Venäläinen räppäri teki itsemurhan vastalauseena Venäjän sotatoimille

Venäläinen räppäri Ivan Petunin alias Walkie on tehnyt itsestään esimerkin muille venäläisille miehille, Petunin teki itsemurhan sen jälkeen kun Venäjällä julistettiin liikekannallepano.

Tieto Petunin itsemurhasta levisi lauantaipäivän aikana ja tieto asiasta tulee videoviestistä, jonka Petunin jätti faneilleen ja omaisilleen.

 

Videolla Petunin kertoo, että kuluva vuosi on ollut tuskallinen. Hän ei ymmärrä sodan syitä eikä sen tarkoitusta. Hän ei myöskään aio osallistua ihmisten tappamiseen ja uskoo, että Venäjä tulee lähitulevaisuudessa laittamaan voimaan täyden liikekannallepanon, jonka seurauksena jokainen venäläinen mies tullaan pakottamaan armeijaan.

– Putin on ottanut kaikki venäläiset miehet vangeiksi ja jättänyt heille kolme vaihtoehtoa; ryhtyä murhaajaksi, mennä vankilaan tai tehdä itsemurha.

Tässä yhteydessä Petunin kertoo selvästi itsemurhastaan. Petunin oli syntynyt 1995

 

Subscribe
Notify of
guest
41 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Joumään Tsikaago

Minä kiitän. Yksi vähemmän.

Jumputi pumputi

Loistavaa… Enää yksi vähemmän tekemässä sitä sähköpianon rumpukoneen 2/4-osa tahdin jumputuksen päälle puhumista. Ja kun ne ei eden pysy tahdissa eikä sanoissa ole mitään järkeä.

Toista se oli -80 luvulla. Silloin vielä bändit lausuivat sanat sekeästi. Nyt niistä ei tahdo saada mitään selvää.

Sherlokki suvakko

Tarkoitit kai -70 luku? -80 luvulla alkoi vokalistit kiljumaan skittan kanssa kilpaa siihen malliin, että helvettikin heräsi örinämusasta päätellen, mikä olikin sitten seuraava villitys.

Johan Steel

Toivottavasti muutkin tulee järkiinsä ja tekee samanlaiset temput.

Dan Wesson

Puutiaista ei kiinnosta paskaakaan kansalaisten hyvinvointi tai mitä heille tapahtuu. Kansa on pelkkä resurssi, joita voi heittää tykinruuaksi. Tämän kaverin olisi kannattanut suunnata kuolemanhalunsa protestointiin kusiaista vastaan. Räjäyttää vaikka itsensä hallintorakennuksen edessä. Nyt ryssät saavat tuntea, minkälaisen paskaläjän ovat johtajakseen laittaneet.

Sherlokki suvakko

Hukkaan menee tuo tempaus, säälittävää sinänsä. Rip petunia!

Kukavaan

Tulee mieleen Irina Slavinan itsemurha, joka näin ulkopuolisin silmin katsottuna oli turha.

Lisää. LISÄÄ!

Yksikään ryssäkuolema ei ole turha.

Quintus

Rauha miehen sielulle, toivottavasti tuo viesti vaikutti mahdollisimman moneen eikä teko jäänyt turhaksi.

Kale

Rip Rap, yksi mustia apinoiva puhelaulaja vähemmän, ei muuta.

fatima_darra

Voi kumpa rulla- ja hiekkaräppärit ottaisivat mallia. Ei olisi tämäkään itsemurha ollut turha.

Last edited 1 vuosi sitten by fatima_darra
its less rap now

Siinäpä mallia myös jenkeille ja muille sotahulluille kansoille. Suosittelen sitä kuitenkin mieluummin johtajille kuin sotilaille, jotka eivät tahdo sotia.

Qroquius Kad

Eipä täällä muita sotahulluja näy kuin Ryssä ja heidän palvojansa.

mari

Se pakollinen ”mutku USA” kommentti. Näitä on Verkkouutisten kommentointi täynnä. Yhdysvallat on kurittanut pakotteilla minunkin syntymämaata oikein kovalla kädellä, mutta en silti vihaa heitä. Ymmärrän, että suurvallan on toimittava omien etujensa mukaan vaikka ne eivät aina kaikkia miellyttäisi. Näin oli etenkin kylmän sodan aikana eikä USA kaikista jutuistaan pääse puhtain paperein, mutta jos tässä maailmassa täytyy olla yksi johtava valtio, niin luojan kiitos että se on USA eikä jokin Kaalimaa tai Kiina. Me sentään jaamme samat arvot Yhdysvaltain kanssa kun taas venäläisten tai kiinalaisten kanssa meillä ei ole mitään yhteistä. Orjia he meistä tekisivät.

TJL

Naiivia analyysia.

Qroquius Kad

Laita parempaa.

sairas maailma

En todellakaan jaa näitä nyky-”länsimaisia” arvoja. Kuten LGBT-pervoilu, itsekkyys, ahneus, ilkeys, abortit, päihteiden käytön ihannointi, BLM-sonta, feminismi, oman maan ja kansalaisten dissaaminen, kaiken yksityistäminen, haittamaahanmuutto, ilmastouskonto, avioerojen helppous ja suuri määrä, minulla on oikeus-ajattelu (mutta ei velvollisuuksia), vanhusten ja köyhien ja sairaiden alistaminen jne.

Ikävä on aikaa, jolloin ”koti, uskonto ja isänmaa”-ajattelu oli kunniassa.

Ja turha nimitellä putinin trolliksi tai vastaavaksi. Kaikki maailman johtajat ovat ihan yhtä sairaita paskoja. Suurin häviäjä nykyään sodissa ja yleensä maailmassa on TOTUUS:

sairas maailma

Olenko sanonut niin? Onko sulla PT joku ”ryssäviha” pakkomielle? Juurihan tuossa edellä sanoin että kaikki maailman johtajat on ihan yhtä sairaita paskoja kaikki.
Koko maailma on täynnä pahuutta. Jokainen ihminen on täynnä pahuutta. Sinä sekä minä. Mediat sekä idässä että lännessä suoltavat vihaa ja propagandaa minkä ehtivät. Tavoitteena saada aikaan vastakkainasettelua kaikesta mahdollisesta ja ihmiset riitelemään joka asiasta. Ja mikä on lopputulos? Lisää sotia ja tappamista ja kurjuutta kaikkialle. Ja kaiken jo omistavalle pienelle joukolle lisää valtaa ja omaisuutta. Kohti fasistista uutta maailmanjärjestystä mennään kovalla vauhdilla.

Mikä on ainoa ideologia maailmassa, joka ei käske vihaamaan ja kostamaan? Vaan päinvastoin rakastamaan vihollista ja siunaamaan niitä jotka sinua vihaavat.Tuon ideologian vastavoima lisääntyy kaikkialla maailmassa. Ja vain siksi että ihminen luonnostaan on paha. Eikä suostu myöntämään pahuuttaan ja myöntämään, että tarvitsee apua. Sinä sekä minä.

mari

En minä samoilla arvoilla tarkoittanut mainitsemiasi ”arvoja”. Enemmänkin nimenomaan koti, uskonto ja isänmaa periaatteella olen liikenteessä ollut aina. Ja en minä nimittänyt Putinin trolliksi.

Itseasiassa jaan useammat mielipiteesi perustuen kommenttisi ensimmäiseen kappaleeseen. Silti Lännessä on parempi kuin idässä.

sairas maailma

Niin valitettavasti jaamme monet samat huonot arvot jenkkejen kanssa. Suomi on oikea euroopan pikku-USA pikaruokaloineen, rahan ja tavaran palvomisineen ja TV täynnä Hollywood-saastaa, ihmiset ovat yhä pinnallisempia jne. Onneksi monet nuoret tuntuvat olevan järkeviä ja lähinnä naureskelevat USA:n hölmölän toimille.

Mielestäni USA:sta pitäisi pysyä mahdollisimman kaukana, juuri näiden huonojen arvojen vuoksi. Kristilliset hyväksi havaitut arvot kunniaan. Tosiasia on että ns. länsimainen hyvinvointiyhteiskunta perustuu Kristillisille arvoille. Nyt näitä arvoja tuhotaan ja ajetaan alas ja seuraukset ovat kaikkialla nähtävissä.

mari

Taisi kyllä pikaruokalat tulla Suomeen viimeisten joukossa Euroopassa. Ja rahaa palvotaan ihan kaikkialla. Eihän se USA täydellinen ole, mutta kuten sanoin, mieluummin valitsen sen kuin ne huonommat vaihtoehdot.

p.grandell

kaikki räppärit niin jenkkilöissä,sverigessä tom of finlandiassa ovat sekopäitä, musiikki on perseestä,samoin sanat, uhotaan naimalla valkolaisten tytöt jne, ovat yön.timojen uho räpsätystä,mitään tekemistä musiikin kanssa, joka ikinen räppari ruotsissakin on kriminaali vaikka ruotsin ”yle” kuinka kehuu ja paapoo ganstereita ovat, joten terve menoa vaan pumpputaivaaseen, räpätköön siellä..

mari

Anteeksi, mutta mikä on pumpputaivas? (vilpitön kysymys, ei vinoilua)

X

Jonain aamuna herätessäni ja huomatessani miten paskaa ”musiikkia” olisi tullut tehtyä päätyisin samaan ratkaisuun. Siitä pisteet että yritti käyttää tempauksen hyvään, tosin vaikutus mihinkään on olematon. Paitsi että tulee vähemmän paskaa musiikkia. Mutta, rauha hänelle.

Minä

Vasnkila olisi ollut parempi ratkaisu, vaikka ehkä tuskallinen, koska eivät kai kohtele hyvin niitä, jotka eivät halunneet armeijaan. Mutta sieltä päästyään voi pyrkiä vaikuttamaan yhteiskuntaan. Hautuumaalta se ei onnistu. Itsemurha menee hukkaan, ellei tieto siitä leviä laajasti.

Riku Laine

Kukaan ei tunne, kukaan ei välitä joten kannattiko?
Haudasta nyt vähän vaikea osoittaa mieltä mutta noin tyhmiä on räppärit.

Lallukka

Vaikka räppi on täyttä kuraa ja kaukana kunnon musiikista, niin silti aika heppoisin perustein itseltään henkensä riisti.

mari

Entäpä jos tyyppi teki itsemurhan ihan muista syistä mutta päätti käyttää sitä tällaiseen ”poliittiseen” tarkoitukseen. Minulle tuli mieleen tällainen skenaario. Luvalla sanoen on hieman laimeaa tehdä sosiaaliseen mediaan lyhyt video, että”teenpä tässä nyt itsarin koska sota on kauheaa ja ihmisiä kuolee”. Olisi paljon vaikuttavampaa jos hän olisi mennyt Moskovan keskustaan, vaikkapa fsb:n päämajan eteen ja tehnyt polttoitsemurhan, räjäyttänyt itsensä tai jotain muuta raflaavaa. Vaan enhän minä tätä kaveria tuntenut enkä voi tietää mitä hänen päässään liikkui.

Särmääjä

Jos ei ole jotenkin uskonnollisesti aivopesty niin kyllä itsemurhissa on aina takana ihan muut asiat kun jokin mielenosoituksellisuus.

mari

Luulenpa, että olet oikeilla jäljillä.

Jns. Man

Kulttuurimarxismin pilaama idiootti. Luulen että tyyppi on polvistellut BLM-hengessä ja puuhannut Moskovaan Pride-miekkaria. Rap ei muuten ole mitään musiikkia, vaan alle 70 pisteen ÄO:n omaavien henkilöiden eräänlaista melusaastetta, jossa rytmin päälle puhutaan.

mari

Yhdysvalloissa monet menestyneet räppärit eivät osaa käyttää rahojaan lainkaan. Esim Tupac Shakurilla oli aikanaan yli 50 miljoonaa dollaria mutta alle kahden vuoden päästä hän oli konkurssissa.

Sitten on näitä joiden nimiä nyt en muista, mutta he ostavat heti valtavat kartanot jossa juhlivat joka päivä kavereidensa kanssa, ostavat hulppeita autoja enemmän kuin olisi tarpeen, maksaa kaiken kaveriremmille ja pian ollaankin konkassa kun ei ymmärretä mitä varainhoito tarkoittaa. Sama juttu kävi Mike Tysonillekin. Nähtävästi kun tule slummista ja saa yhtäkkiä valtavan kasan rahaa, siinä sekoaa kuuppa.

black_danger_company

Mitä muuta voi odottaa, kun älykkyysosamäärä on samaa luokkaa kengannumeron kanssa?

mari

Niin, Yhdysvalloissa nuo kengännumerot ovat vähän erilaisemmat kuin meillä. Sellainen nro 12 on jo aika iso kenkä.

mari
  • ihan huumorilla laitoin 😉
Qroquius Kad

Tämä rahankäyttöongelma ei rajoitu vain näihin ”artisteihin”:
vuosituhannen alussa tehtiin USAn jenkkifutiksen pääsarjassa NFL:ssä tutkimus lopettaneiden pelaajien finansseista.

Ilmeni, että 86 % oli kahden lopettamistaan seuranneen vuoden aikana ajautunut henkilökohtaiseen konkurssiin tai olivat muutoin pahoissa talousvaikeuksissa.

Toisaalta fiksuille suomalaisillekin on tapahtunut sellaista:
yksi ja toinenkin keskiluokkainen keskituloinen on eläkkeellä yllättynyt pahemman kerran, kun raha ei enää riitäkään siihen entisen malliin, jossa saatiin palkkaa.

mari

Joo, totta muistan tuon tutkimuksen, ja jos vielä oikein muistelen niin siitä tehtiin dokumentti. Sama juttu muuten niiden koripalloliigassa, NBA:ssa. Jossain urheiludokkarissa käytiin läpi näitä diilin liigaan saaneita tyyppejä ja monet heistä eivät osanneet käyttää lainkaan rahaa, ei sitten ollenkaan, vaan kaikki oli laitettava samantien menemään aivan älyttömiin juttuihin kuten 18 huoneen kartanoihin, Ferrareita, limusiineja ja tietty se yksityisuihkukon. Sijoitusneuvonta on näille ihan hepreaa. Se yksikin tyyppi hassasi yli sata miljoonaa taalaa, teki sitten konkan ja asui sitten kadulla teltassa. Taisipa vielä vetää heroiiniakin.

jupi

”Hän ei ymmärrä sodan syitä eikä sen tarkoitusta”
ehkä paremip ettei tällainen aines lisäänny

Big l

Sais jokainen ryssä ottaa mallia. Etenkin putin