Tuusulan Kellokoskella sunnuntaina 23.10. tapahtuneeseen ampumistapaukseen epäilty vangittu

Tuusulan Kellokoskella Rajalinnan teollisuusalueella sunnuntaiaamuna 23.10.2022. tapahtuneesta ampumisesta epäilty henkilö vangittiin eilen 26.10. Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhan yrityksestä. Ampumisesta epäilty mies on noin 30-vuotias.

– Miehen epäillään saaneen käyttämänsä aseen haltuunsa murtautumalla saman yön aikana Tuusulassa sijaitsevaan asuntoon. Aseen lisäksi epäilty anasti asunnon pihalla olleen auton, jolla ajoi hieman myöhemmin Rajalinnan teollisuusalueella sijaitsevalle kerhotilalle ja aloitti ampumisen, kertoo rikoskomisario Mikko Minkkinen.

Ampumisen aikana kerhotilalla oli yhteensä kahdeksan henkilöä. Ampuja saatiin taltutettua kerhotilalla olleiden henkilöiden toimesta. Tässä yhteydessä ampuja sai lieviä vammoja.

– Aiemmin tästä tapauksesta julkaistuissa tiedotteissa kerroimme, että kerhotiloilla olevia henkilöitä epäiltiin törkeästä pahoinpitelystä. Tältä osin rikosnimike on muuttunut pahoinpitelyksi ja siitä epäilemme enää kahta henkilöä, Minkkinen jatkaa.

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Hessu

Hullun ampujan taltuttaminenko se olikin se suurin rikos tässäkin tapauksessa. Syytteet tuli pahoinpitelystä ja varmaan pitkät tuomiot. Kyllä paskasuomen oikeuslaitokselle ei jaksa enää edes nauraa. En pidä suomen ns ”oikeusjärjestelmää” missään arvossa, joutaisi lopettaa turhana ja tulisi valtiolle säästöä jonka voisi tietysti lähettää Afrikkaan.

Moonman

Kyllä, koska se oli itsepuolustusta. Se on suomessa aina pahempi rikos kuin itse hyökkääminen jonkun kimppuun.

Lallukka

Kyllä näin o. Suomalaisen ilmeisesti kuuluukin antaa kuivaa kakkoseensa 6-0. Jos et anna, olet syyllistynyt rikokseen hurjaan.

Qroquius Kad

Tämä Viikinki MC ei taida olla moottoripyöräkerhona sieltä rikollisimmasta päästä, kun kerhotaloonsa haulikolla ampuen tunkeutuja sai pitää henkensä ja luovutettin vielä poliisille sen sijaan, että olisi pantu katoamaan.

mari

Aika lähellä mutsin kotikulmia. Niin, ilmeisesti tässä nyt olivat liiviporukat selvitelleet välejään. Porukalla saatiin ampuja taltutettua ja sitten soitettiinkin jo poliisit. Njaa-hah…oliko kyseessä %-jengi vai jokin mölkkyporukka…? Eihän nämä poliisia sotke kaikkeen turhanpäiväiseen. No, jospa nämä vasta opettelee…

Matti K

Liittyykö kuvan scorpion tapaukseen?

mari

Liittyykö toisessa kuvassa sikaria tuprutteleva gangsterin oloinen herrasmies mitenkään uutiseen…? 😁

X

Vähän rosmon näkönen..🤔

Qroquius Kad

Ei, koska tekoväline oli varastettu haulikko.
Kyseessä oli kuvituskuva, joka on melestäni jotensakin huvittava sana samalla tavoin kuin ”vankeusvanki” (erotuksena tutkarilaisesta).

Onko kuvituskuvaa kuvittava kuva kuvituskuvituskuva?
Onko eristykseen suljettu vankeusvanki vankeusvankeusvanki?

timo

Estät sekopäätä tekemästä massamurhaa. Kaikkialla muualla olisit sankari. Täällä hölmölässä sinua epäillään pahoinpitelystä.

Waltsu

Mitenkähän ammuskelijan pystyisi taltuttamaan ilman pahoinpitelysyytettä? Taikalapasellako?

Qroquius Kad

Monet uskovat täysin vakavissaan, että väkivaltatilanteista selviää parhaiten puhumalla.
Heidän ongelmansa on se, että he kuvittelevat selvinneensä liput liehuen kymmenistä väkivaltatilanteista, vaikka eivät ole eläissään olleet yhdessäkään sellaisessa.