Mielenosoitukset voivat aiheuttaa merkittävää liikennehaittaa Helsingin keskustassa

Mielenosoitus torstaina 6.10. saattaa aiheuttaa merkittävää ja pitkäaikaista liikennehaittaa Helsingin keskustassa. Poliisi on varautunut myös vastamielenosoituksiin.

Elokapina kertoo verkkosivuillaan osoittavansa mieltä Helsingissä joka päivä 5.−14.10. ja palaavansa Mannerheiminteille 6.10. kello 17. Paikka ei poliisin näkökulmasta ole mielenosoitukselle sopiva.

− Poliisi neuvottelee mielenosoitusten järjestäjien kanssa, jotta mielenosoituksista ei aiheutuisi kohtuutonta häiriötä muille kaupunkilaisille. Poliisin tehtävänä on turvata mielenosoittajien ilmaisunvapaus sekä yleinen järjestys ja turvallisuus, kertoo ylikomisario Jarmo Heinonen.

Poliisi pyrkii aina ensisijaisesti neuvottelemaan järjestäjän kanssa tilanteen ratkaisemiseksi. Mikäli mielenosoitus toteutuu olennaisesti lain vastaisena, vaarantaa yleistä järjestystä ja turvallisuutta tai estää liikennettä, poliisi voi puuttua tilaisuuden kulkuun, antamalla ohjeita ja määräyksiä tai viimekädessä päättämällä mielenosoituksen.

Mielenosoituksen keskeyttäminen ja päättäminen arvioidaan aina tilannekohtaisesti. Poliisin ohjeet ja tarvittaessa määräykset, sekä niiden toimeenpanemiseen käytettävät keinot, perustuvat tilanteen mukaiseen kokonaisarvioon.

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sitä saa mitä äänestää

No, vaalien jälkeen kun nykyisen vihreän sisäministerin tilalle tulee aidosti työnsä tasalla oleva sisäministeri, niin ituhipit lähtee tai itkee ja lähtee ajoväylältä.

Mieltä voi osoittaa vaarantamatta hälytysajoneuvojen kulkua pääväylillä, sekä muuta liikennettä.

Last edited 1 vuosi sitten by Sitä saa mitä äänestää
Täyttynyt toive

Kokoomus on kaikissa oleellisissa äänestyksissä kannattanut hallituksen esityksiä ja varmistanut niiden läpimenon.
Jos gallupeihin on luottamista, niin seuraava hallituspohja on sinipuna täydennettynä tukipuolueilla RKP, KD ja keskusta/vihreät.
Kuka mahtaisi olla se tehtäviensä tasalla oleva sisäministeri? Mykkänen, Lindtman vai peräti Suomela?

Sateen jälkeen päivänpais

Ensi sunnuntaita lukuunottamatta jokaisessa päiväennusteessa kyseiselle ajanjaksolle on hajanaisia sadekuuroja, vesikuuroja ja vesisadetta.
Mielenosoitusennusteessa on älämölöä, hajanaista älämölöä ja vaimenevaa älämölöä.

Erikiipperi

Liimattuina vai ilman liimaa?

Qroquius Kad

Näillä suomalaisilla EgoApinoilla ei ole ollut tapana liimata itseään ainakaan suuremmassa mitassa, mutta kaipa ne senkin kohta ottavat käyttöön.

sims ala bim

Ei ole mikään leikin asia, jos pikaliimalla nahkansa laittaa kiinni. On siinä poliisillakin pähkäilemistä!

Nih

Helsinkin kansa tarvitsee esikuvia.

Mr X

Poliisi neuvottelee !!! Hevosmiehen PASKAA . Moinen pökiölauma ei istu MAAN PÄÄKAUPUNGIN KADULLA sekuntiakaan,jos oikeat POLIISIT-ARMY hoitaa VIRKAA ! Jos oppia tarvitsevat,kats unkari ym rajatoiminta,kun PASKAVARPAAT yrittivät punkea eurooppaan,PIPPURIA ja VESITYKIT toimii,kamelit juoksee. Sama pätee täällä,mutta ihm oikeudet ja jalkaliitto + h.utisalo ja piiperrys . AI HEVOSEN PERSE,mihin tämä maa on menossa ?

Mr X

Ja iltapalaksi PÖNTTÖVUOREN AASEILLE ( etuskuntakinte ),olisiko teidän aika vaihtaa suomen sisu – suomen susi ?

Ruska Pasahtaa

Matka kalliosta miekkariin eduskuntatalon eteen on raskas ja moni sankari väsyy ja hengästyy tuon kunniakkaan matkan aikana.