Ohisalon mielestä muslimihuivit ovat Iranissa orjuutta, Suomessa ei

Vihreiden Maria Ohisalolla on selvästi väyrysmäisiä piirteitä: jostakin asiasta voidaan olla ja ei olla yhtä aikaa samaa  ja eri mieltä. Tämä tulee esille päivän twiitissä.

Ohisalo loihe twiittaamaan mielipiteensä Iranin islamilaisesta naisten huiviasiasta.

Ohisalon mielipiteeseen voi yhtyä. On hieno asia, että iranilaiset naiset voivat heittää islamilaisen ikeen symbolin huivin huit helvettiin.

 

Kas, vuonna 2019 Maria Ohisalo oli ihan toista mieltä. Silloin sisäministerinä toiminut vihreiden puheenjohtaja mrs. Ohisalo selvitteli, että voidaanko muslimihuivia yhdistää poliisin virka-asuun.

Ohisalo kertoi, että poliisiin pitää saada valtavasti lisää mm. muslimeja. Ongelma tässä on vain ja ainoastaan poliisiunivormu, johon ei voi yhdistää muslimihuivia. Ohisalo laittoikin tuulemaan ja sisäministeriön poliisiosasto selvitteli miten muslimihuivin voi yhdistää poliisin virka-asuun. En tiedä miten homma on edennyt, mutta ainakin Ohisalo ajoi asiaa kovasti eteenpäin.

– Olen tavannut musliminaisia, jotka haluvat poliisiksi, mutta sille on se este, että poliisiasuun ei juuri nyt voi yhdistää huivia, Ohisalo kertoili silmät kosteina.

 

Maria Ohisalo toisin sanoen on musliminaisten huivista sitä mieltä, että se orjuuttaa, mutta ei orjuuta. Tai voihan sen sanoa, että Iranissa se orjuutta, mutta ei Suomessa.

 

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Lallukka

Noita.

rocky

Saakohan luudan käytöstä kilometrirahaa?

basso balalaikka

Diesel, bensiini ja Sähköluudalla lienee sama kilometrikorvaus, mutta siitä vähennetään nautitun metrilakun määrä.
ihan sama onko Porvoon- vai Kouvolan lakua, tai jonkun muun paikkakunnan mukaan nimettyä. kuten englanninlakritsi tai lontoonrae.

jorma

Vihervasemmistossa loogisuus ja rationaalisuus ovat tuntemattomia käsitteitä.

ptkä matikka tuumissa

Kyllähän nyt taikaseinäuskonto aina jonkun tylsän loogisuuden voittaa.

Yksi pääministerin enkelikuva vastaa kymmentä sivua vastuullista tekstivaahtoa.

Suomi Finland

Ohisalo tahtoisi Iranissa työttömiksi jääneet huivipoliisit Suomeen. Näin saataisiin kerralla huivit sekä poliiseille, että kaikille suomalaisille naisille.

Ohisalon märkä uni.

Iranissa huivit veks ja Suomessa huivit päähän.

Alpertti

Ehdotan sellaista lakia, että kaikki maailman valtiot voivat kahdenvälisellä valtiosopimuksella perustaa poliisilaitoksia Suomeen. Näin Suomen poliisin työmäärä vähenisi, kun se saisi ulkomaista apua. Sopimukseen kuuluisi, että ulkomaiset poliisit toimisivat edustamiensa maiden lakien mukaan, pääasiassa poliisoisivat edustamiensa maiden kansalaisia ja pukeutuisivat kaikkiin tarvittaviin huiveihin. Ehkäpä muitakin halukkaita kuin Kiina voisi ilmestyä, kun asia virallistettaisiin. Esimerkiksi Turkki voisi olla kiinnostunut.

Huru-ukko

Ohis voisi näytää esimerkkiä: ministeriaitoissa hijab silmillään, myös käytännössä eikä vain kuvitteellisena,

Qroquius Kad

Eiköhän tuo aina muslimimaissa käydessään vedäkin rätin kuuliaisesti päähänsä ja paina katseensa maahan muslimimiehen edessä, osoittaen näin alemmuuttaan.

Sherlokki suvakko

Ja Suomes sitte nenä pystyyn lihaa syövän valkoisen heteromiehen edessä. Ilman huivia tietty, kas kun ei viel flasmoppailis kans.

Huru-ukko

Ei lie moppaile kotonaankaan edes Flas:hin kanssa.Eli eiköpä tuolla siivooja käy ne hommat hoitamassa?
Jqa arvatenkin mamutu??

Trampas

Eduskunnan tämän vuoden viimeisessä olis kyllä macarenat paikallaan.

Nih

Vihreää logiikkaa joka on normaalin järjen vastaista. Asiat käännetään kunkin tilanteen mukaan. Vähän kuin vasemmiston väkivalta, on sitä parempaa väkivaltaa ja sitten huonomapaa, riippuen tekijän taustoista.

ennakkoluuloinen

Ohisalo = valkoinen ähly.

Unto boy

Ohisalo on tyhmä, aivan luupäinen tyyppi. Huivipoliisien käyttöönotto olisi valtava isku tasa-arvolle. Jos huivipäinen musliminaispoliisi tulisi selvittämään kahden tappelijan riitaa (muslimin ja turbaanipäisen hindun), hän keksisi kaikkia rikoksia hindusta. Kaikki tällaiset ideat tulee hylätä. Minkäänlainen muslimien aisankannattajana toiminen on kaamea virhe omassa ajattelussa. Islam on vastakohta kaikelle sille mikä meille on tärkeää. Suomen itsenäisyyspäivänä lippu korkealle, rinta rottingille ja pidämme huolen, että koskaan emme häviä muslimeille vaan otamme näyttävän selkävoiton.

Qroquius Kad

Ei todellakaan ole tyhmä, vaan erittäin vaikeasti luonnevikainen eli paha.

Trimmausta

Huivihan on turvallisuusriski. Äkkiä siinä muslimikonstaapelin rätti jää mopopojan renkaaseen kiinni, ja kun endurosankari-Jonne vääntää kaasun pohjaan niin muslimikonstaapelin päähän siinä silleen ironisesti irtoaa.

Huumesalo

Täällähän on meno kuin äärioikeistolaiseksi luokitellussa 612-kulkueessa. Huivit ehdottomasti ja vieläpä sateenkaaren värein.

Ohi meni

Eilen juuri haastateltiin iranilaista telkkarissa ja hän sanoi ettei ”siveyspoliisin” ”lakkauttamisella” ole mitään merkitystä käytännössä.
Siellä on useita poliiseja/poliisintapaisia ryhmittymiä jotka vakoilevat ihmisiä kaduilla ja toreilla ja sisätiloissa kiduttavat ja tappavat niitä jotka eivät sopeudu malliin. Siveyspoliisin lakkauttaminen on pelkkää bluffia ja pötyä.

Moonman

Toivottavasti tuo hullun ohisalon pähkähullu poliisihuivi-case on haudattu jo kaikessa hiljaisuudessa. Polpo perusteli varsin hyvin miksi se on turvallisuusriski; Huiviin voidaan tarttua, se voi tulla silmille kovassa tilanteessa, huivi itsessään voi provosoida tilannetta jne.
Mutta eihän ohisaloa kiinnostanut koska tärkeintä oli hyvä fiilis, että kuka tai mikä vaan voi olla poliisi, samoin kuin kuka vaan voi olla sisäministeri. Millainen näky sekin olisi ollut: huiviakka kälättämässä matokieltä muille kehitysmaalaisille 9-millinen vyöllä julkisella paikalla ja ihmisillä pitäisi olla turvallinen olo, koska poliisi?

Dan Wesson

Suomessa poliisi on viratoimituksessaan puolueeton instanssi, joka ei edusta mitään poliittista tai uskonnollista kantaa. Ohisalo on vaan niin helvetin tyhmä, ettei kykene ymmärtämään puolueettomuuden etua koska ideologia menee aina järjenkäytön edelle. Todella vaarallinen ja haitallinen poliitikko.

Qroquius Kad

Ei todellakaan ole tyhmä, vaan erittäin vaikeasti luonnevikainen eli paha.

Varma Voitto Ikuinen

ei tää Mato-mari ole mitään mieltä. hän on mieltön.

kukavaan

Ohisalo:
”Iran aikoo lakkauttaa mm. huivien käyttöä valvovan siveyspoliisin.
Osoitus siitä, miten kansalaisten joukkovoimalla voidaan saada taantumus väistymään.
Toivottavasti tämä on aidosti askel kohti tasa-arvoista Irania.”

Joku muslimitaho voi pahastua tuollaisesta lausunnosta ja joku jihadisti voi tehdä jotain.

Tavja

Sama koskee myös pikkutyttöjen silpomisia

Hane

Mitä uutta tuossa nyt on, normaalia feministilogiikkaa.

Khmm

Se on sitä politiikkaa se Totisista torvensoittajista ei oikein valtion johtajiksi ole.
Vaikka orjuuttahan naisten rätillä ym. orjuuttaminen on niin Hiekkamaissa kuin Suomessakin

MuuMaaMustikka

Ohisaloa vituttaa kuinsuurta oravaa että saadakseen mustan tai arabilapsen joutuu ihan oikeasti levittämään haarojaan mustalle tai arabimiehelle. Biologia kun on Suomessa vielä ihan oikeasti olemassa. Ei kehdannut VIELÄ adoptoida omaa pientä lakupetteriä kun ei taida oma mies olla ihan yhtä munaton kuin Urpilaisella. Mutta samasta mielenhäiriöstä kärsivät molemmat blondilehmät. Ei siinä mitään, kaikenlaista hulluahan on liikenteessä, mutta kun nämä avohoitoon kuuluvat järjettömät kanat ovat PÄÄTTÄMÄSSÄ MEIDÄN ASIOISTAMME/TULEVAISUUDESTAMME niin tilanne on jo erittäin vakava.

Sam Colt

Pyydän – ei enää Maria O:n kuvia uutisiin. Tuon kultakutrin lehmäilmeen näkeminen tekee minut vihaiseksi.
Jos on pakko mainita, niin pelkkä nimi riittää.

mari

Olen sanonut tämän joskus aiemminkin mutta sanotaan nyt taas kerran uudestaan: jos Suomeen tulee muslimipoliiseja, ja etenkin somali, afgaani-tai irakilaispartioita, minä en sinne muuta takaisin enään koskaan. Jo nyt ollaan tilanteessa jossa taksi – ja bussikuskit raiskailevat asiakkaita. Sepä olisikin paukku kun poliisipartio raiskaisi hälytyksen päätteeksi vaikkapa kotikäynnillä poliisit soittaneen naisen tai vaikka miehen. Poliisikoulu on kaksivuotinen. Kun ottaa huomioon näiden ÄO:n, olisi rimaa laskettava huomattavasti. Se taas johtaisi (musu)poliisien tason romahtamiseen eikä poliisiin voisi enää luottaa. Mistä tiedät millainen partio sieltä tulee jos sitä tarvit? Kuka sellaisia poliiseja haluaa vaikka nämä olisivat tulleet Grönlannista?