Nakkilassa vanhusten palvelukeskuksessa ilmennyt rikoskokonaisuus syyttäjälle

Lounais-Suomen poliisi on saanut päätökseen esitutkinnan, joka koskee kesäkuussa Nakkilassa vanhusten palvelukeskuksessa tapahtunutta seksuaalista väkivallantekoa.

Epäilty väkivallanteko tapahtui 26.–27. kesäkuuta välisenä aikana Nakkilassa sijaitsevassa vanhusten palvelukeskuksessa.

Esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella poliisi epäilee palvelukeskuksen työntekijää asukkaaseen kohdistuneesta seksuaalisesta väkivallanteosta. Esitutkinnassa rikosnimikkeenä on ollut törkeä raiskaus ja epäilty tekijä on edelleen vangittuna.

Lisäksi esitutkinnassa ilmi tulleiden seikkojen vuoksi poliisi epäilee törkeästä raiskauksesta epäilyn henkilön syyllistyneen myös toiseen palvelukeskuksen asukkaaseen kohdistuneeseen törkeään pahoinpitelyyn. Samaa henkilöä epäillään lisäksi kahdesta huumausainerikoksesta ja varkaudesta.

Poliisi ei tiedota tarkemmin epäillyistä rikoksista, tapahtumien kulusta tai asianosaisista henkilöistä.

Rikoskokonaisuus siirtyy syyttäjälle syyteharkintaa varten.