Kaksi miesvankia karkasi aamulla Pyhäselän suljetusta vankilasta kesken ulkoilun

Pyhäselän suljetusta vankilasta karkasi ulkoilun yhteydessä aamulla kaksi miesvankia. Toinen karkureista on otettu kiinni, mutta toinen on edelleen kateissa ja karkumatkalla ilman housuja ja toista kenkää.

Kateissa olevalla vangilla on taustalla enimmäkseen omaisuusrikoksia eikä häntä ole pidettävä vaarallisena sivullisille tai viranomaisille. Poliisi ja rikosseuraamuslaitoksen henkilökunta jatkavat etsintöjä.

Kateissa olevalla vangilla oli karkaushetkellä yllään musta verkkatakki, jossa on olkapäillä vaaleita raitoja sekä musta pipo, jossa on edessä harmaata kuviota sekä oranssivalkoiset hanskat. Karkurilla oli toisessa jalassa musta Adidas merkkinen kenkä, jossa on oranssit nauhat. Karkurilla ei ollut karkaushetkellä yllään päällyshousuja eikä toista kenkää.

Karkuri on iältään noin 40-vuotias, n. 190 cm pituinen ja vartaloltaan hoikka.

– – –

Karkaaminen on taitolaji, Paavo käski kirjoittamaan tähän loppuun.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.