Tilastohavainto jengiammuskeluista: sihti parantunut

 

Ruotsin jengiammuskelujen tilastotaulukosta voi tehdä mielenkiintoisen havainnon: itse ammuskelutapaukset lukumääräisesti eivät ole lisääntyneet kovin paljoa, vaikka ovat nousujohdanteinen käyrä. Mutta huomioitavaa on se, että haavoittuneiden määrä laskee sitä mukaa kun kuolleiden määrä kasvaa. Eli harjoitus tekee tässäkin mestarin. Osumatarkkuus on kasvanut. Ammuskeluja on siis esimerkiksi tänä vuonna marraskuun 20. päivään mennessä 360, joista haavoittuneita 98 ja kuolleita 59.

Huomaa alla kuvassa leikkisän poikamainen sormimerkki.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
ennakkoluuloinen

Tai sitten polttavat ruutia piippu-kosketuksella, ei karkaa kuti suti-kuti-huti-salolle.

Agentti 2030

“Lasten ja nuorten kasvavan väkivallan syitä löytyy vanhemmuudesta, sanoo poliisipäällikkö…”
https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009190983.html

Tuskinpa tuo on kenellekään mikään yllätys.
Vanhempien kemutausta lienee rankasti yliedustettuna noissa “vanhemmuuksissa”.

Vanhempien vaikutuksia on vaikea jälkeenpäin muuttaa, mutta päättäjät ja viranomaiset voitaisiin edes yrittää vaihtaa.

Anonyymi

Muistakaamme myös, että maahanmuutolla ei ole mitään tekemistä ryöstelevien ja väkivaltaisten maahanmuuttajataustaisten nuorisojengien kanssa.

Kohtori Visola
Suomi Finland

Soinilaiset katunevat nyt katkerasti ja joutuvat myöntämään, että Halla-ahon ja Purran kylmänviiliä realismi kaikessa karuudessaan kertoi jo vuosia sitten, mihin lennokkaan intomielinen suvaitseva idealismi johtaa.

Nyt ei enää riitä älämölö kirjastoissa, vaan tarjolla on ganstajengien kylvämä suoranainen terrorismi, jossa sivulliset ovat suuressa vaarassa.

Vanha kyynikko

Kovasti on laimentunut tuo “kylmänviileys”Perusruåttalaasilta “Purrikselta”&Hallakselta”,kuulostaa nykyisin samalta kuin “Orpo-pojan valssi”.

Kukavaan

Selloa kannattaa välttää. Jo vuosia sitten siellä hengaili rikastajia. Siellä verenpaine nousee. Sama pätee moniin muihinkin pk-seudun kauppakeskuksiin.

nuoriso-ohjaaja

Kun vuosia sitten näki Ruotsin uutisia poliisien kivittämisestä niin kuvitteli että Suomen poliisi ei ikinä jättäytyisi niin passiiviseksi, vaan antaisi vastaavissa tilanteissa selkäsaunan (kuten aikoinaan 50-luvulla)

Ihan yhtä kuohittuja taitavat kuitenkin olla.

Qroquius Kad

Katsos kun Suomessakin poliisin pääelinkeino on syöminen, ja se vaikeutuu olennaisesti kun virkamerkki viedään ja putoaa peruspäivärahalle.

Suomi Finland

Helsingin Puotilassa väkivallanteko ——> no mitä nyt taas? —-> Suomenhan piti olla turvallisempi kuin koskaan?

nuoriso-ohjaaja

”Yksin liikkuvia ryöstetään Tampereen kaduilla – ’Joskus tulee suoraan tauluun’”
https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000009218977.html

”Tämä alleviivaa yhteisön merkitystä. Poliisi ei voi yksin taklata tätä ongelmaa. Voima piilee yhteisössä.”

Sitten tarvitaan pikaisia lakimuutoksia, sillä nykyisellään siviiliyhteisön voimankäyttö veisi viattomat raastupaan.

Ruotsalaistyyppiset yhteisölliset kahvihetket tuottaisivat vain pullasta paskaa.

Qroquius Kad

Ja mikähän taho niitä lakeja mahtaakaan laatia?
Kannattaa muistaa se ensi keväänä.

Suomi Finland

Voi keenerit teitä, kun olette tuollaisia vallattomia vekkuleita. Ei yhtään voi ihmetellä, miksi suvakkivalaat haluavat teitä lisää massiivisia määriä.

Keenerit ovat monasti hyviä juoksijoita, ampumisen kanssa voi olla siten, että taidoissa on alussa suurempi hajonta. Tapahtumien progressio vaan johtaa siihen, että huonosihtiset karsiutuvat pois.

Ja harjoitteluahan kuka tahansa kaipaa. Kenties ovat perustaneet kamelikeskuksia Ruotsin valtion ja kuntien tukemina, jotka ovatkin oikeasti ampumaratoja ja kameleita on korkeintaan yksi pumpattava, jota vekkulit ja vallattomat jengiläiset jyystävät kimpassa silloin kun eivät myy huumeita tai ammuskele pitkin kaupunkia.

T

Tämänkin henkilön kuuluisi olla rakentamassa kotimaataan.

Suomi Finland

Minä ampuisin tuon raketilla kohti Kassiopeiaa. Luulisin, että kaverilla ei olisi itselläänkään mitään sitä vastaan.

Suomi Finland

Voi olla, että kotimaa julistaisi Ruotsille sodan, jos tuollaisen sinne lähettävät.

X

Sitähän tuo juurikin tekee.

Moonman

Kun rikastajat eivät kehity missään positiivisesti, siispä eivät myöskään varmaan osumatarkkuudessa niin jos kyse onkin siitä mitä joku ruotsin dialogipoliisi kommentoi joskus, että ennen ammuttiin vielä polvitönkköjä mutta nykyään päähän. Eihän sellainen salamurha lähietäisyydeltä tarkkuutta vaadi.

Suomi Finland

Kyllä rikastajienkin keskimääräinen älykkyys lähtisi nousuun, jos tyhmät eivät pääsisi jatkamaan sukua ja vain älykkäimmät saisivat geeninsä eteenpäin.

Qroquius Kad

Eipä se paljoa auta, kun ainoa sallittu aviopuoliso on lähiomainen.

Suomi Finland

Hmm… jos vahingossa kävisi niin, että jonkun älykkyysosamäärä karkaisi käyrällä hieman korkeammalle ja hän keksisi ehdottaa muille, että lähiomaisten naiminen ei olekaan niin hyvä idea kuin aiemmin on ajateltu. Ja jos äly riittäisi perustelemaan asian koraanilla sen verran väkevästi, etteivät toiset heti kivittäisi… sitten voisi olla mahdollisuus.

Moonman

Voi olla mutta sellainen kehitys vie vuosisatoja. Euroopassa oltiin melkein pääsemässä seuraavalle levelille eugeniikan ansiosta 1900-luvun alkupuolella, mutta sitten kansainvälinen suurpääoma voitti sodan ja kelloa alettiin kääntää taaksepäin, kunnes tänä päivänä kaikki tanssivat niiden tyhmien rikastajien pillin mukaan väkivallan pelossa.

Qroquius Kad

Kommunismi se oli joka sodan voitti lapsenkaltaisten liberaalien järjettömästi tukemana ja aloitti saman tien entisten liittolaistensa, noiden Hyödyllisten Idioottien mädätyksen.
Nyt se on saatu valmiiksi, joskin aloittaja on häipynyt historiaan ja kypsä hedelmä putosikin yllättävän tahon käteen.

P. Puikula

Ruotsi on täytetty Puikulapäillä, AhmedAhneilla ja Ripaskaryssillä joita on pakko vahtia ja kopittaa. Paljon parempi jos heitä ei olisi koskaan otettu. He tulevat HYVIN kalliiksi ja rikkovat enemmän kuin rakentavat- rikkovat niin paikat, talouden kuin ihmisetkin.

Musut, Huset sekä...

”Majoriteten av ryZZarna är rövhål som stödjer putler och kriget i Ukraina. Även de som bor här. 9 av 10 av dessa har dubbelt medborgarskap och visar “tjernobyl kycklingen” vid inresan i Mordor och “Tre Kronor” när de återvänder hit. Potentiella femtekolonnare som kommer springa på gatorna med “aquafreshen” om Sverige hamnar i samma situation som Ukraina och skrika att de förtrycks genom tvingas lära sig svenska och se på gayparader. Samtidigt som 9 av 10 av dessa ljög när de kommit hit om “problem i det efterblivna hemlandet”. Och nu är det synd om “moder-ryZZland” osv. Äckel.”

Taksi ja Seksi

Ja entäs Taxikuskit? Harvemmin Puikuloita mutta sitä useammin Ahmedeja:
Ruotsissa on tuomittu viimeisen vuoden aikana vähintään 17 taksikuskia seksuaalirikoksista. Jopa Taksiliittokin on kauhuissaan ja vaatii toimenpiteitä. Kuka tahansa mielipuoli voi kuljettaa asiakkaita pienessä, suljetussa tilassa.

”SVT har i en granskning visat att minst 17 taxichaufförer dömts för sexbrott det senaste året. Nu pekar Svenska Taxiförbundet på brister i branschens säkerhetssystem, och kräver åtgärder.”

Mustamakkara

Jumankauta. Tuo jätkähän on taitava. Koittakaas extempore tehdä tuo sormimerkki.

black_danger_company

Oksettavan näköinen kehari.

Kukavaan

Kuolleisuuden kasvun eräs selittäjä voi olla siirtymä suurempiin kaliipereihin. Onhan se komeampaa kantaa ysimillistä kuin pienoispistoolia.

Tähän saakka ammuskelut lienevät nokkimajärjestyksen määrittelyä vertaisryhmien kanssa. Mutta… ehkä vuonna 2032 ammutaan tarkoituksella täysin sivullisia vaikkapa huvin tai arvostuksen hankkimisen vuoksi.

Pukki Kotinin

Afrikalla ja Venäjällä on paljon likaisia bisneksiä nykyään.
Mielenkiintoista luettavaa:

https://dossier.center/car-en/