Malmön koulupuukottajalle elinkautinen

Malmön käräjäoikeus tuomitsi tänään 18-vuotiaan Fabian Cederholmin elinkautiseen vankeuteen kahdesta murhasta. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun alle 21-vuotias tuomittiin elinkautiseen kun ns. nuorisoalennus vakavista rikoksista poistui vuoden alusta.

Cederholm käveli 21. maaliskuuta Malmössä Latinkoululle ja löi kirveellä kuoliaaksi kaksi koulun naispuolista opettajaa. Cederholm otettiin kiinni kohta tapahtumien jälkeen ja on ollut siitä asti vangittuna. Mies tunnusti teot, mutta mitään kovin järkevää motiivia hän ei ole teolle kertonut.

Käräjäoikeuden mukaan teot olivat kaksi murhaa, joista ei jäänyt mitään epäselvyyttä. Tekojen katsottiin olevan erityisen raakoja.

Käräjäoikeus katsoi, että vaikka tekijä oli 18-vuotias, ja ns. nuorisoalennus poistettiin laista vuoden alusta, niin ainoa oikea tuomio Cederholmille on elinkautinen vankeus kahdesta murhasta.

Lisäksi erilaisia korvauksia tuli maksettavaksi miljoona kruunua.

Malmön eilinen koulupuukottaja vangittiin

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mustamakkara

Ihan oikea tuomio. Kunhan tulee sitten matujenkin kohdalla lärvikuvat vastaavien tuomioiden jälkeen. Ehdottaisin lisäksi, että rikosuutisoinnin yhteydessä kielletään sanan nuorukainen käyttö.

Anonyymi

Eräässä tapauksessa Suomessa muutama päivä sitten 16-vuotias oli mies.

Mustamakkara

Jos 16- vuotiaalla on kyseenalaista kanttia ottaa joku hengiltä, niin vastatkoon teosta miehenä tai naisena.

Qroquius Kad

Nämä käsitteet ovat maalitolppien siirtelyä:

Jos kantakirjasuomalainen raiskaa 17-vuotiaan, uhri on 17-vuotias lapsi, sellainen saparopäinen pikku taaperoinen.
Mutta kun puhutaan oikeudesta vaihtaa sukupuoltaan silvottamalla sukuelimensä ja vaurioittamalla elimistöään hormonimyrkytyksellä, 12-vuotias onkin wanha wiisas nainen.

Niin tai näin, aina väärin päin.
Paitsi tietysti viherkommunistin mielestä.

Name

Tuplamurhaaja on näyttönsä antanut..turha odotella 3tta työnäytettä..se voi olla Sinun lapsesi..Lopuksi ikää pakkotyöhön ja työn tuotto uhrien jälkeläisille..ja jos työnormi ei täyty teloitettakoon kauniina kesäaamuna auringonnousun jälkeisenä tuntina..ja sama laki koskemaan kaikkia tapon tai murhan uusijoita ja joukkomurhaajia.

ORC

Miksi kirvestappajaa kutsutaan puukottajaksi? Onko jäänyt uutisporukalle vähättelyvaihde päälle?

Qroquius Kad

Ovat saattaneet tehdä taustatyön huolimattomasti tai sitten naisenaivot niputtavat kaikki teräasein tehdyt rikokset puukotuksiksi;
olihan aseessa terä kuten puukossa!

Samalla tavoin oli aikaisempi ruotsalainen koulusurma, jossa käytettiin miekkaa muuttunut uutisoinnissa puukotukseksi.
Terä kuin terä.

Sven Dufva

Manne kiinni, ei mannekiini.

Jos olis ollut matukka?

Idiootilla oli mukanaan kaksi puukkoa, vasara ja kirves. Vaikka häntä ei ole hulluksi todettu niin ei voi olla normaali. Mitä hän kuvitteli tällä saavuttavansa? Koston oman äitinsä kuolemasta?

Olisiko 18-vuotias matukka tuomittu samasta elinkautiseen? En usko.

Sven Dufva

Älä höpäjä, että muka Musta Pekka olisi tuomittu elinkautiseen, päin vastoin ruotsin valtio olisi maksanut hänelle 5 miljoonaa kruunua poliisin rasistisen käytöksen vuoksi korvauksia.

Qroquius Kad

Jotain tekemistä motiivin kanssa on saattanut olla sillä, että hän menetti äitinsä inhimillisesti katsoen liian varhain.
Äiti olisi ollut teon aikana suunnilleen saman ikäinen kuin uhrit olivat ja heillä oli lapsia, jotka olivat suunnilleen saman ikäisiä kuin tekijä teon aikaan.

Tekijä itse sanoi hänet kiinniottaneille poliiseille vihanneensa molempia uhreja, jotka olivat nimenomaisia kohteita, eivät satunnaisia.

Motiivi saattoi liittyä mainittuihin asioihin.
Saattoi olla liittymättä.
Jos liittyy, voisi olettaa ettei tekijä taida haluta korostaa sitä, vaan keskittyy vain vihamotiiviin.

Lallukka

Harvinainen, ellei peräti erittäin harvinainen tapaus, että valkoinen hetero hötkyy puukolla nuin hatarasti.