Tyhmeneekö väestö kehitysmaa-maahanmuuton myötä?

Kun tarkastelee kahta vierekkäistä keskisuurta kuntaa, Botkyrkaa ja Södertäljeä, niin voi mahdollisesti esittää kysymyksen, että mihin johtaa se, että melkein puolet yläasteen oppilaista tuskin osaa kirjoitta, lukea ja laskea.

Södertälje ja Botkyrka ovat Suur-Tukholman alueen suuria maahanmuuttajakaupunkeja. Botkyrkassa asukkaita on 95 000 ja Södertäljessä 102 000. Maahanmuuttajien osuus molemmissa kunnissa on yli 60 %.

Molempien kuntien väkimäärä on kasvanut reippaasti vuodesta 2005 alkaen, johtuen suuresta maahanmuuttajien vastaanotosta.

Mutta mihin johtaa se, että molempien kuntien yläasteen lopettavista oppilaista kolmannes osaa lukea, kirjoittaa ja laskea auttavasti, sekä muiltakin tiedoilta ja taidoiltaan ovat apukoulutason oppilaita. Södertäljessä kaikista viime keväänä yläasteen lopettavista oppilaista hyväksytyn arvosanan kaikista aineista sai 68,4 % oppilaista ja Botkyrkassa 69,5 %.

Södertäljessä oli muutama koulu, jossa alle puolet oppilaista jäi luokalle ja Botkyrkassakin kaksi. Suurin osa kouluista pyörii siinä 50-60 % tuntumassa, eli oppilaista, jotka saivat hyväksytyn päästötodistuksen.

Molemmissa kunnissa ero kantaruotsalaisiin on aivan merkittävä. Toki kun kunnan maahanmuuttoprosentit ovat näin korkeita, niin jokaisessa koulussa on maahantulijoita. Mutta Botkyrkan Broängenin koulussa hyväksytyn todistuksen sai jo 90 % oppilaista. Broängen on jos mahdollista, niin Botkyrkan valkoisin alue.

Södertäljessä kaksi koulua nousee esille, Marian koulussa kaikki oppilaat saivat hyväksytyn todistuksen, mutta koulu on jonkinlainen erikoiskoulu erikoislahjakkuuksille. Myös Järnan vapaakoulussa yli 90 % onnistui, mutta tämäkin koulu on erikoiskoulu. Se on jonkun hevostilan yhteydessä pyöritettävä yläaste, joka on erikoistunut ratsastukseen. Mutta muissa kouluissa yleisesti todella huonot onnistumisprosentit.

Voidaan kysyä, että miten homma etenee tästä. Neljännes oppilaista ei osaa lukea, kirjoittaa eikä laskea, joten heillä ei ole kovin kovat pisteet päästä edelleen ammatilliseen koulutukseen.

Miten yhteiskunta on ajatellut hoitaa tämän asian tulevaisuudessa?

Subscribe
Notify of
guest
63 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
karttakeppi

Tyhmyyden yleistyminen on myös Suomen tulevaisuutta, sillä peruskoulun kemu-inkluusio häiritsee lahjakkaidenkin lasten tunnilla oppimista.

Reijo Ruotsalainen

Kyseessä on kaksinkertainen tappio. Alityhmät kuukerit eivät opi, ja tuhoavat normaalien lasten opiskelun.

Anonyymi

Kaksinkertainen tappio tulee myös siitä, että rakennushommiin ja ravintoloihin palkataan maahanmuuttajia, joille pärjätäkseen maksetaan sosiaalitukia samoin kuin aloilta työttömiksi jääneille suomalaisille. Tämä on sitä oikeaa sosiaalidemokratiaa. Marinkin on Eduskunnan puhujapöntöstä julistanut, että EU:n perusperiaatteisiin kuuluu elintasoerojen tasaaminen niin jäsenvaltioiden kesken kuin maiden sisällä. Maahanmuutto kehitysmaista on varsinkin viime mainitussa oiva keino! Talous ei ole kasvanut Suomessa yhtään 15:sta vuoteen ja kohta kaikki ovat yhtä köyhiä. Tavoite saavutettu?

mari

Tuskin kuitenkaan tarkoitit, että raksoilla työskentelee somaleita tai arabiinoja? Minä en ole nimittäin niitä siellä nähnyt. Edellä mainitut ovat aivan liian laiskoja tekemään raskasta duunia 07-16. Sitäpaitsi, he olisivat työturvallisuusriski kun ei kerran edes osaa lukea kunnolla.

Anonyymi

En tosiaankaan tarkoittanut. Virolaisethan meillä kai enimmäkseen raksoilla työskentelevät ja siinäkin tapauksessa ainakin lapsilisät menevät lahden toiselle puolelle. Kukahan nekin lapset käy laskemassa. Onko vain ilmoitusasia kuten kohta sukupuolikin?

mari

Juuh, oletinkin että tarkoitit virolaisia. Heitähän siellä enimmäkseen on. Ja kai jonkin verran venäläisiä, puolalaisia ja kenties Liettuasta ja Latviasta kourallinen mut kyllä suurin osa tulee Virosta.

Hyvä että otit esille myös tuon lapsilisä asian sillä minusta se on aivan hillittömän typerää. Maksaisko Espanja mulle lapsilisiä jos minulla olisi kersoja Suomessa? En tiedä, mutta tuskin. Joku mulle vinkkasi, että Kelan sivuilla on tarkat ohjeet kuinka niitä ulkomaalaiset voi hakea. Kävin tsekkaamassa ja niinhän siellä on ulkomaalaisille ihan heidän omalla kielellään kuinka haetaan milloin mitäkin tukia. Eli voi kai sanoa, että se on ilmoitusasia kuten sukupuolikin.

Alpertti

Tuo tavoitehan voidaan toteuttaa monella tavalla, ja tuo on epäilemättä yksi mahdollisuus. Asiaa tarkemmin tuntematta veikkaan, että tasaus tarkoittaa kaikille pohjoismaille elintason laskua sillä perusteella, että unionissahan on hyvin köyhiä jäsenvaltioitakin. Nämä ovat niin köyhiä, että tavoite ei todellakaan ole vielä saavutettu. Ruotsin talous on tuona aikana kasvanut, näin ainakin usein toitotetaan, joten sinnehän pikemminkin tarvitaan ronskisti lisää jakajia.

Talousasioita voidaan hoitaa niin monin tavoin. Sinänsä kummaa on, että nopein tapa saavuttaa tavoite olisi kadottaa rahat turhuuteen eikä suinkaan ottaa lisää velkaa, mikä on usein vasemmiston vastaus kaikkeen.

Paavon kysymykseen vastaukseni on, että velka on todennäköinen ratkaisu myös siihen, jos kannattavaan työhön kykenevien osuus väestöstä pienenee. Näinhän se on ollut tähänkin asti. Italia tässä ainakin näyttää mallia, miten neuvottelutaidoilla saa tarvittaessa hyvinkin kauan lisää velkarahaa.

Kohta kemut loppuu

Väestö on tyhmentynyt jo valmiiksi, ainakin jos eduskuntaa ja hallitusta arvioi.

Tyhmiä on jo

Samaa mieltä. Se tyhmin kansanosa haluaa niitä tänne ja vielä hoivaa/hyysää niitä. Fiksummat koittavat estää muutosta ja saada verovarat riittämään myös sille tyhmemmälle kansanosalle.

Ja idiootit lahjoittavat niitä veromarkkoja maan ulkopuolelle jossa sitten hoivataan meidän rahoilla kokonaisia maanosia. Aina tupakkilakoista lisäämntymiseen ja talojen remontteihin,

Suomi Finland

Tämänkaltainen kehitys on ollut tiedossani jo jonkin aika. Ennen en ollut maahanmuuttaja-asioista kiinnostunut, koska en ollut mistään kuullut ongelmien todellista laajuutta.

Mutta jo vuosia sitten, kun ensimmäisen kerran näin näitä lukemia, niin ensimmäinen ajatus oli, että tämä ei tule päättymään hyvin.

T

Mitä tulee Ruotsiin niin oma näkemys on että kun rahat loppuu, Jugoslavia alkaa.
Monikulttuuriset yhteiskunnat pysyvät koossa joko kepillä tai porkkanalla. Ruotsi ei ole kovan kurin Singapore, joten rähinät alkavat kun ruokaa ei enää olekaan pöydän äärellä

mari

Minun syntymä- ja kotimaa Venezuela on monikulttuurinen maa ja se on pysynyt kasassa niin kepillä kuin porkkanalla. Vuorotellen on tullut molempia. Milloin keppiä, milloin porkkanaa. 70-luku oli Venezuelassa aikaa jolloin rahaa tuli ovista ja ikkunoista. Voidaan kai sanoa että tuolloin oli porkkanan vuoro. Nyt on ollut taas sen kepin vuoro vaikka olot ovatkin huomattavasti kohentuneet kriisivuosista muutaman vuoden takaa. Ja nyt myös Yhdysvallat on pikkuhiljaa joitakin pakotteita purkamassa. Jotain on jo itseasiassa purettu.

Että siinä mielessä analyysisi monikulttuurisista yhteiskunnista osui nappiin.

T

Hyvä idea.

Suomi Finland

Nyt taisitte kauhistuttaa nimim. marin???

Mutta jos tuo lähetys toteutuu, niin haluan ehdottomasti nimmarin. Kaikilta keskustelijoilta. Vastalahjaksi saatte papukaijamerkin.

Sakari Rajamäki

Olennasta olisi kuitenkin kertoa, että Veneuelalla on mittavat öljyvarat. Siitäkin huolimatta se on tällä hetkellä rutiköyhä maa, mutta käsittääkseni se johtuu enemmän sosialismista kuin monikulttuurisuudesta.

Unelma Painajainen

En tiedä, kusessa ollaan. Varmaan Suomessakin ne fiksuimmat häipyvät ulkomaille, kunhan ovat hankkineet hyvän koulutuksen. Miksi jäädä tänne elättämään yhä suurempaa tukien varassa elävää debiilien joukkoa, joka vielä tekee kaduista vaarallisia?

kaasuputkimies_lipponen

Olisiko sinulla mielessä joku hyvä maa, jossa ei olisi vastaavaa ongelmaa tai jopa vielä pahemmaksi päästettyä kuin Suomessa? Ettei menisi ojasta allikkoon.

Tulevaisuudessa yhä useampi nuori joutuu kokemaan alistusväkivaltaa haittakemumatujen taholta, joten varmasti katkeruus Suomea ja Suomen päättäjiä kohtaan tulee lisääntymään. Silloin kannattaakin äänestää jaloillaan. Suomi – ei jatkoon.

Last edited 1 vuosi sitten by kaasuputkimies_lipponen
Sherlokki suvakko

Homolandia/matulandia, yhtälö jota on mahdoton ratkaista kuin tuhoutumalla. Vihree vasemmisto vaatimalla vaatii sitä hyväksyttäväksi naamat punaisina. Samaan poliitttiseen ilmansuuntaa menee tää himoverotus, ilmastohömppä, erilaiset turpeen, lihan ym alasajot, syyllistämällä ja räksyttämällä.

Ilmari

Viro on tällainen maa.

mari

Visegràd-maat ja omasta puolestani voin sanoa, että Las Palmasissa ei matuongelmaa ole vaikka tänne Afrikasta veneitä saapuukin aina silloin tällöin, mutta heidät suljetaan vastaanottokeskuksiin odottamaan palautusta lähtö maihin. Hyvin nuivaa ovat paikalliset täällä matuja ja etenkin muslimeja kohtaan. Joitakin afrikaanoja on tosiaan päästetty kävelemään kaduille kuten oli viime syksynä juttu tuolla Canterasin alueella. Ehkä kymmenkunta niitä tepasteli eestaas tuota promenadia, mutta sitten he ykskaks vain katosivat. Enkä ole sen jälkeen nähnyt ainuttakaan seiniä pystyssä pitäviä veneillä tulleita afrikkalaisia. Siksi viihdyn itse täällä mainiosti sillä kaupungilla voi kävellä huoletta myöhäänkin illalla ilman, että törmäät hävyttömyyksiä huuteleviin matuporukoihin kuten Helsingissä. Paikallishallinto täällä haluaa pitää paikat puhtaana sillä turismi elättää näitä saaria ja tätä kaupunkia. Suosittelen jos kiinnostaa kiva ilmasto ja hyvä ruoka sekä upeat maisemat, ja tietty valtameri.

Sherlokki suvakko

Puuroki siellä on varmaan parempaa kuin suomessa ;D

mari

Kyllä puuro vaan Suomessa on parasta! Ja hapankorput! Kun viime kesänä kävin Suomessa, toin mukanani suurta herkkuani, eli hapankorppuja. Olen ihan kilahtanut hapankorppuihin, jopa niin paljon että pakkasin pahvilaatikkoon monta pakkausta niitä ja postitin sen omaan osoitteeseeni tänne Las Palmasiin. Osan toin matkalaukussa. Tarjosin niitä työkavereilleni hyvän salamin, juuston ja paprikan kanssa. He ihastuivat ikihyviksi. Eivät olleet koskaan hapankorppuja nähneetkään mutta sen jälkeen kärttivät minulta niitä vähän joka ruokatunnilla “oisko sulla vielä yhtään jäljellä niitä ihania ruiskeksejä (galleta de centeno) kuten he niitä kutsuvat.

T

Jos tulet joskus Helsinkiin nauttimaan monikulttuurista niin voin tarjota paketin hapankorppuja

mari

Jos siihen saa kaviaaria päälle ja näin vanhojen James Bond leffojen fanina kyytipoikana pullo Dom Perignon White Gold Jerobeam (50K €/pullo). Deal?

T

En tiedä raaskiiko noin halpoja juomia ostaa..

Anonyymi

Muutaman kuukauden takainen muisto Italiasta; olematon edustus huivipäisiä naisia ja keenereitä toisin kuin keskisuomalaisen kotikaupunkini kaduilla ja ostareissa. On se niin ihanan kansainvälistä ja mahojen koosta päätellen lisää tätä rikastusta on tulossa. Ostoskärryjen tavaramäärästä päätellen sossun ja Kelan tuetkin on laitettu reilusfi kiertoon.

T

Las Palmas oli upea paikka kun x vuotta sitten kävin siellä. Ainoa miinus oli Santa Catalinan puisto, jossa näitä laittomia notkui. Joko ne on saatu siivottua pois puistosta majailemasta?

mari

Ainakaan Minä en ole nähnyt Santa Catalinan puistossa laittomia siirtolaisia. Jos tarkoitit afrikkalaisia? Kyseessähän on puisto jossa on jos jonkinlaista tapahtumaa lähes joka ilta, ja näiden tapahtumien jälkeen puistoon jää roikkumaan kaikenlaista ainesta. Täällä on niin paikallisia kuin mantereelta tulleita kohtuu nuoria miehiä jotka kittaavat kaljaa ja polttavat marihuanaa päivittäin samoissa paikoissa, mm. Santa Catalina, Plaza de Puntilla, Plaza de la Cantante María Mérida…iltaisin hieman hämyinen Parque San Telmo joka on kohtuullisen lähellä Las Palmasin punaisten lyhtyjen aluetta joka on haram, se on ehkä kaupungin vaarallisin paikka, etenkin viikonloppuisin. Onneksi se on kaukana mun kämpiltä. Ei siellä ketään tapeta tai puukoteta. Katuprostituutiota, taskuvarkauksia, kännisten turistien nahistelua ja sen sellaista.

T

Kun itse kävin tuolla Palmasissa niin silloin catalinan puistoa käyttivät mielestäni laittomat siirtolaiset afrikasta. Eli ei näyttänyt tavalliselta puistossa oleskelulta vaan vaikutti enemmän päivänvietto paikalta. Voi olla että on tilanne muuttunut sittemmin

mari

Niin, En tiedä milloin olet täällä käynyt. Minä muutin tänne viime lokakuun alussa. Otin loparit Meilahdesta, perustin yrityksen ja sitten iski burnout. Otin ekan lennon Las Palmasiin, nukuin hotellissa pari viikkoa putkeen ja sitten näin työ-ilmoituksen netissä johon vastasin huvikseni. Ja katso, kävi tuuri. Sain loistavan työpaikan pieneltä yksityiseltä praktiikalta. Muutin ensin vuokralle, mutta sitten vuokra-emäntäni ilmoitti myyvänsä asunnon ja muuttavansa mantereelle. Minä sanoin, että jos hinnasta päästään sopuun niin ostan kämpän vaikka samantien. Niinhän siinä sitten pääsi käymään ja tänne jämähdin. Helsinki on Maracaibon jälkeen toinen kotikaupunkini jota rakastan, mutta eipä liiemmin ole ikävä ollut, etenkään kaupungilla roikkuvia matulaumoja joiden kanssa en oikein tullut toimeen. Ne huutelut…ja minulla on se kuuluisa lyhyt sulake. Mut pääperiaate on se, että laittomat siirtolaiset pyritään toimittamaan täältä pois niin pian kuin suinkin.

Suomi Finland

Eikös niitä asutettu hotelleihin siellä? Näin muistan uutisoidun. Siitä on jokunen vuosi.

T

Viro.

Peksi

Iceland..here we come

Anus Turahdus

Venäjä, siellä on votka halapaa ja paljon huoria

andy

90-luvun lopulla suorittaessani yläastetta niin kaikki nämä kehitysmaasomalit ja -muslimit oli laitettu mannejen kanssa samppalinnan tarkkikseen pois häiritsemästä normaaleja ihmisiä. Nyt nämä kaikki heikkolahjaiset häiriköt on laitettu normaaleiden teinien kanssa samaan luokkaan joten kaikki kärsii näistä kultamunista. Oppilaat ja opettajat.

Sakari Rajamäki

Kehitysmaasoppuja on pakko roudata/houkutella tänne, koska kansaenväliset sopimukse ja ihmisoikeudet. Myös inkluusitiota on pakko harjoittaa, koska kansaenväliset sopimukse ja tasa-arvo. Olemme siis patti tilanteessa, jossa ei käytännössä voi tehdä mitään.

Anonyymi

Pelkästä ihmiseksi syntymisestä on tehty kaikki rajat ylittävä ihmisoikeus, joka avaa kaikki ovet missä tahansa.

timo

Samalla tavalla kuin ratkaissut kaikki aikaisemmatkin ongelmat eli lisää somppuja/kehareita ja “integraatiota” niin hyvä tulee?
Tämä on ollut vakioratkaisu kaikkeen jo monta vuosikymmentä.

Last edited 1 vuosi sitten by timo
S. Omppu

“Globalisaatio muuttaa yhteiskunnat toistensa kaltaisiksi” totesi eräs luennoitsija vuosituhannen vaihteessa.

Tuollaista kehitystä edistävistä tahoista tuli mieleen vain suuryritykset, eikä osannut kuvitella että meidän vaaleilla valitut poliitikot olisivat ihan yhtä suuria harhaanjohtajia.

mari

Niin, ja lisää rahaa kotoutukseen.

Anonyymi

Kauankohan se kestää ja mitä maksaa? Maksaja kyllä tiedetään. Maassa on 50 000 työtöntä maahanmuuttajaa; miksi heitä haalitaan lisää ja nimenomaan EU:n ulkopuolelta? Vuotavaan veneeseen siis lisätään lisää reikiä! Idiootimaisinta politiikkaa, mitä kuvitella saattaa!

Qroquius Kad

Ei se ole idioottimaisuutta vaan pirullisen tarkoituksellista ja harkittua tuhon politiikkaa, jonka tavoitteena on Uusi Uljas Maailma.

X

Tyhmyys on jo täällä, poliittisissa päättäjissä sekä heitä äänestäneissä. Koskee myös eu:ta.

Juha s

Äänestäjistä se johtuu.

Mörkö

Gansterin tai sosiaaliturvaeläjän ura ei vaadi lukutaitoa. Voisiko näitä myös kotouttaa, silloin sekään teollisuus ei tarvitsisi ulkomailta uutta polttoainetta.

Timon totuus

“Idän ihmeiden” asunnoissa remppahommia tehdessäni 2,5 vuoden aikana,en voinut kuin ihmetellä miten yksinkertaisia he voivat olla.
Esim.Ihminen,joka on asunut suomessa yli 20 vuotta,ei vieläkään osaa ,eikä ymmärrä Suomea..kälättää vaan ja huitoo käsillään.
Jälkeenpäin selvisi,että heidän keskimääräinen älykkyysosamääränsä vastaa länsimaissa lievää kehitysvammaisuutta.

terhomatti.hämeenkor

“Teit´ Ruotsin astumme…”

Wittgenstein

Notta, tukka on kuitenkin hyvin ja kello näkyy…

Dan Wesson

Totuus puhuu puolestaan, mutta sen ääneen lausuminen on razzizmia. Tietysti asiassa on sekin puoli, ettei kemujen ja muiden pakoloisien kakaroilta uskalleta vaatia mitään, koska sekin on razzismia. Luku- ja kirjoitustaidottomista kemuista tulee kankstereita ja rikollisia, joiden tekosista maksava osapuoli saa nauttia. Länsimaissa luku- kirjoitus ja laskutaidottomuus on häpeän aihe, ja koko länsimainen sivistys pohjautuu kyseisiin perustaitoihin. Siitä voi vetää suoran johtopäätöksen, miksi kehitymaat ovat kehitysmaita.

Jerry Cotton

Tämä on se tavoite eli mädättää länsimaat. Ihmiset yritetään saada keskittymään kaikkeen epäoleelliseen. Ennen keskityttiin opiskeluun, mutta se on tuhottu. Vapaa-ajalla ei haluta mennä ulos ja kun mennään, niin kierrellään vaaralliset alueet ja paikat. Aivokapasiteetti keskittyy selviämiseen opiskelun sijaan. Lisäksi näitä rikollisia ihannoidaan. Bezmenov kertoi tästä punikkitouhusta jo nelisenkymmentä vuotta sitten. Ihmetteli jo silloin, miten tehokasta se on. Suosittelen katsomaan videoita, niin moni asia selviää ja ei enää ihmetytä, miksi asiat menevät näin.

Anonyymi

Media, televisio etunenässä tyhmentää ja pelottelee sekä sekoittaa ihmisten ajatusmaailmaa toinen toistaan typerimmillä ja moraalisesti arveluttavilla ns. reality-ohjelmilla, jutuilla ilmastonmuutoksesta johtuvasta maailmanlopusta, lukuisista sukupuolista, wokesta, canseloinnista ym. vasemmistolaisesta hömpästä.

Hessu

Lyhyesti vastaten artikkelin otsikkoon. Kyllä.
Se edesmennyt ruotsalainen tutkija proffa, jonka libtardiwokeltajat ulvoivat natsirassefasistiksi, sanoi tutkimuksiinsa tukeutuen, että Afrikassa ja lähi-idässä vaan nyt on tyhmempää sakkia jo syntymästään, mitä länsimaissa.
ÄÖ on keskiarvoltaan paljon alempi, mitä esimerkiksi suomalaisessa kulttuurissa.
Nyt se keskiarvo sukeltaa.
Kiitos vuosikymmenien mädätys menneiltä hallituspuolueilta ja nykyisen hallituksen.
Liberaali vasemmistolaisuus paskoo kaiken, mihin vain koskevat.
Tämä minun kirjoitus ei ole rasismia, vaan faktaa.
Wokeltajat vaan näkevät samantien punaista sinisen otsatukkansa läpi, kun tällaista faktaa lyö pöytään.
Vmp!

Anonyymi

Professori Tatu Vanhasenkin samansuuntaisen tutkimustuloksen media vaikeni kuoliaaksi.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!

Ranttalix Shipyards

Ja hienoja kaarnalaivoja.

Heja!

Nou hätä, noi kaikki juoksee lujaa ja heittää palloja koriin SVERIGE maajoukkuepaita päällä. Ongelma ratkaistu. Kaikki voittavat tällä.

Peksi

On se mukavaa sitten vanhana,kun pitää oppia typeryyttäkin sietämään..
Tottakai tyhmenee..laimeneehan Koskenkorvakin,jos lantraat sitä kokiksella..

oi aikoja, oi tapoja

Ruotsissa ainakin äö:n keskiarvo nousee.

ÄO ei ÄÖ

Älykkyysösämäärä?

Minä

Suuri osa kehareista ei välitä peetäkään koulunkäynnistä, häiriköivät ja ovat taakka opettajille. Loput ovat helposti omiensa tukena. Ehkä jokunen yrittää oppiakin jotain, mutta eipä kurittomassa luokassa paljon opi. Joukossa olevat ruotsalaiset taitavat kärsiä eniten, koska heillä olisi ilman kehareita mahdollisuus oppia edes siedettävän hyvin.

Osan koulujen onnettomasta tilasta selittää se, että opettajilla ei ole oikein mitään eväitä pitää kuria luokissa, eikä saa oppimisvaatimuksiakaan olla.

Summa summarum on, että porukka ei opi ja väestö keskimäärin tyhmenee verrattuna aiempaan. Syy tälle kehtiykselle löyty kuitenkin kanta-asukkaiden omasta tyhmyydestä, joka mahdollisti tämän kehityksen.

Suomessa on sama polku, vaikka ne tyhmät, jotka ovat ongelman syy, muuta sanovat. He tekevät samoja asioita ja he selittävät syitä keharialueiden ongelmille samoilla sanoilla kuin ruotsalaisetkin.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Anonyymi

Opettajista on valtaosa naisia, joita muslimit eivät kunnioita. Poista siinä sitten joku pojanjullikka luokasta niin ettet saa syytettä rasismista tai väkivallasta! Taitaa rankaisukeinonakin olla huono, koska käytävässä pitäisi olla valvoja, joka pitää huolen siitä, ettei luokasta poistettu riko paikkoja.

sims ala bim

Eihän nuo anna mitään arvoa koulutukselle, varsinkin kun se on ilmaista!