Eskilstunan ammuskelu herättä kovan puoleista pahennusta

Eilinen Eskilstunan ammuskelu on herättänyt voimakkaita reaktioita. Tai miten sen ottaa, paljonko paheksuntaa on sellainen reaktio, että sen voidaan sanoa olevan voimakas?

Poliisin hetki sitten pidetyssä tiedotustilaisuudessa ei tullut esille varsinaisesti mitään uutta, mitä ei olisi tiedetty aikaisemmin.

Tapahtumat alkoivat klo 19.00 aikaan Eskilstunan ongelmalähiö Årbyssä, jossa on ollut kesän ja viime kevään aikana useita ammuskeluja. Lasten leikkikentän läheisyydessä kaivettiin pistoolit esille ja ainakin 15 laukausta ammuttiin.

Poliisi oli nopeasti paikalla ja leikkikentältä löydettiin nainen ja lapsi, jonka kerrotaan olevan viiden vuoden ikäinen. Molemmat olivat saaneet osumia, mutta kummankaan tila ei ole vakava. Nainen ja lapsi eivät kuulu samaan perheeseen ja poliisin mukaan heillä ei ole mitään tekemistä ammuskelun kanssa, vaan molemmat saivat vahinko-osumia.

Myös ympäristössä olleisiin muutamiin huoneistoihin oli mennyt luoteja ikkunoista sisälle.

Leikkikentällä ja ympäristössä oli kymmeniä ihmisiä tapahtuma-aikaan, joten ihme, että mitään vakavampaa ei tapahtunut.

Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.

Monet politiikot ovat ottaneet kantaa ampumisen takia ja paheksunta on ollut sadan prossan pintaan. Mutta siinäpä se, eihän asioille voi enää tehdä mitään ja jokainen tietää sen.

 

Poliitikoilla on jengiammuskeluista aivan liian yksinkertainen ja naivi käsitys. Puheet kovemmista rangaistuksista ilmaisevat myös sen, että puhuja ei tiedä mistä puhuu.

Jengiammuskelujen ongelma ei ole liian pienet rangaistukset, eikä ammuskeluja voida poistaa poliitikkojen kauniilla puheille, että miten me nyt katkaisemme rikoskierteen.

Ammuskeluilla on funktio eli tarkoitus, erityisesti nuorille maahanmuuttajataustaisille miehille. Aseiden kanssa keekoilu tuo heille jotain sellaista, mitä muuten he eivät saa yhteiskunnasta – statusta. Turhaakin turhempi jorkki on edes kerran elämässään jotakin, kun hän vilauttaa pistoolin perää housun vyötäisiltä.

Ammuskelu tarttuu sairauden tavoin kaikkiin ympärillä pyöriviin nuoriin miehiin, jokainen ammuttu jorkki lisää uusia ammuskeluja. Koska he elävät kunniakulttuurissa, jossa heidän kunniaansa uhkaa koko ajan loukkaus, he ovat vihaisia ja aivoissa takoo ”kosto”.

 

Eskilstunan Årby on monille tuntematon asuinalue, mutta yhtä ulkomaalaisvoittoinen kuin mikä muu tahansa ongelma-alue. Alueella ei asu yhtään ruotsalaista. Viime kuukausien aikana siellä on ollut useita ammuskeluja, joissa on hengestään päässyt muutama henkilö.

Subscribe
Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mari

Näiden nuorten maahanmuuttaja jätkien unelma on siis kantaa asetta ja mielellään päästä sitä käyttämään..? Yhdysvalloissa on havaittavissa samanlaista kulttuuria lähinnä mustien keskuudessa, mutta kyllä Ruotsissa on helpompi edetä elämässä sillä koulut ovat ilmaisia toisin kuin usa:ssa. Mutta näillä tyypeillä ei näytä olevan pienintäkään halua edes yrittää parantaa elämänlaatua, jokainen haluaa olla OG, heilutella pistoolia ja myydä huumeita. Roskasakkia jota ei olisi koskaan pitänyt päästää Ruotsiin sen enempää kuin Eurooppaan, mutta kuten sanonta kuuluu: kusessa ollaan näiden kanssa. Mitä tässä enää voi tehdä, puhukoot poliitikot mitä lystää.

Tietysti vaalit ovat tulossa ja siellä voi antaa äänen sille eräälle puolueelle jolle itsekin antaisin ääneni jos olisin oikeutettu äänestämään Ruotsissa.

Qroquius Kad

Näillä jorkeilla on elämässään repiviä ristiriitoja:

he voivat hyvin Ruotsissa, koska ruotsalaiset elättävät heitä.
He ovat siis ruotsalaisten lemmikkejä, joihin myös suhtaudutaan kuin pikkulapsiin, jotka eivät ole eivätkä voi olla vastuussa teoistaan.

Viimeinen hiljainen nöyryytys on ruotsalainen yhteiskunta heidän ympärillään:
he näkevät, samoin kuin vanhempansa, ruotsalaisten olevan heitä valtavan paljon korkeammalla kehitystasolla, jolle he itse eivät voi koskaan yltää.

Koulunkäynti ja opiskelu ei ole optio:
ruotsalainen peruskoulukin on heille liian vaikea.

Ruotsalaiset siis nöyryyttävät heitä tahtomattaan hiljaisesti koko ajan, mutta kuitenkin ovat samalla kuin teuraslampaita, pelosta halvaantuneita heidän väkivaltansa edessä.

Miksipä siis ei kylväisi sitä pelkoa lisää, kun se on niin helppoa?
Se on Thug Life se:
kaikki mulle nyt ja heti, jou män chicago!
Jos mä en saa mä voin hei kuolla vaik heti sun luotisateeseen, jou män män määän!!

mari

Kyseessä on matujen kantaväestöön kohdistettu katkeruus sekä kateus siitä ettei heillä ole älyllistä kapasiteettia tavoittaa samanlaista elintasoa rehellisellä työllä. Siispä ryhdytään gangsteriksi. Siihen touhuun ÄO riittää juuri ja juuri.

Ei ehjänä aika päästä

Ruotsista löytyy ekslusiivisia yksityiskouluja kuten USA:ssa on yleisen, julkisella rahoituksella toimivan koulujärjestelmän rinnalla. USA:ssa tätä nykyä julkiset koulut ovat woke-kulttuurin pahimpia tyyssijoja. Maksukykyiset eivät niihin lapsiaan laita.
USA:ssa on myös opintolainajärjestelmä, jolla voi rahoittaa lukion jälkeiset opinnot ja sen lisäksi maailman anteliain stipendirahoitus, jos on tarpeeksi lahjakas, urheilija, sopivaa etnisyyttä jne. Opintolainat tietysti (tähän asti) on pitänyt maksaa takaisin ja stipendeissä on tiukat ehdot opiskelujen etenemisestä. USA:ssa korkeakouluissa opiskellaankin tehokkaasti eikä olla vain viihtymässä.

mari

Löytyy toki Ruotsistakin yksityiskouluja. Olen hieman eri mieltä tuosta, että kaikki julkiset koulut Yhdysvalloissa olisivat Woke – kulttuurin vallassa. Ennen Suomeen muuttoa asuin yhden lukukauden New York Cityssä ja kävin Queensin kaupunginosassa Elementary schoolin 9.luokkaa. Siellä ei woketettu ollenkaan oppilaita vaan pienipalkkaiset opettajat olivat erittäin omistautuneita opetustyölleen ja olivat erittäin kannustavia, heille saattoi jutella mistä tahansa. Stipendit Usassa menee pääasiassa koulun parhaimmille urheilijoille jotka tuppaa olemaan mustia. Toki jos mokaat – kuten mainitsit – menetät stipendin. Collegemaksut voi myös maksaa osamaksuina, eli erissä jos ei kykene maksamaan koko lukuvuoden maksua kerralla.

Siitä huolimatta Ruotsissa on paljon paremmat mahdollisuudet edetä elämässä ja parantaa elämänlaatua kuin Yhdysvalloissa. Ei välttämättä tarvitse mennä kouluun (tarkoitan jatko-opiskelua), on muitakin vaihtoehtoja esim oppisopimus tai vaikka etsiä se työpaikka.

seant

Jos haluaa tietää joka kantilta murhat Chicagossa, niin tässä hyvin tehty tilastointi n. 3/4 osaa on mustia.
https://graphics.suntimes.com/homicides/

mari

Juuh, kannattaa myös tsekata FBI:n tilastot jotka on tehty etnisin perustein. Sieltä huomaa sellaisenkin seikan, että mustat murhaavat valkoisia huomattavan paljon enemmän kuin valkoiset mustia. Missä viipyy White Live Matters..?

Jeppe

Pato on murtunut mutta hallitus työntää sormea siihen ja hokee silmät kiinni ettei mitään hätää.

Lallukka

Menis aikakoneella villiin länteen moiset niin Eastwood pamauttais kovalla kakkosee.

Lallukka

…hivutus nääs…

Moonman

Noh, ruotsi voi lohduttautua sillä että aina on ammuskeltu. Villissä lännessäkin kaikilla oli revolveri. Siellä ei tosin jaeltu murhista ehdollisia tuomioita ja nuorisohoitoa. Nyt kun monikulttuurin ja väestönvaihdon myötä kehitys siirtyy takaisin villin lännen tasolle, niin kannattaisi luopua sosiaalidemokratiasta ja ottaa ne hirttotuomiotkin takaisin oikeusjärjestelmään

saniteettileipuri Shitbul

Tuollaiset vesselit pitäisi kerätä jollekin suljetulle leirille pitkäaikaiseen ja valvottuun uudelleenkoulutukseen.

Vaatisi varmaan Ruotsin kriisilakien voimaantulon.
Kai niillä nyt sentään sellaiset on ?

Qroquius Kad

Epäilemättä sellaisia lakeja on!
Vaan mistä saadaan ne poliitikot ottamaan ne lait käyttöön?

vanha ja väsähtänyt

Poliitikot on jo, äänestäjien pitää vielä petrata.

ernesti_loosonen

Uudelleen koulutus? Mitvit? Ne on kemumatuja. Ei ne siitä miksikään muutu. Se olisi vain resurssien ja rahojen entistä järjettömämpää tuhlaamista.

rocky

Jos ei aluella asu sweduja niin armeija voisi mennä yöllä ja jättää jokusia laatikoita aseita ympäriinsä.Joistakin voisi vielä tukkia piiput että räjähtää silmille.

Vadåå ei muka auta!?!?

Tykkääkö Paavo ettei rangaistuksia pitäisi olla ollenkaan? Kaikki sais tehdä mitä lystää?

Tosiasia on että kun ääliö istuu vankilassa hän ei pysty aiheuttamaan mitään siviileille. Parempi on että pysyy poissa 3 vuotta kuin vain vuoden.

Reijo Ruotsalainen

Noh, nykyisen kaltaisia täysihoitohotelli-rangaistuksia ei saisi olla ollenkaan. Ääliön pitäisi käyttää 3 vuoden rangaistuksensa risusavotassa tai kaupungin roskanpoiminnassa. Nykyään ei tehdätarpeeksi rautateitä jotta rikollisista voitaisiin perustaa ”chain gang” hakkaamaan sille tietä.

mari

Minä huomioin. Älä vaivu depikseen. Aina on joku joka välittää 🤗

Jomppe

Vai herättää pahennusta, hahahahah. No tehkää samanlainen TikTok- filmi kuin täällä meillä Oulussa niin eiköhän ammuskelu lopu.

rocky

Please dont shoot me there…

Nyt tekee Oulu rahaa tekijänoikeuksilla.

Suomi Finland

Jokos poliitikkojen nyrkit ovat osuneet pöytään ja on tiukasti ilmaistu, että nyt tämä riittää?

Kun nyt tämä riittää sanotaan tuhannenen ja yhden kerran kemumatut äkisti uskovat, että tämä todellakin riittää. Vai uskovatko kuitenkaan… 😀

Last edited 1 vuosi sitten by Suomi Finland