Monikulttuurisuus: alistusväkivalta rantautui suomalaisten nuorten vaivoiksi

Näyttää siltä, että Suomi on ottanut hyvin kiinni Ruotsia kun puhutaan monikulttuurisista ilmiöistä. Ruotsissa alistusväkivalta-ilmiö on ollut nouseva trendi jo vuosia ja nyt sama ilmiö on Suomessakin täydessä laajuudessaan.

Helsingin Sanomien mukaan alistusväkivalta on yleistynyt pääkaupunkiseudulla jo normaaliksi. Alistusväkivalta tarkoittaa sitä, että uussuomalaiset löyhät kaveriporukat etsivät heikompia suomalaisia nuoria kohteekseen.

Homma etenee siten, että kun on löydetty kohde, niin seuraavaksi tekaistaan jokin mukava tekosyy pahoinpitelylle. Tällaisia ovat yleensä esimerkiksi väitteet, että suomalainen nuori on pilkannut jonkun uusruotsalaisen äitiä tai siskoa. Myös väitteet rasisteerauksesta ovat yleisiä.

Uhri piiritetään ja alkaa töniminen, jota seuraa pahoinpitely. Lopuksi uhri laitetaan nuolemaan kenkiä ja häneltä voidaan viedä vaatteet päältä. Tapahtuma kuvataan kännyköillä ja filmejä julkaistaan sosiaalisessa mediassa. Filmejä voidaan myös käyttää myöhemmin kiristämiseen.

Vaikka HS kertoo ilmiöstä niin se jättää kertomatta sen, että tekijät ovat yleensä uussuomalaisia, mutta jengeissä voi toki olla mukana yksittäisiä suomalaisia nuoriakin.

 

Ruotsissa tämä ilmiö on niin arkipäivää, että siihen ei voi edes enää puuttua. Ruotsalaisten nuorten keskuuteen on syntynyt omanlainen välttelyn kulttuuri, jossa ruotsalainen nuori pyrkii valitsemaan esimerkiksi pidemmän bussireitin välttääkseen kohtaamasta pelkäämiään uusruotsalaisia. Nuori saattaa myös viipyä matkalla pidempään, sillä hän ei nouse samaan bussiin tai junaan, jossa on uusruotsalaisia.

Ongelma on se, että ruotsalaiset, ja suomalaiset, nuoret ovat yksin. Heitä ei puolusta tällaisissa alistuspahoinpitelyissä kukaan, ja harva pärjää yksin kymmenpäiselle marakattijoukolle, vaikka sisua olisikin puolustautua. Toisaalta puolustautuminen saattaa vain pahentaa tilannetta, sillä joukko saa tästä entistä paremman syyn pahoinpidellä uhria entistä rajummin.

Näitä tilanteita näkee ihan yleisesti bussipysäkeillä ja missä tahansa, missä ihmiset liikkuvat. Lievimmillään tällainen alistustapahtuma voi olla vaikka sellainen, että yksin oleva ruotsalainen nuori seisoo bussipysäkillä. Paikalle saapuu lauma uusruotsalaisia, joista yksi hyppää ihan yks kaks yllättäen nuoren selkään. Aikuisen on vaikea puuttua tilanteeseen, sillä se näyttää leikiltä. Jos mainitsee asiasta, niin vastaus on se iänikuinen “jag bara skojade”, se oli vain leikkiä.

Sivullinen näkee kyllä, että mistään leikistä ei ollut kyse. Homma voi jäädä siihen, mutta jos uusruotsalaisilla ei ole parempaa tekemistä, niin homma voi edetä pahoinpitelyksi.

Tekijät ovat yleensä kehitysmaista tulleita nuorukaisia ja äärimmäisen harvoin jengi koostuu pelkästään paikallisista nuorista. Ilmiötä on yritetty selittää eri tekijöillä, mutta loppujen lopuksi kyse on kai vain siitä, että kehitysmaista tulleet tulijat tulevat kehitysmaista.

Subscribe
Notify of
guest
47 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sitä saa mitä äänestää

Alistetut lapset voivat klenkata multikulttuurisen koulupäivän jälkeen kotiin ja kysyä vanhemmiltaan, että äänestettikö te tätä Suomeen?

Minä

Kunpa tekisivätkin noin. Äänestämällähän tuo ilmiö on mahdollistettu.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Moonman

Vai olisiko tapahtunut äänestyspäätöksistä huolimatta? 2015 hallituksessa ollut soini möläytti vahingossa että: “käsky olla hiljaa tuli niin ylhäältä ettei voi edes sanoa” ja hiljaa persut olivatkin. Jokainen voi tykönään miettiä mikä tai kuka on sellainen taho, joka jakelee käskyjä puoluejohtajille

Islam on syöpä

Soinihan kuuluu Talousfoorumin Nuorten Johtajien ohjelmaan. Eiköhän käsky ole tullut sieltä

Moonman

Erittäin todennäköistä.

Kalle Kustaa

Onko tuosta Soinin lausumasta olemassa tallennetta, esim. YouTubessa?

Vöörg Höörgan
VETO-TURKKI

Suomella on ollut Ruotsin kaamea esimerkki nokan edessä noin 30 vuotta ja silti päätettiin hommata samaa. Oletteko kenties hieman/paljon/erittäin tyhmiä?

Erdokin on taas saatu raivoon:
ruotsalaisessa huumoriohjelmassa ”Svenska Nyheter” oli osana sketsi ”Kurdiska Nyheter” jossa Erdoa kutsuttiin nimella ”VETOTURKEN” (koko ohjelma löytyy svtplay.se ja sketsi on noin 16 min. alusta muistaakseni):

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/bgGozl/turkisk-tidning-svensk-satir-en-skam

Niinpä niin Håkan.

Vastaan. Kyllä. Olemme tyhmiä. Toistamme kuuliaisesti virheenne. tosin NATOn suhteen olimme edelläkävijöitä. Kiittäkää suomea siitä. Suomihan onkin ruotsin puskuri/astinlauta. Ja tämä ei ole mikään putinistin kommentti.

Anonyymi

Siis suomalainen suvaitsevaisto on tyhmää ja sinisilmäistä sekä heidät päättäviin elimiin valinneet. Valitettavasti maahanmuuttoteollisuus kaikkine lonkeroineen työllistää jo niin paljon suomalaisia, että kelkan kääntäminen on vaikeaa. Kuka nyt omaa oksaansa sahaisi? Ehkä ongelmien pitää koskettaa tarpeeksi läheltä, että mieli muuttuu, ei muuten. Ovat kyllä niin uskossaan vahvoja, ettei arkipäivän realismi tavoita.

karttakeppi

Tuollainen “maahanmuuttoteollisuus” on BKT:n kannalta hiukan sama asia kuin housuun urinoiminen pakkasella on lämmittelyn kannalta.

Runtiti-pou

Ei kukaan ole noin sinisilmäinen. Poliitikot ovat sionistien marionetteja.

karttakeppi

Ihmisiä pahoinpidellään jatkuvasti paljon pienemmästäkin syystä kuin esimerkiksi sellaisesta että he systemaattisesti lyövät ja nöyryyttävät suomalaisnuoria.

Siksi onkin hiukan yllättävää että marakatit eivät ole vielä tainneet pahemmin juoksennella aikuisten nyrkkiin.

Viranomaisista ei näytä oikein virtaa löytyvän.

Qroquius Kad

No jos oikeasti ihmetyttää, niin ei kun kokeilemaan itse mitä tapahtuu kun laittaa marakatin juoksemaan nyrkkiin.

karttakeppi

Jätän sellaisen suosiolla teille useita vuosikymmeniä nuoremmille.

Siinä tapahtuisi varmaan ihan samaa kuin tavallistenkin nyrkkiin juoksemisten kohdalla.
Niitäkin “kokeillaan” ympäri Suomea ihan päivittäin.

Qroquius Kad

Siinä on ikävä kyllä sellainen ero, että kun suomalainen juoksee nyrkkiin, hän joutuu selviämään jatkosta yksin.

Jos marakatti juoksisi suomalaisen nyrkkiin, se saisi yhdellä puhelinsoitolla kymmenpäisen marakattijengin rinnalleen parissa minuutissa.
Ehkä nopeammin.

Se nyrkin ojentanut suomalainen ei saisi.

karttakeppi

Juuri noin siinä varmaan tänä päivänä kävisi,

Uskon kuitenkin että hakkapeliittahenkistä joukkovoimaa alkaa löytyä viimeistään siinä vaiheessa kun yksin liikkuminen muuttuu marakattilaumojen takia oletusarvoisesti vaaralliseksi.

Qroquius Kad

Toivottavaa se olisi.

KKi

Voi kuule kun suomalainen hakkapeliitta saisi mustalta laumalta turpiinsa ja lisäksi putkaa linnaa vankeutta raSSismista.
Se on katsos sitä suvaitsevaisuutta.

Pasi Fisti

Onneksi menneillä sukupolvilla ei ollut tuollaista asennetta.

Runtiti-pou

Suomalainen tuomittaisiin rasistisesta rikoksesta kaiken päälle

Henrika

Suomalainen valkonaama on aina yksin näissä – oli sitten kyseessä lapsi, nuori tai aikuinen. Kehitysmaalaiset/tummat taas ovat kollektiivista yhteisöllistä porukkaa; heti löytyy kymmenen halukasta tappelijaa lapsista aikuisiin kun joku tekosyy löytyy jollain hakata joku.

Pasi Fisti

Onkin paljon helpompi keksiä syitä miksi ja miten jotakin asiaa EI kannata tehdä, kuin sensijaan ehdottaa sitä miten se PITÄISI tehdä.

Qroquius Kad

Eli miten se pitäisi siis tehdä?

Pää, olkapää, peppu jne

Tästähän on pidetty meteliä jo vuosia. Että tämä afrikkalainen/lähi-itäläinen kulttuuri on syövytetty skandinaaviseen yhteiskuntaan. Ratkaisuna naurettavaan ongelmaan on esitetty kuinkas muutenkaan, kuin rahaa. Sekä sitä, että syy on kantisten. Eli meidän kantisten pitää nyt hyväksyä esim muslimin jne ajatukset yhteiskunta järjestyksestä. Eli meidän pitää sopeutua afrikkalaisten yms kehitysmaalaisten hitaaseen sopeutumiseen. Sen sijaan, että vaadimme niiltä esim vaikka lukutaitoa. Nythän onkin ollut meteliä, että päin vittua menee. Esim itähelsingin kouluissa. Ai jaa. Miksiköhän?

Alpertti

Erinäisissä somekanavissa on näkynyt viime vuosina tietoja “Etelä-Afrikan tilanteesta”, joka tarkoittaa kansanryhmän suoranaista vainoa. Toisin voisi kai tulkita alistusväkivallaksi potenssiin kaksi, jolloin väkivalta ei kohdistu ainoastaan kansanryhmän nuoriin julkisilla paikoilla vaan kaikenikäisiin ja koteihin. Tosin tämä Etelä-Afrikan vähemmistö ei suomalaisen oikeuskäytännön sanastoa käyttäen ole mikään tunnistettava ryhmä, joten ei kai siksi kiinnosta ketään. Luultavasti tämä Pohjoismaiden pikku alistusväkivaltakaan ei siksi kiinnosta ketään, koska se ei kohdistu mihinkään tunnistettavaan kansanryhmään. Rangaistukseksikin siitä saanee dialogia, tai ehtoollista huonossa tapauksessa, jos nyt edes ketään saadaan kiinni. Ainoa keino torjua tätä rikollisuutta (laillisin keinoin) on siis välttää julkisia paikkoja. Tilanteen pahentuessa korotetaan aitoja kotien ympärillä ja asennetaan kalterit ikkunoihin. Kannattaa miettiä myös teräsovia, puuovi sopii vain lintukotoon.

Anonyymi

Ymmärtääkseni Etelä- Afrikassa vainottu kansanryhmä on helppo tunnistaa; he ovat eurooppalaisia valkoisia, jotka ovat aikoinaan muuttaneer maahan, perustaneet yrityksiä ja maatiloja sekä vieneet kehitystä eteenpäin.

Alpertti

Kulttuuri mahdollisesti rikastui Helsingissä viidentenä päivänä kuluvaa kuuta. Pari sälliä ryösti neljä koulupoikaa lähes täydessä linja-autossa. Uhrien vanhemmat ihmettelevät, miksi kukaan ei puuttunut, vaikka ryöstäjät neuvottelivat uhrien kanssa siitä, mitä ryöstäjät ottavat ja mitä uhrit saavat pitää, joten kaikki lähietäisyydellä olleet matkustajat varmasti kuulivat, että ryöstö on meneillään.

Miksi siis kukaan ei puuttunut? Olisivatko syyt ehkä sellaisia, että puuttuminen altistaa väkivallalle, josta tekijät saavat korkeintaan pikku nuhteet? Tai että poliisikin myöntää olevansa voimaton estämään ryöstelyn jatkumista? Vai olisiko rasismin pelkokin syynä, sillä onhan toki jo motiivien epäilykin rasismia?

Qroquius Kad

Ratkihauskin yksityiskohta oli tuo, että jengeissä voi olla mukana yksittäisiä suomalaisia nuoriakin.
Ovatko he mukana maahantunkeutujien kavereina, vai tottelevaisina alaisina?
Pelkäänpä pahoin, että nimenomaan jälkimmäisinä.

Oberstdorf

Wiggersejä, white niggers. Nolointa mitä valkoinen voi olla. Tekonekru.

TJL

White trash nuoria.

Sakari Rajamäki

Kyllä me tuo alistusvältakin saadaan kuntoon jos me vaan lisäämme rerusseja kotoutuksieen. Ja vaikka emme saisikaan, niin maahanmuuttoa ei saa rajoittaa, koska sen on ihmisoikeuksien ja kansaenvälisten sopimusten vastaista. Lisäksi sen rajoittaminen olisi myös rasismia ja natsismia. Jos ette minua usko niin kysykään vaikka sisäministeriltämme.

Last edited 1 vuosi sitten by Sakari Rajamäki
Oloneuvos

Ei muuta kun kokoomus ja sdp vaalivoittoon tulevissa vaaleissa. Kansa tätä haluaa.

Ipso facto...

Tämän alistuskulttuurin ovat mahdollistaneet oikeastaan omat itseään valveutuneena ja muuta kansaa parempana pitävät ja korkeisiin virkoihin valitut maanmiehemme. Jo pitkään meitä on pommitettu syyllisyydellä kolonialismista ja holokaustista ja painostettu sovittamaan siirtomaavaltojen syntejä. Meille on opetettu, että rasismi on rumaa, se on rikos ja kaikki vähänkin itsesuojeluvaistoon vivahtava on pistetty rasisminimikkeen alle. Vastaavasti kulttuurimme on kehittynyt yli-individualistiseen suuntaan, koululaitos, TV:n visailu ja kilpailuohjelmat opettavat ajattelemaan vain itseään, näkemään kanssaihmisissä nujerrettavan kilpailijan ja jopa kannustavat puukottamaan selkään. Kun sitten vielä rikoslaki suojelee päällekarkaajaa ja rankaisee itseään tai uhria puolustavaa, on lopputuloksena täysin nujerrettu, orjuutettu ja passivoitu kansa.

Vastaavasti nämä oman pesän likaajat pitävät huolen, että maahantunkeutujat tietävät oikeutensa. Toisaalta Suomen ja Ruotsin maahanmuutto-. /..

Ipso facto...

.. /. – politiikka houkuttelee tulijoita nimenomaan maista, joiden 1. uskonto oikeuttaa ja jopa vaatii alistamaan vääräuskoiset, 2. joiden kulttuuri oikeuttaa väkivallan joissakin tilanteissa toisin kuin sivistysvaltioissa ja 3. joissa rauhanomaisuutta pidetään heikkoutena.

Tosiasioiden nimessä me suomalaiset olemme ja käsitykseni mukaan myös ruotsalaiset ovat auktoriteettiuskovaista kansaa. Kun julkisuuden henkilö tai jonkun puolueen näkyvä hahmo esittää paheksuntansa toteamastaan rasismista ja haukkuu meidät metsäläisiksi, emme uskalla asettua vastaan ja vaatia vastineeksi ko henkilön arvostukselle ja asemalle myös arvostusta itsellemme. Sitä, että auktoriteettimme puolustavat meitä ja käyttävät asemaansa meidän hyväksemme.

Mr X

Jos-kun,ja ennenkuin kuvio on ruotsin tasolla,ei olisi varmaan huono ajatus,nuoret liikkuisivat ei yksin ja silmät+korvat auki,varpaillaan olo on eduksi. Ja niille,valkonahoille,jotka notkuvat negro+kamelikaravaanin mukana,on vain 1 nimi: LUOPIO !

Oberstdorf

“Uussuomalaisia”-sana vituttaa ihan saatanasti. Ei semmoista ole. Ovat MUSLIMEITA. Ja “alistusväkivalta” ei sitäkään ole. Se on ISLAMIA. Rasistinen, uskontoon perustuva viharikos. Ei ryöstö. Ei pahoinpitely. Rangaistuksena pitää olla ehdotonta vankilaa sekä maastakarkoitus koko suvulle.

Big l

Ovat ählämeitä, neekereitä ja paskaläjiä. Meillä lapset käyttää kahta ensimmäistä nimeä muualla paitsi koulussa ettei opettajat ala märiseen. Poika katteli kaupassa neekeriä ja totes kovaan ääneen että manne neekeri, johon puoliso korjasi että tuo on pelkkä nekru.

Suomi Finland

“Ongelma on se, että ruotsalaiset, ja suomalaiset, nuoret ovat yksin. Heitä ei puolusta tällaisissa alistuspahoinpitelyissä kukaan, ja harva pärjää yksin kymmenpäiselle marakattijoukolle, vaikka sisua olisikin puolustautua. Toisaalta puolustautuminen saattaa vain pahentaa tilannetta, sillä joukko saa tästä entistä paremman syyn pahoinpidellä uhria entistä rajummin.”

Tätä hieman ihmettelen. Tosin tässä maassa on vaikea mennä puolustamaan ketään sivullista, kun siinä voi itselle pätkähtää pahoinpitelysyyte.

Luulisi, että kun tällaista tapahtuu tarpeeksi, niin suomalaiset nuoretkin alkavat kulkea isommalla porukalla. Tietenkin tällaista voi tapahtuakin, mutta sellaisesta ei vaan julkisuudessa tiedetä. Kilteimmät nuoret, jotka kavahtavat väkivaltaa, jäänevät suomalaisryhmittymien ulkopuolelle ja joutuvat joko varomaan julkisia paikkoja tai sitten kohdata se väkivalta yksin.

Qroquius Kad

Sitä suomalaisten nousua on odotettu yli 30 vuotta, vaan eipä ole tullut.
Skinheadeilla oli yritystä 1990-luvulla, mutta se kuivui pian kokoon ja jäljellejäääneet skiniyhdistykset ovat liivijengien kaltaisia rikollisjärjestöjä.

Mr X

Ja nykyään lähes jokainen tv-mainoskanava punkee illasta toiseen hiekkaneekereitä-aitoja neekereitä ja pohja kak,somalian puikulapäitä mainoksiin. Ja juuri nyt,tv kanava,jonka nimeä en kerro,ruudussa oli afrikasta meille pöllähtänyt RIKASTUS,lähetys tuli j.i.m . Kuka ostaa tavaroita-eväitä,kun mainostaja on hussuf al abina tai sfuldaani bal ahmeddi LÄHI-itägesgus,helllsinki ?

Mr X

Oberstdorf puhui ASIAA . Somali,kameli tai koko afrikka EIVÄT ole uussuomalaisia ! On vain SUOMALAISIA ja EI suomalaisia,aivan samoin,kuin somaleita ja EI somaleita. Ja somalian iso RIKASTUS,fuuultan baid jahvetti voi mennä african peräreik…,ei kun sarveen,ja gallup,olenko somali vai suomalainen ???? Ja vastausta odotamme .

Mr X

Ja kenties jälkijunassa kysely Mäntsälään,kun siellä aikoinaan suomen keel rääkkivä tanssimeehed,ne lauloivad,me halutaan olla neekereitä……?

Eki H

Jos ei kantaväestö tajua alkaa muodostamaan itseään ja omiaan suojelevia porukoita – niin taantumuksellista kuin se valitettavasti onkin – niin heikoimpien yksilöiden kohtalona on nuolla matunuorten saappaita netissä tästä tulevaisuuteen.

Pahinta ilmiössä lienee vieläpä se, että pahimmat kantaväestön häiriköt eli ns. valkoiset neekerit liittoutuvat usein näiden matuporukoiden kanssa omiansa vastaan.

Tapsa

Feministit,naispoliitikot ja munattomat nillittäjämiehet on aiheuttaneet että tämä on päässyt tämmöiseksi. Suomalaiset ja ruotsalaiset on toisen luokan ihmisiä omassa maassaan. Oikeastaan heillä ei ole enää minkäänlaisia ihmisoikeuksia, muukalaiset toimii lain suojassa.

h44

Olis hiano nähärä ku yrittävät Lapualla. Teuvalla kävi jo ohoraasesti.