Rasismin pelko yksi syy katujengien syntyyn

Suomeen syntyneistä katujengeistä on puhuttu viime päivien aikana paljon. Sanoja on pyöritelty paljon ja paheksunnan taso on ollut satasen pintaan. Mutta kukaan ei ole uskaltanut sanoa yhtä oleellista syytä jengien syntyyn: rasismin pelko.

Esimerkiksi Iltalehti kirjoitti eilen artikkelin jengeistä otsikolla “Tällaisia ovat pelätyt katujengit – poliisipäällikkö yritti varoittaa jo aiemmin”. Juttuun on haastateltu Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen poliisipäällikköä Ilkka Koskimäkeä, jonka mukaan katujengit ovat todellinen ongelma ko. poliisilaitoksen alueella.

Koskimäen mukaan vaikka katujengien toiminta on toistaiseksi vielä pientä, niin ilmassa on selviä merkkejä, että ilmiö tulee kasvamaan voimakkaasti lähivuosien aikana. Jengit tulevat ottamaan markkina-alaa huumekaupan piirissä ja muita niiden toimintaa kuuluvia asioita ovat väkivallan ihannointi ja sotiminen toisia katujengejä vastaan.

Jutusta tulee ilmi, että uussuomalaiset nuorukaiset ovat katujengeissä yliedustettuina. Lisäksi Koskimäki sanoo:

– Poliisi on tiedostanut katujengiongelman jo pitkään. Asiaan suhtauduttiin alun perin julkisuudessa kriittisesti. Ongelma nousi laajempaan keskusteluun vasta Helsingin katujengikäräjien myötä, jonka jälkeen myös päättäjät ovat ottaneet asiaan kantaa.

Lainaus Iltalehdestä loppuu.

Rasismin pelko yhtenä syynä uussuomalaisten katujengien syntyyn

Yksi suurimpia syitä katujengien syntymiseen, tai sen mahdollistamiseen on ollut järjetön rasismin pelko. Syntyyn mahdollistavia tekijöitä on muitakin, mutta tässä artikkelissä tästä rasismin pelosta. Rasismin pelko on ollut nähtävissä kaikissa maahanmuuttoon liittyvien lieveilmiöiden yhteydessä.

Kun muutama vuosi sitten Oulussa roihahti liekkeihin kehitysmaista tulleiden miesten raiskausaalto, niin “julkisen keskustelun” ja poliisijohdon suurin huoli oli rasismi. “Ei ne kaikki raiskaa”. Jos raiskaus-ilmiöön yritettiinkin puuttua, niin ei puututtu itse ongelmaan, eli kehitysmaista tulleisiin miehiin, vaan yritettiin asian varjolla ujuttaa peruskouluikäisille LTBQ–ideologiaa.

Kun uussuomalaiset jengit alkoivat näyttää valtaansa, niin “julkinen keskustelu” ja varsinkaan poliisijohto ei ottanut asiaa tosissaan. Sama virsi, “Ei ne kaikki ole jengiläisiä”. Kaikki muistavat muutaman vuoden vanhoja klassikoita mediaseksikkäiden poliisien ja poliitikoiden lausunnoista, joissa koko jengi-ilmiö yksinkertaisesti kiistettiin. “Ei meillä, vaikka Ruotsissa”.

Molemmissa tapauksissa ne henkilöt, joilla olisi ollut edes jonkinlaista vaikutusvaltaa lausunnoissaan, ja mahdollisuus tuoda kehitysmaista tulevan maahanmuuton lieveilmiöt julkisuuteen keskusteltavaksi, pelkäsivät niin paljon leimautumista rasisteiksi, että yksinkertaisesti kielsivät koko asian olemassaolon.

Nämä henkilöt eivät oikeasti kertoneet muunneltua totuutta siitä, että molemmat mainitut ilmiöt olivat puhtaasti seurausta kehitysmaista tulevasta maahanmuutosta, vaan he uskoivat, että mitään lieveilmiöitä ei ollut edes olemassa. Koska eivät halunneet leimautua rasisteiksi.

Tämä sama rasistiksi leimautumisen pelko noudattaa ihan samaa kaavaa nyt Suomessa kuin se on noudattanut Ruotsissa.

 

Voiko katujengejä kitkeä pois?

Kenenkään on turha odottaa jatkossakaan mitään muuta kuin uussuomalaisten katujengien lisääntyvää valtaa ja väkivaltaisuuksia. Väkivalta suomalaisia nuoria kohtaan tulee lisääntymään ja vuoden päästä suomalaisiin kohdistuva alistusväkivalta on sellaisessa pisteessä, että suomalaiset nuoret kulkevat paskat housuissa kouluun.

Lisäksi uussuomalaisten jengien väkivalta saavuttaa pikku hiljaa saman pisteen kuin Ruotsissa. Lähes joka päivä joku hengiltä tai ainakin jonkinlainen tulitaistelu. Pommi-iskut tulevat niin ikään kohtapuoliin kuvioon.

Suomella ja suomalaisilla ei ole yhtään sen parempia ratkaisuja asiaan kuin ruotsalaisilla, tanskalaisilla, hollantilaisilla tai ylipäätään keski-eurooppalaisilla, jossa nämä ilmiöt ovat jatkuneet jo vuosikymmeniä.

(Anteeksi, jos en antanut toivoa.)

 

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mr X

Kun PÖNTTÖVUORELLA ( eduskunta ) hyssyteltiin ja suvaittiin, ainoa,joka sanoi asian suoraan,oli Teuvo Hakkarainen PS.Ja Halla-Aho kertoi faktaa tahvoille. Muu katras pahoitteli ja syytteli Teuvoa . Mitä sanoo nyt suvaitsevaiset,entä jos-kun kamelit raiskaa teidän 12v tytön,edelleen suvaitsevia-monikultur ???

Qroquius Kad

Kyllä ovat.
Ennakkotapauksia löytyy ainakin Keski-Euroopasta:

tyttärensä raiskaajamurhaajakemumatulle menettäneet vanhemmat sen kun hilluvat edelleen onnellisina suvaitsevaisuuden puolesta.

farbror Pulidur

Tuo rasisfobismi on korrektismin radikaali alalaji.

Se työntää Tolkun Ihmiset punavihreään nurkkaan jollei sitä vastaan synny kansanliikettä.
Sellainen kyllä syntyy viimeistään siinä vaiheessa kun talous sakkaa ihmisten alkaessa vältellä kauppaan ja töihin kulkemista.

Qroquius Kad

Ei sieltä mitään kansanliikettä tule.

Ihmiset vain painavat päänsä syvemmälle hartioiden väliin ja kulkevat hätääntynyttä puolijuoksua kodin, työn ja kaupan välillä.

Kun talous lopulta sakkaa ihmiset ensin itkevät äänekkäästi Äiti Hallitusta auttamaan, ja kun se ei auta, istuvat sitten kadulla kerjäämässä tai myymässä suihinottoja.

Alpertti

Nyt on turha enää rypistellä. Hallitsijat ovat kertoneet Suomen kansalle, kuinka asiat ovat. Kuten tiedämme, lämpimistä maista tulleilla miehillä on rohkeampi tapa lähestyä naisia, ja suomalaisten tulee omaksua, että heillä on erilainen tapa. Matemaattisella induktiolla tämä lausunto voidaan yleistää koskemaan muita aiheita korvaamalla naiset esimerkiksi rynnäkkökivääreillä, koululaisilla, kranaateilla tai kodeilla.

Tiettävästi Jari Taponen on edelleen sitä mieltä, että Suomessa ei ole katujengejä. Niinpä tavan kansalainen ei voine muuta kuin tuhahtaa, kohauttaa olkiaan ja todeta, ettei edes poliisi ole katujengiaiheesta yksimielinen, joten asialla lienee turha vaivata päätään.

Uskon tosin Paavon olevan väärässä. Suomen koululaiset joutuvat kulkemaan paskat housussa myös koulusta kotiin. Asia on sikäli kiusallinen, että vaihtovaatteet todennäköisesti ryöstetään mennen tullen, eli varautua ei voi. Mutta mikäpä tässä, viedäänhän koululaiset muuallakin maailmassa kouluun.

Jeppe

Ei muuta kunnpää perseeseen ja ollaan niinkuin ei oltaiskaan. Siinä se aika menee munia rapsutellessa

Minä

Ehkä se kommnettisi läpsytteli tähän. Tuota kun myöhemmin kyselit.

jorma

Rikkautta on tilattu ja rikkautta on saatu. Pulinat pois.

Hävettäisi tuijottaa peiliin, jos olisin yksikään tilaajista.

Qroquius Kad

Ne tilaajat nimenomaan eivät häpeä mitään, vaan päinvastoin ovat onnellisen ylpeitä aikaansaannoksistaan.

Aku Trumppinen

Tuolla rasismifobialla on itse asiassa vielä paljon vakavammat seuraukset.

Rasismista syytetyksi joutumisen kauhu nimittäin estää vaikkapa YK:ta vaatimasta suurimpien synnytystehtaiden saneerauksen sitomista kehitysapuun.

Sitten kun sata miljoonaa sandaaliparia pyrkii nälkää pakoon kohti köyhtynyttä Eurooppaa, niin Välimeri saattaa alkaa punertaa kuin Taipaleenjoki Suomen talvisodassa.

Kuis nyh näin kävi?

Kukaan ei halunnut vuosikymmeniin puhua ”huoneessa olevasta vaaleanpunaisesta elefantista” eli ”nostaa kissaa pöydälle” ja tässä on tulos.

Katujengit, klaanit sun muut ovat kuin lattiasieni kun ne saavat kasvaa rauhassa. Nyt on ”ihmetyksen sormi kummastuksen suussa”.

YLE v-pesee viiva-sannan

”ihmetyksen sormi kummastuksen suussa” JA
”kummastuksen sormi ihmetyksen pe**eessä”

SITTEN VAIHDELLAAN vuoroa, eikä haittaa.

Jeppe

Läpsyttelikö se minun kommennti nettiavaruuteen? No sama se.

Trotinin pulli

Pate poistaa kaiken mikä menee omiin tunteisiin. Kipa vaan takaraivolla heiluu.

Suomi Finland

Karut kuulosuojaimet, karu jätkä. Ja kipa myös karu mutta koruton.

p.grandell

häviättömyyden laki,, ehkä muutti olomuotoa?

Jallu

Eikös se joku poliitikko ihastellu, että nää maahanmuuttajat tuovat Suomeen sellaista ihanaa etnistä säpinää. Taisi olla se Biaudet vai mikä se oli.

p.grandell

nämä etnistä säpinää ihannoivat ovat aika hiljaa tänään….miksiköhän? toivottavasti niitä hävettää ihan vit###i….

Anonyymi

Entä ne uudet fazerit ja finlaysonit, uudet patruunat, jotka luovat työtä tuhansille? Eipä ole vielä näkynyt ensimmäistäkään. Sen sijaan on toisiaan kyräileviä ja veroja vältteleviä pizza- ja kebab-paikkoja sekä taksiammattilaisia, jotka ovat saaneet jo pienessä ajassa kokoon yhdeksän miljoonan veronkiertopotin. Kehdataanko vielä sanoa, että tämä on sitä Suomea hyödyttävää työperäistä maahanmuuttoa? Eikö ne 50 000 työtöntä ulkomaalaista ole mahtuneet porukoihin ja miksi haalitaan väen vängällä lisää?

Alpertti

Ilmeisesti jengiaihe tuottaa erittäin hyvin klikkejä, sillä Iltalehti jatkaa: “jos maahanmuuton lisääminen johtaa katuväkivallan yleistymiseen, väestön enemmistö alkaa epäillä myös työperäisen maahanmuuton mielekkyyttä.”

Onko maahanmuutto siis edelleen itseisarvo, josta ei tule tinkiä? Ne tulevat pyykimään meidän pyllymme? Ehkä ihan hyvää hyvyyttään? Me tienataan tällä? Vai onko väestön enemmistö kenties liian tyhmää?

Qroquius Kad

Väestön enemmistö on tässä tapauksessa se kolme viidesosaa, jotka äänestävät mölisevänä nautakarjana viherkommunistien huorapuolueita vaaleista toiseen.

Viherkommunistien persieisiin on siis alkanut hiipiä pieni pelko siitä, että nämä kaikki eivät olisikaan jatkossa nautakarjaa, vaan alkaisivat kysyä mistä tämä johtuu ja tekevät siitä johtopäätökset.

MITÄ SITTEN

Täysin turha rasistileiman pelko on noitten ainut ase. Ilman rasistikorttia heillä ei ole mitään. Kun he kutsuvat sinua rasistiksi, vastaa: “MITÄ SITTEN”. Menevät hyvin vaikeiksi. Eihän sen noin pitänyt vastata, sen piti kiistää ja pelokkaana nöyristellä ja taipua tahtoomme. Valkoiset ovat maailmassa HURJANA VÄHEMMISTÖNÄ, mustat ja arabit VIHAAVAT valkoisia, HE niitä rasisteja ovat enemmän kuin kaikki muut. Ilman rasistikorttia JA tasa-arvokiintiöitä, kun pitää omilla avuillaan pärjätä noilla ei ole MITÄÄN saumaa mihinkään ikinä.

Jake

Korttelipoliisit takas. Joskus aikoinaan rauhotti ostarin pöllöilijöitä Espoossa, kun oli pollarit koko aika mestoilla.

Minä

Se olisi ensiapua, mutta ratkaisu on saada ongelma-ainekset ulos maasta.

Särmääjä

Matujen drive-by shooting gangstajengit on pikkasen eri asia kun jotkut 80-luvun suomalaiset nuorisoporukat.

Mr X

No,nyt kun jo vuosia mennyt SONTAvyörystä suomi-ruotsi ja muut “rikastuneet” maat,niin mitkä maat ovat Oikeasti Rikastuneet ? ? Kävelevä järkipankki st.uppikull taisi sanoa,hei,me tienataan tällä. Ketkä me ? Ja yrki käteisvara oli innoissaan multikultur. Jihad sippilä lupasi kajuuttansa vuohiväelle,mutta,kas kummaa,juksasi,no,samoin teki 17v iran-irak rotta jatkuva shokki-jihadille. Ja Vorssasta pläjähti Järjen Valo mannerheimintielle,pakoLOISET eivät ole väkivallan tekijöitä,he ovat sen uhreja. Unohtamatta P. suurTurpoa,joka ei tykännyt hiekkaneekereiden arvostelusta,väitti,että rassismi. Voi että,näistä suomen “päättävien aasien” horinoista saisi puhelinluottelon paksuisen kirjan,nimeksi,onko järkee vai ei.

Valtsu

Rasismi on ollut jo pitkään rikosten rikos. Sitä kytätään, siihen pelätään syyllistyttävän, mikroaggressioina sitä on aivan kaikkialla ja ei-valkoiset voivat kertoa mitä tahansa tarinoita jatkuvasta sorrosta ilman mitään näyttöä. Tilanne on ns. vittumainen.

pimpelipom

Miksi mamut jengiytyy?
Siihen on oikeati helppo vastaus.
Koska tuomiot länsimaissa on lähi-itäläisille ja afrikaanoille täysin naurettavia.Eli riski/hyöty suhde on heidän kannalta hyvä.

Alpertti

Vaikka olen silmä kovana odottanut ja lukenut, Iltalehti ei näytä tunnistavan eikä tunnustavan katujengi-ilmiön juurisyytä eikä tarjoavan siihen ratkaisua. Siis siihen, että katujengit tarjoavat jäsenilleen suojaa muilta katujengeiltä, toimeentuloa ja statusta. Siis kaikkea sellaista, mitä yhteiskunta ei tule koskaan tarjoamaan. Voi vain arvailla syitä tähän. Pelkääkö Iltalehti, että jengielämä voisi vaikuttaa liian houkuttelevalta, ja pian kaikki olisivat jossain jengissä, jos totuus paljastettaisiin? Onko totuus jotenkin poliittisesti epäkorrekti tai epämiellyttävä? En ymmärrä miksi näin olisi. Vai eikö Iltalehti vain ymmärrä?

Qroquius Kad

Totuus on poliittisesti epäkorrekti, ja siksi epämiellyttävä.

Minä

Kun ideologisessa huumassa ei haluta nähdä todellisuutta, joka ei noudata ideologian “totuutta”, ei eletä todellisuudessa, eikä tietenkään voida ratkoa mitään ongelmia. Se on suora tie ongelmiin, jotka vain kasvavat aina kunnes järki joskus herää ja aletaan näkemään todellisuus.

Ongelman synnyn perimmäinen syy on se, että on laskettu maahan aineksia, jotka luovat ongelmia, tuovat ne mukanaan kulttuurinsa kera. Nämä olisi voitu ennakoida jo ennen kuin yhtäkään ongelmallista hankittiin maahan, mutta ideologisessa sokeudessa ei haluttu nähdä sitä.

Qroquius Kad

Kyllä ne ainekset on tänne tuotu vakaasti harkiten nimenomaisessa aikomuksessa toteuttaa Väestönvaihto ja luoda Eurabiafrikka.

Suomi Finland

Ville Rannan pilapiirros: Syö pihvisi rauhassa. Näin päästöt kompensoidaan! (iltalehti.fi)

Tuli tämän nähtyäni heti mieleen, että haluaisin piirtää pilakuvan tästä pilakuvasta.

10 pisteen vinkki: pilakuvani tekisi pilaa pilapiirtäjistä, jotka eivät tohdi piirrustella väestönkasvusta.

Last edited 1 vuosi sitten by Suomi Finland
Nih

Orpo 2015:
”On kahta kriittisyyttä. Maahanmuuttopolitiikkaan voi suhtautua kriittisesti tai voi olla niin sanotusti maahanmuuttajakriittinen. Esimerkiksi pakolaisten motiivien arvostelu on rasismia.”

Selvät sanat

Minä olen rasisti enkä hyväksy tuollaisia muukalaisjengejä Suomeen. Minkä teet kun feministit näitä tänne haalii.

Toni

Hyvin ja rehellisesti sanottu. Kiva huomata, ettei Ylen, suvakkien ja feministien aivopesu ole mennyt perille ihan kaikille. Jatkakaa.

Qroquius Kad

Mietipä sitä ensi keväänä äänestyskopissa.

Törkeä Tyyppi

Hoitovajeenpaikkaaja 20- vuotias mies istui Uppsalan Akademiska sjukhusetissä omahoitajana/extravak vaikeasti sairaiden potilaiden luona ja tyhjensi potilaiden pankkikorteista rahaa 137.000kr mitkä käytti vaatteisiin, kenkiin, ravintolakäynteihin ja alkoholiin. Sai käräjäoikeudelta vain 3kk ja vierihoitoa. Onneksi Svean hovioikeus nosti tuomion 1,5 vuoteen vankeutta.
Tyyppi kuulostaa kehitysmaajorkilta: suuri röyhkeys, impulssikontrollin puute, pieni äly.

Nyt on Tanskan vaaleissa pääaiheena sairaanhoito, vanhustenhoito ja ilmasto. Ruotsin vaaleissa rikollisuus, migraatio ja integraatio ja sen ymmärtää täysin, joka päivä.

Neuvokaapas expertit

Tanskalla on jo päätös palauttaa kaikki syyrialaiset ja sellasina esiintyneet. Uusille on nollatoleranssi. Norjassa sama somppuleille.

Sexi Tajm

Viking Linen kimppakivakuristajakikkelöitsijät kemuirakkeja?

https://www.expressen.se/nyheter/vannerna-gruppvaldtog-kvinna-pa-finlandsfarja/

puuha-pate

Varman tiedon mukaan suurempi syy kuin rasismin pelko on kuulemma Putinin pelko.

Eki

Ruotsalaisetkin pelkää enempi Putinia kuin rikollisia siirtolaisia jotka ampuvat toisiaan ja sivullisiakin. Hyvin on sosiaalidemokraattinen feministinen ideologia juurtunut ruotsiin. Putin tulee, Putin tappaa, Putin syö ruotsalaisia lapsia ja raiskaa kuninkaan.

Qroquius Kad

Niinhän se tekisikin jos Ruotsiin jotenkin pääsisi.