Eskilstunassa ammuskelu, sivulliset nainen ja lapsi saivat osumaa

Eskilstunan maahanmuuttaja-alueella Årbyssä kaivettiin iltatuimaan aseet esille. Tapahtuman johdosta nainen ja tämän huostassa ollut pikkulapsi saivat osumaa. Tällä hetkellä tilanne on vielä epäselvä, että mitä oikein tapahtui.

Tapahtumat alkoivat ennen iltakahdeksaa, kun Årbyssä sijaitsevan leikkikentän läheisyydessä aloitettiin ammuskelu. Kun poliisi saapui paikalle, niin alueelta löydettiin nainen ja hänen 5-vuotias lapsi, jotka olivat saaneet osumaa. Toistaiseksi ei tiedetä kuinka vakavasti he ovat loukkaantuneet.

Leikkikentän läheisyydessä ammuttiin useita laukauksia ja luoteja on mennyt mm. kerrostalohuoneistojen ikkunoista sisälle.

Poliisin mukaan nainen ja lapsi eivät olleet ampumisen kohteita, vaan saivat osumia aivan sivullisina.

Eskilstunassa on ollut illan mittaan iso poliisioperaatio. Tekijää tai tekijöitä on jäljestetty helikopterin ja kymmenien poliisipartioiden voimin.

Seurataan tilannetta ja päivitetään kun asiasta tulee enemmän tietoa.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Sellasta se on elää monikulttuurisessa rikkaudessa ja eritoten sen paskan keskellä. Mitään hyväähän se ei kantiksille tuo.

MattiS

Tulevat paskamaasta Pohjolaan hakemaan turvaa (parempaa elintasoa), muuttavat kohdemaan samanlaiseksi paskamaaksi mistä tulivatkin muutamassa vuosikymmenessä.

Hyvä esimerkki on Afganistan, jolla oli kaksikymmentä vuotta aikaa kehittyä edes vähän sivistyneeksi. Miljardeja miljardien perään syydettiin rahaa, annettiin aseet ja koulutettiin armeija. Meni pari kuukautta, niin Taliban valtasi koko maan länsijoukkojen lähdettyä.

Olisi aika ymmärtää ettei muslimit/islam ja länsimaat kuulu millään tavalla yhteen. Siitä ei tule kuin helvetin iso lasku ja vielä suurempi sotku.

Lallukka

Nää mustafat on tarkoituksella näihin maihin roudattu. Kulttuurimarksismia kuulenma. Suomessakin ne kohta lasketaan hoitojonoissa etuilemaan, vaikka käytävällä olisi kuolemaa tekevä mamma. Tälläistä hallitus työstää tällähetkellä.

mari

On terveydenhuollossa ohituskaista ollut olemassa jo jonkin aikaa, ainakin tietyissä kunnissa joita en tässä yhteydessä halua mainita. Eräässä terveyskeskuksessa oli erillinen sisäänkäynti maahanmuuttajille josta he pääsivät suoraan lääkärinvastaanotolle kun taas karvalakkikansa kulki pääovesta jonottamaan lääkäriä jonka ajan olivat saaneet monta viikkoa aiemmin.

Toinen juttu ovat nämä maksusitoumukset. Kierrätyskeskuksessa jossa myydään kelpo tavaraa sekä kirpputoreilla ja muissa vastaavissa, ei näe kunniakansalaisia. Ystävä juuri soitti ja sanoi käyneensä tällaisessa paikassa ja tapasi siellä useita ukrainalaispakolaisia jotka ostivat tavaraa, mm käytettyjä modeemeja. Kunnia kansalaisilla on maksusitoumukset Lidliin sekä Giganttiin josta he hakevat kulutuselektroniikkaa sitä mukaa kun se katoaa, hajoaa tai myydään eteenpäin. Ystäväni kertoi auttaneensa modeemin etsinnässä ukrainalaisia ja nämä olivat iloisia kun saivat kympillä toimivan modeemin.

Qroquius Kad

Onhan tämä the Kunniakansalaisten™ ohituskaista ollut voimassa jo 1990-luvun somali-invaasiosta.
Nyt siitä tehdään vallan virallinen.

Runomies

Kaikki hiekkavarpaiset pedofiilit takaisin karkotettava

Ohmygod

Surkeinta on se, että yhtään osumaa ei saatu oletettuun maaliin.
Samanlaista sotimista kuin neukuissa: siviilejä vain ammutaan.

rocky

-Hiukan jos kiäntää ni sattuuko kohalle?
-Ei satu
-No sittäähän mieki

Qroquius Kad

Vähän idempänä nykyään.
Eikä ole enää oikein salamasotaakaan, paitsi tietysti UMV:ssä, jossa sota etenee Suunnitelmien mukaan.
Hieman oudot suunnitelmat kyllä, pakko sanoa.

mari

Luoteja siis lentänyt lähistön kerrostaloasuntoihin sisälle. Voi jumalauta tätä Ruotsin menoa. Ja ammuskelu alkoi leikkikentällä! Ja jälleen sivulliset sai osumaa kuten tapauksessa joka kävi hiljattain Malmössä. Mutta ei hätää! Moderaattorien puheenjohtaja on jämäkästi todennut että “nyt tämä riittää”. Jäämme odottamaan toimenpiteitä siitä mitä tarkoittaa “nyt tämä riittää”. Oletan, että pullakahvit on näiden ongelmien suhteen juotu ja syöty, joten luvassa lienee todella kovia otteita – gangsterit laitetaan linnaan ja ne joilla ei ole kansalaisuutta, palautetaan mitä pikimmiten. Myös rikoslainsäädäntöä kiristetään tuntuvasti…huoooh, olipas ihana nokkauni.

Suomi Finland

Gansterit kutsuttaneen taas tutustumaan poliisin toimintaan. Heille kerrotaan pizzatarjoilun kera, että poliisikin on vain ihminen.

Kahvi ja pullatarjoilut kuuluvat ruotsalaisviranomaisten työkalupakkiin katkeraan loppuun asti. Lopussa julistetaan kalifaatti.

mari

Pahoin pelkään sinun olevan oikeassa. Ruotsin kehitys olisi voitu kääntää ehkä vielä 2000-luvun alussa, tosin se olisi vaatinut hyvinkin radikaaleja toimenpiteitä mutta kuitenkin. Nyt on auttamatta liian myöhäistä. Ehkä näemme tulevaisuudessa etelä-ruotsin muuttuvan islamilaiseksi valtioksi kun taas kantaruotsalaiset saavat pitää maan jostakin Nyköpingin tienoilta aina pohjoiseen susirajalle asti. Siellä ei mohamedit viihdy eikä pärjää omillaan. Vai pärjäävätkö missään…

Qroquius Kad

Etelä-Ruotsista muodostetaan 2030-luvulla Islamilaisen Kalifaatin Ruotsin vilajeetti, Al-Wilayat al-Siwidia al-Khilafa al-Islamiyya.

Siitä ylöspäin sijaitsevan vilajeetille alisteisen Konungariket Sverigen tehtävä on toimia vilajeetin energiakenttänä sekä lähettää sinne kaikkea muuta mitä vaaditaan, kuten vaikkapa kerran viikossa uudet 72 neitsyttä jokaiselle vilajeetin aluehallinnosta vastavaalle emiirille.

Kukavaan

Ehkä Malmön alueelle annetaan 2039 jonkinlainen valtiotason autonomia. Ajan myötä alue laajenee ja lopulta itsenäistyy.

mari

En väitä ettetkö voisi olla oikeassa mutta millä lihaksilla muslimit tuon kalifaatin muodostaa? Heillä on kyllä aseita, kalašnikoveja, käsikranaatteja, sinkoja, kevyitä käsiaseita, räjähteitä…mutta ei näillä vielä muodosteta itsenäistä valtiota sillä Ruotsilla on erinomaista sotakalustoa/teollisuutta. Sitäpaitsi muslimeilta puuttuu laajamittainen organisointikyky, he ovat tittelinkipeitä, klaanikansaa mikä tarkoittaa ettei heillä ole kykyä yhdistää voimiaan. Lisäksi strateginen ajattelu on lapsenkengissä johtuen matalasta älykkyysosamäärästä. Sokerina pohjalla Ruotsissa on väestöä vähän sieltä sun täältä – Somalia, Afganistan, Irak, Irán, Eritrea, läjä Afrikan maita jne. Nämä eivät ole kykeneväisiä toimimaan yhdessä vaan keskinäinen riitely alkaa alta aikayksikön.

Lopputulema taitaa olla totaalinen kaaos, ryöstely, tuhopoltot, murhat…kunnes jonkun on rauhoitettava tilanne.

Qroquius Kad

Ei kalifaatti vaan sen vilajeetti:
“kalifaatti” on se islamilainen keisarikunta, jossa kalifi on sekä paavi että keisari samassa paketissa, ja vilajeetti sen suurin hallintoalue.

Pelkäänpä pahoin vilajeetinperustajien saavan aulista organisaatioapua heitä syvästi rakastavilta, kantakirjaruotsalaisilta molempiin sukupuoliin kuuluvilta batiikkinidilta, mikäli touhuun haluaisivat ryhtyä.
Ennen kaikkea Ruotsin Kuningaskunta ei uskaltaisi vastustaa heitä.

Vaan enpä pidä sitä mitenkään todennäköisenä;
sehän toisi vain ylimääräistä vaivaa, jolta voi nyt välttyä täysin käskyttämällä ruotsalaisia ja saaden sitä kautta kaiken haluamansa.

black_danger_company

Tämä on hyvä uutinen. Toivottavasti tämänkin tapahtuman seurauksena Ruotsi saisi edes muutaman uuden roturealistin. Ei olisi mennyt ampuminen hukkaan.

Last edited 1 vuosi sitten by black_danger_company
Svedut istuvat sisällä

Luin että leikkipaikalla oli 30-40 ihmistä, lapset mukaanlukien, ammunnan tapahtuessa.

Se tietää sitä että 99% oli matukoita. Valkonaamat eivät enää uskalla istua leikkipaikoilla, ei sen kummemmin huonommilla kuin hienommilla alueillakaan.

Kukavaan

“Valkonaamat eivät enää uskalla istua leikkipaikoilla, ei sen kummemmin huonommilla kuin hienommilla alueillakaan.”

Visio tulevaisuudelle.

Ehkä vuonna 2050 Ruotsissa tarkastetaan onko jalankulkijoilla aseita. Samoin liikenteestä poimitaan autoja tarkastusta varten. Tämä kaikki satunnaisesti tai poimimalla epäilyttäviä kohteita.

Keskusvalta on menettämässä uskottavuuttaan.

Vuoteen 2060 mennessä myös ruotsalaisilla on aseita. Pakko olla oman turvallisuuden takia. On syntynyt luotettavia myyntikanavia aseille. Kun vetää liipaisimesta, syntyy myös siivoustarve. Uudessa Ruotsissa johonkin sopivaan ryhmittymään, klaaniin kuuluminen on elinehto. Jäsenet pitävät suunsa kiinni. Entinen 2022 valtio on muisto vain sen menetettyä väkivaltamonopolinsa. Tilalle on syntynyt klaanien saaristo.

mari

Ruotsi alkaa muistuttaa yhä enemmän Meksikoa.

Ei samaa perhettä

Osumaa saanut nainen ja poika eivät ole samaa perhettä.
Pojan äiti oli mukana mutta ei loukkaantunut. Dagens Nyheter on haastatellut pojan isää.