Poliisi pyytää havaintoja Korsossa 12.10. vakavaan väkivallantekoon epäillystä henkilöstä

Keskiviikkona 12.10 Vantaan Korsossa tapahtui vakava väkivallanteko, jossa on käytetty ampuma-asetta.

Tekijä on Itä-Uudenmaan poliisin tiedossa ja etsinnässä. Epäilty tekijä on nimeltään Daniesh Mousha. Mousha on Itä-Uudenmaan poliisin tietojen mukaan arvaamaton ja vaarallinen. Hän saattaa olla aseistautunut. Mikäli näet Daniel Moushan, ilmoita asiasta välittömästi hätäkeskukseen,

Subscribe
Notify of
guest
25 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
black_danger_company

Arvauksia mistä maasta rikastaja on lähtöisin?

Kai Tumputin

Naamasta päätellen Vantaalta.

sulo

Otan tuon sarkasmina, albanaani ampui jotain naista korson apteekin nurkilla? ehkei saanut pillereitään, rauhoittaviahan tuo selvästi olisi tarvinnut,,

Lallukka

Vantaa-espoo akselilta?

Kanada!!!

Pallerolandiasta?

sulo

Hovosmiesten tietotoimiston mukaan: albaani, ex-sotilas,,

Razi

Tasan tuon näköisiä on pääkaupunkiseudulla semmoiset 250.000. Etippä siitä sitten joku Mousha. Jos uhrinsa oli toinen Mousha niin antaa olla, hieno mies hienolla asialla.

Mr X

Mahtaisiko paewi n.erggi tietää,missä kulttuurin Rikastaja notkuu,kun valehteli tuntevansa Kaikkien sontaläjien taustat.

Razi

Helposti kaikilla näillä Nergin miehillä on aina myös tuliaseet taskuissaan, meidän käteisrahojen kanssa.

Nih

Vastaanottokeskusjohtaja rauhoittelee: ”Turvapaikanhakijat ovat väkivallan uhreja, ei sen tekijöitä”Vastaanottokeskusten johtaja Minna Jussila haluaa jarrutella nopeasti noussutta kohua turvapaikanhakijoiden hätämajoituksesta Forssaan. Hän ymmärtää forssalaisten pelot, mutta pitää niitä liioiteltuina.
Kuva: Heidi Kononen / Yle
Nina Keski-Korpela
21.8.2015 13:30•Päivitetty 24.8.2015 18:59

karttakeppi

Suomen kansaa totutetaan tuollaisiin, jotta tulossa oleva ”kulttuuripläjäys” ei olisi liian suuri shokki (on se kuitenkin !)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/fdba8dfe-ef31-4dd4-ab00-bee66aeeb6a5

Washbrush

Työperäisten motiivien epäily on rasismia.

rocky

Leevi Madetojan miekkatanssin esittänyt väärinymmärretty.

Mr X

Ja vorssan lahja soome kansale,2 jalkainen Aaaasi, s.aaani kran lösönen päästi suustaan,he eivät ole väkivallan tekijöitä,he ovat sen uhreja. Samaan veneeseen h.utisalo,a st.uppikull ja jatkuvasti Tsokissa oleva jihad pipilä,unohtamatta PEEE turpoa. Ja vene rantautuu Malmö,3vk kaupunkiloma RIKASTETULLA alueella.

Qroquius Kad

Daniesh posheeraa Inshtassa:

https://www.instagram.com/danieshmousa/

Sieltä löytyy niin kivoja pelihetkiä kuin törkeen siistii safkaa, ja sitten vähän muuta sellaista, sanoisinko, lajityypillistä.

Daavidin poika

Päivi Nerg on aikoinaan julkisuudessa kertonut, että tunnen nämä ”ihmiset” Miksi ihmeessä poliisi lähtee tämän tyyliseen etsintäkuulutukseen.? Mielestäni Poliisi viraston täytyy soittaa Päivi Nerg:ille, ja kysyä, että mistä tämän kunnia kansalaisen löytää. On Suomesta tullut todella sairas yhteiskunta. Kyllä me Suomalaiset eletään sairaassa yhteiskunnassa.!

Tavallinen Vantaalaismies

Normi Vantaalaismies/suomalaismies!

Rikollisilla on usein asymmetrinen naama, tiesittekö?
Katsokaa tämänkin tyypin naamaa puolisko kerrallaan, toisen puoliskon peittäen.

Nih

Hän on se tulevan suomen kestävyysvajeen pelastaja sanoisi kokoomus.

Moonman

Mihin voi soittaa ja ilmoittaa siitä, että täällä on päättävissä tahoissa rikollisia jotka vaarantavat suomalaisten turvallisuuden ja tulevaisuuden päästämällä maahan tuhansia tällaisia moushia.

Qroquius Kad

Kilauta kaverille.

Jones

Asiallisen näköinen kaveri.

Lallukka

Hullu on aina hullu.

Mr X

paewi n.erkki etuskuntaan kärkipaikoille,hoitamaan tietotoimistoa,tilapäistä valehtelua,tarvittavaa kusetusta ja oikean tiedon pimitystä,kk palkka alk. 16 000e + läpilöysät avustajat sekä muut LOISET .

Nih

”Näitä” vilisee pian helsingin ja väkirikkaan etelä-suomen alueella. Rahastettavai riittä ja vielä valtio auttaa. Ja pyssyt ojossa.

Kayıt Ol | Gate.io

I am sorting out relevant information about gate io recently, and I saw your article, and your creative ideas are of great help to me. However, I have doubts about some creative issues, can you answer them for me? I will continue to pay attention to your reply. Thanks.