Vanhempi mies menehtyi ammuskelussa Växjössä

Ammuskeluissa on ollut muutaman päivän tauko, mutta tiistai-iltana taas aloitettiin. Tällä kertaa 70-vuotias mies menehtyi ammuskelussa Växjössä.

Växjöläisellä omakotitaloalueella aloitettiin ammuskelu noin kello 19.00 aikoihin. Useita laukauksia ammuttiin. Kun poliisi saapui paikalle, niin kadulta löydettiin poliisin mukaan noin 70-vuotias mies, joka menehtyi saamiinsa vammoihin.

Paikalta nähtiin poistuvan useita henkilöitä, mutta poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta. Asiaa tutkitaan murhana.

Menehtynyt mies oli ruotsalainen vanhempi mies, eikä teon motiivista ei tiedetä vielä mitään. Alueella asuu noin yleisestikin vanhempaa eläkkeellä olevaa porukkaa.

Uhri oli vuoden 59. ammuskeluissa kuollut.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Sanna

Lasketteko bodycauntin noin vedonlyönti mielessä, että tappaja ON moniosaaja ja uhri ihan mitä lajia? Koska pelin täältä löytäneet pelaajat miettii sääntöjä.

On lyöty itse vetoa jossain 78-74 raadosta xxx euroa, muilla mailla markkinoilla.

Tämä on yllättävän hyvä peli. Pitäisi melkein olla bingoloton seuraava tv-arvonta.

V.J.

K.J on vielä elossa ja palaa kommentoimaan.

Suomi Finland

Miten ruotsalaisten oma perinteinen alamaailma mahtaa suhtautua näihin matujengien aiheuttamiin sattumiin? Onko se löytänyt jonkin yhteisen sävelen, millä pääsevät rahallisesti hyötymään jengeistä ja siten sietävät niitä ainakin jollain tasolla, vai ymmärtääkö Ruotsin alamaailma sen, että tulevaisuus on heillekin kurja, jos nuo lisäävät valtaansa ympäri kuningaskuntaa?

Qroquius Kad

Perinteiset MC-jengit tekivät vielä 1990-luvulla paljonkin yhteistoimintaa skinhead-jengien, koska molemmat olivat täysin valkoisia ryhmittymiä.
Niissä merkeissä myös blackmetal oli molemmissa piireissä suosittua musaa, koska sekin oli tuolloin täysin valkoisten hallussa ollut metalligenre.

Liekö Ruotsi ollut ensimmäinen, jonka MC-jengit avasivat ovensa muille kuin valkoisille?
Mikään perinne se ei ole ollut.

Last edited 1 vuosi sitten by Qroquius Kad
mari

Vai oliko Saksan Bandidos?

mari

Itse ennustin kesäkuussa 65 raatoa. En usko, että ihan siihen päästään koska tätä vuotta on jäljellä enää muutama viikko. Luulen, että joku 62-63 tulee täyttymään. Itse en viitsi näin makaaberistä asiasta lyödä vetoa, vähän sama kuin juhannuksena ihmiset lyövät vetoa kuinka monta hukkuu. Luojan kiitos jo useana juhannuksena hukkuneiden määrä on ollut hyvin pieni riippumatta onko ollut kylmä vai helteinen juhannus. Sukupolvi on tässäkin vaihtunut – fiksumpaan suuntaan.

T

”Växjöläisellä omakotitaloalueella” Pikkukaupungin ok-taloalue. Luulisi olevan turvassa ammuskeluilta ja kepposteluilta tuolla. Mutta näköjään ei. Jotenkin ajattelin että villi länsi olisi kaupungeissa.

nimabi

Thank you very much for sharing, I learned a lot from your article. Very cool. Thanks. nimabi