Helsingin poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta

Suomessa näyttää olevan menossa tappoviikot. Tällä kertaa Helsingin käräjäoikeus on vanginnut vuonna 1971 syntyneen miehen todennäköisin syin taposta epäiltynä.

Helsingin käräjäoikeus on määrännyt salassa pidettäviksi käsittelyn oikeudenkäyntiasiakirjat lukuun ottamatta ratkaisun lopputulosta ja sovellettuja lainkohtia. Tästä syystä ja esitutkinnan tilanteesta johtuen poliisi ei tässä vaiheessa voi kertoa tarkempia tietoja.

– Kyse on vakavasta rikosepäilystä, ja esitutkinta on herkässä vaiheessa. Tämän takia emme pysty tässä vaiheessa avaamaan tutkinnan sisältöä enempää. Tällä hetkellä emme voi kertoa enempää epäillystä tai uhrista, koska se voisi vaarantaa koko esitutkinnan, sanoo rikostarkastaja Jari Koski.

Tavoitteena on tiedottaa tapauksesta lisää mahdollisimman pian, mikä saattaa tarkoittaa jo ensi viikkoa.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Dickie

ja tietenkään kyse ei ole rotusensitiivisestä ”tiedottamisesta”

Verkonpaikkaajatyylillä

”Tutkii, tutkii, vaan ei soisi löytävänsä”

Äärivassarikos

Kokemus on opettanut ettei kannata spekuloida.
Off topic: joku innostui AlfaTV- loppumisesta niin, että hehkuttaa sitä useilla ketjuillaan. Eikö trolin teko täytä kunnianloukkauksen merkit?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17654523/tanaan-kannattaa-katsoa-sanna-ukkola-livea
Yksi ketjunsa kun poistettu, avautuu toinen. Persujen vihaamisen ammattilainen btw…

Nih

Hellsingissä murhat ja tapot lisääntyneet kovalla sykkeellä ja käyrä näyttää oleva vain ylöspäin. Mutta tämä on kait normaalia kausivaihtelua sanoo ehkä poliisi ja ei aiheuta huolta kansalaisissa. Tällainen kuuluu jokaisen isomman kaupungin luonteenpiirteeseen, eihän sitä muuten kaupunki ole jos muutamia aina tapeta silloin tällöin.

Bosse Vandalsson

Poliisi varautuu nuorten joukkotappeluun Espoossa – Kotimaa – Ilta-Sanomat

Espoon ja Vantaan pitää viimeinkin lisätä p y s y v i ä marakattivalvojia julkisessa liikenteessä ja sen asemien lähistöllä.

Rahaa siihen vapautuisi vaikkapa hallintoa keventämällä.

gateio

I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.