Malmön ostoskeskusammuskelussa toinen uhri oli täysin sivullinen

Perjantai-iltainen ammuskelu Malmössä vaikuttaa viimeisimpien tietojen mukaan siltä, että osuman saanut nainen oli täysin sivullinen tapahtumiin. Nainen sai vakavia vammoja, mutta ei hengenvaarallisia.

Tapahtumat alkoivat iltapäivällä kello viiden jälkeen suuressa ostoskeskus Emporiassa. 15-vuotias epäilty ampuja avasi tulen kohti 31-vuotiasta gangsteria, joka saikin useita osumia. Kuvista näkee, että melko tarkkoja kuteja on ammuttu ainakin rintaan.

Ostoskeskus oli perjantai-iltana tupaten täynnä porukkaa ja myös yksi sivullinen nainen sai osumia. Poliisin mukaan nainen haavoittui vakavasti, mutta ei kuolettavasti ja uhri on sairaalahoidossa.

31-vuotiaan ampuminen oli teloitustyyppinen teko ja nainen siis sattui sillä hetkellä vain oleskelemaan samalla alueella.

Ampuja ampui useita laukauksia, aseena oli pistooli. Ostoskeskuksessa syntyi paniikki kun ihmiset ryntäsivät ulos sisätiloista tai hakivat suojaa. Kun ammunta alkoi, niin kukaanhan ei tiennyt mitä tapahtuu ja moni ajatteli, että kyseessä on terrori-isku.

Koko ostoskeskus tyhjennettiin poliisin toimesta ja tilannetta lähdettiin purkamaan terrori-iskuna, ennen kuin selvisi, että kyse oli Malmön uusruotsalaisten alamaailman teloituksesta. Tapahtumalla oli paljon silminnäkijöitä ja kaupunki on avannut kriisipisteen apua tarvitseville.

Ampumisen jälkitilanne on merkillepantava. Naispuolista uhria autettiin, paikalle tuli heti 3-4 sivullista auttajaa, jotka pitivät naisesta huolen ensihoidon saapumiseen asti. Sen sijaan 31-vuotias mies sai retkottaa hengettömänä ostoskeskuksen lattialla ilman, että kukaan tuli kokeilemaan pulssia tai tarjoamaan apua. Lähinnä hengettömästä gangsterista käytiin napsimassa valokuvia. Kuva alla.

Afgaanigangsterin matka päättyi siihen.

 

Ammuttu mies ei ole saanut kovin paljoa rip-toivotuksia ja bästa brosha-muistokirjoituksia. Jostain syystä mies oli ei-niin-kovin-suosittu-henkilö. Joidenkin tietojen mukaan miehen päästä oli luvattu tapporahaa ja nyt kiinniotettu 15-vuotias ampuja olisi ottanut tällaiset puheet tosissaan. Toisaalta hän kuuluu erääseen rikollis”perheeseen”.

Alamaailman vinkkimiesten mukaan tilanne Malmön väkivaltaosastolla on kiristynyt viime viikkojen aikana rajusti. Väkivalta on lisääntynyt ja eräänlainen “lopullinen ratkaisu” roikkuu ilmassa. Tarkoittaa sitä, että usein, ennen kuin tällaiset jengiriidat riistäytyvät avoimeksi täysimittaiseksi jokapäiväiseksi toistensa ammuskeluksi, niin sitä edeltää kasvava paine. Paine kerääntyy ja kerääntyy ja sitten se yhtäkkiä ryöpsähtää täysimittaiseksi sodaksi.

Kaaos siis roikkuu ilmassa.

Seurataan tilannetta, Malmöön odotettavissa mielenkiintoisia pelihetkiä loppukesäksi. Ostoskeskus Emporiaa voisi verrata Espoon Selloon tai Helsingin Itikseen.

Filmiä heti tapahtuman jälkeen:

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Kysynvaan...

Pääseekö Allahin luo jos on pissaa ja paskaa shortseissaan?

timo

Oleellisempi kysymys olisi pitääkö päässä olla kusta ja paskaa jotta pääsee allahin luo. Oman kokemuksen perusteella vaikkaan kyllä.

Last edited 1 vuosi sitten by timo
Pascal Kusela

Allu-setä on hyvin vihainen !

Johan Steel

Kyllä joku suvakki-täti puhdistaa ja balsamoi urhean soturin vartalon ennen paratiisiin pääsyä.

defund v-YLE

” .. paratiisiin pääsyä..”
Parasiittiin pääsyä .. ?

Maailman parhaat naapurit

Vasemmassa kädessä paskaa on aina. Omissa kotimaissaan se ei ole mikään ongelma vaan ihan tavanomaista. Länsimaissa asia hoidetaan, ei suinkaan paperilla, vedellä ja hygienia sääntöjä noudattamalla, vaan runsailla myski- hajusteilla.

Din Poh

Afgaanikanksterilta pääsi housuun. 😀

Suomi Finland

Niiden kannattaisi alkaa käyttää luotiliivien ohella vanhusten vaippoja, ettei pääse kukaan ottamaan kusi/paskakuvaa.

Kabul is more safe

Olihan afgagangstaa auttanut mm sairaanhoitaja, oli annettu tekohengitystä jne mutta minkäs teet kun rintakehä on seulana ja viimeiset kakat ja pissit jo housuissa. Kuollut mikä kuollut. Too late.

Olisi mielenkntoista tietää tuliko hänkin Ruotsiin 2015. Morgan itkee kun taas menetimme eläkkeenpaikkaajan ja mummonpesijän.

Mr X

Niinkuin ruotsin entinen SuurHönö,Stehvan Röhveeni sanoi männä vuonna,Ruotsi ei ole koskaan ollut turvallisempi .

Kabul is more safe

Se sivullinen ammuttu nainen oli turisti. Hyvää PRää Ruotsin matkailulle.

Daavidin poika

Edellisestä otsikosta jonka kirjoit, liittyen tähän samaan aiheeseen. Nyt kun tuon tekijän kuvaa katsoo niin ei tuo jorkki ole 15v. On kyllä ainakin 25+risat.

Qroquius Kad

Ruotsiin sotaa, hätää ja vainoa maailman ympäri paenneella Kunniakansalaisella on oikeus olla aina sen ikäinen kuin haluaa olla.

Timppis.

Kaikkihan ne on täälläpäin alaikäisiä elämänsä loppuun asti varmaan tää kuollut paskakasakin sillä saa paljon paijauksia pätikkää ja pemarin tuon pienimunasten kiihytysauton

ANANAS fixed

Sanokaa mitä sanotte mutta ananas oli ainakin kondiksessa viimeiseen asti.

Moonman

No ainakin se, mutta olepa siinä sitten 72 neitsyen edessä kuset housuissa, taitavat tytöt vain nauraa että sellainen allahin soturi tällä kertaa, ellei sitten itse muhammed lyö taivaanportteja kiinni naaman edestä, koska rispekti meni housuihin kusemisen myötä.

Hauturi

Onko Ruotsiin perustettu sankarivainajille omia hautausmaita?

Name

Maria Pettersson (voi petteri parka..millanen poika) vois mennä ja päivittää Malmön matkustamisohjeen..tiedot ovat vanhentuneet..noni..hopihopi..laittakaa twitterissä Marialle muistutusta niin ei unohdu.

Junkkari

Mitenköhän allah suhtautuu kun nämä oikeauskoiset napsivat toinen toisiaan päiviltä vääräuskoisten sijaan

pah

“Kaaos siis roikkuu ilmassa”?

Pöh! Rikkaus siellä ilmassa taitaa vaan roikkua.. Kulttuurin rikastuminen monikulttuuriseksi on ah niin ihqua! Kannattaa äänestää punavihreitä kommunisteja niin äänestäjät saavat mitä ovat tilanneet.

Yhdistetyin voimin

Massamaahanmuuton kehitysmaista kiihdytti Ruotsin Kokoomuspuolueen Fredrik Reinfeldtin johtama Alliansen-liittouman porvarihallitus v. 2006-2014. Löfven jatkoi innokkaasti samalla uralla.
Asialla oli siis punaviheroikeisto ja sen jälkeen punavihervasemmisto. Suomessa molempien ryhmittymien suhtautuminen on aivan samanlainen. Kokoomus tapansa mukaan yrittää oppositiossa ollessaan ajella kaksilla rattailla.

Lallukka

Kuvan perusteella kys häiskällä ollut kovaakin kovemman luontoinen kusi ja käikäles-hätä. Menee ruumis-roudareilta jne… nimittäin kahvit väärään kurkkuun ja ruokahalut siirtyy tuonnemmas parilla päivällä.
On ne ja sankareita.

Qroquius Kad

Minä katsoin tuota kuvaa juuri toisinpäin:
läikkien pienuudesta päätellen paratiisimatkalainen oli onnekseen ehtinyt käydä poistamassa pohjavettä jokin aika sitten.

Jos rakko olisi ollut täynnä, tuo raatohan makaisi kusilammikossa.

Painovoimalaki

Painovoima siinä toimii. Ei ehtinyt tyhjentymään rakko ja suoli enempää ennen pitualleen menoa. Jos gaiffari makaisi pidempään, niin kaikki nesteet valuisivat alapuolelle.

timo

Näjemmä allahin soturi ehti kusaista huosuihin ennen mielikuvitusparatiisiin siirtymistä.

Timppis.

Se on aika yleitä kun hexa lähtee

Mr.Reese

Iltapäivälehdet ovat ilmoittaneet uhrin olevan mp-jengin pomo. Ei kuvasta katsomalla tule ensimmäisenä mieleen perinteinen liivijengiläinen. Liekö ajanut edes koskaan kaksipyöräisellä? Afkaanikanksteri tietty ollut taas liian hapokasta.

Wikipedia: Satudarah

Satudarah MC (lyhenne SMC) on kansainvälinen moottoripyöräkerho, niin sanottu liivijengi, joka perustettiin Moordrechtissa Hollannissa vuonna 1990. Se eroaa monista muista moottoripyöräkerhoista siten, että Satudarah ottaa jäsenikseen kaikkien etnisten ryhmien edustajia. Enemmistö jäsenistä on hollantilaisia ja ambonilaisia, mutta viime vuosina mukaan on liittynyt myös surinamelaisiaalankomaidenantillilaisiamarokkolaisia ja turkkilaisia. Hollannin lisäksi Satudarah toimii Belgiassa, Espanjassa, Indonesiassa, Malesiassa, Tanskassa, Saksassa ja Norjassa. Se on yrittänyt saada jalansijaa Ruotsista, mutta poliisi on toistaiseksi onnistunut estämään tämän. Saksan sisäministeriö kielsi Satudarahin toiminnan maassa helmikuussa 2015. Kerho on kielletty myös Alankomaissa. Jengi on Suomen poliisin mukaan merkittävä kansainvälinen rikollisryhmä Euroopassa erityisesti huumekaupan ja väkivaltaisuutensa vuoksi.

Qroquius Kad

Valitettavasti wanhatkin MC-kerhot kuten juurikin HA ja Bandidos ovat alkaneet lipsua aiemmasta valkoisen rodun vaatimuksestaan ainakin Ruotsissa.

Suomessakin ollaan alettu löysäillä sekä pääsy- että lähtövaatimuksissa niin, että sisään pääsee minimaalisilla näytöillä edellisvuosituhanteen verrattuna ja eroaminenkin käy lähes ilmoituksella;
tarvitsee vain jättää liivit ja muut mahdolliset tunnukset kerhotalolle.

Bad standing -jutut ovat sitten edelleen oma luokkansa.

Rantaroleksi

Kas kummaa ettei kukaan kerinnyt siltä kelloa varastamaan ennen kuvanottoa.

Piikivi

Ruotsi käy ihan omaa sotaansa. Mitä jos tuonnekin Venäjä hyökkäis… Loppuisko jengisota? Kuka viisas osais vastata?

Qroquius Kad

Ryssä ei voi hyökätä Ruotsiin, koska sen kaikki voimat ovat kiinni Ukrainassa eivätkä riitä sielläkään.

Timppis.

Ilman paavon ihailemia klopaalisteja tätä ei tapahtuisi ruotsissa eikäissään muuallakaan euroopassa,no ehkä italiassa ja entisessä jugoslaviassa mihin ahtisaari jätti tilanteen kytemään klopalisti kun on.

Ohmygod

Yksinkertainen rosvo voi kuvitella, että klopalisti on dobermanin ja schäferin raivo jälkeläinen.

Qroquius Kad

Klopalistit ovat todella pelottavia, mutta nekin jäävät toiseksi karbologeille:
siinä missä klopalistiti käyvät rosvojen kimppuun aseinaan klopat, joilla klopaavat roistot kuoliaiksi…
karbologit syövyttävät ne!

Timppis.

Hyvä veto.laita vielä kyltti jossa koirankuva on vedetty ruksilla yli ja siihen teksti.EI MUSTILLE.

Jupi

Ahmed kusi housuihin

Sexy Hott

Tilanteessa on hämmentävä tuoksu. Vahva Old Spice/Aqua Velva ja kebabbisen virtsan/ulosteen sekoitus, loppusilauksena tuoreen veren esanssi. Ihan kuin muslimiparin makuuhuoneessa. Erotic Arabian Nights.

Eero

Povitönkkö näyttää olevan.