Neljä tulipaloa syyskuussa Vantaalla – poliisi pyytää edelleen havaintoja

Länsi-Vantaalla syyskuussa tapahtuneiden tulipalojen tutkintaa tehdään Itä-Uudenmaan poliisissa. Paloista tiedotettiin aiemmin 30.9., jolloin poliisi pyysi silminnäkijähavaintoja kohteissa tapahtuma-aikaan liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista.

– Olemme saaneet kansalaisilta hyviä vihjeitä ja tehneet paljon omia tutkintatoimia epäiltyjen tekijöiden selvittämiseksi ja tavoittamiseksi, kertoo tutkinnanjohtaja komisario Paavo Ritari.

Kaikissa neljässä tulipalossa selvittiin onneksi ilman henkilövahinkoja, mutta omaisuusvahingot olivat mittavat. Tämän lisäksi tahallaan sytytetyt tulipalot aiheuttavat varmuudella huolta ja turvattomuuden tunnetta alueen asukkaissa.

–Pyydämme edelleen havaintoja torstai-illan 29.9. ja perjantaiyön 30.9. välisenä aikana Martinlaakson Vihertiellä, Myyrmäen Virtatiellä, Vapaalan Naulatiellä sekä Variston Varistontiellä liikkuneista henkilöistä sekä ajoneuvoista.

Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Martiskeskus kuuluisa

Jaaha. Martinlaakso, Myyrmäki, Louhela jne. 2008 oli kehitysmaalaisten invaasio kyseisiin alueisiin nähtävissä. Sekä todettavissa. Oli mukava paikka asua ennen paskomista. Lyhyet välimatkat ympäriinsä pk seudulla. No menetetty on sekin.

saniteettileipuri Shitbul

Asyylidesantteja, pyroterrorismia vaiko kotoisia vanhan liiton pyromaaneja ?

Sellaista

Olemmehan jo pitkään olleet Ruotsin tiellä. Hallitus ei sitä vieläkään suostu myöntämään, mikä ei ole yllätys.

Lallukka

Joku ”vahingossa” kompastunut suvakkipillun-kautta tulitikkuaski-läjään ja lopputulos siten sen mukainen.

gate.io

I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.