Pankkiautomaatti varkaiden matkaan

Vielä sentään löytyy vanhan liiton rosvoja. Poliisin mukaan Mäntsälässä Sälinkääntiellä sijaitsevan Citymarketin ulkoseinässä sijaitseva pankkiautomaatti varastettiin viime yönä. Murtohälytys kohteeseen tuli 7.10.2022. kello 03.07

Teko oli tallentunut alueen valvontakameran tallenteisiin ja niistä pystyttiin näkemään, että paikalle oli ajanut iso pyöräkuormaaja, jonka kyydissä oli ollut kaksi miestä. Pyöräkuormaajan avulla automaatti oli revitty irti seinästä ja nostettu kyytiin. Teon jälkeen aiemmin osoitteesta Liedontie 37 anastettu pyöräkuormaaja oli ajettu Liedontie 33 pihalle ja hylätty siihen.

Tapahtuneeseen arvellaan liittyvän myös ajoneuvo, joka on hinannut kuomullista kevytperävaunua.

Subscribe
Notify of
guest
4 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Soma Malinen vai Virtanen

Nykyään kun matut tekevät 99% rikoksista ei ”vanhoille” jää mitään. Kun ”vanhan liiton konna” tulee paikalle on siellä jo joku sompero yleensä ehtinyt käydä kaluamassa.

Toisaalta kaikkinainen ajoneuvojen käyttäminen viittaa valkonaamaan, varsinkin pyöräkuormaajan. Siihen ei somperon iikyy riitä, pyöräkuormaaja päätyisi lähimpään jorpakkoon ylösalaisin.

Ahmed Ankerias

Ei osaa mutta yrittää kuitenkin ja päätyy sitten vaikka puun oksalle tai pää aidanseipäiden väliin. Keharilla on kuitenkin SILMÄÄ, se näkee heti jos jossakin on jotakin mitä voisi irroittaa ja varastaa.

terhomatti.hämeenkor

Tosiaan, vanhan liiton konna ! Valkonaamoissa on yritystä; puikula- tai käkkäräpäät ei tohon pystyis, hah hah!