Malmössä taas täysi sota, yksi hengiltä ja yksi haavoittui ostariammuskelussa

Malmössä oli hetki sitten päällänsä villin lännen meininkiä. Keskellä vilkasta ostoskeskusta ammuttiin kahta henkilöä, naista ja miestä. Tietojen mukaan mies kuoli paikan päällä.

Tapahtumat alkoivat noin 17.00 aikaan sisällä ostoskeskus Emporiassa. Ampujia oli yksi, joka avasi tulen väkijoukossa kahta henkilöä kohti. Paikalla syntyi luonnollisesti täysi kaaos kun ihmiset pyrkivät pois paikalta.

Kaksi henkilöä sai osumaa, nainen ja mies, joka kuoli paikan päällä. Alla filmiä kohta tapahtuman jälkeen. Ensimmäisessä 10 sekunnin pätkässä luultavasti naisuhri ja jälkimmäisessä pätkässä mies retkottaa elottomana selällään kauppakeskuksen lattialla.

HUOM!! Filmi ei ole raaka, mutta älä katso jos on heikko happi.

 

Poliisi otti hetkikohta epäillyn ampujan kiinni. Mies näytti kiinniotettaessa tältä.

 

Alamaailman tietojen mukaan kaikki osapuolet ovat kovan luokan gangstereita ja kyseessä voi olla ihan rahallinen palkkamurha. Huhun mukaan miehen päästä oli luvattu kohtuullinen summa rahaa. Kyseessä turkkilais-arabialaista porukkaa.

Joka tapauksessa miehen suvussa on selvää halua kuolla ampumalla. Kuolleen miehen veli ammuttiin hengiltä tammikuussa.

Seurataan tapahtumia, tästä kehkeytyy luultavasti lyijyntäyteinen viikonloppu.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.