Enköpingissä ammuskelu, useita loukkaantunut

Enköpingissä on tapahtunut jonkinlainen joukkoampuminen. Poliisin mukaan omakotitaloalueella sijaitsevaan taloon ammuttiin ulkoa kadulta useita laukauksia ja useita henkilöitä on saanut osumaa.

Ilta kahdeksan aikaan tapahtuneessa ammuskelussa Enköpingissä Bachovägenillä sijaitsevaan omakotitaloon ammuttiin useita laukauksia. Talossa oleskeli tapahtuma-aikaan useita ihmisiä ja poliisin mukaan usea henkilö on saanut osumia.

Haavoittuneet on viety sairaalaan, poliisin mukaan tällä hetkellä ei tiedetä mikä on heidän tila. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä murhan yrityksinä ja ampuma-aserikoksina.

Tapahtumasta ei tiedetä vielä juuri mitään. Enköping kaupunkina on pieni maalaiskaupunki. Ampuma-alue on rauhallista omakotitaloaluetta, jossa paikallisten mukaan asuu pelkästään ruotsalaisia.

Loukkaantuneet ovat 45-vuotias mies ja 20-vuotias nainen.

EDIT: Niinhän siinä kävi, että alueella asuu pelkästään ruotsalaisia, PAITSI juuri tässä huoneistossa, jossa ammuskelu tapahtui. Alueen ainoat arabitaustaiset.

Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Gyntter

Aina nuoret ovat koulun alkamista juhlineet!

Tämä on varmasti ääääääääääärioikeiston hyökkäys kemujen taloon kostoksi siitä kun ne vie ruottalaisilta työpaikat.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

mari

Oisko sulla vielä se kämppä vapaana? Mun kaveri Abdi olis asuntoa vailla.

kielitaidoton

Onko abdi somaliasta?

mari

Joo, sarvesta tullut on hän.

mari

Arabien kynnys väkivaltaan on olematon kuten tässä Detroitissa…korjaan Enköpingissä tapahtuneesta ammuskelusta voi jälleen kerran todeta.

Löysin Palmasin kaupunginkirjastosta amerikkalaisen Jean Sassoonin kirjoittamaan kirjan “Varjonaiset”. Se kertoo 90-luvun lopun Irakin pakotteiden kurittamasta yhteiskunnasta. Kirjan päähenkilö, kirjapainon omistaja (nainen) pidätetään ja heitetään syyttä suotta Saddamin kidutuskeskukseen. Kirja käy läpi Irakin historian aina osmanien valtakunnan romahtamisesta ja on todettava kuinka tavattoman väkivaltainen historia tällä hiekkaväellä on tuolla kaksoisvirran maassa.

Kulttuuri on kuin toisesta ulottuvuudesta ja se ei missään tapauksessa sovi Eurooppaan. Esimerkkejä on ympäri Eurooppaa varmaan satoja tuhansia ja tässä on taas Ruotsista yksi. Kuulin kerran väitettävän, että kunhan annamme heille turvapaikan ja elannon, he omaksuvat eurooppalaiset arvot. No eipä omaksu. Siitä pitää jo islaminuskokin huolen, saati ikiaikainen väkivallan perinne.

Anonyymi

Ei se kulttuuri jää mihinkään, kun saa sandaalinsa länsimaan kamaralle, varsinkin jos on syntynyt jossakin Lähi-idän maassa. Jopa lasten kasvatus on väkivaltaista, eikä ole kysymys mistään tukkapöllystä. Olisi hitaampienkin jo tajuttava, että kaikki kulttuurit eivät vaan ole yhteensovitettavissa ja ylenpalttisella paapomisella tehdään vain vahinkoa. Ruotsi hyvä esimerkki.

mari

Tämä on niin totta. Kuten Seppo Oikkonen sanoo; kulttuurit ovat kovia tosiasioita, mutta sitä ei eurooppalaiset päättäjät tunnu tajuavan, ei sitten millään. Parissa Arabian niemimaan maassa olen käynyt ja jo se kuinka he kohtelevat eläimiä, on aivan hirvittävää. Siis todella, he ovat tosi julmia eläimiä kohtaan. Jo lapsesta heidät kasvatetaan ikään kuin vihaamaan eläimiä, silta se ainakin näytti ja etenkin koirat ovat heikoilla.

Jos Suomessa miehisyyden merkki ovat jotkut varustelekasta ostetut kamppeet, lähi-idässä se on olkahihnan varassa roikkuva AK-47. Ja niitä myös käytetään, häissä, jalkapallo-otteluissa, kun Gazasta onnistutaan ampumaan jokunen p*skaa katjuša raketti Israelin puolelle, kun kansa protestoi jotain kadulla (vain tietyissä maissa) ja ylipäätään jos arabit saavat mielestään Hyviä uutisia maailmalta esim jotakin ikävää on tapahtunut Usassa tai Iranissa. Aabien mielenlaatu on tavattoman laiska, koraanissakin taidetaan sanoa jotakin “teetä paskahommat muilla”.

Qroquius Kad

Eivät suurin ongelma ole ne lapselliset ihmiset, jotka luulevat afro-, arabi- ja afgaanijätkien muuttuvan eurooppalaisiksi kun heitä tarpeeksi valistaa.

Suurin ongelma ovat ne, jotka näitä tuottavat Eurooppaan juuri siksi, että haluavat mahdollisimman suurta Toiseutta edustavia, tummia ja tulisia raivorakastajia näyttämään heille Naisen Paikan.

Mr X

Alueella asuu vain ruotsalaisia. Mutta,seassa 1 KAMELI . Missä hiekkaneekeri,siellä ongelma .

Turhautunut Kansalainen

Monikulttuurisuus on rikaus, ei mulla muuta.

t: Öleksänder S 😂

Gyntter

Unelias svedukyläkin sai rikkautta, kun huipposaajat tuli kylään! Kansa sai mitä on vuosia halunnut…

Jupi

Ullatus

Prozac

Pelolle ei saa antaa valtaa.

terhomatti.hämeenkor

Yksittäistapaus, hah hah haa !