Tohtori Nobuaki Ishii: Google kaappaa ihmisen aivot

Muuan japanilainen tohtori Nobuaki Ishii lähestyy aina silloin tällöin Pt-mediaakin erään vakavan asian tiimoilta. Tällä kertaa Nobuaki väittää, että Google aikoo kaapata ihmisten aivoja.

Lyhyt kertaus, jos joku ei muista. Tohtori Nobuaki Ishii:tä ja hänen perhettään on vainottu Googlen toimesta jo vuosikausia. Vuonna 2019 Googlen työntekijät hyökkäsivät Nobuakin kimppuun väkivaltaisesti, josta tehtiin rikosilmoitus, mutta Tokion piirisyyttäjä teki ns. tutkinnan tapon. Ylimmässä kuvassa todistusaineistoa pahoinpitelystä.

 

 

Todistusaineistoa tutkinnan tapoista.

 

Sen jälkeen Nobuakin vaimoon kohdistettiin väkivaltainen EEG-hyökkäys ja vaimon vasen polvi meni pois pelistä. Tämä EEG-hyökkäys on aiheuttanut vaimolle muitakin oireita, mm. veren hyytymistä ja maksan liikakasvua. Maksaan on myös kasvanut karvoja, joita on kirurgisilla operaatioilla pyritty poistamaan. Jos vakavalla asialla leikitellään, niin kyseessä ei ole parran raakaaminen vaan maksan. Perheen tyttäreen on kohdistunut suolistotukoshyökkäys, kuten vaimoon. Näitä on operoitu Tokion sairaaloissa. Nobuakille itsellekin on tehty etähyökkäys ja aiheutettu nivustyrä.

Jo aiemmin vaimolle on aiheutettu etänä 2016 sydänkohtaus, hänen kuukautisensa ovat loppuneet ja toinenkin nilkka on etämurrettu.

Vuonna 2020 Nobuakin vaimolle tehtiin pakkoabortti. Alla todistusaineistoa asiasta.

 

Nyt vuoden 2022 aikana tilanne on pahentunut. Google on alkanut käyttämään aivoaaltotekniikkaa ihmiskehon seurantaan ja mielenhallintaan. Google on Nobuakin mukaan syy ihmiskunnan ongelmiin ja hallitsee maailmaa.

Nobuaki mainitsee mm. sen, että Google ja Android ovat haitallisia ihmiskeholle. Ongelma on se, että Google kerää aivoaaltodataa ja ihmisten aivot yhdistetään tietokoneeseen. Aivoja pystytään mobiiliradioaallon avulla 5G-teknologialla ohjaamaan ja ihmiskuntaa ohjaamaan miten halutaan.

– Android sisältää EEG-mittauslaitteen, joka tarkkailee jatkuvasti ihmisten aivoaaltotietoja. Aivoaaltodata lähetetään Googlen palvelimille ja linkitetään kaikkiin Googlen palveluihin; tileihin, hakuihin, Youtubeen, mainoksiin jne. EEG-tietoja hallinnoi tekoäly, joka salakuuntelee ihmisten aivoja, Nobuaki kertoo.

Mielenkiintoinen asia on se, että Nobuakin mukaan tämä nyt käytössä oleva EEG-tekniikka on neuvostoliittolaista perua ja osaksi myös muslimimaailmasta (!). Tekniikalla on erityissuhde Venäjän FSB:n toimintaan. Tämä ei ole Nobuakin mukaan mikään ihme, sillä Google on venäläisten perustama yhtiö (!).

Totta tosiaan, Nobuakin mukaan Google on lähtöisin Neuvostoliitosta ja Googlen perustajia ovat neuvostoliittolaisia. Takana on vanhoja kommunisteja, joiden tarkoitus on tuhota länsimainen yhteiskunta.

Jos mainitsee vielä näitä tekniikoita, niin Nobuaki haluaa tuoda esiin VTG-tekniikan:

– Googlella on VTG-niminen tekniikka, joka käyttää aivoaaltoja puuttuakseen voimakkaasti ja manipuloidakseen aivojen visuaalista aivokuorta. Yksinkertaisesti sanottuna se on kuin XR (cross reality) -tekniikka, jota sovelletaan suoraan ihmisen aivoihin. (Tämä ei ole vain ihmisoikeuksien loukkaus, vaan myös erittäin vaarallinen tekniikka, koska se tarkoittaa, että aivot voidaan kaapata.)

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Suomi Finland

Tästä pelästyneenä avasin jo valmiiksi aukisahatun päälakeni ja koitin sisään. Totta se on. Aivojen tila oli tyhjänä ja Googlen logo oli ilmestynyt päänahkaan.

Sherlokki suvakko

Kai älysit tehdä rei´ästä kolikonmuotoisen et teslagurun implantti istuu siihen hyvin?

Suomi Finland

Kallo sahattiin vähän sen jälkeen, kun Iron Maidenin Piece of mind albumi ilmestyi. Mutta kaikki implantit mitä löytyy, otetaan suurella nöyryydellä vastaan.

Ei se ole mies eikä mikään, jos ei implanttia ole.

Qroquius Kad

Mahtaisikohan Tohtori Nobu kyetä esittämään operoineen lääkärin todistuksen tästä maksan karvakirurgiasta?

seant

Viime vuonna on haettu patenttia juuri tällaiselle ohjaukselle.
Kuinka sattuvaa kun puhuttiin korona rokote oli magneettinen.
https://en.x-mol.com/paper/article/1347338492243496960

Minä

Onkos tuo nyt niin nobun nukaa, kun suurin osa ihmisistä on jo pennusta asti ohjelmoitu yhteiskunnan henkiseksi orjaksi. Omista aivoista ei ole rahtuakaan jäljellä kuin hyvin harvalla. Monet uskovat käyttävänsä omia aivojaan tajuamatta, että todellisuudessa erilaiset ohjelmoijat käyttävät heidän päitään.

Last edited 1 vuosi sitten by Minä
Jäljet näkyy jo

Totta, sen näkee selkeästi äänestystuloksista ja siitä miten ihmiset uskovat pankkiirien omistamia ”sanoma lehtiä”. Vääristelty todellisuus laitetaan kaikkien nähtäville ja valtaosa imee sen tahdottomasti totuutena.

Vladimir

Täällä Suomi corporationissa tehdään mitä omistaja sanoo

https://www.sec.gov/cgi-bin/browse-edgar?action=getcompany&CIK=0000035946&owner=include&count=40

Suomi myytiin jo vuonna 2003 uudelle omistajalle

Oy vey goyim

Juutalaisten on tarkoitus tuhota valkoiset kristityt valtiot!! Hyvin yksinkertaista eu oli ja on juutalais vapaamuurari projekti ei mitään muuta!! Oletteko te tyhmiä vai mikä mättää! Kaikki värilliset 1990 luvusta tähän päivään asti pitää poistaa suomesta jolloin jutikat apu rottineen aloittivat ensimmäisillä somaleilla suomen tuhoamisen! Tälläkään sivustolla ei ole juuri muita järkeviä kommentoijia kun SENSUROIMATON TOTUUS

Veli Tumputti

Näinhän se on.
Kaikilla mittareilla laskettuna olen kiistatta tyhmä.
Minua ei ole huolittu edes SKDL:än, puhumattakaan urheiluseuroista, Lions-klubeista, rotareista ja vapaamuurareista.
Äänestää saan, koska saavat kaikki viherkomukatkin.

Johtuu varmaan ruokavaliosta: viitenä päivänä kaalia ja kahtena kaurapuuroa. Sieniä olen syönyt niin, että hehkun pimeässä.

Onneksi en osaa kieliä. Säästyn monelta murheelta.

Suomi Finland

ÄOni on kuulemma, normaalia parempi.

Tiedän vain yhden aktiivisesti maassamme hääräävän juutalaisen, nimittäin Ben Zyskowiczin. Tyyppi ei nyt mikään ihan katastrofi ole.

Hyvin nuo jutkut onnistuvat vetelemään naruista taustalla. Kukaan ei huomaa mitään muuta kuin sen, että kaikki menee pieleen.

Ohmygod

Unohdit Ruben Stillerin. Kertaalleen ylestä potkittu kimittäjä on tehnyt tämän hallituksen aikana uuden elämän ja pilkkaa suomalaisia televisiossa ja radiossa.

Kyllä puolueitten kannattaa hankkiutua ylen hallintoneuvostoon.

Koska palaavat Hannu Taanila, Reino Paasilinna ja Esko Seppänen?

Suomi Finland

Joo, en seuraa Suomen televisiota ollenkaan. Siksi nämä voivat jäädä vähän unohduksiin.

Huru-ukko

No nyt mä sen hokasin, että miks mä oon tämmönen. Google ja Android on tuhonnu mun aivot jo ennen kuin ne on edes keksitty. Pahukkeri sentään. Tarviikos mun vaihtaa toi kännykkä omppuun?

Name

Mitä turhia. Tuo uutinen on itse asiassa Applen piilomainintaa mustamaalaamalla Androita. Matkii Keijoa, keijottelija. Totuushan on, että jo ennen kuin kännykkä kävi kimppuun, olimme kaikki jo tallella pilvessä.

Varma Voitto Ikuinen

aivolihakseni ovat krampissa pienimmästäkin
ajatuksen aihiosta,sisulla tässä menty koko
matka maalin ohi.

X

Nyt ei auta muu kun narskauttaa perjantaina.

Huru-ukko

Miksi odottaa perjantaihin????

Emmaliini

Aivan. Kun voi jotörpötellä jo torstaina

JFK

Tohtori Ishii:n vaimon sukunimi nimi on näköjään Kodaira. Kai voisi Nobuaki:lta kysyä, miksi vaimolla on eri nimi.

Qroquius Kad

Miksi?
Hyvin tavallistahan tuo on Lännessäkin, että vaimo pitää tyttönimensä.

Sherlokki suvakko

Hankin 5-g n öpaut vuosi sitten. Siitä n 3 kk jälkeen aloin saada ylimääräisen äänen (tinnityksen lisäksi) päänuppiini, ikääkuin jonkinlaista ”Morsetusta”. ääni muistuttaa rytmiltään voimalinjan rallatusta talvipakkasella. Asuin lapsuuden ja nuoruuden voimalinjan vieressä, että siittä tiedän sen. Epäilen itsessäni jonkinlaista sähköallergiaa, koska särkee päätä, esim keskitalven kuivina sähköisinä päivinä. Ny päänsärky on ollu kk n päivät jatkuvaa pahoinvoinnin kera. Nythhä se selvisi, Googlematohan se siellä tonkii mun aivoja, kun en ole totellu käskyjä, piikki, jodi ym jutuissa!

Sherlokki suvakko

”UNEP:n mukaan luonnon tilan heikkeneminen vaikuttaa mielenterveyteen esimerkiksi lisääntyvien unihäiriöiden, ahdistuksen ja masentuneisuuden kautta”. Tässä voisi olla toinen mahd syy, haha ha haa, voi saatana. Ensin tökitään ihminen täyteen myrkkyä, siihen sitten loraus ilmastohömppää, nii ”olaa” keitto on valmis!

Matti K

Mitäs aktuaalista veetä!
Pt-median tulisi olla ns. Vakavasti otettava toimija, eikä mikään pelleilysivusto.

Kai Tumputin

Mikä on sen vakavampaa kuin ihmisen aivot ja terveys?
Keskustelu täällä kestää hyvin vertailun hallituksen vastauksiin torstain kyselytunnilla.

4-jalkainen itäimplantti

https://www.expressen.se/nyheter/oron-i-sverige-och-eu-for-putins-nasta-steg/

”Sverige och EU rustar för att möta rysk hybridkrigföring/HYBRIDISOTAA. I den ryska arsenalen:

  • Dolda sabotagegrupper/SABOTAASIRYHMÄT som slår till mot eldistributionen, vattenförsörjningen och livsmedelsproduktionen./ISKEVÄT SÄHKÖNTUOTANTOON, JUOMAVESIVERKKOON, ELINTARVIKETUOTANTOON
  • Illegalister – ”vilande” agenter som aktiveras i landet./LAITTOMAT MAASSAOLIJAT JOTKA AKTIVOIDAAN

  • Dödspatruller./KUOLEMANPATRULLIT

Ruotsissa leviää mystinen salmonellaepidemia juuri nyt ympäri maata eikä alkuperästä sanota mitään.

Niin, niin...

Mietin vain sitä, yhdistääkö Google supertietokoneeseensa kemujenkin aivot. Ja mitä sellaisella tietokoneella sitten tekee?

Name

valtaa, valtaa, orjia, orjia

Fatwantarkistaja

Aha.