Norbergin kaivostuuppaajalle elinkautinen

Västmanlandin käräjäoikeus tuomitsi 41-vuotiaan afgaanin Taher Aminin elinkautiseen vankeuteen viime kevään suurta huomiota saaneesta ns. kaivostuuppauksesta.

Tapahtuma-aikaan huhtikuun 22. päivä oli pakkasta. Amini oli saanut jollakin tavalla yhteyden niin ikään afganistanilaiseen nuorempaan naiseen, jonka kanssa oli asustellut yhdessä, mutta ero oli tullut. Eron jälkeen Amini oli vainonnut naista.

Tekopäivänä nainen oli noussut Aminin autoon. Amini oli luvannut kyydin Örebroon, mutta suuntasikin hylätylle kaivosalueelle ja pikkuteille. Siellä Amini repi naisen ulos autosta ja raiskasi.

Sen jälkeen afgaani raahasi naista vetäen tätä jalasta suuren kaivoskuilun suuaukolle, josta on reilu 20 metrin suora pudotus, ennen kuin tulee taas tasaista vastaan. Amini tuuppasi naisen kaivoskuiluun. Mies heitteli irtokiviä ja tiiliä perään.

Nainen selvisi pudotuksesta hengissä pienin vahingoin. Ylös oli kuitenkin mahdoton päästä. Aikansa huudeltuaan sivullinen lenkkeilijä kuuli avunhuudot ja hälytti apua.

Amini otettiin parin päivän päästä kiinni ja kiisti loppuun asti syyllistyneensä rikokseen. Käräjäoikeus kuitenkin katsoi, että näyttö riitti langettavaan tuomioon murhan yrityksestä ja törkeästä raiskauksesta. Siitä hyvästä elinkautinen ja ikuinen karkotus Ruotsista.

Subscribe
Notify of
guest
15 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Elinkautinen JA ikuinen karkotus Ruotsista?
Afganistin ei siis ole lähtökohtaisestikaan tarkoitus lusia elämänsä loppuun saakka, vaan jo tuomiota langetettaessa oletettiin hänet vapautettavan karkotettavaksi.

Mikä merkitys sitten on yleensä langettaa ”elinkautista vankeutta”, jos kerran jo tuomioistuimen suulla sanotaan, ettei se oikeasti ole sitä?

Tai toisinpäin:

jos afganisti kerran on määrä karkottaa ikuisesti vapauduttuaan, miksei sitä siis tehty samantien?
Siksikö, että afganistin tiedetään kumminkin hipsivän kohta takaisin Ruotsiin eri nimellä?

Turhautunut Kansalainen

Ruotsissa elinkautinen tarkoittaa yleensä n. 30v istumista toisin kuin meillä. Eli saapa nähdä josko koskaan sitä armasta kotimaataan enää edes näkee.

Kulta-Munaimport AB

Ruotsissa kauimmin istunut elinkautisvanki taitaa olla Leif Axmyr- niminen mies.
Tragikoomista on että vanhan liiton konnien tekemät rikokset kalpenevat matujen tekemien rinnalla. Jollakin tavallisella lähiögangsterillakin on yhtä pitkä tai pitempi rikoslista kuin mitä roistoilla ennenvanhaan.

Anonyymi

Voi olla niitä afganistanilaisia, jotka ovat ikänsä asuneet Irqnissa. Kuten Paavon ansiokas juttu tässä blogissa selvittää, osaavat sitä huijausta partalasten lisäksi myös iäkkäämmätkin. Taitaa tulla jo äidinmaidossa.

Ohmygod

Tuomioistuin halusi näyttää kaikille musuille, että Ruotsissa on omat lait tällaisiin tapauksiin. Että itämaiset perheoikeudet eivät ole Ruotsissa voimassa.

Epäilemättä äijä olisi kotimaassaan selvinnyt puhumalla.

Paskanistan ei huoli

Ruotsissa on tällä hetkellä 14.000 karkoituslistalla (sossuhallituksen perintönä) joista 7000 ei saada palautettua koska kotimaa kieltäytyy ottamasta heitä vastaan! Hehe!

jorma

Wanhaanhyvääm aikaan testattaisiin ensin, miten kemuraiskari itse selviäisi 20metrin kaivospudotuksesta. Kädet ja jalat sidottuna tietenkin.

Kannatetaan

24 metrin tarkasti ottaen.

Sirpa-Tuula

RASISMIAAAAAA!!!!!!! EI RUOTSALAISIAKAAN KAIVOSMIEHIÄ KARKOITETAAAAAAAAAAAAA!!!!!! SITÄPAITSI KYSEESSÄ OLI HUORA!!!!!!!!!!!! ITE SINNE HYPPÄS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuolkaa Kaikki

Ainoastaan muslimi voi keksiä tuollaista. Mikään ei enää yllätä. Aina kun on kyseessä muslimi niin tietää että nyt tulee taas 100% mielisairasta paskaa. Vitun eläimiä, saatanan lieroja näätiä jokainen. Ei edes luolamiesten älyllä varustettuja, biologisia virheitä koko lössi.

Qroquius Kad

Tämä siitä seuraa, kun nuorten ei anneta seurustella keskenään, vaan heidän on mentävä naimisiin ainoiden tuntemiensa vastakkaisen sukupuolen edustajien eli sukulaistensa kanssa.

Serkku on niin herkku ja suku on niin rutsa ja kaikki on niin ihanasti rempallaan.
Huh hah hei, ja rutsa se raikuu, Allahin jenkka kun täälläkin soi.
Nainen kun luuli että yhdessä ollaan, tulikin monttuhun pudotus juu.
Amini se raiskaa, Amini se raiskaa, Amini se raiskaa ja rallattaa.

Silkkaa levynhävittäjäkamaa koko muslimipopula, ja Levynhävittäjät tehtiin huumorilevyksi, ei oppimateriaaliksi.

Last edited 1 vuosi sitten by Qroquius Kad
Elinkautinen Rikkaus

Noin 20v. nainen ja afgaäijä asuivat samassa VOKissa.
Kaiken huippu on että äijä, tuupattuaan naisen kuiluun ja heiteltyään kiviä päälle, lähti pois palatakseen takaisin köyden kanssa naista muka ”pelastamaan”. Nainen tajusi kuitenkin mikä miehen aikomus oli eikä tarttunut köyteen.

Lallukka

Panomies on aina panomies. Ja raiskaaja on aina raiskaaja.

Daavidin poika

Tuon kaivos Afgaanin pipossa on 4-re, mainos. Tuo logo liittyy selvitymiskauhupeliin. Olen joskus aikoinaan nähnyt myös Suomessa tuollaisen pipon, paikallisen narkkarin kallossa.

Kuitenkin se on varmaa, että tästä kaivos Afgaanista tulee kallis projekti Ruotsin veronmaksajille.! Kehtaako vielä valittaa hovioikeuteen, ja sitten korkeipaan oikeuteen.?

To tài khon binance

Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.com/vi/register?ref=53551167