Gävlessä ammuskelu, vuoden 57. kuollut

Näyttää siltä, että ammuskelut vain kiihtyvät loppuvuotta kohti. Monina aikaisempina vuosina juuri joulukuu on ollut todellinen murhakuu, jolloin raatoa on tullut enemmän kuin joulupukilta kylmiä paketteja.

Viimeisin hengiltäampuminen tapahtui lauantai-iltana Gävlessä iltahämärissä, kun mieshenkilö ammuttiin useilla laukauksilla hengiltä. Ainakin 8-10 laukausta ammuttiin kohti, joista useimmat osuivat.

Ampuminen tapahtui ulkosalla asuinalueen parkkipaikalla. Teko on siinä mielessä poikkeuksellinen, että kohde oli keski-ikäinen, eli pistää silmään ammuttujen listalta selvästi keskimääräistä vanhempi.

Hengiltäammuttujen listalla järjestysluku oli nyt 57. kuoliaaksi ammuttu.

Viimeksi hengiltä ammuttiin tiistaina nuorukainen Västeråsissa. Viime yönä ammuskeltiin Solnassa kohti kerrostalohuoneistoa ja Eskilstunassa kaksi vihamielistä jengiä tulitti toisiaan, mutta tässä ei tullut osumia.

Subscribe
Notify of
guest
11 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Name

Suht kivasti etenevät asiat Ruotsin suunnalla.
Täsmäpoistoa täsmäpoiston perään.
Poistettavien määrä on vain niin kohtuuttoman suuri että tällä tahdilla ei tule mitään lopullista hyvää.
Tahtia kiihdytettävä..aseita ja panoksia alettava jakaa kunnallisissa Ase- ja Panoskeskuksissa..julkisesti tuetut hyvin valaistut Ampumatilat toteutettava sivullisten uhrien määrän minimoimiseksi pimeään vuodenaikaan.
Tavoitteet poistojen määrälle asetettava riittävän kokoisiksi ja tavoitteiden täyttymistä valvottava.
Tavoitteensa täysimääräisesti täyttäville harkittava korvausta käytetystä ajasta ja km korvaukset.
Raportointi alueittain viikottain ja valtakunnallisesti kk 1.pvä klo 1200
Vähemmän hämmästelyä.
Enemmän tekoja.

Johtaja

fatima_darra

Ehdottaisin ammuskeluhuoneita Ruotsin jokaiseen kuntaan. Siellä voisivat turvallisissa oloissa ammuskella toisiaan ja lapset eivät joutuisi kärsimään hylsyjen näkemisestä puistoissa.

Last edited 1 vuosi sitten by fatima_darra
T

Ei Suomenkaan monikulttikokeilu tule päättymään hyvin. Asiat ovat jossain määrin ok niin kauan kuin rahat riittävät. Mutta sitten kun ne loppuvat, voi vaan kuvitella millainen kaaos on edessä tulevaisuudessa vain siksi että suuret ikäluokat päättivät vetää perimänsä maan vessanpöntöstä alas.
Sukupolvien välisessä ketjussa maan pilaamiseen tarvitaan vain yksi sukupolvi.

Mr X

Ilouutinen,1 sandaalipari vähemmän.

Suomi Finland

Ruotsi yritti tarjota mahdollisuuden turvapaikkaan. Mahdollisuuden päästä pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta.

Lopputulos on kuitenkin lähes koko yhteiskunnan kattava epäsensitiivinen, turvaton tila, missä turvaa hakemaan tulleet saavat maistaa lyijyä.

Jos Libanon on kotona, se Libanon on myös tuota pikaa siellä, minne muuttaa. Mikään muu vaihtoehto ei ole realistinen, jos maahanmuuttopolitiikan lähtökohtana on rajoittamaton humanitaarinen maahanmuutto.

Turvapaikanhaku terminä olisi syytä vähitellen harkita uudestaan. Pelkkä paikanhaku olisi terminä osuvampi, koska turvasta ei ole enää tietoakaan.

Jäävle jävligt jävlig nyk

Turvapaikanhakija = tuhoajaehdokas

Örebron mellakoista sai uusruotsalainen MMA-ottelija 6 vuotta vankilaa. Täällä on ruotsalainen yhteiskunta avokätisesti tukenut urheilijaa joka heti kun paikkaan passaa ottaa nuijan mukaansa ja lähtee tuhoamisretkellä. Siinä se urheilun kotouttava vaikutus sitten oli, plus miinus nolla.

timo

Tässähän pääsee kohta paukuttamaan popcorneja joka päivä?

Lallukka

Ja uutena vuotena puksutellaan papatteja ampumisen ohella. Kyllä on lapsellista sakkia nuo ruottalaiset nykyään.

Qroquius Kad

Liian kauan jatkuva hyvinvointi ensin veltostuttaa, sitten naisistaa ja lopulta lapsistaa.

timo

jep

Last edited 1 vuosi sitten by timo
Jokeri

Afrikkalaiset ja Lähi-itäläiset tulivat Ruotsiin pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta. Nyt Ruotsalaiset joutuvat pakenemaan omassa maassaan sotaa, vainoa ja kidutusta😥