Venäläiset alkaneet antautumaan Hersonissa, valkoisia lippuja tankkien piipuissa

Venäläisiä joukkoja on alkanut antautumaan Hersonin suunnalla. Alla todella hyvin kuvatuissa kolmessa filminpätkässä venäläinen tankki ajaa valkoinen lippu piipussa. Näiden kohdalla sota on ohi.

Loppujen lopuksi hyvin lempeästihän ukrainalaiset pidättivät venäläiset. Laukaustakaan ei tarvinnut ampua ja vihollinen sai pitää henkensä ainakin toistaiseksi.

Tietojen mukaan antautumisia tapahtuu koko ajan, ja on vain ajan kysymys, että milloin koko venäläisten rintama romahtaa täysin Hersonin alueella.

Subscribe
Notify of
guest
35 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mutta kun ne ihmisoikeude

Venäjää ei voi lyödä, muuten kuin oman kansan myötä. Ja sehän ei tapahdu, Suomen hallitus teki jälleen suuren virheen. Eli salli venäläisten tulon Suomeen. Tunteella. Putin käyttää tasan varmasti tätä vielä hyväkseen.

Ohmygod

Täällä voi olla syyskuussa tulleita desantteja ja sabotööreja tuhansittain, mutta hallitus ei ole näkevinään.

Ihmisoikeuksien tulkinta on tärkeämpää kuin järjen käyttö.
Ämmät ei ratko konflikteja.

Miten käy?

Nyt vain odotellaan kun kymmenet tuhannet venäläiset Suomessa aloittavat näyttävät mielenosoitukset ja protestit mediassa Venäjän imperialismia, sotarikoksia ja Putinin diktatuuria vastaan.

Geldof

Liisa Tavi laulamaan!

Jippos123

Yhä useampi erikoisoperaatioon ja natsihallinnon kaatoon lähetetty ryssä alkaa tajuamaan, että psykoputte veti niitä kuivana kakkoseen.
Ryssänsoltut lähetettiin teuraaksi ja nyt on aika nostaa käpälät pystyyn ennenkuin tulee noutaja.
Hyvä Ukraina,hönkä päälle. Ne jotka eivät pakene tai antaudu niin tapetaan.
Slava Ukraini.

Erdgas macht frei !

Asiaa voi miettiä sitä mukaa kun puta-armeijan luikkimisen jäljiltä paljastuu lisää kidutuksia ja siviilien joukkohautoja.

Silloin viittaukset USA:n, Israelin, Azovin yms. pahuuksiin ikäänkuin sodan oikeutuksena tuntuvat yhä tyhjemmiltä.

Putin oli tämän eurooppalaisen sodan pääroisto, aivan kuten Adi-setä Hitler oli sen edellisen. Piste.

Saksan vihreiden ydinvoimavastainen myyräntyö kaivoi nyt hyvät lähtökuopat (Saivat tosin miltei ydinsodan aikaan !)

Qroquius Kad

Imperialistinen Roistovaltio Ryssä sen kun kutistuu.

Kaliningradin alueella järjestettiin äskettäin kansanäänestys Ryssästä irtautumisesta ja Tšekin tasavaltaan liittymisestä, mikä hyväksyttiin 97,9 % ääntenenemmistöllä!
Niinpä alue annektoitiin muodostamaan uuden pohjoistšekkiläisen alueen nimellä Královec:

https://visitkralovec.cz/

Viihtyisän näköistä tuolla nyt, kun örkit on ajettu pois.
Tuolla voisi kyllä piipahtaa ensi kesänä.

basso balalaikka

voi perhana (Perkunausiksen lievempi muoto) olisi pitänyt pistää sijoittaen johtavien nippusidevalmistajien osakkeisiin, tuollahan menee Panduitteja (nippusiteen kutsumanimi silloin kun kävin 70 luvulla koulja joissa niitten käyttöä opetettiin) enemmän kuin keskiverto viikonloppuna esim Taka-Hikiällä

terveisiä Etu-Hikiältä Hausjärven hoodeilta.

Suomi Finland

Vankileirille opastuskyltit, jotta nyt liikekannalle pistetyt ryssät voivat taapertaa suoraan piikkilankojen taakse ja säilyttää henkensä. Aseitahan niillä ei olekaan, joten niiden ei tarvitse edes heittää mitään.

Putin tulee viimeisenä, mutta jatkaa suoraan Haagiin kulkematta lähtöruudun kautta.

mari

Onhan niillä se palvelusase, pistooli vain mutta ase kuitenkin. Tuossakin videossa ukrainalaissotilas ensi töikseen viskaa ryssän palvelusaseen puolentoista metrin päähän heti kun oli laittanut kaverin maahan. Heitti se jotain muutakin, ihan kuin jotain vihreää. Vähän kuin se olisi ollut jonkinlainen lätsä, siltä se vähän näytti. Mutta ehkä se oli veitsi vaiko kranaatti..? Mahtaako kukaan tietää mikä on nykyisin venäläisten palvelusase? Onko se vielä Nagan.

Mutta hyvin Ukraina vetää! Muutama päivä sitten Verkkouutisten kommenteissa eräs trolli tai muuten vain vajaa väitti ettei Ukraina kykene Hersonia ottamaan. En viitsi itse sinne kommentoida mutta muutama ennusti, että kyllä se vain pystyy ottamaan koska venäläiset ovat tehneet niin paljon virheitä ja menneet ukrainalaisten ansaan keskittämällä joukkoja sinne mihin Ukraina heidän halusikin heidän ne sijoittavan. Lisäksi miehillä ei ole mitään moraalia eikä motivaatiota ja varusteetkin ovat silkkaa roskaa, lahoa romurautaa.

Turhautunut Kansalainen

Sen päivän haluan nähdä kun Donetsk otetaan. Ja se päivä lienee koko ajan entistä lähempänä. Saa taas nähdä kun Donetskin partisaani eli UMV-lehden Putkonen tirauttaa taas kyyneliä! 😂

mari

Samoin. Myös Krimin takaisin valtaus olisi mahtava juttu. Ei mikään mahdoton ajatus kun ottaa huomioon miten kaikki on kääntynyt. Pjutkonev kovasti uhosi haluavansa Donbassin kansalaisuuden. On kuulemma nyt tulossa tai jo tullut Suomeen. Ehkä tajusi ettei Kremlillä ole pian hänelle enää mitään käyttöä ja luikki karkuun ennen kuin fsb:n tyypit hoksaa hakea säilöön.

Last edited 1 vuosi sitten by mari
Pera Pervo

Siistiä toimintaa kun sotasaalis tankkikin ajoi omin ketjuin ehjänä odottamaan tunnusten vaihtoa. Monissa kuvissahan venäläisten tankeista puuttuu torni.

mahtavaa

Ai että kun on kaunis näky. Tulee oikein kyynel silmään.

Make’s perfect sense

Samoin, oli ns. hyvän mielen video.

Runtiti-pou

Oliko Herson sittenkään saarrettu? Eilen uutisissa sanottiin, että padon luona silta olisi vain osin vaurioitunut ja että sieltö oli alettu evakuoimaan haavoittuneita ja kalustoa. Olisiko Hersonista lopulta siirretty jo joukkoja pois ja vaikka kuinka?

Runtiti-pou

Uutisissa puhutaan ylityspaikoista ja että johto haluaisi lähettää laadukkaita vahvistuksia. Toisaalta Toveri väitti jo ajat sitten koko Hersonin alueen olevan motissa ja että Putin olisi kuin Hitler, joka jätti tai halusi jättää linnoituksia selustaan

mari

Laadukkaita vahvistuksia? Jaa niin mistä? Tsuktsien niemimaalta kenties? Ei Venäjällä ole mitään laadukasta, jollei pitkälle jalostettua korruption taitoa lasketa.

Urkko

Venäjän pitkälle jalostettu extreme-alkoholismi on todella laadukasta! Maailman parasta.

sellaista

Sahalin saarelta ilmoittatuneíden sotilaiden perheet sai palkkioksi isämaallisista pojista…
dadaadadaa
VIISI KILOA KALAA!

Kyllä halvalla lähtee henki!

Hurjimus

Voi vaan kuvitella millaisessa kurjuudessa nuo ihmiset elävät jos viisi kiloa kalaa on mahtava, upea, ruhtinaallinen lahja.. Sanoisin että viisi TONNIA kalaa on ihan helvetin vähän sekä susipaska palkkio olkoon kyseessä kuinka köyhä perhe tahansa. Putin ostaa tykinruokaa halvalla.

Runtiti-pou

Ukraina ilmoittaa, että hyökkäys jatkuu isommalla voimalla myöhemmin ja nyt vahvistetaan vallattujen alueiden puolustusta. Eli hyökkäys pysähtyi

mari

Odotahan kun Ukraina tuota pikaa saa tuoreet joukot rintamalle. Sellaisia ei venäläisillä ole.

mari

Minä luin juuri, että Ukraina jatkaa hyökkäystä useilla eri rintamilla samanaikaisesti eikä venäläisillä ole vahvistuksia vastata ukrainalaisten hyökkäyksiin kuin yhdellä rintamalla.

Sam Colt

Jos olisin ollut antautuva venäläissotilas, olisin jättänyt pistoolin tankkiin sisälle.

Jos olisin ollut tuossa tilanteessa ukrainalaissotilas, olisin pitänyt silmällä myös ympäristöä. Nyt kaikki vahtasivat maassa makaavaa venäläistä, vaikka hän oli jo selvästi vaaraton.

Olikohan tuo sittenkään autenttinen tilanne, vai propagandafilmi?

mari

Siellä tosiaan oli miehiä ympäristössä rynkkyjen kanssa vahdissa jotka eivät edes kaikki välttämättä näkyneet videolla.

Tapio

Ihmetyttää tuo Suomen rajan sulkeminen, sieltä olisi tulossa pilvin pimein työikäisiä valmiiksi koulutettuja nuoria miehiä. Kyllä minä ainakain huolisin kymmenen ryssää ennenkuin yhtäkään sommppua tai ählämiä ja maassa on suorastaan karjuva työvoimapula.

mari

Me ei voida tietää mitä kaikkea ainesta sieltä tulee joten parempi sulkea raja.

Qroquius Kad

Itse asiassa mehän tiedämme jo, että vokkeihin on pesiytynyt Ryssän sotapropagandaa ukrainalaisnaisille lapsineen huudattavia örkkejä, eli valloitusretkellä ovat.

Orakin poika Harak

Näinpä. Paljon huonompaan ollaan Päivi Nergin ajoista tultu.

Reijo Ruotsalainen

Jo Leo Tolstoi aikanaan kuvasi naapureiden mielipidettä venäläisistä osuvasti (tämähän ei ole ryssävihaa vaan…):

“It was not hatred, for they did not regard those russian dogs as human beings,but it was such repulsion, disgust, and perplexity at the senseless cruelty of these creatures, that the desire to exterminate them…was as natural an instinct as that of self-preservation”
Leo Tolstoy

T

Nyt olisi hyvä hetki ottaa Venäjän varastamat alueet takaisin Suomelle

h44

Toivottavasti ovat perheettömiä orpoja. Muuten on kotiväki kohta Siperiassa.