Murhajaiset jatkuvat Tukholman alueella, Haningessa yksi hengiltä

Torstai-ilta alkoi Tukholman eteläpuolella Haningen kunnan Handenissa lyijypitoisilla täytteillä. 25-vuotias mies täräytettiin hengiltä useilla laukauksilla, jotka osuivat päähän ja ylävartaloon.

Tekopaikka oli Handenin keskustan tuntumassa, jossa tekoaikaan oli paljon ihmisiä liikkeellä. Klo 18.30 aikaan yksi tai useampia uusruotsalaisia oli liikkeellä mielessään: murha. Yleisellä paikalla, välittämättä sivullisista, ammuttiin lippaallinen kohti 25-vuotiasta miestä, joista useat osumat päähän.

Tapahtuma aiheutti valtavan poliisioperaation. Paikalla oli kymmeniä poliisipartioita, helikopteri ja julkinen liikenne pysäytettiin hetkeksi. Toistaiseksi kuitenkaan ketään ole otettu kiinni teosta, jota tutkitaan murhana.

Muutama sivullinen ihminen pysähtyi ammutun viereen ja olivat vähän epätietoisia, että mitä pitäisi tehdä.

 

Pt-median Haningen kirjeenvaihtaja kertoo, että oli istumassa vähän matkan päässä sijaitsevalla kaljaterassilla, kun ryypyn lomasta alkoi kuulumaan ampumista.

– Ensin tuli kolme neljä laukausta peräkkäin, sitten oli sekunnin tauko ja taas ehkä kolmen neljä laukausta. Vaikka äänet kuuluivat kaukaa, niin ihan selviä ampumisen ääniä olivat. Tilasin toisen kaljan ja katsoin, että tuskinpa tässä ollaan tulilinjalla.

Ampumispaikan ympäristössä on ainakin kaksi koulua.

Mitään muuta motiivia teolle ei toistaiseksi tiedetä kuin vain se, että uusruotsalaisilla on nyt kovanpuoleinen lahtaamistahti. Äijää kaatuu kuin heinää. Taisi olla 46. ampumalla tapettu tänä vuonna.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Östbergahöjdenin camelot

Motiivi löytyy Östbergasta jossa ampumisen kunniaksi pantiin ilotulitus pystyyn, kuten bruukataan.

black_danger_company

Hyvä, hyvä! Vielä parempi, jos parantaisivat osumatarkkuuttaan.

rocky

Jos useampi laukaus osui päähän niin ampuja nauttii porukassaan Simo Häyhään verrattavaa mainetta.

Eskilstuna Årby

Eskilstunassa on naista ja pientä lasta ammuttu leikkipaikalla, kukaties vahingossa.

Lallukka

Raaka kuva. Miehen raato makaa köllöttää ketarat ojossa ja mimmit seisovat sormi keskellä kämmentä. Julma maailma.

Suomi Finland

Jospa ne on todenneet, että mikään toimenpide, mitä voisi ajatella osumaa saaneen ihmisen auttamiseksi, ei enää muuta tilannetta potilaan kannalta valoisampaan suuntaan. Tyyppi on jo sen kaikkein suurimman lääkärin/parantajan pakeilla seuraavalle tasolle siirtyäkseen.

Gangsterit saavat varmaan myös neitsyensä, kuten kaikki muutkin aseiden kanssa puuhastelevat kehikset, joten miekkosella alkavat paratiisin ilot ja ei siis ole syytä murheeseen eikä itkuun.

Qroquius Kad

Ei rikoksen uhrina kuolleen raatoon pidäkään koskea, ettei tärvelisi rikostutkijoiden löydöksiä.

Suomi Finland

Kun on monta kulttuuria, on sitäkin monempia erimielisyyksiä.

Name

Ruotsi on ampumiskulttuurin suurmaa..Onkohan Medelsvenssonilla kuinka monta käsi- / metsästys- / urheiluasetta kotonaan / hallussa..Suomessahan on Maailmanluokkaa oleva asetiheys / kansalainen koska metsästys on yleinen harrastus..joskus sanottiin Suomessa olevan Maailman 3. eniten käsiaseita/henkilö ..1.oli USA ja 2.Jemen..sittemmin on tullut uusia rankingeja ja olemme pudonneet muutaman sijan..Jokainen suomalainen Jonne on myöskin periaatteessa vieraillut ampumaradalla suorittaen puristavia liipaisuja + moni Pirkko..että sitä minä vaan että näillä keinoin etiäpäi.

Qroquius Kad

Vuonna 2017 Suomi oli yksityisten ampuma-aseiden omistuksessa maailmanlistan sijalla 10, kun väkiluku oli 5 541 000 ja aseita 1 542 396, mikä teki keskimäärin 32,4 asetta per 100 asukasta.
Ruotsin vastaavat numerot olivat 9 921 000 asukasta joilla 2 296 000 asetta, jolla pääsi sijalle 22 keskiarvolla 23,1 asetta per 100 asukasta.

Kyseessä olivat lailliset aseet;
laittomia oli Suomessa arviolta 250 604 ja Ruotsissa 340 522.
Varsin tarkkoja arvioita, kun peräti yhden tarkkuudella!

Lisää numeroita löytyy tuolta:

https://en.wikipedia.org/wiki/Estimated_number_of_civilian_guns_per_capita_by_country