Elokapina katkaisi liikenteen Mannerheimintiellä Helsingin keskustassa – poliisi otti kiinni 46 mielenosoittajaa

Elokapinan mielenosoitus sulki liikenteen Mannerheimintiellä torstaina iltapäivällä. Poliisi oli ilmoittanut ennakkoon, ettei ajoväylä ole sopiva paikka mielenosoituksen järjestämiselle.

Mielenosoitus alkoi Mannerheimintiellä kello 17.  Mielenosoittajat asettuivat kadulle eduskuntatalon eteen. Poliisin arvion mukaan mielenosoitukseen osallistui yhteensä 150–200 henkilöä.

Poliisin tehtävä on turvata mielenosoittajien ilmaisunvapaus sekä yleinen järjestys ja turvallisuus. Poliisi oli kuitenkin ennalta ilmoittanut, ettei Mannerheimintien ajorata ole sopiva paikka mielenilmauksen järjestämiseen.

Poliisi neuvotteli mielenosoituksen siirtämisestä, mutta järjestäjä ei esittänyt toteuttamiskelpoista vaihtoehtoa mielenosoituksen jatkamiselle. Sen jälkeen poliisi määräsi kokoontumisen päättymään ja väkijoukon hajaantumaan.

Poliisi otti kiinni 46 mielenosoittajaa, jotka eivät noudattaneet poistumiskäskyä. Heitä epäillään niskoittelusta poliisia vastaan.

Kiinniotetut henkilöt pyritään vapauttamaan tämän illan aikana.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Yksi EgoApina se marssi näin
Aurinkoista Manskuu eteenpäin
Koska matka oli hauska niin
Pyysikin hän mukaan yhden Toverin

Kaksi EgoApinaa nyt marssi näin…

Kaksisataa EgoApinaa on nyt
Manskulle istuville päätynyt
Koska touhu oli hauskaa niin
Päättivät he jäädä siihen istuksiin

Neljäkasi EgoApinaa pääs’kin
Kyytiin Järjestyksen sekä Lain
Mutta eipä hätää laisinkaan:
Nyt he ovat kaikki varmaan kotonaan!

Qroquius Kad

Korjaan:
neljäkuusi EgoApinaa.

Lukulasit on ollut jo kymmenisen vuotta, kohta täytynee hommata tietokonelasit kun ei enää meinaa nähdä pientä pränttiä.

jorma

Tulevaisuuden toivothan ne taas työllisti poliisia ja häiriköi autoilijoita ja ratikkaliikennettä rytmiryhmän säestyksellä. Sakot on pieniä. Jos napsahtaa päiväsakkoa, niin eihän se paljon tee, kun 6 euroa on varmaan koko poppoolla päiväsakon määrä. Kela elättää ituhipit.

Päivänsäde

Just kävi kanssa mielessä että ovatko työnantajat niin mielissään tapahtumasta että antavat pitkät vapaat töistä, eikös tämä kestä 15.10 asti päivittäin haha vai olisiko niin että eivät käy töissä hmmm opiskelevat varmaan juridiikkaa ja ekonomiaa nämä isänmaan toivot! Pitkä sylki pthui mitä antifanti sakkia.

Turhautunut Kansalainen

Kaikkein todennäköisimmin opiskelevat monisukupuolisuuksia? Ainakin ulkonäöstään päätelleen moni noista ilmeisesti kokeekin olevansa sellainen…

Hurjimus

Mitä noi turhat pellet halusivat tällä kertaa?

Qroquius Kad

Lähinnä huomiota itselleen.

Sellaista

Nämä neropatit tuolla myös ilmoittivat ”oispa metsää”. Ei paljoa ole koulunkäynti kiinnostanut, sillä metsää Suomessa onkin jopa 26,3-miljoonaa hehtaaria. Tulikin taas veronmaksajille maksettavaa näidenkin tientukkimisesta tarpeeksi.

Last edited 1 vuosi sitten by Sellaista
Turhautunut Kansalainen

Helsingissä ei kohta ole ollenkaan kun kaupungin vihervasemmistolainen hallinto haluaa ne hakata ja rakentaa täyteen betonikoppeja että ”pakolaisille” saadaan asuntoja. Mm. keskuspuisto pitä tuhota ja rakentaa ”monikulttuuria” edistäväksi asuinalueeksi. Näin ViRheät (ihan oikeasti) ovat vaatineet.

Nih

Sosiaalihuollon vakio porukka hilluu kun ei ole muutakaan järkevää tekemistä.

Qroquius Kad

Taitaa moni noista olla samanlaisia kuin taistolaiset aikoinaan:
rikkaiden kakaroita, joita kyllästyttää helppo elämä isäpapan rahoilla ja haluavat vähän toimintaa omilla ehdoillaan.

Minä

Noiden julistamaa ilmastohätätilaa ei ole olemassa. Heidän kohdallaan on kyllä hätätila korvienvälissä.

gate.io

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/fr/signup/XwNAU