Pillunvahtijoiden uskonto

Mitä monikulttuurisempi kunta, sitä monikulttuurisemmat ongelmat, tai ehkä pikemminkin ilmiöt. Harvemmin länsimaalaisella isällä tai äidillä tulee mieleen vahtia tyttäriensä pillujen veripitoisuutta tyttären hääyönä.

Botkyrkan kunnassa, jonka voisi nostaa top 1. monikulttuurisuuslistalla pohjoismaisista kunnista, nuorten naisten elämä pyörii kunniakulttuurin pillun vahtimisen ympärillä. Botkyrkan kunta teki alkuvuoden aikana tutkimuksen, josta selvisi, että kunnan nuorista naisista kolmasosaa vaaditaan sellaiseen säädyllisyyteen, jossa tytön pitää todistaa neitsyytensä hääyönä.

Pojillakin neitsyysvaatimus koskee viidesosaa kunnan nuorista miehistä. Tutkimuksessa ei siis ole eritelty mitään etnistä tai uskonnollista ryhmää, vaan kysely koskee yleisesti kaikkia kuntalaisia. Kyselyyn vastasi yli 600 yhdeksäsluokkalaista nuorta.

Ongelma asiassa on se, että naisen alapään pitää todellakin vuotaa verta hääyönä immenkalvon puhjetessa. Jos tätä ei tapahdu, niin kunniakulttuurin mukaan tyttö vetää molemmat suvut kammottavaan häpeään, josta seuraa itkua ja hammasten kiristelyä.

Tämän takia Ruotsiin(kin) on syntynyt yksityisiä lääkäriklinikoita, jotka tekevät nuorille naisille, jotka ovat erehtyneet panohommiin ennen avioliittoa, ”neitsyysoperaatioita”, joissa pimperoon ommellaan jonkinlainen tekoneitsytkalvo, joka ”vuotaa” verta” hääyönä.

SVT teki tutkimuksen, jossa kuviteltu 25-vuotias libanoniaanonainen kyseli lääkärikeskuksilta neitsyysoperaatioita. 20 klinikasta viisi kertoi tekevänsä tällaisia operaatioita. Hintaa pimperon viritykselle (englanniksi pimp my pimps) tuli kymppitonnista reiluun 40 tuhanteen kruunuun.

Mielenkiintoinen detaljee oli erään lääkärin köyhän naisen pimperon viritysohje: työnnä pimperoon raaka kanan maksa hääyönä, niin siitä irtoaa sen verran verta, että rakkaan aviopuolisen kuvitelma neitsytvaimostaan pysyy yllä.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jeebuz

Onneksi neitsyys säilyy kun nussitaan perseeseen, miesten kesken ainoastaan perseeseen ottava osapuoli on homo. Joka tietysti pitää tappaa, kuten myös perseeseen ottanut huora. Islam on silleen kivasti joustava ”uskonto”. Islamin koko ajatus, kulmakivi, perustuu siihen että mies saa nussia milloin vaan ja ketä vaan. Uhrit tapetaan. Fatwaa ja Jihadia jos nussimisoikeuteen yritetään millään tavalla puuttua. Kaikki muu, rukoukset, ramadan, burka ja muu diibadaaba oheistoiminta on nussimisoikeuden ympärille keksittyä paskaa jolla vähän yritetään peitellä tätä härskiä faktaa.

h44

Myös naista voi panna perseeseen. Itse asiassa näin on n.s. paremmissa piireissä tehtykin neitsyyden säilyttämiseksi ja suvun kunnian varjelemiseksi.

jorma

Siinähän vahtivat neitosten alapäätä. Kunpa se jäisikin pelkästään näihin ilmiöihin, niin ei varmaan Kallella ja Pellellä olisi vastaansanomista. Mutta monikulttuurisuus onkin rikkautta, jota pitää jakaa myös perussvenssoneille monella tapaa.

Oy vey goyim

Paavo sinäkun olet juutalainen niin miten minä voin kääntyä juutalaisuuteen? Tehnyt duunarin hommia eli oikeita töitä koko elämäni ja rupiaa verojen maksamaninen tympimään kun kaikki käytetään itseäni ja omaa kansaani vastaan! Olisiko sinulla neuvoja tähän tilanteeseen?

Qroquius Kad

Ei tuota huolita juutalaiseksi.
Juutalaiset ovat älykkäitä ja sisukkaita.

Lapa

Juutalaiset ovat luonnostaan valehtelijoita. Juutalaisten Pisa-tulokset heiluu sijoilla 38-42, joten suurta älykkyyttäkään heimo ei osoita. ”Älykkyys” vaikuttaa pikemminkin omistamansa median avulla luodulta myytiltä jota asiaan perehtymättömät toistelevat. Asiasta tulee totta kun sitä tarpeeksi jankataan, kuten holokaustista.

Juutajauhaamista taas

Jyrki69 ja Paavo67, hehe.

”Juutalaisten Pisa-tulokset heiluu sijoilla 38-42”
Missä mukamas tehdään juutalaisille omat Pisat? Olisit Paavo kysynyt.

Ilmari

Juutalaiset ovat maailman älykkäimpiä ihmisiä. Heidän osuutensa tiede-Nobeleista on heidän väestöosuuttaan suurempi

Trho

Ja Hollywoodin Oscareitakin saa väestöosuuttaan enemmän.

Alfred Nobel oli itsekin juutalaissukua (asian pystyy halutessaan tarkistamaan Berliinin holomuseosta).

Väite (poliittisen) palkintogaalan luonteesta mukamas realistisena mittarina jostain kertoo kaiken olennaisen väitteen esittäjästä mutta johtaa harvinaisen harhaan itse asiakysymyksessä.

Ohmygod

Mutta ei liikaa…

Jos hengellinen elämä pyörii kokonaan tuolla vajaan metrin korkeudessa, niin olemme islamin tasolla. Sääli.

Jeppe

Onhan siinä se hyvä puoli että jos pimpsasta lentää veri penetraatiossa ei morsmaikku parvekelentele, ainakaan ihan heti.
Taitaa läpsyttelijöiltä puuttua pieni osa anatomiankirjasta vaikka kuinka kuuhulluja ovatkin. Mitä jos sieltä neitsyestä tulee verta ihan ilman ns. avioliiton täyttymystä, on se jotakin pannu kuitenkin ja parvekelento on fakta.
Voi kun oon tyhmä! Kui 9v. olla kuukautiset. Ymmärtäkää ja säälikää.

Suomi Finland

”Ongelma asiassa on se, että naisen alapään pitää todellakin vuotaa verta hääyönä immenkalvon puhjetessa. Jos tätä ei tapahdu, niin kunniakulttuurin mukaan tyttö vetää molemmat suvut kammottavaan häpeään, josta seuraa itkua ja hammasten kiristelyä.”

Jonka jälkeen tehdään tahdonvastaisia basehyppyjä pelkän liitopuvun kanssa.

Qroquius Kad

Kaiken muun hyvän lisäksi ei se verenvuoto Ekalla Kerralla ole mikään automaatio tai luonnonlaki.
Aivan hyvin neitsytkin voi olla vuotamatta rakenteellisista syistä, joita allahuakbar ei mitenkään voi ymmärtää.

Pimpinkorjaajat vankilaan

Kaiken huipuksi oli yksi SVTn haastattelemista pimpinkorjaajista suomalainen plastiikkakirurginainen. Hän perusteli pimpinkorjaamisen sillä että pelastaa naisten hengen.

Pimpinvärkkääminen ja kaapuhiippailu pitää lailla kieltää. Jos emme sitä tee emme pääse näistä ilmiöistä ikinä eroon. Kovilla sakoilla voidaan aloittaa.

X

Ei sakot niihin uskonsotureihin pure, niitä maksa kuitenkaan. Häkkihoito ja karkotus.

Kadunkulmapimpinompelijax

Kyllä sakko puree suomalaiseen pimpinompelijalääkäriin joka veloittaa pimpinompelusta 30.000kr/pimppi.

X

Kyseinen lääkäri on verollepantava, kunnon mätkyt! Niin humaani Suomen/EU:n johto rakastaa veroja. Niinköhän maksaisi niitäkään.

Iivanajulma

Tsaari Vladimir nykyään nussii ainoastaan maanmiehiään silmään.

PP Nimipäivät

Ja itseään. Ei vaan ymmärrä sitä vielä.

Tyrsky

”Sukupuolitaudit, kuten klamydia ja tippuri, voivat aiheuttaa veristä vuotoa emättimestä etenkin tapauksissa, joissa tulehdus on edennyt pitkälle ja aiheuttanut sisäsynnytintulehduksen.”

Irmeli

No sehän on pillunvahti uskonto ja kulttuuri. Huivi päähän ja kaapu päälle, niin kukaan vieras mies ei nää matuäijän omaisuutta, eikä ehkä arvaa että jalkovälissä on viiva ja päässä ne helvetin seksikkäät hiukset. Ykskin musliminainen sanoi että hän ei voi ottaa huivia pois hän tuntisi olonsa alastomaksi. Ihan tiedoksi ei et ole alasti, ne on hiukset ja ihan yhtä luonnollinen asia naisten päässä, kun miestenkin. Niissä ei ole mitään mikä saisi länsimaalaisen miehen etumuksen pullottaan. Ja siksi nämä muslimi miehet eli islamistit eivät kuulu tänne, sivistyneisiin länsimaihin. Koko uskonto ja kulttuuri perustuu naisten/tyttöjen alistamiseen. Kaikki länsimaat on totaalisen sokeita tämän uskonnon pahuudelle, naisia kohtaan, sekä vihaan länsimaista elämäntapaa kohtaan. Eivät sopeudu koskaan. Eikä se johdu mistään rasismista, vaan heidän omasta uskonnostaan ja kunniakulttuuristaan jolle ei täällä saisi antaa minkäänlaista jalansijaa.

Pesäero

Putin vihaa länsimaita, islam vihaa länsimaita, Kina vihaa länsimaita, Korea vihaa länsimaita, Iran vihaa länsimaita jne.

OK, pysykööt poissa länsimaista ja tehkööt kauppaa keskenään.

Anonyym

Ei kai nyt ETELÄ-Korea mitenkään erityisesti länsimaita vihaa??? Pohjiinen kyllä.

Efta

Vähän sama kuin tuo ympärileikkaus… Mietin että miksi ihminen kuvittelee tekevänsä jotain paremmin kuin Hr. Evoluutio? Ja mitä hyötyä on ympärileikkauksista terveille miehille?

No, uskomukset ovat uskomuksia ja tieto on tietoa.

Qroquius Kad

Ympärileikkauksia alettiin tehdä alunperin ilmeisesti hygieniasyistä

Kun yhä useampi ei halunnut poikalastaan tai itseään silvottavan, siitä piti tehdä Jumalten Käsky samoin kuin sianlihan syöntikiellosta, joka puolestaan perustui ilmeisesti trikiinitaudin välttämiseen.

Nämä olisi pitänyt purkaa jo ajat sitten, mutta koskas se niin helppoa olisi.

X

Sikakielto johtuu siitä että vääräuskoiset urokset panisivat itsensä hengiltä jos sikaan saisi koskea. Sian pyöreä punainen peräpää saisi ne ihan villeiksi. Olisi eläinrääkkäystäkin. Kyllä näin on tosi.

repega

ymparileikkaus tarkoittaa noissa piireissa saatanan palvontaa joka onkin aika helposti nahtavissa.
heillahan on jumalansa ja luomiskertomus mutta he eivat pida jumalaa kaikkivoipaisena tai edes kovin viisaana koska joutuvat leikkaamaan kehostaan jumalan ”valmistusvirheita”, elikkas ilkkuvat jumalalle saatanan selan takana.
juutalaisuus ja islam on irstas pedofiilinen falloskultti, kuten myos katolinen kirkko jonka ulkoiset rahanlahteet on ostettu eraan pankkiirisuvun toimesta, siita lahtien on paavi pukeutunut purppuraan kuten paholainen raamatussa tekee ja kaavut taynna juutalaisten jengilogoja.

Moonman

Pillunvahdinta selkeästi toimii, kun muslimit lisääntyvät räjähdysmäisesti ja kaapuakat eivät hillu jossain onlyfansissa ja ole lapsettomia yli 30-vuotiaana.
Onhan se katastrofaalista ympäristön ja muiden kulttuurien selvitymisen kannalta, mutta suomenkin korkein arvo on se, että afrikka ja lähi-itä lennätetään tänne ja saavat syrjäyttää kantikset. Nuorille suominaisille parasta on itsensä myyminen, ainakin iltapaskan ja ylen mukaan.

Peksi

Siihen se aika ja energia noilla meneekin..ei ihme,että jäänyt yhteiskunnat rakentamatta,kun ei oo vahtimiselta keritty