Tukholmassa ammuntaa ja hakuammuntaa

Viikon lopun aikana kuularuisku on laulanut haikeaa hoosiannaa. Ruumisauto on saanut ajaa ympäri Tukholmaan keräämässä raatoja ja ambulanssi haavoittuneita.

Keskiviikkona täräytettiin Tukholman Vårbergissä hengiltä kolmikymppinen semigangsteri. Ammuskelusta tuli ilmoituksia hätäkeskukseen ja paikalta löydettiinkin pensaikkoon kontannut mies, joka kuoli ennen sairasauton tuloa.

Poliisi on ottanut kiinni neljä henkilöä epäiltynä murhasta ja avunannosta murhaan.

Tenstassa taas saatiin sotatoimikokemus lauantaina klo 16.00 aikaan kun toisilleen vihamieliset jengit aloittivat tulitaistelun keskellä toria.

Kun poliisi saapui paikalle, niin kolmikymppinen jorkki oli sen verran täpinöissään, että kävi poliisien päälle. Muuten ammuskelijat olivat häipyneet paikalta. Pensaista ei löytynyt raatoja, mutta tyhjiä hylsyjä keräiltiin dna- ja sormenjälkitutkimuksiin.

Ammuskelusta ei ole kiinniottoja, mutta kolmikymppistä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.