Raahessa henkirikokseen epäilty vangittiin murhasta

Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 28.10.2022 raahelaisen 19- vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Syytteennoston määräpäiväksi käräjäoikeus määräsi 2.2.2023.

Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäilty oli surmannut pe 28.10.2022 aamuyöstä 17- vuotiaan miehen teräaseella. Uhri kuoli kotinsa pihamaalla / tapahtumapaikalla saamiinsa vammoihin.

Vangitsemisvaatimuksessa rikos on perusteltu murhaksi mm. teon raakuuden johdosta. Uhri ja epäilty tunsivat toisensa. Epäilty ei alustavan selvityksen mukaan ole ollut alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena. Epäilty on tunnustanut syyllistyneensä henkirikokseen. Teon motiivia selvitetään.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.