Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Malmilla

Helsingin poliisi on aloittanut esitutkinnan epäillystä henkirikoksesta, josta poliisi sai tiedon aikaisin maanantaina 24. lokakuuta. Uhri on keski-ikäinen mies. Poliisi on ottanut asiaan liittyen kiinni kaksi henkilöä, joiden osuutta asiaan selvitetään.

– Epäilty teko on tämänhetkisten tietojen perusteella tapahtunut yksityisasunnossa. Emme pysty vielä kertomaan tekotapaa tai arvioimaan mahdollista motiivia, koska yksityiskohtien paljastaminen julkisuuteen voisi vaarantaa alkutekijöissään olevan esitutkinnan, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tommi Lehtonen.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa kuulustelemalla ja tekemällä teknistä tutkintaa. Epäillystä henkirikoksesta tiedotetaan lisää tutkinnan edetessä.

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentti
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Putte on kova

Asunnon ja puukon/aseen omistaa Putin. Ajatuksen voimalla kuulemma Putin sai tekijät lankeamaan tekoonsa. On se kova mentalisti!