Tukholmassa jättimäinen 30 km autojono ilmastotempauksen takia

Tukholmassa on tullut lähes jokapäiväiseksi ilmiöksi tukkia joku vilkas moottoritie ilmastomielenosoituksen takia. Järjestöjäkin on useita, joten kilpailu on kovaa, että kuka tukkii eniten liikennettä.

Tänä aamuna tukittiin aamuruuhkan aikaan E4-moottoritie cityn suuntaan Solnan kohdilla. Kyseinen paikka on Pohjois-Euroopan vilkkain liikenteen solmukohta, jossa liikenne kulkee neljää-viittä kaistaa. Paikan ohittaa päivän mittaan vajaa 200 000 autoa.

Aamuruuhkan aikaan ilman mitään liikennehäiriöitä jono jatkuu 30-40 km päähän jonnekin Arlandan liittymään asti. Jo yhdenkin kaistan sulkeminen aiheuttaa valtavan ”tökittämisen” liikenteeseen. Saati sitten tällaista totaalistoppia.

Seisova jonon pää oli aamulla jonnekin Upplands Väsbyhyn asti, eli 30 km seisova jono.

Useat aktivistit olivat liimanneet itsensä tiehen kiinni superliimalla, joten vaikka poliisi saapui paikalle, niin mitään nopeita ratkaisuja liikenteen normalisoimiseksi ei voitu tehdä. Tunnin veivaamisen jälkeen mielenosoittajat saatiin irti asfaltista ja 10-15 henkilöä otettiin kiinni.

Useimmat aktivistit eivät ainakaan tässä porukassa ”Återställ våtmarker” (= soiden palautus luonnolliseen tilaan) ei ole mitään nenärengas-teinityttöjä vaan päinvastoin iäkkäämpää porukkaa.

Mukana oli ihan senioripapparaista. Kuvan papparainen kertoi filmillä, että haluaa korjata sukupolvensa tehtyjä virheitä osoittelemalla mieltä terveen ilmastotulevaisuuden vuoksi.

 

Subscribe
Notify of
guest
32 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Liian kauan jatkunut rauhan ja hyvinvoinnin kausi veltostuttaa ja naisistuttaa.

Suomalaiset seniorikansalaiset joutuivat kokemaan toisen maailmansodan osanottajina, kun heidän ruotsalaiset ikätoverinsa naatiskelivat paisuvasta hyvinvoinnista myymällä Saksalle rautaa ja kuulalaakereita, muun muassa.

Seurauksena vanha mies ajattelee kuin maailmantuskaa poteva lukiolaistyttö.

saniteettileipuri Skitson

Ilmastosta huolestuneiden pitäisi pikemminkin osoittaa mieltä syntyvyyden rajoittamista vastustavia uskontoja vastaan.
Tuplasti ylisuuri ihmiskunta on kaikkien eko- ja ilmasto-ongelmien juurisyy.
Kyllä maakaasua, öljyä ja kivihiiltä poltettaisiin vähemmän jos olisi vaan vähemmän polttajia.

Alpertti

Näinhän ne mielenosoittajat Tampereellakin tiesivät itsemurhan olevan paras ekoteko, mutta jostain syystä heidän viestinsä ei ole laajemmin saanut huomiota. Vaikka eloaktivistien mukaan on tehtävä nopeasti radikaaleja toimia, loogisesti ajatellen tämän tehokkaimman konstin he tietääkseni ovat ikävä kyllä jättäneet huomiotta.

Kovin mielenkiintoista olisi nähdä, millaisia vaikutuksia olisi vaihtoehtoisella vasteella näihin laittomiin tiesulkuihin. Jos vain annettaisiin moottoritieistunnon jatkua, missä vaiheessa autoilijat löytäisivät pakin ja poistuisivat peruuttamalla lähimpään liittymään? Vai estäisivätkö mielenosoittajat senkin? Entä miten kauan heidän turnauskestävyytensä riittäisi? Jaksaisivatko istua esim. talven yli moottoritiellä? Tai mitä sattuisi, jos perinteinen ruotsalaistyyppinen autogrilli pantaisiin pystyyn tuollaisessa jonossa? Autogrillaisiko koko 30 km jono ja miten kauan siinä kestäisi?

saniteettileipuri Skitson

Oikeastaan sitä mieltä pitäisi kai osoittaa YK:ta vastaan.
Tuskin minkään muun tahon tehtävä olisi ollut tarjota keppiä ja porkkanaa jotta ihmisten kokonaismäärä olisi pysynyt luonnon kestokyvyn rajoissa.

Anonyymi

YK on samanlainen savijaloilla seisova jättiläinen kuin EU, joka keskittyy vääriin asioihin, kun ei oikeissa saa mitään aikaan. Kovapalkkaista porukkaa pilvin pimein molemmissa.

Huru-ukko

Ja pelastaa maailman ilmastoa sillä, että kun autojen tyhjäkäynti ei tuota saasteita läheskään niin paljoa kuin ne ajaessaan tuottavat. NIX. Kun ei äly riitä niin ei äly riitä ja saatutus jatkuu ja jatkuu. Se 30 km autojona puskee saatetta enemmän kuin se sama määrä autoja päästessään sujuvasti etenemään ilman turhia pysähdyksiä. Menis toi kuvan pappakin sinne mamman helmoihin pois hölmöilemästä. Tai ehkä sillä ei ole sitä mammaa niin pääsee hölmöilemään?

Qroquius Kad

Mene tiedä vaikka mamma olisi juuri käskenyt pappaa hölmöilemään omalla naamallaan, ja pappa on niin hölmö että tekee niin?

black_danger_company

Miksei autoilijat mene vetämään noita hihhuleita turpaan?

Qroquius Kad

Eivät joko halua tai eivät uskalla.

nimellinen

Autoilijoilla on käytöstapoja. Tuollaisiin tilanteisiin tosin kaipaisi niinsanottua ”rattiraivoa”

Hulluuden huippu

Nuo lähimpänä mielenosoittajia olevat autot voisi kääntää ympäri ja peruutella puolen metrin päähän hippilaumasta. Sitten vaihde vapaalle autoista ja kaasua pohjaan ja kaasua ylös. Saisivat hipit sen mitä heille kuuluukin.
Jos mun matka katkeaa joskus tuollaisen .usipää lauman takia, niin hermoni ei sitä kestä. Saatan päätyä uutisiin tuollaisessa tilanteessa En tiedä mitä tapahtuu mutta mua ei rakennettu odottamaan, että joku muu tekee jotain, teen sitten itse. Siinä saattaa hippien liimatut kädet jäädä asfalttiin kiinni ja torsot lentää pientareelle…

töötti

Tai vain painaa tööttiä niin kauan kun ne on paikoillaan.

Sumo

Näin on. Se on hyvä ottaa moukkua vastaan kun on liimannut itsensä tiehen.

Basisti

Nekin on ruotsalaisia. Nössöjä naismiehiä.

jorma

Vuosi linnaa voisi herätellä näitä utopisteja. Töistähän he eivät ainakaan olisi poissa.

nimellinen

Tekisivät jotain konkreettista. Ihan aina kun viherpiipertäjä keksii että muut ihmiset ovat huonoja ja he itse ovat hyviä niin ei aiheudu mitään muuta kuin mielipahaa ja saastetta tuplasti enemmän.
Nuo tielläistujat voisikin ihan hyvin jyrätä asfaltiksi, maailma pelastuisi.

Anonyymi

Onneksi on talvi tulossa.

Moonman

Voisi luulla että ikä tuo sen verran viisautta, että näkee keksittyjen ilmiöiden ja narratiivien läpi, mutta ei kai sitten. Papparaista ei kiinnosta että hänen kansansa on jäämässä vähemmistöksi omassa kotimaassaan, mutta suot on pelastettava.

ernesti_loosonen

Tosi säälittäviä ja surullisia tapauksia nämä.

Prozac

Lietelantaa pitäisi olla autoilijoilla mukana aina vastaisen varalle.

ernesti_loosonen

Eikö autoilijan oma kusi kelpaisi hätätilassa?

pöh

Nämä vihervasemmiston aivopestyt elokapinat ajaa tasan ja vain globalistien agendaa, ja siinä voittajia on se maailman 0,5% rikkain osa joka omistaa maailmasta jo suurimman osan, ja tietenkin saastuttaa eniten.
Mutta kun näitä elokapinallisia ei ole aivoilla siunattu, niin pelaavat vihollisensa pussiin.

Basisti

Jonkun pitäisi kertoa ruotsin valtaväestölle, muslimeille, että nuo ilmastopellet ovat syypäitä tulevaan sähkökriisiin ja hurjiin hinnannousuihin. Arvaan että asia olisi sillä aika nopeasti selvä, kun edes kerran tuollaiseen pelleperformanssiin pamahtaisi paikalle muutama sata raivopää-muslimia jotka hakkaisivat nuo maanrakoon alta aikayksikön.

Mr X

Muutama vesitykkiauto paikalle ja kraanat auki,eiköhän piipertelijöiden pukamista liimat liukene ja mahat saa jalkoja alleen . Ja Solnastahan rivakasti sujahtaa rinkeby torg,siellä voisivat täräyttää itsensä kiinni gorillaliimalla penkkeihin viikoksi pariksi ja tiedustella paikallisten ajatuksia .

Anonyymi

Tätä itsekin olen ehdottanut monta kertaa, mutta taitaa olla liian raaka konsti ; tulee reppahousuille traumoja entisen ilmastokriisin lisäksi. Olisi kuitenkin puhdas ja tehokas tapa päästä näistä idiooteista.

Peili

Miksi aina pieni äänekäs joukko koittaa terrorismin keinoin häiritä tavallisia kansalaisia? Ja pakottaa heidät toimimaan haluamallaan tavalla?

Sillä harvoin pkottajat toimivat edes itse haluamallaan tavalla.

Ja sehän se pienentää päästöjä kun autot seisovat tyhjäkäynnillä.

Garfield

Homma hoituu kun yksi humalainen kännykkää räpläävä bulgarian rekkaihme huomaamattaan ajaa 6-7 tuollaisen yli. Ehtisi varmaan pari sataa kilsaa ajaa jauhelihaa puskurissa ja renkaissa ennenkuin poliisi pysäyttäisi.

Lallukka

Vitun lahopäät!

tappernoje

Paapalle kyyditys

Kukavaan

Nyt kerrankin olisi tarvetta Scania-kuskeille.

Lallukka

Jep, eteenpäin hiljaa. Rimpuilkoot puskurissa jos niikseen…

[…] Tukholmassa jättimäinen 30 km autojono ilmastotempauksen takia […]