöille oli huudeltu kaikenlaista seksiin ja “kuumuuteen” liittyvää.

Barhum siirtyi nyt tyttöjen viereiselle penkille ja aloitti kopeloinnin. 10-vuotiasta pelotti, sillä hän istui käytäväpaikalla. Tytöt vaihtoivat paikkaa. Matka kesti puolisen tuntia ja koko tänä aikana Barhum yritti kopeloida tyttöjä ja puhui panemiseen liittyviä asioita. Tyttöjen ahdistavuutta lisäsi se, että kukaan muista matkustajista ei puuttunut tapahtumiin, ja vaikka vain Barhum oli kopeloija, niin arabiaanolauma oli mukana kokonaisvaltaisesti tyttöjen ahdistelussa.

Kun bussi saapui perille, niin tytöt eivät uskaltaneet heti poistua autosta, koska pelkäsivät, että jotain tapahtuisi. Barhum nimittäin oli ahdistelun aikana soittanut puhelun, jossa oli sanonut, että kaveri tulee asemalle vastaan ja tytöt laitetaan peräkonttiin. Sen jälkeen heidät raiskataan.

Tapahtuma eteni poliisille kun tytöt kertoivat asiasta koululla. Teko tapahtui 30.5.2018 Vihdin alueella.

Abdullhadi Barhum ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Mies tuomittiin 2,5 vuoden ehdottomaan vankeuteen vuonna 2019 Oulussa tehdystä raiskauksesta. Tuolloin hän oli saanut Snapchatin kautta yhteyden nuoreen tyttöön, jonka juotti humalaan ja raiskasi. Tässä teossa arabiaano käytti väkivaltaa tyttöä kohtaan.

Barhum tuli tutuksi jo vuosia sitten median maskottina. Luoteis-Uusimaa–lehti esitteli Barhumin nummelalaisena miehenä, joka asuu Espoossa ja haaveilee poliisin urasta. Niin ikään Barhum pääsi nummelalaisten turvapaikka-aktivistien näytelmäkerhoon, jossa sotapakolaisia leikitettiin näytelmien avulla.

Miehen taustasta lisää:

Yksi Oulun raiskaajista haaveili uraa poliisina

 

Nyt oikeuden päätöksessä on omituista se, että Barhumille annettiin vain ehdollinen tuomio, vaikka hän on saanut samoihin aikoihin jo vuosituomion ehdottomana. Jos esimerkiksi rattijuoppo uusii tekonsa muutaman vuoden sisällä aiemmasta ehdottomasta vankeustuomiosta, niin on varmaa, että hän saa uudesta tuomiosta myöskin ehdotonta.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mr x
Mr x
11.8.2022 11:28

Ei muuta kuin apina rahtilaivan ruumaan ja palautus sinne,minne kuuluukin . Suomi ei tarvitse moisia LÄJIÄ .

Kukavaan
Kukavaan
11.8.2022 12:05
Vastaa...  Mr x

Apinoiden laivauksesta tuli mieleen jo vuonna 2002 julkaistu kirjoitus “Apinalaiva tropiikista”.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/131682/apinalaiva-tropiikista

Kirjoitus herätti paheksuntaa tuossa menneisyyden lintukodossa.

Rakasti.
Rakasti.
11.8.2022 15:53
Vastaa...  Kukavaan

s24 palvelu menee useasti sopivasti nurin jos esillä on ajankohtaisia kepposia, tänään “Oi Voi, se on rikki nyt” – ilmoitus useaan eri otteeseen ylläpidon poistaessa Reuhkapääpalstanatsille epämieluisia kirjoituksia. Imaami Moktar.Gubta repii karvahattuaan kiihottuessaan persujen kirjoituksista. https://keskustelu.suomi24.fi/yhteiskunta/maahanmuutto Luettavaa jos ei välitä verenpaineen pikaisesta noususta…

stoppia.vihapuheelle
stoppia.vihapuheelle
14.8.2022 10:25
Vastaa...  Rakasti.

Ei olisi pitänyt lukea juu…vaiika en persuja äänestä, niin Purra kirjoittaa asiaa ja mitä tuo trolli sitten taas hyökkää siihen…
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17528089/salman-rushdien-puukotus-on-julma-teko-#comment-115871328

trollhunter
trollhunter
15.8.2022 11:41
Vastaa...  Rakasti.

Etkö sitä tiennyt että Moktar on legendaarinen MaailmanMatti?
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14720254/taas-valitellaan-kun-ei-paasta-suomeen!!#comment-115889251

PKELE!
PKELE!
11.8.2022 12:45
Vastaa...  Mr x

Ei mitään palautusta maihin asti, vaan tuollainen s…..n lastenraiskaaja pilssiveden mukana avomerellä ulos paatista.

Alan olemaan lopen kyllästynyt kolmeen asiaan:

  1. Jatkuviin raiskausrikos uutisiin
  2. Jatkuviin demlan perseilytasoisiin näennäistuomioihin
  3. Karkoituksesta päättävien virkamiesten jatkuvaan onanointiin ja saamattomuuteen
Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 14:19
Vastaa...  PKELE!

Sitten pitäisi varmaan tehdä asialle jotain, vai kuinka?
Rasmus Paludan on näyttänyt mallia.

DNR
DNR
11.8.2022 12:00

Muslimialennus taas. Pitäähän pikkutyttöjä saada uhkailla ja kopeloida, se on KEPPOSTELUA. Niin on päiden irroituskin. Se että muslimi on lastenraiskaaja ei nyt yllätä ketään. Luonteenomaista käyttäytymistä.

T
T
11.8.2022 13:02

Joissain maissa mafialle on maksettu asian hoitamisesta, jos siis yhteiskunta ei tee mitään.

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 14:23
Vastaa...  T

Niissä maissa ollaankin sitten mafialle velkaa, jota ei kuitata rahalla kuten fantasioissa vaan vastapalveluksella.

Se voi olla mitä vain, vaikkapa huumehivakan tuominen peräsuolessa maahan.
Kun se on suoritettu, mafia saattaakin sanoa, että teepä toinen palvelus.

Ei se järjestäytyneen rikollisuuden kanssa puljaaminen ole aikuisten maailmassa sellaista kuin amerikkalaisten väkivaltaohjelmissa.

Safety first
Safety first
11.8.2022 13:17

“Ali,sinusta tulisi aikanaan hyvä poliisi, sinulla on ystävälliset silmät ja leveät hartiat ja osaat arabiaa. Suomi tarvitsee maahanmuuttajataustaisia viranomaisia.”(Sauli Kuha, Oulun poliisilaitoksen päällikkö, ote kolumnista Eristämisestä integraatioon!, Oulu-lehti, 31.10.2015)

Timppis.
Timppis.
11.8.2022 15:00

Eikös tästä pillunaamasta löytynyt kuvaa

matti
matti
11.8.2022 15:29
Vastaa...  Timppis.

Kuvia varmaan löytyy..Nummelassa taitaa olla puutetta suoraselkäisistä miehistä..ehkä ne on kaikki uimassa ?

Alpertti
Alpertti
11.8.2022 16:51

Perusteltiinko ehtoollista mitenkään? Jos arvata pitäisi, sanoisin, että ne tavalliset lainoppineet korulauseet, mutta kivahan se tietää olisi.

Din Poh
Din Poh
11.8.2022 17:14

Ehkä se ehdoton ei ollut vielä (silleen modernisti sanottu) ‘lainvoimanen tuomio(TM)’?

Vaan Ab-jotain odotteli oikeiden oikeusasteiden tuomiota vapaalla jalalla koska vangitseminen haittaisi hänen kulttuurista integroitumistaan suomalaiseen yhteiskuntaan?

Tai jotain vastaavaa paskaa?

Qroquius Kad
Qroquius Kad
11.8.2022 18:02
Vastaa...  Din Poh

Todennäköisemmin se edellinen ehdoton oli jo lusittu:

ensikertalaiselta puolet pois miinus tutkintavankeus sekä kunniakansalaisuusalennus tekivät kahdesta ja puolesta vuodesta yhden, tai vielä vähemmän.

Pois veljesvihan alta
Pois veljesvihan alta
11.8.2022 20:51
Vastaa...  Qroquius Kad

Nuori rikoksentekijä (15-20-vuotias rikoksen tehdessään) suorittaa kolmasosan tuomiostaan ja hänet päästetään ehdonalaiseen vapauteen, jos hän ei ole rikosta edeltäneiden kolmen vuoden kuluessa suorittanut vankeusrangaistusta vankilassa.
Alle 18-vuotiaana tehdystä rikoksesta voidaan tuomita nuorisorangaistukseen, mikä ei ole ehdoton vankeusrangaistus.

Mansesteri
Mansesteri
11.8.2022 19:31

facepalm

fp.jpg
Moonman
Moonman
11.8.2022 21:06

Anarkotyrannia paljastuu pikkuhiljaa esim. siten, ettei oikeita rikollisia rangaista enää

unto
unto
12.8.2022 07:55

Pate on mestaritoimittaja. Selkeintä ja parasta journalismia.

Saastaista menoa
Saastaista menoa
12.8.2022 21:29

Voi.. v… milloin nää jälkeenjääneet ymmärtää olla laittamatta “kättä liian aikaisin toisen pään päälle”?

Jos eivät olisi sellaisia naisia, niin lukisivat joskus edes isoa kirjaa, jossa yllä oleva varoitus on, mutta ei, mieluummin on kiva levittää haarjojaan ja laittaa muut maksamaan omasta toiminnastaan veroina.

Onnibussi on ongelmabussi
Onnibussi on ongelmabussi
13.8.2022 13:50

Oliko kuski Kouvolasta kortin saanut matu? Ei puutu kunniakansalaisten perseilyyn. Kun joku on puuttunut, potkut. Sitäpaitsi, oliko nyt kyseessä kuuluisan ” horjahduksen ” tapainen juttu? Muistatteko? Ehkäpä kemulla ” nyrjähti ” , koska erilainen kulttuuri, sekä oli vain tutustumassa tyttöihin. Eikä tiennyt, että lapsen raiskaaminen yms, pitäisi olla kielletty. Aikaisempi naurettava tuomio olikin vain kotoutusta. Ja suvakit olleet ohjeistamassa sekä itkemässä tämän voimavaran vapauduttua, että niisk, et ole ibdullah tehnyt mitään väärää. Sinä vain rakastit.

Mr Y
Mr Y
13.8.2022 14:25

Nyt oikeuden päätöksessä on omituista se, että Barhumille annettiin vain ehdollinen tuomio, vaikka hän on saanut samoihin aikoihin jo vuosituomion ehdottomana. Jos esimerkiksi rattijuoppo uusii tekonsa muutaman vuoden sisällä aiemmasta ehdottomasta vankeustuomiosta, niin on varmaa, että hän saa uudesta tuomiosta myöskin ehdotonta.”

Eikö tästä voi tehdä kantelua jollekin oikeusasiamiehelle? Justitieombudsmannen Ruotsissa, Suomessa ?

Ibdullah perusti yritykse
Ibdullah perusti yritykse
13.8.2022 14:51
Vastaa...  Mr Y

Kylläpä vitsin murjaisit. Kun vallassa ovat nämä nykyiset, aivan komissaareja myöten, niin ei onnistu. Afrikka komissaari oikein elvisteli peitettynä, miten mahtavia jne, ovat muslimit. Saikin siitä arvostelua. Mutta pointti on se, että näiden ” feministien” mielestä on rasismia vaatia kunniakansalaisten osalta oikeutta tai karkoituksia. Kyllä ne tietää, että oikeuden ja poliisien resursseja menee ylimääräiseen paskaan, mitä kutsutaan rikastukseksi. Eli geenien rikastaminen. Jostain syystä se on naisten mielestä, lähi-itä ja Afrikka. Kun geenien rikastaminen miesten näkökulmasta tulee esiin, se on sikamaista. Esim Aasia, Ukraina jne. Eli pointti on se, että nämä partalapset ovat valtion ja erilaisten järjestöjen suojeluksessa. Esim SPR mafia. Muista puhumattakaan. Esim ibdullah perustaa yrityksen. Siellä on taustalla aina suvakki neuvomassa. Paapomassa kidutusta, vainoa sekä sotaa pakenevan ongelman hyysäämisessä. Mikä johtaa lopulta suuriin kustannuksiin veronmaksajien osalta.

Tervasnapsia kippis
Tervasnapsia kippis
13.8.2022 15:04

Eli koko maahanmuutto bisnes on miljardien kusetus. Jotkut tienaavat veronmaksajien rahoilla helvetisti. Ideologian myötä. TV:sa pyörii sellaisia aivopesu mainoksia, mitä ne käyttävät hyväkseen. Lahjoita lahjoita. Rahat pois esim vanhuksilta. Testamenttien osalta yksi esimerkki. Ja mihin ne rahat menevät? Sinä suomalainen eläkeläinen. Olet syyllinen. Anna rahasi.

Fatwantarkistaja
Fatwantarkistaja
13.8.2022 15:42

Ihana poliisi, varmasti taponen ojentaa hänelle kunniamitalin! Näitä on pakko saada lisää, ettei yksikään tyttö jää ilman suojaa ja varjelua.

Jupi
Jupi
13.8.2022 22:45

Olisinpa ollut kyydissä, olisi abdullahamit ym rullahuulet ja karvaranteet lentänyt vauhdista ojanpenkkaan

Lallukka
Lallukka
14.8.2022 11:03

Semmonen maskotti taas.