Taas uusi ammuskelu, vartija sai osumaa Tukholmassa

Taas uusi ammuskelu, joka tapahtui Tukholman Bandhagenissa. Tällä kertaa osumaa sai sivullinen vartija. Tilanteesta ei ole toistaiseksi paljoa tietoja, mutta yhden vartijan kerrotaan saaneen osumia.

Tapahtumat alkoivat Tukholman Bandhagenissa ilta yhdeksän aikaan. Asuinalueelta oli kuulunut ammuskelua. Poliisi sai myös hälytyksen vartijalta, jotka olivat joutuneet tilanteeseen ja yksi vartija oli saanut osumaa.

Vartijan tilaa ei toistaiseksi tiedetä, sillä henkilö vietiin sairaalaan eikä tästä ole tarkempaa tietoa.

Myös vartijoiden autoa kohti oli ammuttu, eli ainakin ikkunat on ammuttu rikki.

Tukholman eteläisellä taivaalla oli vielä noin vartti sitten poliisihelikopteri, joka rullasi suurta ympyrää. Paikalla on kymmeniä poliisipartioita ja jossain vaiheessa liikenne oli suljettu Bandgagenin ulosmenoteillä.

Seurataan tilannetta ja katsotaan mitä tapahtuu.

Subscribe
Notify of
guest
24 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Junkkari

Tollaset helikopterilla pörräilyt on täysin turhia, kettu on jo päässyt kanatarhaan.

mari

Jos esim pakoautosta on tuntomerkit, voi helikopteri opastaa partioita maanpinnalla jotta tekijä/t saadaan kiinni.

Qroquius Kad

Mutta mitäpä se hyövää kun seuraamuksena kiinnijäämisestä on vain pari vuotta nuorisohoitoa, eli runsaasti sossetantojen tarjoilemaa vierihoitoa, rintaruokintaa ja pillua pikku palleroiselle.

Turhaa verokruunujen tuhlausta koko Ruotsin poliisitoimi, antaisivat vain palleroiden toteuttaa itseään tekemällä mitä lystää.
Sitähän ruotsalaiset haluavat ja taas kohta sen osoittavat.

mari

No syy siihen miksi kopteri on ilmassa on rikollisten kiinniotto, tai ainakin sen yrittäminen. Se mitä sen jälkeen tapahtuu, on eri asia. Poliisi tekee mitä poliitikot haluavat heidän tehdä. Varmaankin poliisivoimia turhauttaa mutta se on ammatinvalintakysymys.

Suomi Finland

Tulipalojen sammuttelua tämä poliisitoimi on. Kalliiksi tulee, eikä valmista tule koskaan. Tilanne luisuu kohti yhä synkkenevää aikakautta Ruotsin historiassa.

mari

Niin. Entäs jos ei olisi poliisia ollenkaan..? No joo… Ruotsi on kusessa. Onhan se tullut todettua useammassa foorumissa usean kommentoijan suulla miljoonia kertoja. Me emme voi paljon muuta kuin katsella sivusta, paitsi he joilla on oikeus äänestää Ruotsissa.

Bandithagen

Bandhagen on yksi näistä ”söder om Söder”- alueista joissa vanhaan hyvään aikaan asui työläisiä ja alkkiksia. Sitten työläisiä ja narkkiksia. Sen jälkeen on rakennettu korkeita kivitaloja ja saatu asujiksi matukka poikineen, kaapuhiippareineen ja ampumisineen.

pöh

Lisääkin näkyy ammuskeluja olevan
”Ruotsissa järkyttävä ampumavälikohtaus leikkikentällä: Nainen ja pieni lapsi kiidätetty sairaalaan”https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ruotsissa-jarkyttava-ampumavalikohtaus-leikkikentalla-nainen-ja-pieni-lapsi-kiidatetty-hoitoon/8496560#gs.ac786f

ernesti_loosonen

Siellä ne kemumatut ammuskelee ja purkaa pahaa oloaan ikävöidessään takaisin kotipersläpimaihinsa. Oi miksei ruotsalaiset ymmärrä kemumatujen hätää?

kansan roti

Taitaa ne ymmärtää, koskapa reiffen ja löffen leipoma rusinapullapuolue johtaa edelleenkin selvästi kannatuskyselyissä.

ernesti_loosonen

Jos ne ymmärtäisivät kemumatujen hädän, ne kotiuttaisivat heidät pois oireilemasta Ruotsista.

Ei johda

Reinfeltin puolue ei johda, on vasta kolmantena. Sveridemokraatit kirivät kiinni sossuja, ero on juuri nyt vain 4-5%.

mari

Alkaa jo ammuskelu-uutiset olemaan päivittäisiä Ruotsinmaalta. Tämä Bandhagen on lähellä kaupunginosaa jossa olen viettänyt muutamia kesälomia. Silloin alue oli tosi rauhallinen, työväenluokkainen. Muutama juoppo örisi metroaseman liepeillä mutta noin muuten olo oli turvallinen. Tosin muutoksen tuulet olivat jo ilmassa; tornikerrostaloja nousi sinne tänne ja niihin asutettiin…arvatkaa keitä? Niinpä.

Mutta vielä tuolloin sitä tohti kävellä iltamyöhään ulkona. Nyt ei tulisi pieneen mieleenkään.

Ruotsi sellaisena kuin opimme sen tuntemaan on mennyttä. Sitä voi nähdä vain vanhoissa elokuvissa tai joissakin YouTuben videopätkissä.

En ole täältä kauempaa viitsinyt hirveästi Suomen mediaa seurata, mutta onko näistä Ruotsin ampumisista Suomessa mikään media kirjoitellut? Minusta tämä on jo aika vakavaa kun joka toinen päivä sivulliset saa osumaa. Gangstereista en piittaa pätkän vertaa, kuolkoot prkleet. Itsehän valitsivat elämäntapansa.

Suomi Finland

Aika harvakseltaan on noista ampumisista mitään. Jokunen niistä päätyy Suomessa tosin iltapäivälehteen.

Ilman Pt-median kaltaisia sivustpja tuskin olisi mitään juttua koskaan. Eivät voi vaieta täysin enää.

mari

Kuulin, että Malmön tapaus yritettiin ensin iltapäivälehdessä/lehdissä taputella moottoripyöräjengien väliseksi välienselvittelyksi. Se tyttö joka makasi pitkään koomassa ja on nyt tiettävästi herännyt, siitä en ole lukenut mistään kotimaisesta mediasta vaikka tapaus on äärimmäisen raaka ja vakava.

Muistattehan…oliko vuonna 2016 kun kaikkien keskeisten medioiden päätoimittajat tulivat esiin ja otattivat yhteiskuvan ja julistivat ”luotettavaa uutisointia” sekä jotain ”ei valeuutisille” tjsp. En tarkkaan muista, ihan ulkomuistista heitin. Mut kuitenkin…nämä hyväkkäät antavat mielellään kuvan luotettavasta mediasta joka kuitenkin on suurimmalta osin propagandaa…no, Ylen ja Hesarin suhteen täyttä propagandaa.

Minusta on jo pitkään tuntunut siltä, että media on – ainakin jossain määrin – aina kulloisenkin vallassa olevan hallituksen taskussa. Ylen suhteen tästä ei ole epäselvyyttä mutta tuntuu myös siltä, että kaupallinen media peesaa kovasti perässä.

Qroquius Kad

Maamme ykköspäivälehti on yrittänyt kirjoittaa Ruotsin tilanteesta todenmukaisesti, mutta kuten nähdään, eihän se suomaliselta viherkommunistilta onnistu:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008991716.html?utm_medium=promobox&utm_campaign=hs_tf&utm_source=is.fi&utm_content=promobox

Mitä tulee poliittisen ja mediaeliitin symbioosiin, ei media ole hallitusten talutusnuorassa vaan hallitukset viherkommunistien hallitseman median.
Media päättää yksinvaltaisesti mistä Suomen politiikassa saa puhua, ja niinpä ääneen pääsevät vain viherkommunistit ja heidän huorapuolueensa Kekkuli ja KaKo.

mari

Niin, tulee mieleen se eräskin toimittaja joka totesi ”me päätämme mistä tässä maassa puhutaan”. Röyhkeää. (en väittänyt, että media olisi symbioosissa valtiovallan kanssa, vaan totesin ”minusta on jo pitkään tuntunut”). Toisaalta se on käytännössä lähes sama asia. Onko symbioosia olemassa vai päättääkö sisällöstä vihervasemmistolainen punaviinillä kyllästetty viherpiiperötoimittaja.

Itse tuskin seuraan lainkaan Suomen mediaa. Se takaa minulle mielenrauhan ja hyvät yöunet.

Qroquius Kad

Niin, et sinä sanonut Suomen median olevan symbioosissa poliittisen eliitin kanssa, vaan minä.

Ja joo, viittasin juuri tuohon Maria Petterssonin lausumaan;
mamma joka käväisi Rinkebyssä piipahtamassa lällätelläkseen siellä olevan ihan rauhallista on nyt Suomen Journalistiliiton pää-äänenkannattajan, ”Journalisti”-lehden päätoimittaja.

Kun hän sanoo heidän päättävän mistä Suomen politiikassa saa puhua ja mistä ei, ovat epäilyksen aiheet varsin vähissä.

Daavidin poika

Ruotsissa on eduskuntavaalit aiva ovella. Kysinkin, että onko millään Ruotsalaisella puolueella vaalimainoksia näistä järkyttävistä levottomuuksista.?

Häpeämättömiä nuo Ruotsalaiset politiikot. Nato:on-olevat liittymässä vaikka väkisin.. Erdoganin olisivat Ruotsalaiset poliitikot valmiita polkemaan vaikka suohon.

Suosittelen, että pohjoismaat taipuu Turkin hallituksen vaatimuksiin..

Tupe

Bandhagenin nimenhän voi muuttaa nyt Bagdadiksi. Itseasiassa luinkin ensin että ammuskelu tapahtui Tukholman Bagdadissa. Ei se mikään ihme olisi vaikka siellä sen niminen paikka jo olisikin.

Lallukka

Tulee ihan mieleen kulttisarja -80 luvulta, nimeltään Kovaa peliä Bostonissa.
Meno on vähintäänkin yhtä KOVAA.

Qroquius Kad

Muistan sarjan. Pidin siitä kovasti.
Siinä kun oli se ero Ruotsin nykymenoon, että Spenser ja Hawk voittivat aina lopussa ja pistivät Pahat Tyypit joko rautoihin tai lautoihin.

Upplands Väsby panotus

Upplands Väsbyn asemalla yöllä juoksi alaston mies naisten perässä.
Tokko tavallinen kantis vaan eksoottisempi joka Petter-Niklas väristen halusi panna tässä ja nyt!

Aapiskukko- mikä se on???

Jopa Anna Dahlberg kirjoittaa että punavihreät täytyy saada pois vallasta:

https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/darfor-maste-de-rodgrona-bytas-ut/

Pakistanilaiset musukekkulit hakevat ja saavat valheellisin perustein opiskeluviisumeja ja oleskelulupia Ruotsissa. Eivät ole koskaan aapiskukkoa nähneetkään.