Aivot kenttään Södertäljessä illan päätteeksi

Perjantai-ilta saatiin Södertäljessä päätökseen kevyellä kenttämurhalla. Nuorisogangsteri täräytettiin hyvin kohdistetuilla pää-laukauksilla pois päiviltä.

Vähän ilta seitsemän jälkeen Södertäljen Pikku-Arabiassa Ronnassa keräännyttiin kotoisasti hiekan ääreen. Tai siis keräännyttiin päiväkodin hiekkalaatikon vierustalle. Tekikö tämän olon kotoisaksi, sitä ei voi tietää.

Päiväkodin pihalla aloitettiin kuitenkin ampuminen ja 19-vuotias gangsterin alku pääsi hengestään. Edes pensaaseen ei ehtinyt kontata, vaan oli kuollut jo ennen kuin kaatui.

Södertäljessä on tällä hetkellä täysi röhinä päällänsä. Poliisihelikopteri rullaa laajaa kierrosta ja käy välillä Botkyrkan puolella.

Ronnassa on nyt kova tahti. Pari päivää sitten ammuttiin viimeksi nuorukainen hengiltä. Kesän aikana ollut muutenkin useita ammuskeluja. Nyt ammuttu taisi olla kuluvan vuoden 50. hengiltä ammuttu.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

On siinä sveduilla savottaa saada tuo sekoilu kuriin. Ihan mielenkiintoista seurata mitä tässä tulevat vuodet tuovat tullessaan. Pelkään kyllä pahinta. Oikeusvaltio ei tuosta enää tokene.

ruotsi 2040

Ruotsin pitää sopeutua nyt siihen, mitä ovat tilanneet. Nyans puolue esim. Faktat ei valehtele.

51 nyanssia

Nyansilla ovat kovat sisäiset riidat juuri menossa ja perustajan/johtajan eroa vaaditaan.

non

Mikä vtun oikeusvaltio?

Jollei oikeistoblokkia saada L:n elitistisyyden takia kasaan, kommarit jatkaa taas seuraavat 4 vuotta… Pystyykö SD+M+KD silloin enää edes saamaan voittoa, on myös hyvä huomioida.

Suomi Finland

Se, joka edes yrittää jakaa oikeutta rikoksen kohteeksi joutuneille kansalaisilleen. Ensin jätetään pyörävarkaudet tutkimatta. Vähitellen tilanne pahenee ja kenties lopulta jäävät useimmat murhatkin selvittämättä resurssipulan vuoksi. Kun rikollisia on liikaa ja elefantti olohuoneessa, palaa kansalta hermot. Seuraukset eivät ole kauniita.

YLEn valehteleva tuo yle

OIKEUSVALTIO TARKOITTAA sitä, että maassaoleskelijoilla (hiekkaväkeä, afrikaanot) on oikeuksia, mutta ei velvollisuuksia!

Suomi Finland

Tuokin on käynyt mielessä. Ja se, että ‘oikeus turvapaikkaan menee kaiken edelle, ihan kaiken’.

Tuollainen ajattelutapa aiheuttaa suoraan sellaisia ongelmia, mitä nyt näemme Ruotsissa. Klaanit ja katujengit kiittävät. Voi olla, että osa katujengiläisistä on päätynyt rikolliseksi sen vuoksi, että olosuhteet ovat siihen ajaneet [siis jo olevien rikollisten näyttämä esimerkki, kuinka rispektiä hankitaan]. Eli premiumautot ja kultaketjut kaulassa olisivat toivoton haave ilman huumekauppaa, kun kyvyt eivät sellaiseen muuten riitä. Mutta rikollisklaanit ovat kyllä 100% tuontitavaraa, eivätkä ne ole koskaan pyrkineetkään mihinkään rehelliseen.

Ja pisteenä i:n päälle tulee uskonnollinen fanatismi, joka saa buustin, kun huomataan, miten surkeita ollaan länkkäreihin verrattuna.

Ja ruotsalaiset ovat todellakin olleet hämmästyttävän naiiveja viime vuosikymmenet.

Qroquius Kad

Tarkasti ottaen hilpeä Huti-Maisa sanoi sisälmyskanisterin ominaisuudessaan:
Turvapaikan hakeminen on perusoikeus, joka menee kaiken muun edelle.
Aivan kaiken.

Turvapaikan myöntämisestä ei ollut puhetta.
Mitäpä turhia, koska kaikki ymmärtävät, että tietenkin se myönnetään kaikille.
Aivan kaikille.

timo

Ensi vuonna raato per päivä?

p.grandell

ei paha,365 raatoa per vuosi sitten..niin riippu onko karkausvuosi..heh

Minä

Mahtoiko aivojen menettäminen tehdä tapauksen älykkyyteen mitään eroa?

mari

Voihan se olla, että tyyppi jopa tuosta hieman viisastui.

Södertälje on syyrialaisten kaupunki, eli arabeja ovat ja hehän eivät ole mitään ruudinkeksijöitä vaan väkivaltaisia ja äärimmäisen kieroja. Heidän käsitys seksuaalisuudesta on länsimaalaista laajempi kuten eräs nainen tiesi meille kertoa.

Juha s

Nyt pitää kiristää aselakia.

Anonyymi

🤣

ouni

levittivat tietoa sita hajauttamalla, ei mitaan nahtavaa taaskaan

Daavidin poika

Ei kyllä Suomessa uutisoida näistä Ruotsin järkyttävistä rikoksien tositapahtumista. Mutta kun, esim Maisa Torpalle menee kengät vääriin jalkoihin niin kyllä Suomen valtamedia on asialla..Heti kirjoittavat “arvatkaa” mitä Maisalle tapahtui.

Last edited 1 vuosi sitten by Daavidin poika
Johan Steel

Tuleeko valtion kustantamat sankarihautajaiset?

mari

Edellinen ennätys oli 48 raatoa. Nyt ollaan vasta lokakuun alussa ja ennätys on ylitetty jo parilla kolmella tapauksella. Eli kolme kuukautta olisi tätä vuotta jäljellä. Voin olla väärässä mutta käsittääkseni nämä ampumistapaukset hieman hiljenee kunhan pakkaset alkaa. Tosin mikä estää losauttamasta kuulaa kalloon sisätiloissa..?

Veikkaan lopullisen raatoluvun vuoden lopussa olevan 60-65. Sellainen on nykyään Ruotsi; Eu:n väkivaltaisin maa mitä tulee aseväkivaltaan.

Oliko Paavo niin että nykyisin jos poliisi löytää aseen hallusta, tulee automaattisesti entisen kahden vuoden sijasta neljä vuotta kivitaloa?

Off topic, elkää suuttuko. Olis vapaata tiistaihin. Keli on loistava, 24° ja nyt lähden loikottamaan rakkaalla Hondallani Caleta de Arribaan, kallion päälle rakennettuun pikku kaupunkiin. Sallittehan lauantain kunniaksi linkin tosi loistavaan biisiin? Tykkään kovasti niin bändistä kuin tästä biisistä vaikka sanat ovatkin hieman haikeat. Adiós! https://youtu.be/rQvu5Eo7rKI

Suomi Finland

Kas, toinen Rainbow-fani. Entäs Kill the King, live on stage 1977? Dio laulussa.

Sitten tuubista (huom ei tokentuubista) löytyy Deep Purplen ja Rainbown livevedot kappaleesta Mistreated. Sekä Coverdale, että Dio laulavat tuosta biisistä aivan järkyttävän hyvät vedot.

mari

Pidän vanhemmasta musiikista, joitakin 60-luvun juttuja tykkään kuunnella, mutta pääasiassa 70-ja 80-luku on se juttu. Etenkin 80-luvulla tehtiin kunnon melodioita. Olen hyvin kaikkiruokainen, menee klassisesta aina jazziin (esim Bela Fleck), mutta suomi-iskelmä, sitä ei oikein jaksa. Joku Irwinin honotus on aivan kammottava. Sen sijaan musica italiana on minulle hyvin rakas. Raskassarja menee ilman muuta. Suomessa on loistavia metallibändejä joista Stratovarius kävi Venezuelassa. Se oli silloin siellä monta päivää ykkösuutinen. Sitä ei ehkä aina ymmärretä kuinka suosittuja muutamat suomalaiset metallibändit kuten Stratovarius etelä-amerikassa on. Nyt jo bändipoistunut Timo Tolkki on jonkinlaisen metallipyhimyksen maineessa etelä-amerikassa. Ja tottakai, Children of Bodom on mulle tosi tärkeä. Itkin kuin lapsi Alexin poismenon johdosta. Tapasin hänet kerran Nosturin pihalla ihan ohimennen. Hän oli miellyttävän kohtelias ja huumorintajuinen, mut sillai ihanan ujo. DIO on o

mari

Lähtipä kommentti liikenteeseen ennen oikolukua, eli “nyt jo bändistä poistunut Timo Tölkki” ja DIO on ihan jees, Holy Diveria on kiva luukuttaa vähän reippaammalla volyymilla. Siinä on niin tarttuva main riffi.
Jep, se siitä. Terveiset täältä Caleta de Arribasta. Jos pari tuntia vielä jaksaisi vielä niin täältä olisi mahdollisuus nähdä auringon laskevan länteen mitä ei Las Palmasista oikein näe, ellei sitten kipua kukkuloille.

mari

Kyllä mä oon törppö kun kirjoitin Tolkin nimen “Tölkki”. Tää speech to text toiminto on ihan kätsä, mutta aika petollinen. Vääntelee sanoja perkules!

mari

Jahas. Kuulostaa hyvältä, vaan minä en löydä minkäänlaista ratasta. Voi olla ettei rattaat päänupissa pyöri vielä täydellä teholla näin aamutuimaan, mutta en todellakaan löydä muuta kuvaketta kuin tuon ikonin jolla voi laittaa kommenttiin liitteitä, esim kuvia.
Johtuneeko siitä, että käytän tablettia enkä pc:tä? Täytyy vielä tutkia asiaa.

Qroquius Kad

Tottapa meillä Suomessa on varsin tiedossa erityisesti Nightwishin suosio erityisesti Argentiinassa, mutta kaipa muuallakin Etelä-Amerikassa.
Mitäpä sisar mari tykkää Holopaisen Yövissystä?

mari

Nightwish on edelleen todella suosittu myös muuallakin kuin Argentiinassa, esim Kolumbiassa, ja nimenomaan Tarja Turunen, ei nämä kaksi muuta naislaulajaa ole koskaan saavuttanut Turusen asemaa etelä-amerikassa. Aikanaan kun hän pukeutui lavalla mustiin sekä pitkät mustat hiukset liehuen, oli siinä latinomiehillä ihmettelemistä – nainen laulaa metallibändissä, mutta pian Turusesta tuli metallimusiikin jumalatar E- Amerikoissa. Minä pidän nimenomaan Tarja Turusen ajan Nightwishistä. Nykyisiä bändin uusia levyjä ei ole tullut kuunneltua lainkaan, paitsi se yksi missä lauloi se ruotsalainen. Se minulla vielä on cd:nä, sen jälkeen kiinnostus on lopahtanut. Johtuu varmaan minusta eikä bändistä.

Jeppe
Näinköhän Äo sinänsä aleni, vaiko nousi?
Lallukka

No ei siellä ainakaan yhtä tylsää hetkeä ole toisin kuin vielä Suomen harmaassa syksyssä toistaisexi.