Vuonna 2002 syntynyt mies vangittiin Myyrmäen surmatyöstä


Vantaan poliisi jatkaa Myyrmäessä 17.11. tapahtuneen, postinjakajaan kohdistuneen, vakavan väkivallanteon tutkintaa. Oikeus vangitsi tänään teosta epäiltynä 2002 syntyneen miehen.

– Aiemmin tekoon epäilty mies vapautettiin, sillä poliisilla ei ollut edellytyksiä jatkaa hänen vangitsemistaan. Selvitämme edelleen hänen osaltaan yön tapahtumien kulkua, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä Itä-Uudenmaan poliisista.

Postinjakajan murhaan on tänään vangittu Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa toinen henkilö syytä epäillä perusteella. Hän ilmoittautui itse poliisille. Hän on ilmoittautuessaan kertonut syyllistyneensä tekoon.

Tässä kannattaa huomata se, että epäilty vangittiin kaikkein lievimmällä perusteella eli syytä epäillä-perusteella. Se tarkoittaa sitä, että vaikka mies on tunnustanut teon poliisille, niin se yksin ei riitä oikeuden tuomioon vaan näytöksi pitää löytyä muutakin materiaalia.

Vangittu on joka tapauksessa suomalainen Joonas Petteri R***.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
jotkut tajuavat

2008 muutimme pois Martinlaaksosta , koska allekirjoittanut oli asunut maissa/alueilla, joka näki kehityksen jo silloin. No niin, voitte myöntää sen valkoisen Ruusun. Todella harmillista, että Vantaa(kin), on paskottu. Mutta kyllä se tajuttiin jo silloin, ettei paluuta ole. Esim työn kautta. Tarkoitan siivous alaa, mitä on käytetty hyväksi laittomalle maahanmuutolle. Puhumattakaan marasta. Jo silloin oli ongelmia kolmansista maiden tulleiden osalta. Mutta tulosta oli tehtävä. Mikään ei yllätä, näiden muslimi insinöörien osalta, jotka ovat esim pullonpalautus koneiden vastaavia suurissa kauppakeskuksissa. Mutta aina kun tuli ongelmia, niin eivät osanneet yksinkertaisesti puhdistaa niitä prkl:n liinoja/koneistoja. Insinöörit. Allahu Akbar.

apukoulun ylioppilas

YK:n Agenda 2030 pyrkii pienentämään maiden välisiä eroja:

Voluntary National Review 2020 FINLAND: Report on the Implementation of the 2030 Agenda for Sustainable Development – Valto (valtioneuvosto.fi)

Kauniita sanoja, mutta todellisuudessa vaurauden jakaminen muuttuu melko nopeasti köyhyyden jakamiseksi.

Qroquius Kad

Jos kaikki maailman varallisuus jaettaisiin huomisaamuna klo 08.00 tasan kaikkien maailman ihmisten kesken, klo 20.00 olisi taas rikkaita ja köyhiä.

Tätä ei vain saa sanoa, koska se on Kauhiaa Rassismia:
ihmisrotuja ei ole olemassakaan eikä kulttuureissa ole mitään eroja, paitsi että eurooppalainen valkoisten heteromiesten luoma kulttuuri on kaikkia muita huonompi.

Anonyymi

Tätä samaa on kuultu Marinin suusta Eduskunnassa; EU pyrkii tasaamaan elintasoeroja sekä maiden sisällä että jäsenvaltioiden kesken. Se on jo huomattu, kun suomalaisten rahoja lahjoitellaan ympäriinsä, ei edes Eurooppa riitä. Sitten on vielä Maailman talousfoorumi, jonka slogan on ”Et omista mitään, olet onnellinen.” Sosialismia pukkaa siis vahvasti, vaikka sen seuraukset ovat köyhine yhteiskuntineen ja ruumisröykkiöineen olleet katastrofaaliset.

Kantispottis Incelman Counterstrike

Oisko mitään toivoa että olisi kuitenkin Joonas Petteri Rashid Abubakir Al-Hussein…? Pliis!

(vitsi)

nigggeeeeeeers !

”NUORISOKODISTA karanneita tyttöjä törkeästi seksuaalisesti hyväksi käyttäneet miehet saivat pitkät vankeustuomiot.
22-vuotias Bauraux Fils Offo De Tambi Amiri sai 3 vuotta ja 11 kuukautta, 24-vuotias Aboubacar Diakite puolestaan 4 vuotta ja 2 kuukautta vankeutta.
He ovat Atlantis FC:n entisiä jalkapallonpelaajia.”

Qroquius Kad

Olisiko kannattanut pysyä siellä nuorisokodissa?

ORC

Tai siellä Norsunluurannikolla?

Qroquius Kad

Olisi ollut vielä parempi niin.

Eliaksessa on rutto!

Mikä Suomipoikia vaivaa?
Jos teki murhan = päässä vikaa
Jos vain muuten tunnusti = päässä vikaa

Qroquius Kad

On mahdollisuus, että tunnusti saadakseen huomiota.

Vikaa päässä, vikapäässä

”tunnusti saadakseen huomiota” = päässä vikaa, lik förbannat

Qroquius Kad

Vähän sensuuntaista se poliisikin meinaa:

https://www.hs.fi/kaupunki/vantaa/art-2000009239063.html

Että epäilty ei käy aivan kaikilla pöntöillä ja on saattanut tunnustaa saadakseen mediahuomiota.

Huru-ukko

Saa rispektiä. Siinä oletettu syy. Kun oletettua kaikki.

Qroquius Kad

Pojusta tulee Jännämies, ja sellaisistahan tytöt tykkäävät!

mari

…ne tietynlaiset tytöt joita kiehtoo tällaiset rikolliset kusipäät. Diivat ja ladyt, kuten minä, me emme edes uhraa vilkaisuakaan moisiin säälittäviin mulkeroihin.

JFK

Ajatteli lie, että jos pääsee linnaan, niin alkaa rakkauskirjeitä tulviä.

Konsepti uudelle mtv3:n paritusmädätysohjelmalle: ”Ensitreffit vankilan kappelissa”.