Nuori nainen katosi mystisesti Vetlandassa

Ruotsissa on taas meneillään mystinen katoamistapaus, josta toistaiseksi ei tiedetä paljoakaan. 21-vuotias nuori nainen katosi viime lauantaina jäljettömiin ja kaksi saman ikäistä naista on vangittu epäiltynä kidnappauksesta.

21-vuotias ruotsalainen Tove oli viime lauantaina viettämässä iltaa Vetlandassa yökerhossa. Sitten tapahtui jotain, jota ei vielä tiedetä. Jossain vaiheessa Tove vain oli poistunut kaveriporukasta, mutta vasta sunnuntaina huomattiin, että kukaan ei tietänyt missä hän on. Puhelin oli kiinni ja hänen asuntonsa oli tyhjä.

Sunnuntaina tehtiin katoamisilmoitus, jota toistaiseksi tutkitaan nimikkeellä kidnappaus. Tovea ei ole löydetty elävänä eikä kuolleena.

Poliisi otti kiinni tiistaina kaksi 20-vuotiasta ruotsalaista naista, jotka vangittiin nyt epäiltynä kidnappauksesta. Kuulusteluissa ei kuitenkaan ole selvinnyt mitään.

Tovea on viikon aikana etsitty ympäri Vetlandaa järvistä ja lammista, sekä Missing people-järjestö on tehnyt suuria etsintöjä. Poliisi ja järjestö suorittivat viimeksi tänään perjantaipäivällä suuretsintöjä, mutta mitään ei löytynyt.

Oikeastaan ainoa, mitä tapahtumasta tiedetään on se, että lauantai-sunnuntaiyönä ravintolassa oli jonkinlaista erimielisyyttä, jossa Tove saattoi olla mukana, mutta tästä ei ole varmuutta. Sekin on merkillistä, että kenelläkään osapuolella, ei Tovella eikä vangituilla naisilla, ole minkäänlaista rikostaustaa. Kyseessä ei siis ole ainakaan näiden tietojen mukaan mikään alamaailman tyyppinen katoaminen.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
toivotaan parasta

Tyrmäystipat, kantoon, ajelulle, joukkoraiskaus ja roskiin tms. No yksi vaihtoehto. Nykypäivänä.