Ilmastoaktivistien itse_liimaushommat päättyivät hieman nolosti

Saksalaisille ilmastoaktivisteille sattui hieman nolo tilanne sinfoniaorkesterin musiikkiesityksen alussa. Tarkoitus oli saada näkyvyyttä, mutta pääsivät komeroon.

Filmiltä näkyy miten aktivistit saapuivat orkesterin kapellimestarin lavalle ja liimasivat itsensä kapellimestarin kaiteeseen kiinni. Epäonnekseen kaide olikin irtonainen kaide ja aktivistit ohjattiin lavalta siivouskomeroon, kädet kaiteeseen liimattuna.

Näin homma siis alkoi…

 

Ja näin se päättyi. Tarina ei kerro miten aktivistit selvisivät kaiteesta irti.

Subscribe
Notify of
guest
45 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Merkeleland

”Aber wie ist es möglich? Was machen wir jetz?”

Tyhmät örvelöt. Kaikki liimaamiset ovat idioottien touhuja eivätkä auta miljöötä millään tavalla, päinvastoin.

Merkelin perintö

Saksan eilinen katukirurgi näytää olleen 27-vuotias asyloitunut eritreaano.

Girl, 14, is stabbed to death and her best friend, 13, injured by knifeman in Germany | Daily Mail Online

Alpertti

Mikä on kun ei taidot riitä? Onko niin ettei niittää voi sieltä, mihin koskaan ei kylvetty? Idea ei vaikuttanut toimivan alunperinkään. Toteutuskin jäi kesken. Olisi kannattanut ehkä sivistää itseään ensin ja nousta korokkeelle sitten vasta. Mutta ei jaksettu perehtyä. Viikon voi nyt viettää enimmäkseen siivouskomerossa asioita hissukseen miettien ja kaidetta pidellen. Ovenpieliin on turha jumittaa, sen voi pujottaa.

Mielisairaita noi on

Kirottuja uuskommunistejä kaikki.

Lind

Näissä on mahdollisuuksia. Luotamme, että saamme nämä vielä käännettyä kansallismielisiksi. Nämä eivät ole vihamiehiämme vaan potentiaalisia kannattajia kansallismielisille. Tärkeintä on, etteivät ole vastaanottokeskuksissa tai syöttämässä puuroa turvapaikanhakijoille. Luontoarvojen kunnioittaminen on hienoa, mutta näillä on toimintatavat huonot.

Rölli

Joo, näin luonnonsuojelijana puolen vuosisadan ajalta minua surettaa millaisen kuvan luonnonsuojelusta nämä nykyiset vihreät sukupolvet antavat hommasta. Luuleeko ne että Suomen järvien vedet saatiin puhdistumaan siitä missä kunnossa ne olivat 70-luvulla, liimailemalla itseään katuihin ja konserttisaleihin? luuleeko ne että asioita saatiin edistettyä äärimmäisellä ajattelulla, tee niin kuin haluan tai itke ja tee? kuten nyt edistetään likipitäen kaikkea mitä vihreät kannattavat, kärjistämällä ja suututtamalla; fossiilitonta energian tuotantoa, suden suojelua, luonnonsuojeluauleiden perustamista, name it… aina vain siten että kunhan saadaan vittuiltua mahdollisimman suurelle porukalle niitä, jotka eivät heidän omaisuutensa tai elinkeinonsa tai harrastuksensa tuhoamiseen heti osallistu.

Ceterum censeo

Niin makaat kuin petaat. Oikea tapa olisi antaa noiden selviytyä liimauksistaan miten itse parhaiten taitavat. Kaiteen hinta on tietysti syytä laskuttaa, jos mukanaan vievät.

rocky

Tuohon norsuun on ainakin suun kautta uponnut muutakin kuin vihreää safkaa.

Hane

Feministinorsu on syönyt ämpärillisen sianihraa. Tuolle laihemmalle Molla-Maijapojalle ei ole jääänyt kuin tähteet.

Joppos123

Akka täytti kriteerit. Päällä ei pysy, takaa ei yllä ja alle ei uskalla.
Sotanorsu.

Joppos123

Kuvassa oleva miesolettettu on taas aikalalla noihin piireihin sopiva kuivan kesän orava. Luulee saavansa sotanorsulta pimperoo. Ei saa.
Norsu antaa ahmedille ei luuserille.

Trampas

Vegaanisafka, kebab, suklaa ja kuuppapillerit vähän turvottanut.

Dan Wesson

Ainoa oikea tapa on jättää idiootit irrottelemaan itsensä kaiteesta ja lasku perään. Aikuisen pitää tietää mitä on tekemässä. Syanoakrylaatti pohjaiset pikaliimat pehmenevät noin 65 asteessa, eli kyllä se irtoaa, mutta voi vähän poltella tai muuten jää kämmennahka pintaan.

Sherlokki suvakko

Ns puhtaan ilman puolustajat myrkyttää itsensä, käyhän se niinki. Mahtaa olla komerossa kuikelolla tukalaa, jos toi valas alkaa ilmastotoimiin vasta nautitun kaalikeiton jälkeen.

Vaihtoehto

Minä olisin tarjonnut kaasua niiden silmille ja katsonut miten ne yksikätisinä ripuilisi irti.

Qroquius Kad

Mutta koska et ole asemassa jossa voisit suihkia kyynelkaasua, voit uhota tekeväsi mitä tahansa kun et joudu vastaamaan huutoosi.

Joppos123

On tosiaankin eri asia antaa kaasua tai uhota sillä.
Ulkomaanhommissa me jätetään tuo kaasu väliin ja siirrytään suoraan muihin juttuihin.
Ei siellä kysellä missä asemassa ollaan. Hoidetaan asiat kuten pitää ja jos siinä tulee viholliselle tappioita niin kyynel.

Khmm

Kasvisruuallakin lihoo. Ruokaöljykin on rasvaa ja sokeri kasvista.

Joppos123

Oletko muuten huomannut kuinka noi naarasläskit jaksavat aina toitottaa toisilleen kuinka ne vetää vain salaattia?
Miksi niistä on sitten tullut läskejä?
Kun silmä välttää niin jääkaappi on tyhjä. Noi läskit syövät ihan kaiken.
Olin kaverin luona eräs reissu ja sen kehoposiitinen tyttöystävä söi koko yön ja piereskeli.
Käsi kävi ihan koko ajan, ja olihan se mimmi aika iso.
Jos kaveri on tyytyväinen niin fine. Ei kuulu mulle.

Vöörg Höörgan

Batiikkinoidan hölmistynyt ilme on 10/10. Ei mennyt aktivismi ihan silleen kuin oli ”ajatellut”.

Joppos123

Läskiä alkoi hiukomaan. Kyllähän tuollaisen läskiperseen ylläpitämiseen pitää syödä vartin välein. Mahtaako läski syödä vain salaattia?
Ei kukaan saa itseään tuohon jamaan vain salaattia syömällä.
Läski menee kotiansa jääkaapille ja vetää kilon kinkkua ja juustoa. Sitten taas riittää virtaa liimailla itseään kiinni. Mutta kun se läskin nälkä.
Oikeasti kaikki tietää kuinka paljon tuollaisen ruhon ylläpito vaatii ja ei se salaatilla pysy.

rocky

Sen näköinen pariskunta että varmasti löytäneet toisensa Ensi treffit alttarilla ohjelmasta.

X

Heti näkee kuka vie ja kuka vikisee..

Laardilouhimo

Tai kuka syö ja kuka vikisee…

Särmääjä

Mielenvikasta menoa taas ja sen kyllä näkee noista rassukoista…

Ilmasto ei muutu

Jos tuo muija olisi syönyt paljon vähemmän ja liikkunut jalan niin sillä olisi suurempi vaikutus ilmastoon kuin demostraatioilla. Se varmasti piereskelee enemmän kuin työssäkäyvä lihansyöjä.

Ja toisaalta, jos tuo kaveri olisi syönyt enemmän niin aivorasvaa olisi enemmän jolloin sen aivotoiminta olisi kertonut että ilmastoaktivistit ovat mielenvikaisia.

rami

liimay on tehty öljystä, kannatavatko he öljybisnestä teollaan

jatketaan

On myönnettävä, että kuva kertoo kaiken. Jostain syystä alkoi päässä soimaan Leevi&Leavingsin kappale sopivasti lihava. Pyydän tässä nyt anteeksi paavilta, anteeksi paavolta, että välillä tulee kirjoitettua asiattomia. Tai loukattua jotain. Olen huomannut, että olen itse vastannut omiin nerokkaisiin ulostuloihinini törkeästi. Siis seuraavana päivänä jne. Joskus asiaakin. Mutta yleensä kommentoin erittäin laadukkaasti. Pahoittelen kuitenkin , ettei tarkoitus ole loukata ketään. Kiitos.

Qroquius Kad

Kun itseltään kysyy ja itselleen vastaa saa aina mieleisensä vastauksen.

meitä on monia

Minä en selittele mitään. Jos otan sitten otan. Se on sellaiset 6 päivää kk. Alkoholistit sanovat, että syitä löytyy aina. Se on totta. Vaikka olenkin ns tissuttelija, oluenlitkijä/viininlitkijä, niin yksineläjänä eläkeläisenä on kivaa kuunnella jazzia kuulokkeilla, ja muistella/arvostella nykymenoa. Totta on, että lähde ulos ja ala taas elämään. Näinhän se on. Melankoliaan taipuvaisena leskenä, unohtuu usein, miten lyhyt on elämä. Mutta ei sitä aina muista, kun vuosien aikana on tullut kokemuksia/turpaan sekä kyynistynyt. Mitä pitäisi välttää aina. Mutta. Nykymenossa ei ole helppoa. kaikki ovat todella varautuneita, sekä kuplissaan.

basso balalaikka

Minäkin melko usein väittelen itseni kanssa, toistaiseksi en ole vielä vetänyt turpaan väärässä olevaa puoltani, mutta aika usein kiistely liittyy juurikin siihen , ostanko 1, 2 vai 4 pulloa Nemiroff votkaa, koskaan ei ole tullut ostetuksi kahdeksaa putelia, jote olen vissiin hävinnyt joka kerta?

meitä on monia

En minä väittele itseni kanssa pitääkö nyt juoda. Ei minulla ole heti aamulla mielessä viina. Minä juon suruun. Ei minulla ole tarvetta juoda sen takia, että nyt on pakko saada viinaa. Kyllä me tissuttelijat tajuamme lopettaa, kun aika tulee. Me vain juomme, kun olemme yksinäisiä jne. Mutta emme juo itseämme uneen, tai käyttäydy kuten idiootti alkoholistit. Totta on, että puramme itseämme esim blogeissa. Ja saatamme nolata itsemme, niin sanoen mitä ajattelemme. Itse olen stnan vihainen monien puolesta. Minä otan paukkua vitutukseen. Minua vituttaa tämä nykymeno. Ja otan tästä eteenpäinkin. Saatanan paavi. Mene sinä sinne vitun moraaliseen bussiin.

Nykter

Kukaan ei voi olla niin kännissä, että olisi parempi kuin selvä.

Qroquius Kad

Niin pahaa ongelmaa ei kenelläkään voi olla, etteikö sitä voisi alkoholilla pahentaa vielä huonommaksi.

JuhoL

Wagnerin valkyrie-oopperan esitys päättyy vasta, kun lihava nainen laulaa, mistä seuraa anglosaksinen sanonta it ain’t over till the fat lady sings.

Kaippa tuo ilmastoliikkeen oma Brünnhilde ehti jotain mölisemään 😀

Mr X

Jos tyhmyydestä jaettaisiin OSCARpalkintoja,nämä ilmastoAASIT olisivat ehdolla .

Joppos123

Kehooposiitiven läskiperse liimasi itsensä väärään kaiteeseen. Tuokin läski tekisi suurimman ilmastotekonsa kuolemalla.
Miettikääs nyt kuinka paljon tuommoiseen läskitynnyriin pitää kaataa apetta , että se pysyy hengissä.
Hyi saatana.

Lallukka

Tyypillistä aivopestyn aktivistin järjenjuoksua. Toimitaan kuin ohjelmoituna, ja sitten seuraa aina kaikenlaisia odottamattomia pikku yllätyksiä.
Seuraavaksi varmaan makaamaan junaradalle liimaten itsensä pikaliimalla kiskoon?

Qroquius Kad

Mitähän Suomessa tehtäisiin kyseisessä tilanteessa?
Suistettaisiinko juna kiskoilta sisägangsterin mahtikäskyllä vai riittäisikö vain veturikuskille elinkautinen harkitusta joukkomurhasta?

mari

Voi mitä ressukoita nämä nykypäivän luonnonsuojelijat ovat 😔 ihan pukkaa myötähäpeää. Eihän tuo pariskunta pärjäisi metsässä paria tuntia pidempään, sikäli kuin metsään edes uskaltaisi lähteä. Sitten on näitä jotka jankuttavat kuivuudesta ja veden puutteesta. Siitä kuinka Suomessakin pitäisi säästää vettä. Yritä näille selittää kuinka veden määrä maapallolla on vakio eikä se ole jakaantunut tasaisesti – joissakin paikoissa on kuivaa ja toisissa vettä on enemmän. Botswanan Kalaharin autiomaassa kuivuus kesäisin on ihan normi juttu. Ei sinne vettä lisää ilmesty vaikka Suomessa sitä säästettäisiin miten paljon tahansa. Tällaista soopaa minulle yritti selittää eräs ”aktivisti”. Kun kerroin oman kantani jonka myös perustelin, näin kuinka tyhmyys paistoi hänen silmistään. Lopetin keskustelun..

Rossano

Ryssät tuhosivat muuten Araljärvenkin, joka ei ollut ihan pieni. Järviraukka kuivui pois kun Ryssät ohjasivat kaiken järveen virtaavan veden kasteluun.
Kyllä Ryssät on hyviä ryssimään.

Nih

Tuolla vatipäällä on aivan se oli tonnin seteli ilme.

Anonyymi

Päivän parhaat naurut! Lisää tällaista!

Mr X

Akalla aavistus akselipainoa ja tattipää miettii,onko minua huijattu .