Poliisilla on useita epäiltyjä Hiirosen henkirikokseen liittyvässä kokonaisuudessa

Oulun käräjäoikeus on vanginnut yhteensä seitsemän henkilöä epäiltynä kokonaisuuteen liittyvistä rikoksista.

Poliisi on jatkanut tiiviisti Oulussa Hiirosen kaupunginosassa tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Esitutkinnassa on selvinnyt, että tekokokonaisuuteen liittyy kaksi eri tapahtumaa, jotka ajoittuvat useamman päivän aikavälille. Tutkintakokonaisuuteen liittyen Oulun käräjäoikeus on vanginnut seitsemän henkilöä.

Nyt vangittuina olevia henkilöitä epäillään useista rikoksista, nimikkeinä ovat muun muassa tappo, törkeä pahoinpitely ja törkeä vapaudenriisto. Osaa vangituista epäillään osallisuudesta itse henkirikokseen ja osaa muista rikoksista, jotka ovat tulleet ilmi henkirikostutkinnan aikana.

– Rikokset ovat kohdistuneet samaan asianomistajaan eli kuolleena löytyneeseen nuoreen naiseen, kertoo rikosylikomisario Janne Koskela.

Rikoksista epäillyt ja uhri ovat jollakin tasolla tunteneet toisensa entuudestaan. Rikosten motiivi on yhä selvittelyssä.

Esitutkinnassa poliisi selvittää tarkasti tapahtumien kulun sekä epäiltyjen osallisuudet tekoihin. Poliisi on kuulustellut useita henkilöitä kokonaisuuteen liittyen ja tehnyt teknistä tutkintaa tapahtumapaikoilla.

Esitutkinta on edelleen akuutissa vaiheessa, joten poliisi ei tässä vaiheessa tiedota asiasta enempää.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
tiijä häntä

Useita henkilöitä tappamassa nuorta naista: ekana tulee mieleen jokin
“Erasmus” -ilmiöopiskelijoiden lauma.

MikkoM

Seitsemän epäiltyä haiskantaa kunniakultturi tai groomingporukalta.
Paikalliset hengenriistot tehdään pienemmällä porukalla..

YLEn valehteleva tuo yle

Usean henkilön yhteneväinen käyttäytyminen viittaa kulttuurilliseen yhteyteen. Näin ollen voitaneen ajatella, että suomalaisesta eroava, tänne tullut kulttuuri on juuri nyt rikastanut omaamme?

tahtokysymys sekä arvokysymys

Jaaha. Oulu. Raiskaus. Seitsemän henkilöä. Oliko kyseessä jalkapallo miehet, turkulainen mies, hämeenlinnalainen mies vai yksinkertaisesti allahu Akbar. Kuuntelin Ylen lähetystä, missä suvakit niin vastustaa rangaistusten koventamista jne. Lisää rahaa, niin kotoutuvat yms paskaa. Pienestäkin näpistyksestä esim kaupasta, jätkät kotimatkalle. Halvemmaksi tulee niiden karkoittaminen, kuin ylläpito täällä.

Qroquius Kad

Kaksi aiemmin vangittua ovat Ari Ossi Petteri Suorsa
Tiina Pia Susanna Seppänen:

https://www.murha.info/rikosfoorumi/viewtopic.php?p=1379826#p1379826

islam on ihanaa

Yksittäis tapaus. Kuten kommentoija qk tietää, niin tälläiset naurettavat totuuden kirjoitukset ovat liikaa. Me olemme tiukasti sitä mieltä, että ryssät ovat perseestä. Joukko raiskaukset ovat uusi normaali. huvittaa feministinen lakialoite, että pyllyn arvosteleminen on kielletty. Voi teitä naiset. Muslimien määrän on arvioitu kasvavan peräti 60% tulevaisuudessa. Kyllä te olette tyhmiä naiset.

En ole

En ole koskaan muistaakseni käynyt Oulussa. Onko Hollihaka kuin hollitupa ja Hintta täynnä hinttareita?

marakattilauma_lentäen_saapui

Tuskinpa, mutta oululaiset veronmaksajat eivät itse voi päättää monistakaan asioista omassa kotikaupungissaan.