⇒ Nyt kannattaa tukea toimintaa ⇐ ⇒ Syyspaketti ⇐

 

Nyt kannattaa tukea toimintaa. Pt-media on täysin omarahotteinen media, eikä saa mitään valtionapurahoja tai lehdistötukia. Silti juttuja paukutetaan eetteriin enemmän kuin keskivertokokopäivätoimittaja jossain valtamediassa.

Joidenkin juttujen eteen pitää tehdä paljonkin työtä. Joku nopea copy-paste-juttu vaikkapa poliisin tiedotteesta syntyy vartista puoleen tuntiin. Joitakin juttuja sitten saatan alustaa, kirjoittaa ja työstää monta tuntia. Joissakin jutuissa saattaa mennä päiviä, vaikka lopputulos saattaa näyttää lyhyeltä simppeliltä tiivisteeltä. Jo yksin ison rikosjutun oikeudenkäyntipöytäkirjojen lukemisessa, ja ymmärtämisessä mitä siellä sanotaan, ja sen tiivistäminen ja kirjoittaminen sellaiseen muotoon, että lukija  saa siitä lyhyellä lukemisella käsityksen, voi viedä monta tuntia. Lisäksi juttu pitää tilata, tietää mistä tilata jne.

Pt-median lukeminen on ilmaista. Joka päivä paukutetaan monta juttua, valittamatta ja joskus, mutta ei aina, kännissä (mikä se sellainen toimittaja on, joka ei joskus pikku päissään kirjoita juttuja).

Jos tuntuu siltä, että toimintaa kannattaa tukea, niin sitä voi tehdä omavalintaisella summalla. Useimpien tuki on kympistä muutamaan kymppiin, mutta oman maun mukaan. Joskus joku antaa satasiakin.

Klikkaa suoraan PayPalia, se ei tarvitse mitään kirjautumisia.


Myös pankkisiirtoa voi käyttää seuraavilla tiedoilla:

Voit käyttää myös pankkisiirtoa seuraavilla tiedoilla:
IBAN: LT 17 3250 0770 1394 6133
BIC/ Swift: REVOLT21
Saajaksi Pt-media. Jos pankki kysyy osoitetta, niin: Box 143, 11475 Stockholm.

Pankkin tai PayPaliin voi laittaa viestin, luen ne aina.

Kiitos kaikille tukijoille.