⇒ Nyt kannattaa tukea toimintaa ⇐ ⇒ Syyspaketti ⇐

 

Nyt kannattaa tukea toimintaa. Pt-media on täysin omarahotteinen media, eikä saa mitään valtionapurahoja tai lehdistötukia. Silti juttuja paukutetaan eetteriin enemmän kuin keskivertokokopäivätoimittaja jossain valtamediassa.

Joidenkin juttujen eteen pitää tehdä paljonkin työtä. Joku nopea copy-paste-juttu vaikkapa poliisin tiedotteesta syntyy vartista puoleen tuntiin. Joitakin juttuja sitten saatan alustaa, kirjoittaa ja työstää monta tuntia. Joissakin jutuissa saattaa mennä päiviä, vaikka lopputulos saattaa näyttää lyhyeltä simppeliltä tiivisteeltä. Jo yksin ison rikosjutun oikeudenkäyntipöytäkirjojen lukemisessa, ja ymmärtämisessä mitä siellä sanotaan, ja sen tiivistäminen ja kirjoittaminen sellaiseen muotoon, että lukija  saa siitä lyhyellä lukemisella käsityksen, voi viedä monta tuntia. Lisäksi juttu pitää tilata, tietää mistä tilata jne.

Pt-median lukeminen on ilmaista. Joka päivä paukutetaan monta juttua, valittamatta ja joskus, mutta ei aina, kännissä (mikä se sellainen toimittaja on, joka ei joskus pikku päissään kirjoita juttuja).

Jos tuntuu siltä, että toimintaa kannattaa tukea, niin sitä voi tehdä omavalintaisella summalla. Useimpien tuki on kympistä muutamaan kymppiin, mutta oman maun mukaan. Joskus joku antaa satasiakin.

Klikkaa suoraan PayPalia, se ei tarvitse mitään kirjautumisia.


Myös pankkisiirtoa voi käyttää seuraavilla tiedoilla:

Voit käyttää myös pankkisiirtoa seuraavilla tiedoilla:
IBAN: LT 17 3250 0770 1394 6133
BIC/ Swift: REVOLT21
Saajaksi Pt-media. Jos pankki kysyy osoitetta, niin: Box 143, 11475 Stockholm.

Pankkin tai PayPaliin voi laittaa viestin, luen ne aina.

Kiitos kaikille tukijoille.

Subscribe
Notify of
guest
63 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tutki rokotteita

Ei paljon toimintasi tukeminen kiinnosta, jos viljelet rokotteiden vaaroja vähättelevää näkökulmaa.

Kempeleen Korleone

Muistetaan se, että muidenkin mielipiteet pääsee esille. Niitä ei sensuroida suoraan jos vaikka Paavo ei itse ole ottanut asiakseen keskittyä rokotteiden ongelmiin.

Reino

Rokoteuskovaisuus korreloi erittäin voimakkaasti media-aivopestävyyden (mukaanlukien nato-hulluus) kanssa. Mikä on tietenkin meille muille itsestäänselvä tautologia, mutta kyseisille yksilöille raivoa aiheuttava, välittömästi sensuroitava vihafakta.

Sojuts Sovetskii Sössötys

Putin itse taas ei ole koronakieltäjä vaan pelkää koronaa kuin ruttoa.

Venäjä levittää netissä kuvia joissa lukee että Venäjä ei ole natsimaa mutta Ruotsi ON, esimerkkejä ovat Astrid Lindgren (Peppi Pitkätossu), Ingmar Bergman (elokuvaohjaaja), Ingvar Kamprad (IKEA) ja kuningas Gustav V (homo). Kaikki ovat kuolleet jo aikoja sitten.

Aikooko Venäjä hyökätä natsiteemalla Ruotsiin?

Qroquius Kad

Niinhän se Putler nykyään pelkää körinää, kun on joutunut kilipirauhassyöpänsä kanssa korkean riskin ryhmään.
Ei se häntä vielä jokin aika sitten hetkuttanut.

Ryssä ei pysty hyökkäämään minnekään menestyksellisesti, kuten Ukrainasta on nähty.
Sen sijaan Ryssä auttaa erittäin tehokkaasti Ruotsin NATO-jäsenyyskampanjaa.

Ullatus voi ullattaa

Ryssä ei juuri nyt pysty hyökkäämään mutta 2-3 kk kuluttua jos kutsuu kokoon reservinsä ja laittaa yleisen liikekannallepanon käyntiin. Näin sanoo Ruotsissa sotilasasiantuntija Paasikivi, Juho Kustin pojanpojanpoika.

Qroquius Kad

Sille reserville pitäisi vain jostakin löytää aseet, ampumatarvikkeet, kuljetuskalusto, panssarikalusto, johtamisjärjestelmät ja huolto.
Ukrainassa on nähty, että mitään näistä ei saada toimimaan.

Outoa on, ettei, Juho Kustin pojanpojanpoika ole tällaisia pikkuseikkoja huomannut.
Ehkäpä hän asuu isoisoisänsä kanssa edelleen Kekkoslovakiassa Neuvostoliiton vieressä.

Sam Colt

Kaiken materiaalin lisäksi joukoille pitäisi kehitellä motivaatio hyökkäyssotaan. Ukraina on osoittanut, että nykyvenäläinen mieluummin nauttii elintason noususta neukkuaikoihin verrattuna.

Emme mekään lähde mihinkään hyökkäilemään, vaikka olemme lukeneet Vänrikki Stoolin ja Tuntemattoman Sotilaan.

Kukavaan

Kyseinen herra on Joakim Paasikivi.
https://svenska.yle.fi/a/7-10015125

Juho Kusti oli alunperin Johan Gustav Hellstén

Name

Ja niimpä Johan Gustav Hellsten loogisesti kielsi Karjalan Evakkojen asuttamisen Suomen ruotsikielisille alueille..Näin kuulemma suojeltiin ruotsin kieltä joka olisi joutunut Karjalan Kansan paineessa vähemmistökielen asemaan..Ja Juho Kusti Paasikivi ohjeisti asiassa Evakkojen asuttamista hoitanutta Veikko Vennamoa (1938 asti Fennander) joka ymmärsi Juho Kustia..Veikko Vennamo muuten hoiti Karjalan Evakkojen asuttamisen Maailmanennätyksellisen tehokkaasti ja menestyksekkäästi..Missään muussa maassa ei ole onnistuttu asuttamaan niin suurta osaa maan asukkaista uudelleen ilman perustavanlaatuisia ongelmia.Evakoita n 500 000 / Koko Suomi n 3 600 000)

Natsijenkkakun soi

Venäjä laittaa bussipysäkeille hevosenkokoisia julisteita ruotsalaisista natseista, katso video.

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/folkkara-kanda-svenskar-anklagas-for-att-vara-nazister-i-rysk-propaganda

Astrid Lindgren on siis Puten mielestä Gestapo itse?

VMP

Muistetaan, että elisabeth rehn halusi jalostaa suomalaista heikkoa geeniperimää tuomalla tänne mustia miehiä ja se oli sitä kuhnureiden maahantuonnin alkuaikaa kari sai potkut hesarista, mutta natsien rotuoppeja kannattava rehn palkittiin..

Rodunjalosta Rehn.jpg
Piikivi

Kari edelleen Suomen paras pilapiirtäjä. Monta osuvaa piirrosta tehnyt maahanmuuttoonkin liittyen.

Dr. flipflop. OBE

Siinä se tuli, Paavo itse myönsi, että hän on Putinisti ja RASISTI!

VMP

Paitsi, ettet sä ole rasisti, paitsi noiden vihreiden määritelmillä joka kieltää sanomasta mitään negatiivista yksivärisistä ihmisistä vaikka ne olisi tehneet mitä.

Rossano

Paavon roturealisti.

Qroquius Kad

Sekä kasaarijuutalainen, illuminaatti, nauriinnaatti, reptiliaani, tarzanliaani, kemikaalivanojen ruiskuttaja, homokaasuttaja, Sen Hullun Rumpin kaveri, siionisti, nikotinisti (ehkei enää?), saatananpalvoja sekä epäjumalan kuvan kumartaja.

Rasisti on kunnianimitys.

Dr. flipflop. OBE

Juuri niin!

Kolmekymmentä hopeashekeliä ovat korruptoineet PT-median.

Erään aikakauden loppu – Putin on voittanut 🙁

Last edited 1 vuosi sitten by Dr. flipflop. OBE
Qroquius Kad

Pakko se on sitten varmaan uskoa.
Paavo, Paavo, kovan onnen lapsi;
kuollaan pois!
Jo Herra meidät hylkäs!

seant

Oletko huomannut, että  PayPal varoittaa käyttäjiä, että väärän tiedon levittäminen on alustan poistamisen arvoinen rikkomus uusien palveluehtojen mukaan, jotka tulevat voimaan ensi kuussa. Alustan uusien ehtojen mukaan käyttäjät voivat menettää tilinsä tällaisten välinpitämättömyyksien vuoksi, mutta heille voidaan myös saada 2 500 dollarin sakko jokaisesta rikkomuksesta.
Tarkistetut käyttöehdot kieltävät sellaisten materiaalien julkaisemisen tai mainostamisen, jotka ” edistävät väärää tietoa ” tai ” riskin käyttäjien turvallisuudelle tai hyvinvoinnille ”. vihaa, väkivaltaa, rotua tai muuta suvaitsemattomuuden muotoa, joka on syrjivää .”.
Tämä tulee koskemaan ns. vaihtoehtomediaa, joilta se on jo joiltakin pidättänyt rahat.

roturealisti

https://pharmacafennica.fi/safetynotice/91592826 Minä olen roturealisti, en ole putinisti, tosaalta minulle on saman tekevää puolustavatko naton neekerit/ ympärileikatut suomea, vähän sama asia vain toisinpäin kuin edellisessä ottelussa 1044.

Waltsu

On hyvä, että on edes yksi maahanmuuttokriittinen media, joka ei jatkuvalla syötöllä öyhötä raivokasta rokotevastaisuutta ja koronadenialismia, sekä salaliittojuttua.

VMP

Homeopatia voisi auttaa ongelmiisi…

Kempeleen Korleone

Nimipäivä onnittelut Paavolle!

Fyrkkaloordi

Seli seli ja seli seli. Rahankerjäystä se on jos rahaa pyytää ja haluaa toisten maksavan harrastuksistaan. Tottakai korvaus pitää duuneistansa saada, mutta puhutaanpa nyt asioista niitten oikeilla nimillä eikä ruveta pelleilemään kuten vasemmisto. Antakaa rahaa, saatana. Miks? Ku Paavol ei oo.

Waltsu

Se on kerjäämistä, jos rahaa pyytää vastikkeetta. Tässähän tuotetaan verkkojulkaisua ja se ei ole vastikkeetonta kerjäystä. Sinun logiikallasi esim. jokainen artisti pyytäessään keikkapalkkiota, on kerjuulla. Taiteilija, joka maalaa tauluja ja pitää näyttelyn ilmoittaen, että vapaaehtoisesti niistä voi maksaakin, mutta jos ei ole varaa maksaa, voi saada taulun ilmaiseksikin, on kerjuulla. Kun jossakin on kahvitarjoilu ja lapussa lukee, että vapaaehtoiseen kahvikassaan voi laittaa haluamansa summan, kahvinkeittäjä on kerjuulla.

Fyrkkaloordi

Ihmeellistä vertailua. Etkö sinä tätä verkkojulkaisua avatessasi lukea ja nähdä asioita? Vai onko pelkkä musta ruutu, ei siitä tarvitse maksaa.

G. Kyrvästö-Breznev

Mitä oikein sönkötät?
Se, että joku asia ei suoraan maksa ennenkuin sen saa nähtäväkseen ei tarkoita, etteikö siitä voisi (joskus jopa tulisi maksaa – etenkin jos kys. asiaa arvostaa).
Pt ei kuitenkaan ole mitään ig-influesseriskeidaa, jossa tänään pyllistetään näin ja huomenna noin, väliin vähän sponssattua fantsukahvittelua kikatellen ja kakatellen: ”IIH, OUMAIGAAD!”. Kaikki kuitenkin maksavat välillisesti näistäkin kalliimpina tuotehintoihina… (juu, ”kaikki” – yritäpä löytää tuote, joka ei käyttäisi mainontaan rahaa muodossa tai toisessa)

Waltsu

Jos et ymmärrä vertauksia, se on yksin sinun häpeäsi.

Mone

Paavo, laita se kryptovaihtoehto myös. Mielellään monero. Menee pari tuntia kun rakentelet sen.

K J

Tämä on ainoa lehti mitä perheemme (minä ja avovaimo) olemme tukeneet jo vuosia summilla, mitkä ei kylläkään varmasti voita huippu-panostajia ja jopa poikammekin lataa rekkakuskin palkastaan tänne välillä jonkun roposen.

Tämä vain siksi, koska kaikista ”valeuutisnatsitrollitehdas”medioista tämä on kiinnostavin, koska kertoo länsinaapurimme kujanjuoksusta.
Muy Importante!

Huomannut suurten mediatalojen toimittelijoiden ottaneen uutisia täältä omiin uutisiinsa. Kommentoin joskus johonkin uutiseen täällä siitä. Paavon terävää kynää ei ole kyetty peittämään normaaliksi taustakohinaksi.

Helvetin hyvä ettei tämä ole maksumuurin takana, eikä sensuurikoneisto määrää täällä.

Öitä!

Vladimir

Ei kai tätä kukaan enää lue. Tainnut tulla pari donaa kaljarahaa tilille niin voi Ukrainan natseja hehkuttaa.

ota koppi nato sotilas

lähdetkö samaan komppanjaan ottamaan koppeja
venäjän ydin pommeista
ympäri maailman ja euroopan

kun suomi liittyy natoon

tai lähdetkö puolustamaan nato sotilaana ranskaa

kuwaitin öjly jalostamoille

kun usa haluaa pölliä ne tekaistulla sodalla

Suomi-Kustu

Terveisiä sinne luhanskiin.

Qroquius Kad

Anus on näköjään vieläkin vappukännissä.

VMP

Vai kirjoitteletko nettipalstoille tuollaisia juttuja ja toivot saavasi suudelman johanilta..

VMP

Laita juttuja ukrainasta niin noiden kortisoli tasot nousee joka lyhentää niiden elinikää.. Mukava lukea kuinka kieroutunut tai tyhmä mieli niillä voi olla ei voi olla varma aina kumpia ovat kusettajia vai sen nielijöitä.

VMP

Koostuuko suomen armeija natseista ja jos venäjä onnistuisi valtaamaan jonkun alueen suomesta ja jos suomalaiset saisivat sen takaisin raiskaisivat heti mummot ja lapset ja ampuisivat loput kun ei kellään enää seisoisi jotta voisi valehdella ryssien tehneen sen? Et ole vielä vastannut näihin.

Liberaali kommunismi

Nykyajan liberaali demokratia on muttunut melkein kommunismiin verratavaksi 
mielipide vaino tyranniaksi
Kirjailija ja dosentti Jari Ehrnrooth ei lämpene viime aikoina paljon keskustelua herättäneen niin sanotun woke-ideologian argumenteille.
– Siinä on minusta kyse uudesta vasemmistosta ja sen uudesta, voisi sanoa farssimaisesta muodosta, Ehrnrooth kuvaili woke-aatetta.
Ehrnrooth katsoo woken taustalla olevan vasemmiston yritys löytää päämäärää liikkeelleen tilanteessa, jossa sen edelliset suuret päämäärät – 
sosialismi ja kommunismi – ovat menettäneet uskottavuutensa. Toisena woken taustatekijänä Ehrnrooth näkee myös laajemman arvoihin liittyvän
 ****kehityksen länsimaisissa yhteiskunnissa***

Liberaali kommunismi

Kirjailija ja dosentti Jari Ehrnrooth ei lämpene viime aikoina paljon keskustelua herättäneen niin sanotun woke-ideologian argumenteille.
– Siinä on minusta kyse uudesta vasemmistosta ja sen uudesta, voisi sanoa farssimaisesta muodosta,
Ehrnrooth kuvaili woke-aatetta.
Ehrnrooth katsoo woken taustalla olevan vasemmiston yritys
löytää päämäärää liikkeelleen tilanteessa, jossa sen edelliset suuret päämäärät **
sosialismi ja kommunismi ***
ovat menettäneet uskottavuutensa.
Toisena woken taustatekijänä Ehrnrooth näkee myös laajemman
arvoihin liittyvän
****kehityksen länsimaisissa yhteiskunnissa***
Eli liberaali demokratian muuttumisen
jonkun sortin mielipide diktatuuriksi

vallan väline *Järkyty*

tämäkin juttu on hyvä esimerkki nyky liberaali demokratian tilasta
median woketuksesta
kun he päättävät aivo pestä

miten ihminen saisi yksipuolisesti ajatella

tai nämä suvaitsevaiset liberaalit naulitsevat sinut kielestä pöytään

siis jokaisesta asiasta joka ei heidän mielipiteitään tue

Sharon Osbourne täräytti ilmoille yllättävän kommentin Putinista – *kollega peitti suunsa ***järkyttyneenäSharon Osbournen lausahdus tv-ohjelmassa ihmetytti hänen kollegojaan ja myös osaa katsojista.

*kollega peitti suunsa ***järkyttyneenä
hola tarkoita suomeksi sitä että Sharon Osbournen pitäisi ruikuttaa anteeksi antoa olemassa oloansa tältä saatanan ***järkyttyneeltä**pelleltä

vallan väline *Järkyty*

toinen alistamisen muoto

Järkyty

ja pakota toinen perumaan puheensa

joidenkin liberaali demokratian
uus vasemmistolaisten

moraali diktatuuri säännösten perustella

Reino

Joskus kännissä?

VASEMMISTO **VAPAUTTA**

Toimittaja ja tietokirjailija Johanna Vehkoo on saanut lehdistön-
sananvapauden (IPI) Suomen ryhmän sananvapauspalkinnon 
MIKÄ JÄTETÄÄN KERTOMATTA
Kansainvälisen lehdistöinstituutin puheenjohtaja on
 päätoimittaja Janne Virkkunen, 
ja Suomen ryhmän puheenjohtajana toimii 
Suomen Kuvalehden päätoimittaja Tapani Ruokanen.
Virkkunen työskenteli MTV3:ssa
ja sen jälkeen Yleisradiossa, josta hän siirtyi 2017 
Kansan Uutisten***politiikan toimittajaksi. 
 Vuonna 2021 Virkkunen aloitti lehden
päätoimittajana ja toimitusjohtajana**
ELI VASEMMISTOLAISTEN PUOLUE JULKAISUN
** päätoimittajana ja toimitusjohtajana
irvokasta uus vasemmistolaista
 valtamedia hyvä veli sisko media Korruptiota 

VASEMMISTO **VAPAUTTA**

Virkkunen työskenteli MTV3:ssa
ja sen jälkeen Yleisradiossa, josta hän siirtyi 2017 
Kansan Uutisten***politiikan toimittajaksi. 

hyvältä näyttävä** objektiivinen** siirtymä

VASEMMISTO **VAPAUTTA**

https://www.suomenmaa.fi/uutiset/embargo-toimittaja-johanna-vehkoolle-sananvapauspalkinto-2/

Eli tässä jutussa ei kerrota Sanallakan ketkä hänet palkitsi oikeasti

eli vasuri median veljet ja toverit

todelliset sananvapautta edistävät sankarit

T -Elon Musk

vasemmisto sananvapaus öö

demari fi
Toimittaja ja tietokirjailija Johanna Vehkoo on saanut lehdistön- ja sananvapauden edistämistä ajavan International Press Instituten
(IPI) Suomen ryhmän sananvapauspalkinnon.
Palkinto luovutettiin Vehkoolle maanantaina Helsingissä

siis nämä pimittävät sen keitä ovat

Press Instituten
(IPI) Suomen ryhmän jäsenet

koska he vittu ovat vasemmisto aktiiveja

kuten vehko

nonAQ

Putinisteilla on kuulema valtavat ruplasalkut. Oletko sinä Paavo valinnut väärän puolen, kun täytyy jatuvasti kerjätä?

Pallun Huperit

Eihän SE hullu ole joka pyytää!

Mainer

On hyvää lukemista. Kuin ne vitsikirjat, joita vielä 90-luvulla ihmisillä oli mökkien paskahuusseissa. Nykyään niitä ei näy kun kaikki räpläävät sielläkin kännykkää.

Anneli Mäkikäkkyrä

Tästä jutusta saa väärän kuvan, että olisin antanut paavolle muka rahaa, harrastimme vain seksiä yhdessä kahden muun naisen kanssa koska paavo kertoi sen olevan suvaitsevaisempaa jos on useampia naisia, rahaa en ole antanut.

VIHJE: 👉 PaavoKalenteri

Paavo! Sinun pitää tehdä Paavokalenteri! Ilkiten mulkiten tietenkin.
Voit jopa saada 200kr/kpl.

Aki Tonus

Eikö ne ole sama asia?

Huru-ukko

Alastomana luonnossa?

Qroquius Kad

Luonnoton alastonkalenteri?