KRP tutkii Puotilan ampumavälikohtausta murhana

Tapahtumapaikka.

Helsingin Puotilassa oli keskiviikkona 23. marraskuuta ampumavälikohtaus, jossa menehtyi yksi henkilö. Tapauksen tutkinta on siirtynyt Helsingin poliisilaitokselta Keskusrikospoliisille.

Poliisin mukaan kyseessä oli kahden miehen välienselvittely, jossa sivullisiin ei kohdistunut vaaraa. Uhri menehtyi vartaloon ammuttuihin laukauksiin. Epäilty otettiin kiinni tapahtumapaikan läheisyydessä.

Epäiltyä henkirikosta tutkitaan tällä hetkellä murhana.

Epäilty tekijä on suomalainen bodauspiireissä tunnettu henkilö. Kohde taas oli uussuomalainen ja on toiminut mm. torpeedona eli velanperijänä.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mustamakkara

Velanperijä pääsi hengestään… nyt taisi viikatemies mennä oikeaan osoitteeseen, kun ei ollut sivullinen tai esim eroa hakeva aviopuoliso.

mari

Kävikö nyt niin, että matutaustainen torpedo/velanperijä pääsikin hengestään periessään joko olemattomia tai vähemmän olemattomia saatavia. Karma is a bitch. Mielestäni kuti tiesi paikkansa vaikka en väkivaltaa sinänsä hyväksykään, mutta mutta…nämä ovat ammatinvalintakysymyksiä. Riskit täytyy tiedostaa alalle lähtiessä. Mitähän kansallisuutta tämä velanperijä mahtoi edustaa? Oliko musulmán? Jotenkin tulee mieleen musut tai sitten joku Baltiasta rantautunut kaveri.

Asiasta toiseen. Olen pitkään ollut pimennossa Suomen asioista. Kuulin, että Helsingissä on murhattu 22-vuotias lehdenjakajanainen. Onko tästä lukijoilla tai Paavolla mitään päivitystä? Mielestäni täysin raukkamainen teko kun toinen teki vain työtään. Tekijästä mitään tietoa? Random murha? Raiskaus? Iljettävää yhtä kaikki.

mari

Liituiltu pitkin maailmaa. Sukuloimassa Venezuelassa pitkästä aikaa. Koronan vuoksi sinne ei oikein päässyt pariin vuoteen. Sitten lensimme Bogotaan ja Medellínin kaupunkiin. Suulas taksisuhari halusi väen väkisin näyttää Pablo Escobarin haudan vaikken narcoterroristeista piittaa pätkän vertaa. Sitten mentiin Brasiliaan, ekana Rioon ja sieltä São Pauloon tsiikaamaan toka vika F1-kisa. Muuten, lihansyöjät huom! Jos eksytte Brasseihin, elkää missatko Churrascaria ravintoloita. Näissä tarjoillaan rotukarjan lihaa vartaissa, aijettä on hyvää, 😋 vegaanitkin viskaa romukoppaan aatteensa kun pääsee maistamaan Churrascaria lihaa. Jouluksi pitäs kai raahautua sinne Suomeen. Ja jos aika antaa myöten, kai Tukholmassakin pitäisi käydä. Jos vaikka Paavo tarjoaisi jouluglögin? 🥃Tiukka aikataulu tulee

mari

No, katsotaan jos aikataulu antaa myöten. Se olen sitten minä joka soittaa ovikelloa musta ruoska kädessä.

Qroquius Kad

Hopi hopi, postinjakajatytön tapaus on edelleen tuossa sivupalkissa, mutta alimpana ja katoaa kohta.

mari

Juuh, tuli luettua ja hieman huvitti tuo poliisin antamat tuntomerkit; mustiin pukeutunut mies, yleisöhavaintoja kaivataan. Siis jmlauta! Ei ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta kun poliisit pihtaa näitä tuntomerkkejä jotka ovat elintärkeitä. Ei joku random ohikulkija soittele poliisille jos näkee jollakin tyypillä mustan takin ja juuri se saattaa olla se kriittinen vihje. No, täällä PT-mediassa oli jokin gallup jonka voitti tuo kokovartalokrpä mikä hämmensi minua kovin. En keksi sille muuta selitystä kuin Kremlin terroristeihin kallellaan olevat surkimukset ovat naputelleet urakalla eri selaimien kautta tuon läskipään voittajaksi (inhoan arvostella ihmisiä ulkonäön perusteella mutta tämän tyypin suhteen teen poikkeuksen). Hajotkaa VKK-mulkerot!

Minä

https://pt-media.org/2022/11/22/myyrmaen-surman-uhri-oli-nuori-nainen/

Näkyy olevan tuossa alaosassa arkiston selaus. Siitä vaan valisee kuukauden, niin näkee vanhemmat artikkelit.

mari

Jees, siellähän se on ja suurkiitos linkistä!

Suomi Finland

Joo, iskuyritykset menee ihan harakoille, kun nimim mari vaikuttaa jossain aivan muualla kuin pt-mediassa.

mari

Ahah! Ketäs sitä ollaan yritetty iskeä minun ollessa tuolla uudella mantereella seikkailemassa? Olin ajatellut kutsua sinut São Pauloon seuraksi katsomaan toka vikaa F1- skabaa, mutta se nyt pääsi unohtumaan. Ehkä ensi vuonna sitten? Kaveri ilmoitti Kymenlaaksosta, että siellä on -7 astetta pakkasta, vastahan sielläpäin oli melkein +10. Meikä ei oo seurannut Suomen säätiloja vähään aikaan. Itse olen nyt GC-2:sen varrella Mogan nimisen kylän keskustassa ja täällä on + 23. Meinaan, jouluksi pitäisi raahautua sinne Suomeen. Toivottavasti tulisi lauha joulu. Meikäläinen ei enää jaksa innostua pakkasista vaikka talvi on kyllä todella kaunis vuodenaika. No niin, nyt mari vaikuttaa PT-median kommenteissa taas ehkä viikon tai jopa kaksi, joten voit pistää parastasi mitä tulee iskuyrityksiin.

Suomi Finland

Kun on pakkasta, koiran jalat eivät kuraannu ulkona ja näin ollen niitä ei tarvitse pestä lenkin jälkeen. On siinä pakkasessa siis hyvätkin puolet.

Ei tuo formulakisan näkemättä jääminen harmita. En lue edes aihetta koskevia uutisia. Maku meni, kun se oli niin pitkään pelkkää peräkkäin ajamista. Parhaat kuskit pääsevät parhaisiin autoihin ja aloittavat kisan vielä keulilta… Mutta Iron Maidenin keikka on vielä näkemättä. Jos et sinne kutsu, niin sitten viiksettää jo kevyehkösti.

Yritän treenata nuijakättäni ja kopautustekniikkaa siten, että pystyn kopsauttamaan riittävän kovaa, että naisen saa raahattua luolaan, mutta kuitenkin sen verran hellästi, että nukutuksesta selviää pelkällä kuhmulla. Yksi tai kaksi viikkoa on vähän nippa nappa, että riittääkö aika tekniikan hiomiseen.

Suomi Finland

Yritän myös hioa vihapuhetekniikan huippuunsa. Oikein vihaiset kommentit kemujen älämölöstä lämmittävät oikeanlaisten naisten sydäntä. Täällä on kuitenkin paljon varteenotettavia kilpailijoita ja täytyy olla skarppina, että pystyy erottumaan joukosta.

mari

Vihapuhetta nyt niin tarvitse treenata, minä kun olen tällainen ilkeä rasisti. Näin mulle stadin hipsterit on sanonut vaikka olenkin geneettinen sekasikiö ha ha. 50 pinnaa finskiä, loput italiaa, espanjaa (aragoniaa tarkemmin ottaen), ranskaa ja ripaus irkkua. Mutta sta

mari

Perhana kun en ole vielä tottunut tähän uuteen tablettiin jonka ostin Bogotásta ja toin veroja kiertäen tänne Espanjaan jossa tuliaisten raja on 700e.. Niin, jäi kommentti kesken. Stadin vihreät hipsterit haistakoon pitkän p……eipä ole ikävä, kuukausi sitten tuli vuosi täyteen muutosta tänne ja hyvin pyyhkii. Iron Maidenin keikalle en taida lähteä, mut Stratovariuksen voisin lähteä tsekkaamaan vaikkei se enää ole niin hyvä kuin Tolkin aikana. Nehän kävi aikanaan Venezuelassa ja se oli siellä todella iso juttu silloin. Joka tv-kanavalla toitotettiin sitä ja keikka myytiin loppuun samantien. Tolkki on edelleen siellä hyvin tunnettu. Koira? Eläinrakkaudesta saa lisäpisteitä.

Suomi Finland

Tietysti koira. Se on uskollinen ystävä. Mun koira tykkää veneilystä. Veneelle se ryntää välittömästi kun saa pelastusliivit päälleen ja hyppää takapenkille odottamaan lähtöä.

Suomi Finland

Kyllä se ihmisen korvienväli on se paikka, mikä ratkaisee.

Kulttuuri tuonne aivoihin sen mahdollisen rasisteerattavan aineksen lykkää. Ja serkusavioliitot vielä täydentää katastrofin.

Eli muuten ne geenit ei ainakaan minun mielestäni ketään pahenna. Pikemminkin päinvastoin.

Qroquius Kad

Uhri Iranin kurdi Milad Tadayyon.
Huumerikoksia ja hormonienkäyttöä.
Tekijä Jari Veijola.
Kehonrakentaja, väkivaltarikoksia.

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?f=20&t=37074&start=210

Koska tutkinta siirtynyt KRiPolle, kyse lienee järjestäytyneen rikollisuuden välienselvittelystä.

umelo

Tämähän pitäisi ilmoittaa Turkin sulttaanille, jotta hän päästäisi Suomen Natoon.

Qroquius Kad

Ei se ole kiinnostunut rivikurdeista eikä edes ammattirikollisista, vaikka ne tietyssä mielessä ovatkin taloudellisia terroristeja.

Feskekörkan

Iranin kurdi = Kuranin irdi.

Kuranista tuli mieleeni se että musut maalittavat nyt Göteborgin sossua siinä määrin TikTokissa- mm sana ”ATTENTAATTI” on mainittu- että Gtbn sossu on tehnyt poliisi-ilmoituksen ja varoittanut työntekijöitään.

Göteborg on aina ollut matumekka, oikeen Göteborrrrg! Ei vissiin ookkaan niin hauskaa enää.

Fred Riksberg

Eiköhän piikkilankakerät lopulta ponnahda auki sielläkin.

pimpelipom

Jos pitää paikkaansa, niin jotain hyvää sentään.
Kurdimafia vähenee ja mopojengiläiset istuu hetken poissa ihmisten ilmoilta.
Miksi Suomessa muuten on jotain kurdeja? Menkööt himaansa kukaan niitä tänne halua.

Qroquius Kad

Valitettavasti moni haluaa, ja ne saavat päättää asiasta.

Tapio

Torpedo tuli punaisella Dodgella perimään velkoja rakennusyrittäjä Veijolalta. Kenen auto tuo Dodge on, on casen avain kysymys. Onko Dodgen omistaja velanperinnän toimeksiantaja? Immu Ilmen sattumalta paikalla hmm. Auto on suhteellisen kallis noihin ympyröihin, sen hinnalla saa komean pientalon vähän syrjemmältä.

JFK

Tämä tapaus olisi muuttunut järkyttäväksi, jos Dodgeen olisi tullut lommo tai reikä.

pimpelipom

Tällä kertaa kyseessä lienee suomalainen ”mopojengi”
Ainoa kysymys miksi eivät tehneet tappoa salassa?

Kallis lava-auto millä ampuja yritti paeta on rakennusfirman omistuksessa, mopojengit, eli ylikäiset mopojengiläiset on juuri tässä rakennussbisneksessä.
Aika moni poliitikko on myös saanut rahaa samoilta mopojengiläisiltä.

Qroquius Kad

Julkisella teolla saattoi olla tarkoitus välittää viesti tai sitten ammattitaito on vuosien mittaan huonontunut.

KRP

Lava-auto oli rakennusliike KRP:n nimissä joka on Ville Kemppisen pulju. Ville taas on kova poika säätämään kaikenlaisissa piireissä missä liikkuu huimaus-aineita…

Nih

Itse otan oluen ja hymyilen kun rikolliset tappavat toisiaan, lisää tätä. Bodaaminen ei kannata jos on rikollinen, se hidastaa ja voi olla kohtalokas jos leikkii kovista.