Ruotsi karkotti Turkissa terroristiksi leimatun henkilön

Mahmut Tat otettiin kiinni Istanbulin lentokentällä.
Ruotsi on karkottanut kurditaustaisen henkilön Turkkiin, jossa henkilö on tuomittu yhteyksistä kurdien PKK-järjestöön.

Mahmut Tat hakeutui Turkista Ruotsiin vuonna 2015 vähän sen jälkeen kun hänet oli tuomittu Turkissa kuuden vuoden ja 10 kuukauden vankeuteen osallisuudesta kurdien PKK-järjestöön, joka on Turkin mukaan terrorijärjestö.

Mies on oleskellut Ruotsissa siis vuodesta 2015 alkaen, mutta jostain syystä vasta nyt hänelle saatiin kielteinen oleskelulupapäätös. Kun se oli saanut lainvoiman, niin mies otettiin heti kiinni perjantaina ja karkotettiin saman tien  Turkkiin.

Mies otettiin kiinni turkkilaisten poliisien toimesta Istanbulin lentokentällä ja vietiin käsiraudoissa pois.

Ruotsin maahanmuuttoministeri Maria Stenergardin mukaan hallituksella ei ole mitään tekemistä karkotuksen kanssa vaan päätös on Maahanmuuttoviraston.

Subscribe
Notify of
guest
29 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Qroquius Kad

Hallituksella ei ole mitään tekemistä karkotuksen kanssa.
Mahmutilla ei ole mitään tekemistä PKK:n kanssa.
PKK:lla ei ole mitään tekemistä terrorismin kanssa.
Islamilla ei varsinkaan ole mitään tekemistä islamin kanssa.

On tuosta Bosporin höpöfaaraosta edes vähän hyötyä Euroopalle, kun se pakottaa Pulleroita luovuttamaan ihania pikku Palleroitaan vastaamaan joukkomurhistaan ja muista muslimirikoksistaan.

Ohmygod

Mies näyttää enemmän hyönteistutkijalta kuin terroristilta.
Ehkä suurin synti on pahasuisuus.

Qroquius Kad

Milloinkas se pahin roisto on roistolta näyttänyt?
Kun sarjamurhaajia saadaan kiinni, naapurit ovat usein kauhuissaan:
niin kiltti ja mukava ihminen, kuka olisi voinut uskoa tätä!

Ei tuokaan mahmutti ole varmaan ketään omin käsin tappanut.
Vaan kuinka monta käsillään kirjoittamien käskyjen ja toimintaohjeiden kautta?

VMP

Pahimmat varkaat suomessa näyttää kravattia käyttäviltä, tukan oikealle kammanneilta sipilöiltä tai muilta nilkeiltä tai ihan vaan kokoomuslaisilta, pahin varas näyttää ruotsalaiselta jolla on pedariviikset ja kohta joulukoriste rinnuksissa varmaan ansiosta, että siirtänyt teollisuutta suomesta ruotsiin…

X

NYT suuta pienemmälle.

Alpertti

Bosporin höpöfaarao ei ole tainnut vielä antaa listaa henkilöistä, jotka ovat paenneet sotaa ja vainoa Turkkiin ja jotka karkotetaan sieltä Suomeen, jotta Suomen NATO-jäsenyys menee läpi. Viime vuosien tapahtumat huomioiden tuo lista on varmasti hyvin pitkä.

Boomer

On ihan sama oliko hallituksella jotakin tekemistä karkotuksen kanssa tai ei, pääasia että lähti. Päätöshän on Migrin ja jos siitä on valitettu niin Förvaltningsrättin eli Hallinto-oikeuden. Hallitus ei yleensä puutu Ruotsissa mihinkään jos se voi sen vain suinkin välttää.

HUOM.! Tämä PKK-äijä ei ollut sillä ulosvaadittavien listalla jonka Erdo Ruotsille antoi.

Sherlokki suvakko

Ymmärtäkää hyvät ihmiset, tää on peliä. Kurdit ovat tykinruokaa ääriislamisti Ertokanille, Pkk on kurdijärjestö, luokitelu Turkin toimesta terroristeiksi Turkissa posauteltujen pommien vuoksi. Kurdit ovat maltillisia mitä ny islamiin tulee ja haluavat vaan oman maakaistaleen Turkin a Irakin a Syyrian alueilla, mutta sitähän ei Ertokaanin kyrpä hyväksy. Ruotsi, siis Ruotsi munaton maa antaa periksi ja antaa kusetus menon jatkua ja fanaattiset islamistit, kultamunat kiittää ja jatkaavat huijaus touhujaan.

VMP

Tästä voimme kiittää vanhasta joka pelkäsi muslimeita kun muut maat vannoisananvapauden ja pilapiirrosten nimeen niin vanhanen kakkasi housuun ja lähti pyytämään anteeksi ja sen jälkeen islamin arvostelu on suomessa ollut rikos.. Ja tiesi hyvin kun sitoi suomen nato jäsenyyden ruotsiin mitä tapahtuu luultavasti ihan vain koska on ryssä..

PestVex

Taas yksi muslimiloinen pääsi kotiin. Tämä on hieno päivä.

Arska

Kyse lienee luovutuksesta, ei karkoittamisesta. (?)

Tästä hyvää mallia Suomelle!!

Ohmygod

Ruotsin ulkomaalaisvirasto ei luovuta vaan karkottaa.

Antti Tifa

Mitä halvattua nämäkin täällä pohjolassa tekevät ?
Sinne vaan, heimonsa luokke.

download.jpg
jorma

Yksi ulkona, mutta 2 500 000 vielä sisällä.

Antti Siimeks

Kaikki lasketaan. Jokainen poistettu on puhdasta voittoa. Yksi lude kerrallaan, kyllä tää tästä.

Kukavaan

Mahmut on ollut varmaan tietoinen mahdollisuudesta tulla palautetuksi Turkkiin. Miksi ei ole mennyt maan alle tai hyvissä ajoin vaihtanut asuinmaataan.

Qroquius Kad

Luottiko kenties liikaa suojeleviin pulleroihin?

Kukavaan

”Luottiko kenties liikaa…”

Todennäköisesti. Tavallaan sääli, että antoi itsensä jäädä kiinni. Ehkä vuodet Ruotsissa veivät aloitekyvyn. Tai ehkä hän nyt ei vaan ollut kovin terävä.

Hänen ulkoisella habituksellaan olisi voinut kadota vaikkapa Ranskaan. Nimeä olisi voinut vaihtaa ja matkusasiakirjat ”kadota”. Olisi voinut hakeutua toisella identiteellä muualle.

Qroquius Kad

Hyvinvointi veltostuttaa.

Pizzasomppu

SVTn Rapportissa näytettiin tänään miten Volvolla töissä ollut somppu palasi vapaaehtoisesti takaisin Somaliaan ja perusti pizzerian. Tack!

Name*

Varmaankin saanut säästettyä sukanvarteen tai saa eläkettä? Tajusi että Volvo lopettaa polttomoottorikäyttöisten autojen valmistuksen?
1000e/kk tuloilla on Somaliassa mukava paistella halal pizzoja ja kuuluu tulokärkeen.

Lallukka

Erdogan kun jyrähtää, niin se on tosi kyseessä. Kaikki ”terroristit” vaan kengänkuva pakarassa sinne vaan. Ei tule ikävä.

umelo

Jospa Ruotsi passittaisi vielä toisenkin kurdin Turkin sulttaanille, niin se ehkä riittäisi Ruotsin NATO-jäsenyyteen, joka näyttää olevan sulttaanin päätösvallassa.

Nih

Ehkä tästä lähetee viestiä ettei edes Ruotsi ole enää turvallinen kaiken maailman rikollisille. Ennenhän sinne otettiin vaikka minkälaista murhaajaa, tosin myös suomi on ottanut ja maksanut vielä muhkeat korvaukset kun kehtasivat syyttää heitä. Nyt he nauttivat veronmaksjien kustantamaa ilmaista leveää elämää.

Turki-yee 2 kpl

Ei niitä äijiä perjantaina palautettu Turkkiin 1 vaan 2kpl (TV4).
Kukas se toinen oli, en tiedä.

Sale

Yksi harmiton ukko vaihdettiin NATO:oon, kallista on ja halvalla menee. Ruotsi ei osannut neuvotella, olisi vaihtanut puoleen miljoonaan katujengiläiseen.

Era

Suomi kun aikanaan neuvottelee, niin päinvastoin tarjoutuu ottamaan lisää teroristeja päästäkseen NATO:oon.

Qroquius Kad

Eipä taida.

Tavja

Vielä on toivoa meilläkin